neděle 10. května 2020

Spotřebováno za duben 2020

Krásný den vám přeji!

Je to neskutečný, ani jsem se nenadála a máme tu další měsíc, takže nejvyšší čas dát rekapitulaci v podobě Spotřebovanců za duben. A opět se tu pár prázdných obalů najde, ale slibuji, že tentokrát to nebude nijak zdlouhavé. Prozradím také, že tentokrát to bude něco pro fanoušky značky Yves Rocher. Pomalu to vypadá, jak kdybych na ně dělala reklamu :D



Celkem tu máme "pouhých" 11 kousků! To je jedna z nejmenších spotřeb poslední doby.


Sprchový gel Aphrodite - Oriflame - velmi zajímavá záležitost! Nevím čím to (složením mi to nepřijde nic neobvyklého), ale přišel mi velmi příjemný na pokožce. Po umytí byla lehce provoněná a krásně hebká. Sprchování samotné bylo taky fajn i díky té jemné olejové vůni. Bavil mě! Hodnocení: 4,5/5.

Pěna do koupele Mein Moment - T:by Tetesept - pokud máte rádi sladké, teplé, jídelní vůně, tak tahle pěna by vás mohla zajímat. Já si ji užívala už na podzim, ale dodělala jsem ji teprve teď. Dávala jsem trochu víc pěny, výsledkem pak byla nadýchaná, bílá peřinka, která ve vaně vydržela pěknou chvíli (tu moji půlhodinku, co ve vaně trávím, úplně bez potíží). Provoněla koupelnu i pokožku, kterou i trochu zjemnila. Za mě fajn. Hodnocení: 4/5.

Tekuté mýdlo Oliva a Petit Grain - Yves Rocher - vážně skvělé tekuté mýdlo! Krásná, jemná vůně, která je cítit i z rukou a to na dlouhou dobu. Stačí ho troška, takže balení dlouho vydrží, 190 ml vydrželo tolik, co obvykle daleko větší balení. V kombinaci s vodou skvěle napění a ruce nevysušuje. Za mě moc fajn! Hodnocení: 5/5.


Vyhlazující kondicionér Ganz Schön Lang - Alcina - vlasy se po něm dobře rozčesávají, ale bohužel musím říci, že jinak nic, čím by mě nadchl. Měla jsem vlasy hned na druhý den zplihlé a v zápětí mastné. Navíc se mi nelíbila jeho vůně, přišla mi nepříjemně umělá. Zatímco šampon byl super, tak kondicionér mne nenadchl. Hodnocení: 2,5/5.

Detoxikační ochranný ocet - Yves Rocher - za to tohle je fajn kousek! Ocet za prvé nádherně voní (trochu mi připomíná nějaké žvýkačky nebo bonbony), za druhé vlasy nezatěžuje, zanechává je krásně jemné, lesklé a svěží na dlouhou dobu. Používala jsem ho raději než kondicionér, i když na rozdíl od něho se zase vlasy mizerně rozčesávaly. Hodnocení: 4,5/5.

Tělové mléko Oliva a Petit Grain - Yves Rocher - moc příjemné tělové mléko! Opět krásná vůně oliv, jemná a svěží, která na pokožce dlouho ulpívá. Snadno se roztírá, ihned se vstřebává, nezanechává pokožku mastnou ani ulepenou, ale fakt dobře hydratovanou. Navíc praktické balení s pumpičkou, díky čemuž se snadno používá. Hodnocení: 5/5.

Parfémovaný sprej na tělo a vlasy Kokos - Yves Rocher - sprej byl moc příjemný na osvěžení, ideální by byl i díky vůni kokosu (která je fakt věrohodná) na léto. Já jej používala na doma na osvěžení a navonění místo těžkého parfému. Provoní pouze na chvíli, takže je potřeba jej během dne několikrát přestříkat. Za mě fajn tělový sprej, mám tyhle kousky ráda, ale zase ničím extra nevynikal oproti jiným. Hodnocení: 4/5.


Čistící maska s aktivním uhlím 3v1 - Yves Rocher - pokud sháníte vážně kvalitní čistící masku, tak musíte zkusit tuto! Za mě jedna z nejlepších masek, ke které se plánuji rozhodně vrátit. Pro mastnou a smíšenou pleť naprostý ideál! Skvěle vyčistí póry do hloubky, zbavuje černých teček a přebytečného mazu. Pleť je po použití krásně jemná a na několik dní čistá. Při schnutí lehce stahuje, ale zároveň fakt vyčistí do hloubky. Hodnocení: 5/5.

Pleťová maska Shining Star - Balea - gelová maska, trochu mne na obličeji štípala, ale nic nesnesitelného. Efekt však nula nula nic. Hydratace vydržela sotva na den. Hodnocení: 2/5.

Pleťová maska Cosmic Girl - Balea - slupovací maska, která je hezky perleťová a třpytivá. Rychle zasychá, jde snadno sloupnout. Ale výsledky nic moc, respektive téměř žádné. Možná zbaví přebytečného mazu a povrchových nečistot, ale jinak nic. Hodnocení: 2/5.

Pleťová maska Space Glam - Balea - také slupovací, opět hezky třpytivá. Víceméně totožná s růžovou variantou. Rychle zaschlá, snadno se dá sloupnout, ale zase výsledek nijaký. Spíše taková sranda za pár kaček. Hodnocení: 2/5.


A to je pro tentokrát všechno. To koukáte, co? :D Je to celkem střídmá spotřeba. Tak uvidíme, jak to bude vypadat za měsíc :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

12 komentářů:

  1. Kromě Baleáckých masek nemám s ničím zkušenost a ani ty mně popravdě řečeno nějak moc už neberou, většinou se nalákám na pěkný obal/název/ spolu s fajn cenou, ale zatím jsem neměla žádnou o které bych mohla říct, že k něčemu byla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Balea maskám taky podlehnu většinou kvůli obalu a ještě nízké ceně :D Zatím jsem narazila asi tak na dvě, co byly fajn, jinak taky nic moc :)

      Vymazat
  2. Tahle pěna T: by Tetesept božsky voní. Já zrovna dodělala orchidej a chybí mi zbytek fíků, více než pěny mě ovšem bavily soli. Ocet YR jsem měla také ráda, teď mám malinový, tak uvidíme.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich soli mám taky ráda ♥ A na malinový ocet si brousím zuby, tak snad brzy prubnu :D

      Vymazat
  3. Mě zaujaly ty masky od Balei. Jen škoda, že jsou takové o ničem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, bohužel.. Balea masky umí nalákat, ale výsledky většinou nic moc :-/ :D

      Vymazat
  4. Sprchový gel od Oriflame jsem měla a krásně mi voněl :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten kokosový sprej si chcem aj ja kúpiť hneď ako sa otvoria obchody. Vôňu kokosu milujem a práve na to leto bude určite skvelý.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, v létě příjemně osvěží :) A navíc v té vůni mají i kupu dalších věcí, tak omrkni i ty :)

      Vymazat
  6. Ahoj, ocet na vlasy od YR mám ráda ☺.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, je skvělý, že? :) Musím zkusit ještě ten malinový!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)