čtvrtek 14. května 2020

L'oréal Paris: Rtěnka Rouge Signature

Krásný den vám přeji!

Dnes bych vám ráda představila rtěnku, která mne doprovází už pěknou dobu a já jsem vám ji dosud nepředstavila! Mluvím o tekuté rtěnce Rouge Signature od L'oréal Paris. Ta patří mezi mé nejoblíbenější a sahám po ní i několikrát týdně, díky příjemným vlastnostem a neobvyklému (a krásnému) odstínu. 



Oficiální popis: Podtrhněte svou osobnost se rtěnkou Rouge Signature. Tato matná tekutá rtěnka zanechá na vašich rtech ultra tenký nezatěžující film, který se postará o pocit nahých, ale zároveň nalíčených rtů. Výsledkem je intenzivní odstín s dlouhotrvajícím efektem.


Tekuté rtěnky, to je moje, jak jsem vám v nedávném videu prozradila. A tak i tato zapadla velmi rychle do mé sbírky. Odstín č. 105 I Rule je naprosto unikátní kousek, který mi doma chyběl. Je to něco mezi přiroženější fialová s lehkým nádechem tmavší růžové. O málokterém odstínu řeknu, že se ke mně hodí, ale tohle je jeden z těch, kde si to troufnu tvrdit. Prostě mi sedne jako hrnec na prdelku a já ho miluju!



Tím to ale nekončí. Balení je menší, praktické do kabelky. Hezké na oko. Aplikátor je ve tvaru kapky, který je typický pro L'oréal a já ho mám moc ráda. Je akorát tak velký, aby se mi podařilo rty natřít jedním tahem bez přetahů, barvy je na něm akorát, aby se nanášela rovnoměrně a neshlukovala se. Konzistence rtěnky je trochu vodovější krémová, ihned po aplikaci začíná zasychat. Pigmentace je skvělá, stačí rty jednou - dvakrát přetřít. Nezalézá do vrásek, nezvýrazňuje nedokonalosti. Je naopak dokonale komfortní. Něco tak příjemného jsem ze sekce tekutých rtěnek ještě neměla. Zaschne, efekt je spíše sametový než-li matný, ale hlavně! Není vůbec cítit, je neskutečně lehoučká a neobtěžuje. Nelepí, nedělá žmolky. A výdrž? U mne nemohu říci celodenní (to nezvládne žádná), ale velmi obstojná, cca 4 - 5 hodin a mizí nenápadně od středu rtů. Její část navíc rty obarví jako stain, takže i když mizí, tak vážně nenápadně, což je super, když nemáte možnost si ji opravit. Ale to je možné samozřejmě i díky tomu jemnému odstínu, třeba u červené to asi nepůjde.. 




Sečteno podtrženo: Tohle je prostě pecka, já ji miluju! Ten pocit na rtech.. k nezaplacení! :D Ráda bych pořídila další kousky, jenže upřímně mne žádný další odstín tolik nenadchl.. Takže uvidím, zda se udržím či nikoliv. Seženete ji běžně v drogériích, cena kolem 250 Kč za 28 g. 

A co vy a Rouge Signature? Líbí se vám? Máte?

8 komentářů:

  1. Jj tuhle mám, souhlasím je dokonalá! Boží odstín, krásný balení a super vlastnosti, je moc příjemná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama! :) Je fakt boží!

      Vymazat
  2. Mám ji ve stejném dostínu, zamilovala jsem si ho na první pohled a až jsem tu rtěnku měla na rtech, tak jsem se zamilovala podruhé:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, vyzerá veľmi dobre! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín je prostě úžasný a takové mám ráda :) Musím ji taky vyzkoušet.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt skvělý a i hodně univerzální, tahám ho každou chvíli :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)