neděle 15. prosince 2019

Spotřebováno za listopad 2019

Krásný den vám přeji!

Mám tu pro vás po více jak měsíci Spotřebováno. A připravte se na nálož, protože teď je toho fakt hromada.. Doufám, že vyvezli kontejnery :D Štěstí mi přálo a spoustu věcí jsem spotřebovala před stěhováním, ale jako správná blogerína jsem táhla prázdné obaly s sebou, abych mohla natočit video :D Ještě že o tom doma nikdo neví :D Tak pojďme na to!




Celkem 22 produktů. Uf. Je mi stydno. I když zase jenom sedm kusů jsou masky, pár dalších věcí buď miniatury nebo cestovní balení.. No není to zas tak zlý, ne? :D No to je jedno, pojďme na to!


Konopný sprchový olej - Ryor - velmi příjemná záležitost! Pokud máte sušší pokožku, tak tuplem zbystřete, tohle ji krásně zjemní. Ale pokud máte normální, tak se vám bude líbit taky, nebudete se už muset ani mazat :) Krásně voní, na pokožce vytvoří mléčnou emulzi, která poté opláchnete, ale vůně a velmi příjemný, hebký a lehce vyživený pocit zůstane. Olej vás doslova hýčká. Navíc balení dlouho vydrží. Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel Wild Pearl - Naomi Campbell - tento sprcháč jsem neměla původně pro sebe, ale dorazilo rozbité balení, tak jsem si ho nechala. Je to malé cestovní balení, které je dle mého "doplňkem" parfému. Určitě znáte takové ty sady, kdy je nějaký parfém doplněný o sprchový gel a tělové mléko stejné vůně, že jo? Díky tomu má sprcháč hodně intenzivní vůni, která na těle drží a jinak je to tak nějak sprchová klasika. Hodnocení: 3/5.

Koupelový pudr Bloomy Obsession - Balea - tohle byla premiéra, pudr jsem ve vaně ještě neměla :D Má příjemnou, květinovou vůni, trochu až "pudrovou" :D Jde o jemně namletý prášek, který se rozpustí, vodu zbarví dožluta a nadělá poskrovnu pěny. Po umytí je pokožka lehce provoněná, trochu zjemněná, ale výživa bohužel žádná. Použít se dala, ale žádný zázrak to nebyl. Hodnocení: 3/5.

Tělový krém Ritual of Karma - Rituals - Rituals je záruka dokonalých vůní a ani Karma není výjimka. Dokonalost sama! Krému stačí trocha, sice se náročněji roztírá, ale hned se vstřebává, voní dlouho a intenzivně, bombasticky hydratuje. Za mě moc fajn záležitost! Hodnocení: 4,5/5.

Parfém Brith Rhythm - Burberry - moje svatební vůně! Jemná, pudrová, dlouho držící. Miluju ji! Hodnocení: 5/5.


Vlasová kúra NeoOil - Neogen - Fagron - kúra společně se šamponem a kondicionérem bojuje proti vypadávání vlasů a podporuje růst nových vlasů. V balení jsou čtyři ampulky, kdy používáte jednu týdně. Jde o vlasový olej, který necháte působit deset minut před mytím hlavy, takže nijak nevadí, že je mastnější. Vlasy lehce voní po eukalyptu. Žádného extrémního výsledku jsem si však bohužel nevšimla. Pár nových vlásků sice narostlo a méně vypadávají (otázkou zůstává nakolik jsou to hormony a nakolik kosmetika), ale není to žádný extrém, že bych jásala. Hodnocení: 2,5/5.

Suchý šampon Rose Gold - Batiste - zajetá klasika, však to znáte. Momentálně opravdu nepostradatelný pomocník, který musím mít doma v zásobě. Tahle pudrová vůně mi hodně voněla, snad jedna z nejpříjemnějších, co jsem měla. Jinak funkčnost stále stejně dobrá - odmastí, nebělí vlasy, hezky provoní. Batiste je prostě jednička. Hodnocení: 5/5.


Revitalizační micelární voda - Smyssly - psala jsem o ní nedávno a bohužel, tady se nadšení nekonalo. Sice krásné designové balení, které jsem zatím nikde jinde neviděla, ale to je tak vše. Vůně ač příjemná, tak velmi intenzivní, což od pleťové vody prostě nechci. K tomu voda dost lepila a čištění mi nepřišlo stoprocentní. Hodnocení: 2/5.

Booster Mineral 89 - Vichy - za to tohle sérum je poklad! Pokud hledáte kousek, který bude hydratovat pleť a nebude ji jakkoliv obtěžovat, tak tohle je ono! Sérum je "vodnatější" gel, který se po rozetření ihned vstřebá a zanechá pleť jen skvěle hydratovanou. Do minuty na něho můžete cokoliv aplikovat, což znamená, že je ideál i pod make-up. Po celou dobu jsem neměla sebemenší problém s vysoušením, naopak jsem měla pěkně svěží, nacucanou pleť. Tohle jo! Hodnocení: 5/5.

Sérum Hyaluronic Acid - Collistar - a tohle sérum není o nic horší. Zatímco tamto dodává pleti dostatečnou hydrataci, tohle mi každý večer pomáhalo s pružností pleti. Další pecka a (nejen) spolu teď několik měsíců tvořily moje oblíbené pleťové kombo. Tohle sérum bylo lehce "slizké", po rozetření však opět hned vstřebané, takže se dalo pokračovat krémem a přitom výsledky bomba. Neměla jsem hezčí  pleť než poslední měsíce. Hodnocení: 5/5.

Posilující odličovač očí 2v1 - Garnier - jeden z mých velkých oblíbenců a troufnu si říci i svatých grálů. Stará se nejen o odlíčení, kdy to zvládne levou zadní, ať máte na očích cokoliv, ale také pečuje o oční okolí, které není vysušené a jako největší bonus se stará i o řasy, které vždy po používání vypadají mnohem lépe. Ráda se k němu vracím a jediné mínus je to menší balení. Hodnocení: 5/5.


Masky na obličej Superfood - 7th Heaven - Bahenní borůvková měla rozkošnou barvu a příjemnou vůni, chvíli štipkala, stahovala pleť a zanechala ji začervenalou, ale pleť vyčistila a hydratovala, takže to nebylo špatný. Ovšem jílová s Matcha a chia s jemnou čajovou vůní zanechala pleť ještě čistší a více ve formě, takže ta se mi líbila o něco víc! Hodnocení: 4/5. 

Slupovací uhelná maska - 7th Heaven - tuhle černou slupovací jsem neměla poprvé a určitě ani naposledy. Po pleti rozetřete v tenké vrstvě, ona začíná hned zasychat, poté jednoduše sloupnete. Výsledkem je pak vyčištěná pleť, zbavená také mastnoty a částečně i černých teček. Hodnocení: 4/5.

Masky na obličej guava, kokos, čokoládová a bublinková - 7th Heaven - a o dalších maskách této značky jste si mohli přečíst v posledním článku, takže jen v rychlosti.  Růžová guava čpí alkoholem, pleť je po stáhnutí jemná a čistší, ale žádný zázrak se nekonal. Bílá kokosová mě bavila, krásně voní po kokosu, rychle schne, jde stáhnout jedna báseň, chvíli sice na pleti štipká, ale nic drastického a výsledky super - hydratovaná, jemná i čistá pleť. Čokoládová bahenní je dokonalá svojí vůní a skvělým vyčištěním pleti, ale rozhodně nejlepší je Detoxikační bublinková. To je pecka a to nejen tím zábavným použitím, ale také i výsledky, kdy je pleť nejen skvěle čistá včetně vyčištěných a stažených pórů a úbytku černých teček, ale také hydratovaná. To je za mě fakt nejpovedenější kousek, ta má za mě určitě hodnocení 5/5, ostatní 4/5.


Fixační pudr MagicX - Avon - za mě fajn kousek, který je jenom krok za mým nejoblíbenějších fixačním pudrem od Dermacolu. Funguje v podstatě stejně, pleť zjemní, zafixuje make-up a prodlouží jeho výdrž, ale možná to umí DC o maličko lépe a je trochu bělejší, musí se ho použít fakt troška, jinak zanechává takový "světlejší" finiš. V klidu jsem ho ale dopoužívala a asi by mi znovu nevadil. Hodnocení: 4/5.

Peeling na rty Magic Winter - Balea - limitka z adventního kalendáře už někdy z předloňska :D Moc na ty peelingy nejsem, i když se mi tu pořád hromadí :D Tenhle byl cukrový, takže po promnutí rty zbavil šupinek a rty prokrvil a zjemnil, navíc obsahoval i oleje, takže je rovnou i vyživil. Nebylo to špatné, ale já se prostě nedonutím používat peelingy nějak pravidelně a často :D Hodnocení: 4/5.

Linky ve fixu Cat's Eyes Liner - Miss Sporty - strašný propadák! Linky jsem si sice kupovala v nějakém výprodeji za pár kaček, ale že vydrží tak 3 - 4 aplikace, to jsem nečekala. Sice byl fix krásně tenký, linka se jím kreslila bez potíží, hrot se netřepil, ale barva v něm byla fakt na čtyři aplikace. Pak prostě přestala kreslit. Nic moc, znovu ne. Hodnocení: 2/5.

Raspberry Labellino - Nivea - Labellina byly jeden čas hit, já jim tedy úplně nepodlehla nikdy. Sice vypadá vajíčko roztomile, tahle vůně byla i moc příjemná, malinová, ale hydratace nic extra. Chtělo to často doplňovat, protože na rtech se to tak nějak rozpouštělo a nedrželo a žádné zázraky to prostě neumělo. Hodnocení: 3/5.

Tak a jsme zase na konci. Teď toho bylo požehnaně, tak snad příště zase trochu umírněněji :D A vás se ptám:

Co z toho znáte? Máte? Zkoušeli jste?

6 komentářů:

  1. Ale vždyť Ti vůbec nemusí být stydno, budeš mít místo na další případné nákupy:-) Jinak znám a miluji odličovač Garnier (střídám s tím od Yves Rocher a Mixou, podle toho, co je v akci) a opakovaně kupuji sucháč Batiste, varianty tak různě střídám a booster od Vichy, bez něj asi nemůžu žít, je úžasný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo to je pravda, ale pro eko-bio-raw teroristy to musí být úplný peklo :-O :D S odličovači souhlasím, taky střídám tento s Rocherem a ještě si teď ráda kupuji Astrid :)

      Vymazat
  2. Krémy Rituals mi přijdou super, strašně příjemné. Sérum Vichy nyní používám a je moc fajn, co mi ale ještě sedlo více, tak hyaluronové od Ryoru.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rituals krémy jsou boží, ty vůně jsou fakt dokonalé! :) Díky za tip, omrknu ten Ryor :)

      Vymazat
  3. Mám doma ty masky a Labellino. Taky se mi na něm líbí to balení, ale obsah takový průměr.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, vypadají hezky, ale jsou i mnohem lepší kousky i za méně peněz :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)