neděle 24. května 2020

Video: Moje sbírka paletek

Krásnou neděli!

Jelikož jsem vás minulý týden ochudila o video, dneska jsem mákla a jedno zase přináším :) Než se vrhneme zase na běžné rubriky, podíváme se na další video na přání a opět nahlédneme do mé kosmetické sbírky. Dneska se zaměřím na paletky očních stínů, což je moje snad největší vášeň :) Překvapivě jich tedy nemám tolik, protože poslední čistkou jich spousta neprošla, ale i tak mi budou asi stačit do konce života :D Tak snad se vám bude video líbit :)





A kdo nemá videa rád, tak mu dám alespoň nahlídnout formou fotek. Celkem po všech možných probírkách mám ve sbírce 23 paletek. Většina jich je z drogérie, ale mám i pár dražších kousků. Bohužel mne dosud žádná dražší paletka, co jsem zkoušela, nepřesvědčila o tom, že drogérkové za to nestojí, ba naopak, takže vyhledávám stále ty. Mezi oblíbené patří zejména Makeup Revolution, Gabriella Salvete či Sleek. 


Barevně mám sbírku dost pestrou. Jeden čas jsem vyhledávala pouze nude paletky a paletky s tóny do růžova, ale poslední dobou si čím dál tím víc potrpím na barevnější stíny, takže rozšiřuji sbírku zejména o ty :D V tom mi maximálně vyhovují paletky z kolekce Petry od Makeup Revolution. Ty jsou ideál jak barevně, tak kvalitou. Jedničku už ode mě znáte důvěrně, dvojku vám v recenzi představím velmi brzy :) 


Více o paletkách prozrazovat nebudu, zbytek je totiž ve videu :) A vy mi povězte:

Jaké jsou vaše oblíbené paletky? Jakou máte nejdéle? A jakou nejvíce používáte?

10 komentářů:

  1. Krásná sbírka a nepřijde mi, že bys jich měla tolik. Já mám stašně ráda paletky od Too Faced, ty jsou za mě úplně top. Pak v počtu u mě vede Revolution a Catrice :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já si taky nemyslím, že jich mám moc, naopak oproti tomu, co jsem měla dřív, je to prd :D Ty jo, vidíš to, Catrice nemám ani jednu a ani si nevzpomínám, zda bych vůbec někdy nějakou měla.. :-/ Vlastně možná jednu :D

      Vymazat
  2. Paletky na očí moc nemám keď ich skoro vôbec nepoužívam.Ale Makseup revulutution sú súper alebo catrice, maybeline.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup Revolution jsou určitě jedny z nejlepších v drogérii :) S Catrice překvapivě moc zkušeností :-/ Asi budu muset napravit :D

      Vymazat
  3. Krásná sbírka, hned se cítím o něco líp, když vím, že ve své vášni nejsem sama:-) A přitom byly doby, kdy jsem doma měla jednu jedinou paletku a co hůř, já si s ní naprosto vystačila:-D
    Co se týče mé sbírky, začínala jsem na nude barvách, teď už se nebojím jít i do barev, ale pořád tak nějak přiměřeně, žádné divočiny, snažím se už paletky nekupovat a vystačit si s tím, co doma mám, ale s jídlem roste chuť a často hřeším:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nejsi, věřím, že nás bláznů je víc :D Já teď strašně toužím po paletkách MUR z té řady Forever Flawless, ty chci snad všechny :D

      Vymazat
  4. Já mám doma jen dvě paletky a to jednu od The balm a druhou od Makeup revolution. Obě jsou super, ale používám je dost málo. Krásná sbírka. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem před rokem taky stíny skoro nepoužívala, tak jsem měla sbírku značně zredukovanou, jen už to zas nějak přibývá :D Ale je fakt, že teď už zas líčím oči téměř denně a už si bez toho přijdu "nahá" :)

      Vymazat
  5. Teda ty máš ale sbírku. :) Krása. Já mám jen jednu paletku a to tu od Gabriella Salvette a jsem s ní dost spokojená. Jinak mám třeba stíny po jednom, či po třech nebo po čtyřech. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není jich málo, ale ani moc! Mívala jsem jich víc :D Naopak zase mono stínů mám minimum, těch tu mám snad všehovšudy pět :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)