úterý 25. února 2020

Dermacol: Masky na obličej Black Magic x Collagen+

Krásný den vám přeji!

Tak jo, další masky na obličej jsou tady! Zamíříme opět do drogérie k různým značkám a druhům, které se mi tu tak nějak za ty měsíce nakupily. A úplně na úvod si dáme dvě od značky Dermacol.



Nějaký čas už mi tu leží tahle černá Hloubkově detoxikační maska Black Magic

Oficiální popis: Textilní maska 3D s aktivním uhlím hloubkově detoxikuje pleť. Čistí a stahuje rozšířené póry, tím navrací vitalitu a svěžest zašedlé pleti. 

Plátýnka, to já můžu a černé se jen tak nevidí, tak hurá do toho! Plátýnko mi velikostně úplně nesedlo, bylo trochu větší, ale to u mne není nic až tak neobvyklého. Naštěstí mělo dost průstřihů, že se to dá celkem dobře vyladit. Jedná se o hadrové plátno, napuštěné tak akorát. Sérum nekapalo, ale zase maska nebyla ani suchá. Na obličeji neštípe, nepálí, nesvědí, ale trochu maska chladí. Po deseti minutách odpočinku zůstává na pleti trocha séra, které se jednoduše vklepe, rychle se vsákne a nelepí. Pleť je pak hezky hydratovaná. Nemůžu říct, že by byla vyloženě nacucaná a efekt vydrží tak dva dny, ale hydratace tam nějaká je. No a mimo jiné má maska i hloubkově čistit, což se těžko potvrzuje nebo vyvrací. Jako obličej byl možná maličko čistší, ale žádný zázrak to zase taky nebyl :D V tomhle mi většinou líp poslouží slupovací masky. Nebylo to nejhorší, ale zase mne maska nenadchla tolik, abych si ji běžela koupit znovu..






A jakou jinou masku vyzkoušet uprostřed zimy než Intenzivní omlazující masku Collagen+, která má pleť vyživit?

Oficiální popis: Vysoce účinná maska Collage+ vypíná, vyživuje a omlazuje unavenou pleť. Obnovuje pevnost a elasticitu pleti. Obsažený extrakt z mořské řasy regeneruje a hydratuje pokožku. Po použití je pleť na dotek příjemná, působí odpočatým a mladistvějším dojmem. Pro všechny typy pleti.

Tenhle sáček mi tu ležel celkem dlouho, protože jsem čekala na vhodnou chvíli, kdy moje pleť bude potřebovat nějakou výživnou vzpruhu. No a ten den přišel teď uprostřed zimy. Ač mám totiž mastnou t-zónu, tak tváře mám naopak sušší, takže to musím různě kombinovat a střídat, abych udržela balanc :D Maska v rozkošném růžovém obalu je rozdělená na dva samostatné sáčky, takže máte dostatek masky na dvě použití. Maska je krémovo-gelová, jeden sáček vydá bez potíží na obličej až ke krku. Po rozetření začíná pomalu působit, což jsem poznala díky jemnému chladivému efektu. Nic drastického a nepříjemného, jen to lehce chladilo. V očním okolí neštípala. Po dvaceti minutách jsem přebytek masky setřela a trochu nechala a zkusila zapracovat. A pleť byla fakt nacuclá, jak po použití výživnějšího krému. Zázračného omlazení jsem si sice nevšimla, ale rozhodně byla pleť vyživenější a sušším tvářím jsem tak na chvíli dala zase vale. Druhé použití efekt ještě podpořilo, takže za mě úspěch a můžu klidně doporučit. Balení je 2 x 8 ml a cena 34,90, což je dle mého celkem příjemné a k dostání je mimo jiné i v DMku.





Sečteno podtrženo: Sáhla bych spíše po krémové masce Collagen, která výživu bez potíží zajistila a výsledky byly patrnější. Plátýnková detoxikační nebyla nejhorší, ale favority mám někde jinde, takže tu již znovu vyhledávat nebudu. 

A co vy? Máte s těmito maskami zkušenosti? Zaujaly vás?

8 komentářů:

  1. Já vůbec poslední dobou nestíhám žádné nákupy ani novinky, ale o víkendu se snad s mamkou podíváme po obchodech a něco jistě ulovím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jo :) Já pořád nakupuji kvůli mrňousovi.. Pořád chodím pro nějaké dětské věci a to se pak těžko odolává :D

      Vymazat
  2. Na tu detoxikační jsem měla docela políčeno, asi bych od ní čekala víc, ale i tak ji chci zkusit, láká mně to černé plátýnko:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako není špatná, ale jsou i teda i lepší, to jako jo! :)

      Vymazat
  3. Mě zaujala ta černá maska, ale nechám si zajít chuť. Colagenová vypadá skvěle, ale nemůžu si pomoct. Raději mám čistící masky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám taky víc čistící, ale teď v zimě se hodila i ta kolagenová :D Na výživu je fakt super!

      Vymazat
  4. Mě už takové platýnkové masky vůbec nelákají, vyzkoušela jsem jednou a stačilo mi :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to já bych mohla zkoušet pořád a pořád a pořád, i když vím, jak těžce NE-EKO to je :-/ :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)