neděle 14. dubna 2024

Vlog 3 | Testuji Rimmel hity | Dala jsem výpověď! | Výlet do přírody

Krásný nedělní den!

Vítám vás v pořadí již u třetího vlogu na tomto blogu! Ani tentokrát vás nemine spousta balíčků, které vám chci ukázat, ať už kosmetické nebo s knížkami.. Ale ve vlogu toho najdete mnohem víc.. Vezmu vás s sebou na náš výlet do přírody, natočila jsem i první dojmy z testování hitů od Rimmelu.. nebo třeba řeknu pár slov k tomu, co je u mne nového.. :) Tak si vlog užijte a děkuji za zhlédnutí!


Jak se vám vlog líbil? Odolali jste slevám na Dobrovském? A máte zkušenosti s něčím z testovačky Rimmel?

2 komentáře:

  1. Naštěstí jsem slevám na Dobrovském odolala, moje čtecí krize trvá už víc než rok a stále se stupňuje:-D Ale k té výpovědi..úplně Tě chápu, taky jsem byla v Tvé situaci a tyhle pocity znám. Na jednu stranu nutnost, protože jsem věděla, že byl čas jít dál, nebo by mě setrvávat na té pracovní pozici zničilo, na druhou stranu strach z toho kroku do neznáma, ještě navíc pro mě, starou konzervu:-D Opouštěla jsem svět, který byl takové mé bezpečné útočiště, důvěrně známý svět, nevěděla jsem, do čeho jdu, zda na to vůbec mám..Ale víš jak se to říká, když to nevyjde, budeš zkušenější a když to vyjde, budeš šťastnější. Pro mě osobně to byl krok správným směrem:-) Věř si a nemysli na nějaké obavy, ber to jako novou příležitost, velký krok se v životě posunout..Držím palečky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! ♥ Přesně jak to popisuješ.. Věděla jsem, že zůstat nemůžu, ale zároveň je pro mě vstoupit do neznáma jedna z nejděsivějších věcí :D Také jsem celkem konzerva a jak si na něco zvyknu, tak to jen opravdu s veškerým sebezapřením opouštím :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)