pátek 22. listopadu 2019

Makeup Revolution London: Paletka by Petra

Krásný den vám přeji!

Tak jo, myslím, že už jste tady paletku Revolution by Petra od Makeup Revolution viděli tolikrát v akci, že už vám o ní klidně mohu podat podrobnější report :D Jak jsem dlouho paletku přehlížela a nijak mne na první pohled nelákala, tak jsem teď neskutečně ráda, že jsem ji nakonec pořídila. Teď mě totiž baví fakt mega moc a jinou téměř nepoužívám a ani nechci používat :D

Ta široká škála barev a nespočet možností je prostě parádní! V paletce najdete jak přirozené odstíny na denní nošení, tak spoustu barevných výstřelků pro náročnější uživatele. Je napůl matná či se slabounkým shimmerem a napůl třpytivá. Na své si prostě přijde opravdu každý.



Paletku zakoupíte v papírové krabičce, pořádně zabalenou a vystlanou. Na krabičce poté najdete vyobrazené odstíny, takže už podle toho víte, co uvnitř čekat. Povrch paletky je černý a matný. Matné a navíc černé obaly moc nemusím, protože je na nich vidět každá ťápota, ale co se dá dělat, přežiju to :D Po otevření na vás z obou stran kouká široká barevná škála, celkem 36 očních stínů. Z jedné strany jsou spíše studenější a jemnější odstíny, z druhé potom teplejší a výraznější. Najdete zde červené, vínové, oranžové, růžové, ale i zlaté a přirozené hnědé. Všechny stíny jsou pojmenované, takže v případě fotek líčení či tutoriálů se lze pomoci nich orientovat (no že já to tak dělám, že jo :D). V paletce akorát chybí zrcátko. To už by bohužel nebylo kam narvat. Pro mě to není problém, protože já se líčím stejně u svého, ale je fakt, že někdo by ho mohl postrádat nebo na cestách by tam mohlo chybět..



Jednotlivé stíny tu probírat nebudu, doufám, že mi to prominete, ale to bychom tu byli asi tak do Vánoc :D Navíc má většina stínů stejnou či hodně podobnou kvalitu, takže bych se jenom opakovala.

Matné stíny - jsou obecně jemně namleté, jsou trochu až křídové, ale pigmentované jsou dobře. Trochu vázne akorát žlutá (a to ta sytá i ta pastelová), což je obecně snad jeden z nejhorších stínů a to všude :D Ještě jsem snad v žádné paletce neviděla žlutou, která by nebyla křídová a hůř pigmentovaná. A oranžové nejsou z počátku také žádný zázrak, ovšem pozor, pouze z počátku než se dostanete přes vrchní vrstvu! Při prvním použití to nebylo nic moc, kvůli tomu, jak byly slisované, ale na oku níže můžete vidět, že už fungují velmi obstojně! Při nabírání mohou stíny trochu prášit, ale není to rozhodně nic tragického. Za mě pecka, krásně se ztrácejí, smíchávají, ani na mastných víčkách nedělají neplechu a vydrží ve stejné intenzitě celý den.

Třpytivé stíny/se shimmerem - jestli chválím matné, tak je vám asi jasné, že tohle je teprve mega, mega, mega pecka! Nádherná pigmentace, máslová textura, velmi snadná manipulace, minimum prášení, obrovská intenzita a opravdu celodenní výdrž v nezměněném stavu, kdy ani neopadávají pod oči. Můžete používat matné se třpytivými, spolupracují a mohou se mezi sebou bez omezení kombinovat. No co vám budu, jsou prostě skvělé.




B-Day Girl - Copper Penny

My Precious - Queen B

Pretty Please - I'm Shook


Savage - Green Turner

Swiss Praline - Princesses Dress

Cute AF - #Nofilter

Všechny swatche jsou udělané jednou vrstvou stínů. V akci jsem vám je ukazovala již několikrát, takže díky tomu už určitě máte představu, jak fungují a jak vypadají. Když budete chtít vidět více líčení než tohle, tak mrkněte tadytadytady. Já jsem prostě z této paletky naprosto odvařená a vůbec nechápu, že jsem bez ní mohla být tak dlouho :D Kvůli tomu, jak často ji používám, teď musím skoro pořád prát štětce :D A zároveň jsem díky této paletce v sobě opět nalezla tu vášeň k líčení. Od té doby, co ji mám, užívám si zase stínů a hlavně barev. Za mě tedy jednoznačně ano a pokud se objeví nějaká další podobná paletka od MUR, půjdu do ní!



Paletku seženete i v drogériích, přesněji řečeno v Rossmannovi, běžná cena je 379 Kč, což i to je cena více než úžasná za takovou obří a hlavně kvalitní paletku. Občas se ale ocitá i ve slevách, já ji kupovala dokonce za půlku v nedávné akci 50% sleva na dekorativku. 

Co vy a paletka by Petra? Zaujala vás? Vlastníte ji?

12 komentářů:

  1. Super paletka, na všetko sa hodí či do práce alebo na oslavu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Dokonce i na nějaké maškarní nebo Halloween by se s ní dalo vyblbnout :D

      Vymazat
  2. Paletka je nádherná, ale já bych jí nevyužila. Líčení máš moc krásné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No některé taky asi nezvládnu vypatlat, ale myslím si, že u některých časem dosáhnu i na dno a to je u mne co říct :D

      Vymazat
  3. PLH mám moc ráda, sice poslední dobou "svým způsobem". Paletka je pěkná, dobře poskládaná, věřím že je kvalitní a všem plošně vyhovuje, ale já si ji prostě nepořídím, protože nechci podporovat koncept společnosti, která svůj byznys založila na napodobeninách s čím já osobně mám problém. Jinak moc pěkné líčení. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu.. Mně jejich věci baví, mají za ty nízké ceny kvalitní kousky (zejména stíny). Ty napodobeniny se mi taky nelíbí, proto je nekupuji. Naštěstí mi přijde, že už z toho "vyrostli" a už se prezentují spíše vlastními produkty.. třeba ty různé spolupráce s blogery jsou většinou povedené :)

      Vymazat
  4. A to mně tahle paletka zaujala na prvné pohled, těch líčení co se s ní dá vytvořit.. Jen v tom textu je asi překlep, mělo by tam být 36 odstínů..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se v době, kdy přišla na trh, moc nelíčila, tak proto mě nechávala chladnou :D A děkuji, jsem si toho vůbec nevšimla :D

      Vymazat
  5. Paletka se mi líbí, že tam má tolik odstínů, které jsou i běžně nositelné, některé bych nevyužila, ale i tak je to stále dokonalý kousek. Nemusela bych mít asi další miliardu paletek, stačila by jen jedna :D tak uvidíme už dlouho mě láká.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, stačí tahle paletka a člověk už toho o moc víc nepotřebuje (to že chceme další, to už je jiná :D) :)

      Vymazat
  6. Ahoj,
    já jsem si paletku kupovala hned, jak vyšla. Líbila se mi a chtěla jsem podpořit Petru, protože ráda podpořím někoho, kdo něco sám dokázal. Musím říci, že mám už velkou část stínů vypotřebovanou, což je co říct, protože mám doma asi šedesát paletek:-D Jediné, co mi chybí, je zrcátko, protože já jsem s paletkou i cestovala a musela jsem si brát nějaké externí.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, na cesty díky tomu, že není zrcátko, je to trochu nepraktické.. ale jinak je fakt prostě super :) Myslím si, že u některých stínů taky zvládnu dosáhnout na dno :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)