sobota 2. listopadu 2013

Tak která? Unprotected VIVO vs. Undressed MUA

Pěkný sobotní den!

Po několikadenní odmlce jsem tu.. Podíváme se na novou značku na našem trhu, kosmetiku VIVO, příbuznou známé značky MUA. Že spolu mají něco společného je vidět na první pohled, ale jak moc se ve skutečnosti podobají se dozvíte níže. Tentokrát recenze i s videem, takže, kdo chce může mrknout na desetiminutové shrnutí:


Koho by video nezajímalo, tak může omrknout fotky a pročíst psané slovo. 

Paletka VIVO Unprotected je věrnou kopií paletky Undressed (čímž i UD Naked), když jsem ji poprvé uviděla, tak jsem koukala jako péro z gauče, jak podobné si paletky jsou. Obsahuje 12 odstínů v neutrálních a dobře využitelných barvách, od nejsvětlejšího až po nejtmavší. Vytvoříte s ní jak nenápadné (nebo nahé) líčení, tak výrazné večerní, takže využitelnost paletky je stoprocentní. 2 odstíny v paletce jsou matné, zbylé jsou třpytivé, některé více, jiné méně.




Paletka je v umělohmotném obalu, který sice asi nevydrží každý pád, ale vypadá celkem pevně, určitě o něco pevněji než Undressed. Součástí balení je klasicky pěnový oboustranný aplikátor, který člověk využije leda tak v případě nouze, protože je celkem tvrdý a štětce jsou asi tak milionkrát příjemnější :) Na obalu máte stíny popjmenované, nechybí ani ingredients list. Stíny jsou v hezky velkých čtverečcích, takže se krásně nabírají a máte skutečně přehled. Jejich konzistence je super, ve většině případů do máslova, dokonce i ty matné na tom jsou s konzistencí dobře, o chlup lépe než u Undressed. Pigmentace stínů je super, stíny se krásně nanáší, jak na štětec, tak ze štětce na oko. Překvapily mne v tom, že téměř nepráší, oproti Undressed je prášení opravdu minimální. Výdrž stínů je dle mého též velmi dobrá, samozřejmě k večeru trochu na intenzitě ztratí, ale se sléváním nebo nějakým výrazným mizením problémy nemám. Většinou jak se ráno nalíčím, tak se večer odlíčím. Paletce tedy nemohu víceméně nic vytknout, mně naprosto vyhovuje a je mým velkým oblíbencem. Nemohu porovnávat s UD a věřím, že kvalita UD je někde jinde, ale nám, nenáročnějším by mohla paletka VIVO stačit :) Mně na to matláníčko rozhodně stačí.




Paletku seženete tady za 169 Kč. Její gramáž je 8,4 g, což je o něco málo méně než u Undressed (ta má 9,6 g).

Znáte značku VIVO? Máte s ní zkušenosti? Líbí se vám paletka?


Děkuji e-shopu MUASHOP.cz za poskytnutí paletky k recenzi.

15 komentářů:

  1. Zkušenosti s touto paletkou nemám, avšak by se mi neskutečně hodila a líbí se mi všechny odstíny :) Popřemýšlím o ní, takovéhle pěkné barvičky sháním už dost dlouho.:)

    ϐlog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné video :) ta VIVO se mi líbí o trochu víc, oceňuju že nepráší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá luxusně těším se, co všechno s ní vykouzlíš :)

    OdpovědětVymazat
  4. VIVO paletka vypadá hodně dobře, odstíny jsou perfektní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty barvy se mi hodně moc líbí, přímo pro mě:D

    OdpovědětVymazat
  6. Má fakt super škálu odstínů, moc se mi líbí! Teda až na tu Awaken, ale málokdy narazím na paletku, u které bych vyžila větší část stínů, proto je moc nekupuji:D
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  7. Ako šitá pre milovnicky naheho licenia :)) ..co ja bohuzial uplne nie som. Skusala som to s quatro stinmi od Avonu Mocha Late a nedopadlo to najlepsie. Pri tmavohnedých ociach hnede licenie akosi nevynikne. U mna vyhrava proste linka a mascara:)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné odstíny :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Značku neznám, ale odstíny jsou moc hezké. :)
    Mám podobnou od NYXu, kdy stíny spolu sbází vydrží bez problémů deset/dvanáct hodin. Už delší dobu mi vrtá hlavou pořídit si Naked od UD, ale stále váhám...

    OdpovědětVymazat
  10. O paletce už jsem hodně četla a můžu říct, že mě opravdu moc láká:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tato paletka od VIVO není kopie Mua Undressed, ale Urban Dedcay Naked 1. Jinak jen tak pro zajímavost značka VIVO patří firmě, která vlastní i MUA a Famous ;)

    OdpovědětVymazat
  12. ehm, Klárko tak tedy děkuji.. jdu vyzkoušet větu: "Miláčku budu mít svátek.." :D :D

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Paletku od MUA vlastním, ale nejpoužívanější odstíny mi už jaksi dosluhují, tak zkusím tu druhou, díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)