neděle 15. července 2012

Hair X Volume Boost - kondicionér ve spreji.

Pěkný den!

Po dlouhé době se budu chvíli věnovat péči o vlasy. Podíváme se na Kondicionér ve spreji s komplexem VoluMax pro dlouhodobé zvýšení objemu a vitality vlasů. Jednoduše řečeno - Objemový nesmývací kondcionér neboli bezoplachový péče.. Těch názvů je asi milion. Sprej je od Oriflame. Na rovinu musím říci, že když se mi dostal do rukou, nijak závratně jsem v jeho účinky nevěřila. Ale opět mě Oriflame mile překvapili a vyvinuli opravdu celkem kvalitní produkt v péči o vlasy.


První plus je pro mě bezoplachová péče. Mám ji ze všech výrobků na vlasy nejraději a upřednostňuji ji před smývatelnými kondicionéry. Nějak nejsem nadšená z toho, že musím ve sprše čekat, než budu moci opláchnout kondicionér. A tak dávám v poslední době přednost takovýmto produktům. Kondicionér slibuje vitalitu vlasů a objem. Ale zjistila jsem, že tato péče dává mým vlasům mnohem více. Po umytí se nastříká do vlasů pomocí rozprašovače a vlasy se nechají normálně uschnout nebo se vyfénují. Po uschnutí vás čeká milé překvapení v podobě dobře rozčesatelných vlasů. To vážně vítám, protože není nic, co by mi vadilo více než hodinové česání a rozčesávání chuchvalců a milion vlasů na hřebenu. Poté už se můžete svými vlasy jenom kochat - krásně jemné, hladké a lesklé. Opravdu na první pohled pěkné a zdravé vlasy. A teď přichází ta třešnička na dortu v podobě slíbeného objemu. Ne že bych hned měla objem, který dělá dojem, ale částečně jsou opravdu vlasy nadýchanější a vypadají prostě dobře (což se mi moc často nestává). Taky mám pocit, že když ho použiji, tak ten den můžu na hlavě stvořit cokoliv, ale když ho vynechám, tak mám bad hair day.. ale to mám třeba jenom vsugerované. Hodně zákaznic tvrdí, že se jim po něm mastí vlasy, no mě se vlasy mastí tak jako tak, ať použiji cokoliv, takže to pro mě není žádnej problém, myslím že za to jenom tenhle výrobek určitě nemůže.. Vůně je vcelku příjemná, i když spíše chemická. Ale určitě není nijak vtíravá a ve vlasech působí celkem příjemně. Množství je 150 ml a stojí 139 Kč.

Za mě má tenhle výrobek opravdu velkou pochvalu. Za sebe můžu opravdu vřele doporučit.

Máte s ním zkušenost? Máte raději oplachovací nebo bezoplachové kondicionéry?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

9 komentářů:

  1. já tyhle kondicionéry ve spreji používám od gliss kur a mám je děsně ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky používám ten od Gliss kur, ale když narazím na tento, tak ho zkusím. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám jedině kondicionéry ve spreji. Ty omyvatelné mi moc neyhovují - pominu-li čekání než ho můžu smýt, tak se mi po nich víc mastí vlasy. Ale kondicionéry nepoužívám pravidelně. A na zacuchané vlasy doporučuji pořídit si Tangle Teezer, je to sice dražší věc, ale já této investice nelituji a co jsem zatím četla, tak toho nelituje žádná slečna, co si ho koupila. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jee ja pouzivam ten oplachovy ale tohle zni super :-) urcite vyzkousim, az dodelam vsech tisic oplachovych peci ktere mam doma :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj , potřebovala bych rozjet blog. Pomohla by jsi mi ? )) http://naya-k.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím vše co jsem objednala z Oriflamu, mi vyhovuje :) A bezoplachové kondicionéry mám nejradši! S tímhle zkušenosti nemám, ale třeba ho v budoucnu vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky upřednostnuji bezoplachvou péči, zase když si dávám masku na vlasy, tak mezitím, co čekám, až to zapůsobí, si oholím nohy a využiju ten čas krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky to tak dělám.. :) ale když si meju hlavu každej den, tak mě nebaví stát pořád ve sprše.. :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)