středa 27. března 2024

Novinky Schminka: Multifunkční pudr, lesk na rty a nejkrásnější bronzer!

Ahoooj!

Vítám vás v jarním módu a protože se jaro překulí raz dva, přináším info o posledních novinkách značky Schminka, které by se vám mohli hodit i v létě! Mrkneme se spolu na Multifunkční mozaikový pudr, Zapečený pudr s tím nejdokonalejším emblémem a nový odstín lesku na rty. Jste na tu nálož krásy připraveni?



Začneme jedním z kousků, který ocení všichni, kteří mají rádi multifunkční líčidla, protože tento Multifunkční mozaikový pudr dokáže zajistit funkci hned několika produktů. Hodí se jako oční stíny, bronzer a světlé části mozaiky s klidem i jako rozjasňovač. 

Pudr se skládá se čtyř odstínů mozaiky, přičemž je na vás, zda si je budete míchat nebo se budete snažit používat je samostatně. Já je občas míchám, čímž vzniká vždy univerzální odstín, ale občas ráda sáhnu jen do světlého, jindy zase do tmavého. V pohodě s tímto kouskem zvládnete nalíčit oči i tváře. Na fotku jsem se s pudrem nalíčila celá, abyste to viděli. Všechny odstíny obsahují výraznější shimmer, takže to tvář krásně rozjasní.

Co se týče vlastností, tak je za mě pudr naprosto peckovní záležitostí. Dobře se s ním pracuje, práší minimálně, je dobře pigmentovaný, což oceníte zejména při použití jako stíny. Při aplikaci na tváře stačí ťupnout jen lehce a kdyžtak přidávat. Na pleť přilne, drží bez potíží celý den. Balení je plastové, ale dosti pevné, takže i cestování by mělo zvládnout. Vzhledem k multifunkčnímu využití je to parádní adept na cesty a jelikož je odstín krásně teplý a plný shimmeru, bude to jasný favorit na letní měsíce! Moc mě baví, už teď po něm ráda sahám, ale vím jistě, že jeho hlavní čas teprve přijde, protože tenhle kousek si o slunko a léto prostě říká sám! :) Seženete tady za 189 Kč.











Nejrozkošnějším produktem roku se pak stává Kompaktní bronzující pudr Scottie! Podívejte se na ten emblém.. Není to dokonalé? ♥ Já jsem se fakt zamilovala a musím říci, že mi dělá vážně problém do toho pudru sahat :D Ale už jsem se osmělila, protože tento pudr mě také moc zaujal. 

Vzhledem ke svému světlému a studenějšímu odstínu je vhodný i teď do období, kdy jsem stále úplně bledá, protože dodává pleti zdravější nádech :D Ale zase v létě bude také bez problému využitelný, protože obsahuje krásný zlatavý shimmer, který na sluníčku nádherně projasní. Je jemný a méně nápadný než jiné bronzery a díky tomu, že zajistí i jemné projasnění, ho často používám samostatně a rozjasňovač ani nic jiného už tam necpu. Je to kousek na takové to rychlé líčení, kdy si toho nechcete cpát na obličej tolik. Co se týče pigmentace, tak tady je o něco slabší než u mozaikového, což také není od věci, aspoň lépe korigujete sytost a lesk. Ale stále se s ním pracuje parádně, nepráší a ten emblém mi pořád drží (snažím se, co to jde :D), takže se neustále kochám. Moc mě to baví a je radost mít takový skvost ve sbírce. Najdete ho tady, cena je také 189 Kč.











Do třetice tu pak mám nový odstín lesku na rty Instant Shine. Jeden lesk již doma mám (článek zde) a jelikož vím, jak super je, další odstín mi udělal ohromnou radost. Tentokrát je to odstín č. 11 Sweet Mistake, což je krásná sytě červená s nádechem až burgundy. Přiznám se, že výrazné barvy lesků neumím moc nosit a docela jsem se toho odstínu bála, ale zjistila jsem, že to není nutné, protože nanesete-li ho v tenké vrstvě, tak to vypadá velmi jemně a přirozeně alá "prokrvené" rty. Několikrát jsem ho také použila jako doplněk/top coat k matné rtěnce, kterou jsem dávala jako podklad, protože ji to krásně zvýrazní a dodá šmrnc. Jednoduše využití se najde.

Lesky Instant Shine obsahují třpytky, které dokáží rty opticky zvětšit a rty tak vypadají plnější, což je přesně to, co já se svými úzkými rty chci. Třpytky jsou sice větší, ale pokud o sebe rty vyloženě netřete, tak nijak neobtěžují. Lesk hydratuje poměrně slušně a ani jeho výdrž není nejhorší. Samozřejmě je to lesk, takže výdrž dlouhodržící rtěnky po něm chtít nemůžete, ale když vyloženě nemelu pantem, nejím a nepiju co minutu, tak takovou hodinku až dvě vydrží. Hlavně se nikde nerozpíjí ani nelepí. Opět jsou pro mne lesky záležitostí spíše letní, takže za chvíli, až to vypukne, bude tento kousek nepostradatelnou rekvizitou mojí kabelky. Díky odstínu to je pro mne trochu vystoupení z komfortní zóny, ale ono to půjde. Najdete ho tady, cena je 119 Kč.









Sečteno podtrženo: Schminka mě fakt baví, značka neustále roste a skvěle se rozvíjí! Ten bronzer s pejskem je něco neskutečného a dokonalého! Ale mozaikový pudr je hned v závěsu, jeho multifunkčnost je super, funguje skvěle a v létě to bude jasná cestovní nezbytnost. Lesk už je u mne doma známá firma, a i když trochu bojuji s diskomfortem ohledně odstínu, tak se určitě neztratí, vzhledem k mojí stále větší oblibě lesků obecně. Všechny novinky najdete na e-shopu značky Schminka, ale příští víkend (5-6.4.2024) bude Schminka k okouknutí například i na veletrhu For Beauty, takže máte-li cestu, určitě běžte jejich kosmetiku omrknout! 

Co vy a značka Schminka? Jak se vám novinky líbí? A jaký je podle vás produkt s nejhezčím ražením?

*PR produkty zaslané zastoupením značky

6 komentářů:

  1. Ten pudr Scottie je boží, snad budou i další 😁 Lesk mám moc ráda, je velmi příjemný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že bude ještě další :D Já chci třeba šarpeje! :D Lesky mám už dva a jsou super :)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, už jsi viděla novou kolekci Flower Knows, třeba tvářenky https://flowerknows.co/products/little-angel-cream-blush?variant=43565567279265 ? Teda jo, často už je to až "moc":), ale andílkové se jim myslím povedli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, Leo! Ouuu jako to je teda něco!!!! :-O ♥ Teď jako nevím, jestli se mi to líbí nebo ne, ale asi spíš jo a vím jistě, že do takové nádhery bych nikdy nedokázala hrábnout! :D

      Vymazat
  3. Tentokrát mě zaujalo všechno:-D Nejvíc asi ten mozaikový pudr, ten vypadá krásně už na pohled. Bronzující pudr vypadá taky moc hezky a taky se mi jeví využitelně. No a pro lesky na rty mám slabost, jen ten odstín si nejsem jistá, jestli by pro mě byl to pravé, já jsem stará konzerva a možná bych se v něm necítila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že odstín lesku je pro mě také mimo mojí komfortní zónu, ale dá se a není to zas tak strašný! :D Jinak pudry jsou super, střídám je a s tím mozaikovým se dá pěkně vyhrát :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)