pátek 22. května 2020

Revolution PRO: New Neutral Blushed Palette

Krásný den vám přeji!

Tak už je to nějaká ta chvíle, co si užívám a používám paletku, kterou jsem nedávno vyhrála na Instagramu e-shopu PinkPanda.cz a to krásnou New Neutral Blushed Palette od Revolution PRO. Tyhle paletky mne zaujaly už když přišly na trh a plánovala jsem si ji pořídit k narozkám, proto mne výhra den před nimi neskutečně potěšila :D Asi osud!



Paletka má krásný, elegantní obal v rose gold. Tedy já nevím jestli vám se líbí, ale mně fakt jo. Je to takový ten tvrdší karton. Je pěkný, i když musím uznat, že místy mi to přijde trochu odfláknuté.  Kalíšky sedí v obalu mnohdy nepřesně a na pár místech je obal trochu pomačkaný. Ovšem beru-li v potaz cenu paletky, tak jsou to asi celkem zanedbatelné detaily. Obsahuje hezky velké zrcátko, takže s vámi může i cestovat. A zavírání funguje na magnet uvnitř.



Najdete v ní celkem 18 stínů, převážně v tónech do růžova-vínova-fialova. Je v ní ale i pár stínů, které to rozbíjí - oranžové nebo matný zelinkavý. Sestavená je nevšedně, je to celkem všehochuť a dá se s ní moc dobře vyblbnout. Ale najdete tu i několik "zbytečných" stínů, respektive stíny v double provedení, protože na oku některé vypadají skoro stejně (například Scarlet x Claret, Dazed x Aglow, Tone x Prime). Je to celkem škoda, místo by se dalo využít jinak. Najdete v ní všechny textury, co vás napadnou - matné, s nenápadnou perletí, metalické i slisované třpytky. U téhle paletky mám pocit, že práší trochu více než jsem u MUR zvyklá. Není to sice nic tragického, ale nejen u matných stínů je to znatelné, tady mi trochu víc práší i ty "mramorové". Občas když přidávám kvůli vysoké pigmentaci a velkému lesku, tak mám zároveň nadrobeno i pod očima. Velmi mile mne však překvapily třpytky, protože na víčko hezky chytají, opadávají při nanášení minimálně a po aplikaci drží jako přibité a to i bez jakékoliv fixace. A navíc krásně vypadají!




Pigmentace je u každého stínu trochu jiná. Na swatcích najdete všechny stíny aplikované ve dvou vrstvách, vypadá to jako pecka, ale na oku je u některých stínů potřeba vrstvit, abych dosáhla potřebné intenzity. Vrstvit se naštěstí dají, v tom problém není, ale třeba zrovna na první pohled výraznou Galu je třeba nanášet víckrát. Nebo matné Tone a Prime je potřeba taky vrstvit. Za to třpytivé nejsou nejmenší problém, jsou hezky máslové a kreslí samy. Intenzita se pak v průběhu dne nijak nemění. Stíny jsou stále stejně výrazné a jejich kvalita je také beze změny. Žádné slévání, cestování, opadávání.. Takže v tomhle ohledu naprostá spokojenost.





A tady pár fotek paletky v akci:





Sečteno podtrženo: Upřímně, nemám na ni úplně jednoznačný názor. Na jednu stranu si myslím, že vzhledem k ceně a množství stínů v paletce, je kvalita odpovídající. Na druhou stranu vím, že MUR to umí i lépe. Paletky ve spolupráci s Petrou mi přijdou jednou tak lepší. Pracuje se mi s nimi líp, nadchly mne víc, zatímco u nich mi srdce vyloženě plesá, tady je to takový "vlažný" pocit :D Přitom barevně je to přesně můj typ! Tak nevím no.. Možná je lepší, když se MUR nesnaží nikoho napodobovat (tady je inspirace Hudou evidentní) a jede své originální kousky :) Najdete ji například tady, cena je 419 Kč.

A co vy a paletky New Neutral? Zaujala vás některá? Vlastníte některou?

10 komentářů:

  1. Má krásné odstíny. Jen škoda, že se jich tolik na sebe podobá. Líčení máš krásné, já bych pro paletku neměla využití.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je fakt pěkná, sběratel jako já si s ní poradí :D Ale prostě MUR to umí i o chlup lépe! :)

      Vymazat
  2. Nemám, ale obalem i odstíny vypadá parádně, hlavně ty třpytivé odstíny..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pohled je to fakt lahoda, co? :) Mrzí mě akorát, že fakt víc práší a trochu hůř některé chytají.. Nejsem na to u MUR zvyklá! :D

      Vymazat
  3. Vyzerá pekne, ale naozaj nebude pre každého. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, každý asi podobné odstíny nevyužije :) Ale mají další asi tři varianty New Neutral paletek :D Jedna je dokonce ve studených tónech a je tam pár krásných modrých stínů :)

      Vymazat
  4. Paletka nieje zlá ale nejak ma extra nezaujala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to pro každého, navíc takových podobných barev je teď všude hodně, takže chápu :)

      Vymazat
  5. Ty vždy umíš vytvořit tak krásné líčení. :) Paletka vypadá pěkně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju! :) Paletka je fajn, jsou ještě další tři varianty a ty taky nevypadají zle! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)