neděle 9. srpna 2020

Kosmetické novinky | Červenec 2020

Krásný den vám přeji!

Minulý víkend jsem video vynechala, ale dnes tu jsem s videem opět v plné polní :) Jsem tu s dalšími Kosmetickými novinkami, tentokrát už za červenec 2020. Rozhodla jsem se rubriky prohodit a novinky natočit jako první, aby se o nich ještě dalo říci, že jsou to novinky :D Tak snad vás neurazí pro jednou mít stejné video hned za sebou :)


V červenci jsem se zase rozšoupla. Achjo. Budu si muset dát nákupní stopku, jinak to za chvíli fakt nebudu mít kam dávat! A taky musím přestat chodit do drogérií, protože to se těžko odolává, když tam chodím třikrát týdně.. Ale omluvou mi budiž, že jsem spoustu věcí pořídila výhodně a něco málo jsem i "potřebovala" :D 

Jako například doplnit zásobu solí do koupele, takže jakmile jsem potkala Rossmanna, hned jsem šla nakoupit jejich soli Isana. Je jasný, kterou jsem nakoupila ve velkém, Calm Down nemůže chybět a obzvlášť teď v létě, ta vůně je ideální. Kromě té jsem musela vzít i Good Dreams s levandulí a neodolala jsem na zkoušku i limitce Cuddle me! Sladce voní po medu, obarví vodu na žluto (to teda není nic moc :D), hezky zjemní a trochu vyživí pokožku. Za 18 Kč je super, takže pokud ji potkáte, neváhejte. No a ve stojanu jsem si všimla ještě zlevněné pěny do koupele Aroma Ritual s vůní máty a papáji od Dermacolu. Za 59,90 Kč jsem ji musela vzít, protože tahle vůně je fakt parádně svěží!


Další návštěva na sebe nenechala dlouho čekat. Původně jsem si šla koupit paletku Into the Jungle od Rival ♥ Me, ale nakonec jsem místo ní vzala dvě jiné (mají celkem šest barevných variant!) :D Neodolala jsem modro-fialové Out of Space a jemné pastelové Candy Pastels. Brala jsem je obě bez testerů, protože je neměli, ale jsem s nimi spokojená a už se těším, až je pořádně prubnu. Pokud budou stát za to, tak si domů příště odnesu další, protože za 129 Kč se jim těžko odolává :D Ve stojanu jsem objevila ještě vitaminový olej na rty. No koukněte na něho a řekněte, zda byste mu za 65 Kč odolali? A pak jsem potkala výprodejový stojan, ehm.. Tam jsem nakoupila zbytek :D Něco málo jsem si nechala pro sebe (dozvíte se ve videu) a něco jsem schovala.


Neodolala jsem ani nejnovějšímu letnímu DM boxu, který se objevil někdy začátkem července. Tentokrát mi přišel obsah fajn, vše doma využijeme, akorát dvě pasty mi přijdou trochu zbytečné :D Každopádně bylo tam i něco z kosmetiky, takže mám šanci prubnout suchý šampon TRESemmé pro brunetky či masku na obličej Hydro Boost od Neutrogeny. Byla tam i řasenka Lash Paradise od L'oréalu, což je úplná novinka na trhu a moc se těším, až ji zkusím.


Při jedné návštěvě DMka jsem objevila ještě tuhle limitovanou kolekci Balea solí do koupele Over The Cloud. Krásně ovocně voní po mangu a kokosu, i když ve vaně je vůně spíše jemnější. Sůl nadělá i trochu pěny a celkově je koupel s ní příjemná. 


Pak tu mám dárečky od mé kočičky Verunky se kterou jsem ještě společně s Charmedkou měla srázek v Praze ♥ S holkama jsme si užily parádní odpoledne a večer a já jsem zas jednou naplno pocítila vděk vůči blogu a tomuhle virtuálnímu koutku, protože mi do cesty postavil tak skvělé lidi! Ale zpět k dárečkům.. Verunka nemyslela pouze na mě, ale i na mládě, což je od ní neuvěřitelně milé :) Já budu zkoušet masku Urban Skin Detox od Nivei a malinový sprchový gel Frosch. Kdysi jsem měla verzi s pomerančovým květem a to byla taková záchodová vůně, ale tohle? Intenzivní a věrohodná vůně malin. To teď v létě parádně osvěží!


A druhou nálož kosmetiky jsem dostala od Markétky ♥ Mimochodem také jedna z mých sledujících, se kterou to přerostlo, troufnu si tvrdit, v blízké přátelství. Takže zase jednou díky tomuhle božímu místu! Markét přitáhla pár věcí, které nevyužije, takže u mne našly nový domov a já jim dávám zabrat. Paletky jsou obě peckovní. Ta alá "Čokoláda" od I ♥ Makeup je v jemných tónech. Stíny jsou pigmentované trochu méně než klasické MUR paletky, ale jsou zase krásně lesklé. Mojí novou lásku I♥Revolution už jste viděli v samostatném líčení a určitě ne naposledy. Ta paletka je prostě boží. Stíny Melted Chrome od Essence jsem chtěla tak dlouho, až si ke mně našly cestu jinudy :D A na duo stíny Sephora jsem zvědavá, vypadají celkem nadějně a líbí se mi složení - jeden matný a jeden lesklý stín :) Do kosmetické pětice tu mám ještě voňavý malinový krém na ruce Yves Rocher. To je snad jejich nejprofláknutější krém a nedivím se, ta vůně je boží!


Na závěr jeden PR balíček a to pánské i dámské vůně značky Joop!, kterou seženete na Elnino.cz ve spoustě variant. K nám na vyzkoušení dorazila pánská varianta Homme, která je asi nejznámější. Je to kombinace dřevitějších-svěžích i sladších tónů. Já tam cítím prostě vše. Je tak zvláštní a na chlapovi se tak hezky rozvoní, že se mi zamlouvá :) Víc se mi ale líbí (oranžová) Wow! Intense, která je sice těžší, ale i trochu víc svěžejší. Dámské tu pak mám Wow! a Wow! Intense. Obě jsou těžší, pro mě ideální spíše na podzim/zimu. Obě mají kořenitější/orientálnější ocas, ale mají v sobě i ovocné prvky (líbí se mi tam hlavně ta malina). Jsou rozhodně zajímavé a na dámské i celkem neobvyklé!


Tak a v červenci to bylo vše. No, ne že by toho bylo málo, že? Já jsem říkala, že jsem se zas rozšoupla :D Teď jsem pevně rozhodnutá, že si dám od nákupů trochu pohov, ale raději si nebudu nic slibovat.. Známe se, že jo! Uvidíme příští měsíc :D

A co nového jste si pořídili v poslední době vy? Co vás zaujalo z mých novinek?

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Dala jsem je jako první, ať je to ještě aspoň trochu aktuální :D :)

      Vymazat
  2. Ty se koupeš i teď v létě? To já bych asi vanu nyní nedala. Ale od Isany jsem si brala nedávno makronkovou pěnu, tak se těším :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo když není vyloženě vedro, tak si dám vanu i teď :)

      Vymazat
  3. Díky za tip. Od Isany jsem ještě neměla, tak musím rozhodně vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přitom ty jsou fakt TOP! :) Určitě nějakou na zkoušku vezmi, až budeš mít cestu :)

      Vymazat
  4. Ta růžová na očích Ti táák moooc sluší:-) DM box jsem měla v jiné variantě, ale i v ní byly dvě zubní pasty, to nějak nevychytali:-D Ty paletky Rival nenechaly chladnou ani mně, taky jsem si vzala dvě. A aby toho nebylo málo, tak i řasenku, korektor a make-up. Líbilo se mi ve stojanu celkem dost produktů, jsem zvědavá na kvalitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! ♥ Jo ty dvě pasty byly zbytečné.. klidně bych místo toho brala něco Baleáckého :D Rival má fakt hezké věci, taky se mi toho líbilo mnohem víc! :)

      Vymazat
  5. Moc hezky vypadají ty paletky, i když bych je osobně nevyužila (to dává logiku, haha :D). Jsem spíš na linky, stíny už příliš nepoužívám.
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se zas do paletek nanovo zbláznila, takže tyhle nejsou poslední :-/ :D Achjo, ta kosmetika mě jednou zruinuje!

      Vymazat
  6. Ach jo, já chci taky vanu. :-D ta limitka od Balei má skvělý obal.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem vanu roky neměla, o to víc si to teď užívám :D Balea ty obaly fakt umí, ví na co lidi natáhnout :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)