čtvrtek 26. července 2012

Naturals Body.

Pěkné čtvrteční dopoledne!

Dnešní den začneme s dalším kosmetickým článkem, dnes na téma sady péče o pleť od Avonu z řady Naturals Body. Myslím, že většina z vás tyto výrobky bude znát, troufnu si tvrdit, že řada Naturals je z Avonu jedna z nejprofláknutějších. Jejich tělové spreje zná snad každý. Já jsem sadu dostala od mamky a našla jsem v ní sprchový gel, tělové mléko a tělový sprej. Všechny výrobky mám s vůní Sugar Plum & Vanilla (švestky a vanilky). 

Vůně těchto produktů je opravdu kouzelná. Dominující vůní je švestka, vanilka je cítit spíše z povzdálí v závěru. Pozor však, pokud nemáte rádi příliš sladké vůně, tak se těmto výrobkům vyhněte, je opravdu hodně sladká a intenzivní. Vůně je perfektně se hodící na Vánoce, ale stejně tak mám ráda sladké vůně v létě, takže teď nadešel čas této sady.


Vyživující sprchový gel - gel má nafialovělou barvu, příjemnou gelovou konzistenci a intenzivní vůni. Pění velmi dobře a smyje všechny nečistoty. Vůně je intenzivní při sprchování, ale po vysušení ručníkem se vytratí. Mám pocit že sprchový gel nevysušuje a pleť zůstává hydratovaná, ale na sto procent vám nejsem schopná to potvrdit, protože se vždy po mytí dále mažu krémy.

Vyživující tělový sprej - spreje jsou z celé této série výrobků asi ty nejprofláknutější. Snad každá z nás už nějaký měla, ať už vanilkový, melounový, jahodový,... Já mám již několikátý v řadě a vždycky se v mém kosmetickém koutku alespoň jeden nachází. V současné době je to tento. Vůně je po nastříkání hodně intenzivní, ale po chvíli se ztratí. Je to spíše takový osvěžující sprej, určitě ho nezaměňujte s parfémem. Já ho využívám například v parných dnech, abych trochu osvěžila svoji pokožku nebo když jdu jen tak ven a nepotřebuji aby se za mnou linul parfém. Nikdy jsem neměla žádné problémy s podrážděnou pokožkou, tak snad je vhodný i pro citlivou pokožku.

Vyživující tělové mléko - tělové mléko je z těchto tří výrobků pro mě asi ten nejoblíbenější výrobek. Tyto mléka používám velmi ráda. Opět jako první vás uhodí do nosu příjemná vůně (dle vašeho gusta), která vydrží nějakou chvíli i po natření. Netvrdím, že vydrží až do druhého dne, ale ještě tak hodinku dvě po namazání se jí kochám. Mléko má konzistenci tak akorát, ani extra řidkou ani hustou, velmi dobře se roztírá, stačí ho použít trochu. Co velmi oceňuji je celkem rychlá vstřebatelnost. Krém se ve chvíli, kdy ho rozetřete vsakuje. Navíc jeho složení není vůbec mastné, takže žádný mastný film, který by vám zmastil oblečení. Nehrozí ani situace, že se na vás oblečení přilepí. Hydratace je taková střední, řekla bych že není nejlepší, ale na druhou stranu ani nejhorší. Vysušené pokožce asi stačit nebude, ale pro normální či mastnou pokožku bude dobré. Já mám tyto mléka ráda - příjemná vůně, hydratace a rychlá vstřebatelnost jsou u tohoto mléka pro mě postačující vlastnosti.
 
Máte s touto řadou nějaké zkušenosti? Vlastníte nějaký z těchto výrobků?


P.S. Zjistila jsem, že vyživující tělový sprej s touto vůní už není v prodeji, ale nahradil ho osvěžovač vzduchu pro váš domov se stejnou vůní. ;)

21 komentářů:

  1. Celou tuhle řadu jsem měla, a ten sprej ještě mám a tu vůni miluju :))

    OdpovědětVymazat
  2. spreje mám opravdu hodně ráda. Když jsem byla mladší a objednávala z Avonu pravidelně, tak jsem měla úplně každou vůni, která byla dostupná. Ale i dnes si občas nějaký objednám. Aktuálně mám také dvě pleťová mléka z této řady - třešňové a to druhé si teď nevzpomenu. ale mně teda přijde, že docela trvá, než se vsáknou. mám chvíli takový ulepený pocit. ale zase dlouho vydrží vonět.

    http://navlastnikuzi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Asi moje nejoblíbenější výrobky z Avonu vůbec. Tělové spreje používám celoročně :) Momentálně mám granátové jablko. Zkrátka nádherná vůně ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Abych pravdu řekla, z této řady " AVON naturals " Nic nemám. Pokuď si kupuji tělové spreje, tak spíš od Oriflame. Odtatuď mám také grepový sprej, který není tak intenzivní a spíš než jako vůně působí jako osvěžovač :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám tent elový sprej a tá vôňa je dosť výrazná,ale krásna.Na leto sú tieto spreje skvelé

    OdpovědětVymazat
  6. já měla naposledy melounovou řadu, ten sprej ještě mám :) chtěla bych příště ale něco trochu jemnějšího :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky, přesně tady tohle jsem dostala na Vánoce :) pěkný článek :)*

    OdpovědětVymazat
  8. Od Avonu mi moc věcí nesedí, ale ty jejich ovocné vůně jsou super.

    http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. tělové spreje od Avonu mám moc ráda, krásně voní, momentálně mám jahodový sprej :)

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem je měla v zimě a tu vůni miluju, ale třeba ségře a tetě to hrozně smrdí

    OdpovědětVymazat
  11. Tělové spreje jsou skvělé, ale se sprcháči a tělovými krémy nemám moc dobrou zkušenost. Krásně voní, ale jen chvilku a hydratace? Kde nic, tu nic:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží asi hodně na typu pokožky. Mě přijde hydratace postačující, ale u jiného to tak být nemusí.. :)

      Vymazat
  12. Ty tělové spreje jsou na osvěžení fajn, ale hydratace u tělových mlék není nic moc a se sprchovými gely zkušenost nemám. Poslední dobou ani moc Avon nepoužívám, ale co mám ráda, to je řada Planet Spa - hlavně olivový krém na tělo. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Kdysi dělali čistou vanilku a tu jsem milovala...škoda, že už jí nemají :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vanilka byla stejně nejlepší. Myslím, že si sami uškodili, když ji přestali vyrábět.. :(

      Vymazat
  14. Přesně tyhle tři voňavé krasavce jsem taky měla, dostala jsem je k Vánocům, ale bohužel už skoro vyplácala, takže mi zbývá jen sprej

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mam vsetky, vzdy, ked nejaky pribudne, hned si ho kupim :D

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji za všechny vaše příspěvky. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já si teď objednala z téhle řady melonový tělový sprej, tak už se a něj těším... ale tahle vůně, co máš ty, mě taky moc láká, švestky totiž miluju :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)