středa 20. listopadu 2019

Ryor: Bylinkové mámení.

Krásný den vám přeji!

Zase jednou vystřídáme dekorativní kosmetiku tělovkou a představím vám parádní podzimní novinky z dílny Ryor. Necháme hýčkat nejen své tělo, ale i smysly bylinnými výtažky a příjemnými vůněmi. Podíváme se do sprchy na Konopný sprchový olej a na Bylinné tělové máslo. A připravte se, protože tohle je vážně pecka!


Konopný sprchový olej

Začneme celou proceduru ve sprše, kde si nyní užívám tohoto krasavce. Sprchový olej jsem neměla hodně dlouho, takže jsem se na něho opravdu těšila. Navíc kdy jindy si ho užívat než v chladných večerech, kdy pokožka olej na těle určitě uvítá.



Oficiální popis: Ideální přípravek s obsahem konopného kanabidiolu (CBD) pro péči o suchou a citlivou pokožku, který nahrazuje běžné mycí gely. Při stylu s vodou vytváří olej mléčnou emulzi. Vzniklý film na pokožce doporučujeme opláchnout vodou, ale již nestírat ručníkem a nechat vstřebat do pokožky. Nahradíte tak aplikaci tělového mléka. Pokožka bude ve finále jemná a vláčná.



Olej je v bílé lahvičce, dávkuje se přes vycvaknuté víčko, takovým tím malým otvorem. To je fajn, zbytečně ho nelijete moc a můžete si ho tak aspoň šetřit :) Stačí trocha, protože on po kontaktu s vodou začne tvořit takovou tu jemnou, mléčnou pěnu/emulzi. A myjete a myjete. Užíváte si moc příjemné, jemně nasládlé vůně, která je cítit nejen při sprše, ale i po ní! Po opláchnutí je pokožka dokonale vláčná a jemná. A opravdu i dobře vyživená, takže pokud se neradi mažete, tohle by vám mohlo stačit, pokud nemáte vyloženě suchou pokožku :) No co vám budu, tohle se mi líbí a sprchu s ním si doopravdy užívám!

Olej seženete na oficiálním e-shopu tady, za 200 ml je cena 138 Kč.



Herbal Spa - Bylinné tělové máslo

A když už se příjemně osprchujete, můžete se i příjemně a voňavě namazat. 

Oficiální popis: Výživné tělové máslo je ideální pro suchou až přesušenou pokožku. Obsahuje rostlinné oleje a aromaterapeutické látky. Má příznivý vliv na obnovu ochranného kožního filmu, který pokožku chrání před vysoušením. Zároveň se ale dobře vstřebává. Výsledkem je hladká, hydratovaná pokožka. 



Máslo je v roztomilé, kovové plechovce se šroubovacím víčkem. Po otevření na vás vybafne krásná bylinková vůně, nejvíce se tam prosazuje citrónová tráva, ale není tam určitě sama. Konzistencí je moc příjemné, není to vyloženě hutné máslo, ale spíš tužší, trochu našlehaný krém, který se na těle dobře roztírá. Ihned se po namazání vstřebává. Zanechává pokožku lehce mastnou, ale nic protivného, že byste se všude otiskli či přilepili. Jen takový ten znatelný pocit, že jste použili něco opravdu výživného. Dokonale provoní na dlouhou dobu, máte-li tedy takové vůně rádi, neváhejte. Výživa je perfektní, pokožka je ve skvělém stavu od večera do rána (nebo od rána do večera?). Krásně hebká a jemná, dobře namazaná, jen co je pravda. Neuvěřitelně mě to máslo baví. A navíc velmi dlouho vydrží, protože krému stačí pro pěknou vyživenou pokožku jenom troška. 

Máslo najdete tady, 200 ml stojí 148 Kč.





Tyhle novinky se tedy skutečně povedly! Ne že bych to vyloženě nečekala, ale jsem velmi příjemně překvapená a Ryoru přeji, aby s takhle skvělými výrobky pokračovali i dál! Ryor je často dostupný i v drogériích, jak je tomu s těmito produkty přesně nevím, ale pokusím se zjistit ;)

Máte s nimi někdo zkušenosti? Zaujaly vás? 

*PR produkty zaslané zastoupením značky Ryor

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Lemongrass sice není moje srdcovka, ale i tak si tuhle vůni užívám :) Ale třeba taková levandule, hmmm.. to by bylo! :D

      Vymazat
  2. Ahoj,
    úplně jsi mě nalákala, abych si něco od Ryoru pořídila. Myslím, že vydržím ještě tak měsíc a něco doma spotřebuji a pak asi udělám nějakou větší objednávku, protože jsem četla i o jejich peelingu, který bych taky ráda zkusila. Ceny mi přijdou jako velmi dobré a fakt se mi moc líbí ty obaly.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím zkusit právě ty jejich skvělé peelingy a masky mne taky lákají! :)

      Vymazat
  3. Kozmetika vyzerá skvele. :) Ja som si od Ryoru nedávno objednávala pleťovú masku, inak s nimi nemám žiadne skúsenosti, ale celkom si ma inšpirovala.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky musím jako správný maskofil taky prubnout :D :) Ryor teď fakt docela válí a sází fakt zajímavé novinky :)

      Vymazat
  4. To máslo bych si koupila snad už jen díky tomu obalu:-) A je dobře, že se povedlo i obsahem, jsem spíš nemazač, ale tohle budu potřebovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No že jo, mě ten obal hrozně fascinuje, přijde mi rozkošný, i když je to větší pixla :D :)

      Vymazat
  5. Celkově s touhle značkou nemám žádnou zkušenost, ale líbí se mi čím dál víc. Čtu na ni samou chválu a má i pěkné obaly. Tak možná si někdy něco koupím, třeba to tělové máslo, vypadá příjemně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně má i čím dál tím lepší výrobky :) Já teď prahnu po jejich peelinzích, mají jeden se Sakurou a to zní božsky! :) :D

      Vymazat
  6. Máslo vypadá dost lákavě a dokonce i pěkné obaly mají :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)