pátek 30. března 2012

Styling Powder.


Pěkné páteční odpoledne,

dneska jsem měla v plánu zcela jiný článek, ale okolnosti mne donutily to změnit. Takže jsem tu dnes s recenzí na jeden výrobek, který je pro mě naprostý propadák.. Gábinka mi ochotně zapůjčila pár výrobků, které jsem chtěla dlouho vyzkoušet, ale nechtělo se mi za ně hned utrácet.. a teď jí jsem neskonale vděčná za půjčení, protože aspoň vím, čeho se při svých toulkách po drogériích vyvarovat.. Dnes to bude o pudru Got2b POWDER´ful od Schwarzkopf, což je pudr na dodání objemu. 

No teda, dost dobře nechápu, kde na ten název přišli, protože já jsem si nějakého dodaného objemu opravdu nevšimla. Možná by to fungovalo pro krátké vlasy, to nepopírám, ale pro mé dlouhé vlasy je to akorát tak zátěž navíc. Nejen že objem to žádný nedodá, jenom to pár vlasů podivně rozcuchá... pak to navíc nejde rozčesat... a ve vlasech budete mít prostě celý den hnusný pocit pudru.. neumím to pořádně vysvětlit, ale prostě budou vaše vlasy na dotek takové suché a budete z nich ten pudr prostě cítit... Navíc na tmavých vlasech bude i trochu vidět. Vyzkoušela jsem ho párkrát, pokaždé stejný (nijaký) efekt.. Za mě teda rozhodně velké ne a jsem opravdu ráda, že jsem si ho nekupovala z vlastní kapsy, protože podle mě naprosto zbytečná investice! Možná je to mojí strukturou vlasů a u jiných to bude fungovat, ale já už si to do vlasů nikdy sypat nebudu..

Celkem by mě zajímalo, jak by vypadaly vlasy Heidy Klum, kdyby ten její slavnej "pudr pudr" skutečně vyzkoušela.. :D



Máte s těmito pudry nějaké zkušenosti? Jak dodáváte svým vlasům objem vy?


8 komentářů:

  1. s tímto nebyla spokojená ani má kamarádka :/
    já vlasům dodávám objem pomocí suchého šamponu od Amica a gel na objem od Syoss :) krásná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem o něm slyšela hodně, ale většinou chválu....Takže díky, že jsi mne od nákupu odradila! Každá snad totiž nechce zbytečně penízky vyhodit...
    Super, a hlavně užitečná recenze! :)

    www.teensmajdcka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já na něj četla recenze a většinou ho chválily, ale co si pamatuji, tak slečny měly kratší nebo polodlouhé vlasy. Já objem dodávám pomocí šampon na objem od Tigi, kondicionéru ve spreji od stejné značky a fénuji tak, že mám vlasy přehozené dopředu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ho vyhrála v jedné giveaway, ale zatím mi leží na poličce a ještě jsem ho nezkoušela, protože si pudrové výrobky do vlasů dávám nerada. Asi mu brzo poskytnu příležitost, tak uvidíme, jak ne/budu spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím, naprosto stejnou službu mi udělá suchý šampon. S tím rozdílem, že nemám vlasy jako zacuchanou slámu :))

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem ten od Taftu, má úplně stejné složení jako tento, a je to děs! I když jsem ho dala fakt malinko, tak objem vydržel jen chviličku, vlasy pak byly zacuchané, slepené, ulízlé... Naopak mamka s krátkýma vlasama je s ním spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tenhle je někde mám a musím souhlasit. Objem sice udělal, ale vlasy příšerně zelektrizoval a na dotek byli poté takové... matné (?). nemůžu najít to správné slovo, ale byli nic moc.

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem s tímto pudrem stejný problém a bohužel jsem nemehlo a trochu se mi dostalo do oka a nic příjemnýho to nebylo :D takže opravdu vyhozené peníze

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)