úterý 11. srpna 2020

BioÉlixire: Hydratační šampon s baobabem

 Krásný den vám přeji!

Tak co takhle jednou zase představit si nějaký šampon? Dlouho jsem tu žádný neměla, což? Ale nedávno jsem jeden nový začala zkoušet, takže vám o něm musím povědět. Jak už jsem dříve avizovala, e-shop Ruzova10.cz rozšířil sortiment o nové a u nás poměrně neznámé značky, takže jsem ráda, že jsem mohla zase něco vyzkoušet. Tentokrát tedy BioÉlixire Vegan Baobab hydratační šampon.

Oficiální popis: Hydratační šampon je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamin C a E, které dávají vlasům lesk a vitalitu. Pomáhá napravovat známky poškození vlasů, vyživuje poškozené a slabé prameny vlasů. Vlasy budou hebké, hladké a lesklé. Vytváří kolem vlasu ochrannou bariéru a předchází tak lámání a třepení vlasů, hloubkově vyživuje vlasové vlákno, dodá vlasům přirozenou flexibilitu bez zatížení. Bohaté složení tohoto šamponu zajistí, že vaše vlasy budou hydratované, pružné a lesklé. Není testováno na zvířatech. Neobsahuje parabeny, silikony ani soli. 99% složek přírodního původu.

V šamponech dávám poslední roky přednost přírodnějším kouskům, takže když jsem uviděla tento s 99% složek přírodního původu, bez silikonů a veganský, těšila jsem se na testování. Přírodnější je tedy i jeho vůně, která je sice nevtíravá a spíše nenápadná a z vlasů téměř cítit není, ale je taková dřevitější/travnatější, takže pokud máte rádi voňavé kousky, tady pozor. Lahvička je jednoduchá, neprůhledná, ale proti světlu obsah uvidíte (to já mám radši, jsem pak nějaká klidnější :D). Otevírání funguje na vycvaknutí. Šampon je trochu řidší gelové textury, ale nalévání se dá celkem lehce korigovat, takže ok. Po aplikaci rychle napění, z vlasů jde poté vypláchnout bez potíží. Vlasy jsou po umytí jemné, osvěžené a i celkem hydratované, jak slibuje. Hlavně jsem si všimla výraznějšího lesku. Na té tmavší barvě je to opravdu dobře vidět. Ještě by to chtělo trochu víc objemu a aby tolik necuchal vlasy a budu spokojená :D Tady je kondicionér skutečně na místě (Růžová ho také nabízí). Vlasy myji obvykle každý třetí den, což je pro mne standard.



Sečteno podtrženo: Za mě je to rozhodně fajn šampon, nemůžu říci, že by nefungoval a vesměs mu nemám moc co vytknout. Líbí se mi jemnost, lesk a hydratace vlasů, kterou zajistí. Možná by mohl trochu lépe a více vonět a nemusel by cuchat vlasy a budu to stoprocentní! :) Najdete ho tady, cena je 179 Kč za 300 ml.

Znáte značku BioÉlixire? Jaký je váš oblíbený hydratační šampon?

* PR produkt zaslaný zastoupením Ruzova10.cz

6 komentářů:

  1. Vůbec neznám, já celkově s přírodnější kosmetikou na vlasy zkušenosti nemám, většinou kupuji konvenční drogerkové kousky. Ale na ruzova10 musím mrknout a něco vybrat, nějak mi nedá spát ten jejich nový sortiment:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam toho vážně spoustu! :) Já chystám taky objednávku, hodně se mi tam líbí sortiment Soraya a taky všechny ty masky.. to je ráj! :D

      Vymazat
  2. Značku neznám, ale vypadá docela fajn. S kondicionérem by to mohlo být super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ten kondicionér by to dotáhl do úspěšného konce :) A mají i další varianty pro různé typy vlasů, takže super :)

      Vymazat
  3. Taky vůbec neznám, šampon může být fajn, hlavně to přírodnější složení je supr :))
    BANDELETKY - ELASTICKÉ PÁSKY NA STEHNA PROTI ODŘENINÁM (+SLEVOVÝ KÓD)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že se podobných kousků u nás objevuje stále více, aspoň má člověk na výběr! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)