pátek 15. července 2011

Yesterday!

Nebyla bych to já, kdybych si při každé příležitosti něco nekoupila. Tentokrát, ač sme jeli do Pardubic za kinem, ve volném čase před představením sem našla pár nezbytností, které sem prostě musela mít! :) Důkaz přiložen na fotce. Ovšem tentokrát sem tam nenechala celé jmění, ale jenom pár kaček a pořídila sem super věci! Mám z toho opravdu radost. Kromě toho, kino bylo naprosto úžasné a já ještě teď sem v euforii z toho dokonalého konce téhle ságy. 10 let mého života s Harrym Potterem byly zakončeny a mě je teď jenom líto, že už nebude nic dalšího. Ovšem jen, co to vyjde na DVD bude to moje a budu si to sjíždět pořád dokola a dokola! Takže kdo uvažujete o návštěvě kina či váháte, tak doporučuju a tvrdím, že nebudete litovat!!! :) 

Kdybyste se náhodou divili, kde se beru na internetu, tak předčasně nejásejte, tento článek je přednastavený. Ale hned jak dorazím domů, budu tady cobydup. Už teď se těším na Vaše příspěvky a komentáře! :) Do té doby si užívejte prázdnin, jak je libo! :) 

Časopis JOY s dárkem (plechovka kávy Nescafe), 39,90 Kč; tenisky - F&F, 135 Kč; žabky - F&F, 62 Kč; Deodorant Balea - DM, 29,90 Kč.



Omlouvám se za kvalitu fotek, foceno s bleskem, kterej mě neposlouchá. Ty tenisky sem si zamilovala a za tu cenu? Ty sem prostě musela mít! A žabky sem akutně potřebovala, protože moje předchozí oblíbenkyně mi dosloužily a za tu cenu sem po nich ihned hrábla. Jen si teď vyčítám, že sem si nevzala ještě jedny krasavice, co tam měli za pouhých 80 Kč, ale teď už je to jedno. Deodorant je za tu cenu naprosto boží! Tak nádherně voní!!! :) A JOY je moje pravidelná dávka čtení, takže sem si ji hned musela koupit...

1 komentář:

  1. Ty tenisky jsou krásné a žabky taky chválím, má je sestra a je s nima opravdu spokojená a já jelikož občas "kradu" tak to musím potvrdit:D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)