úterý 15. října 2019

Líčení: Výrazné červené s paletkou PLH

Krasný dne vám přeji!

Jak jsem slíbila u minulého líčení, nebylo s paletkou PLH jediné. Bude jich určitě ještě několik, protože skutečně teď tuhle paletku nedám z ruky :D



Tentokrát trochu odvážnější líčení, opět v podzimních barvách, červených tónech. A zase kombinace matných a třpytivých. To mě teď strašně baví!



Použito to samé co minule. Základ korektor od Bourjois, make-up True Match od Rimmelu, sypký pudr MagiX od Avonu a paletka rozjasňovačů Délice de Poudre od Bourjois. Na oči použita již zmiňovaná paletka Revolution by Petra, oční linky také od Makeup Revolution, černá tužka 16H Matic Eyeliner od Dermacolu a řasenka Studio Lash od Miss Sporty. Obočí pak s tužkou Makeup Revolution. Na rtech už pak jen Satin Lip Gloss od Alciny, který teď používám nejraději.


Výsledek pak zblízka:




A ještě pár fotek, aby jich náhodou nebylo málo :D




Trochu divočejší než minule, ale měla jsem tuhle barevnou variaci už dvakrát a cítila jsem se v ní skvěle! Takže budu v těch pokusech asi pokračovat :)

A co vy a červená na očích? Nosíte? Nebo jste zastánci přirozeného líčení?

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jojo, teď jedu jen v podobných podzimních tónech :) :D Děkuji!

      Vymazat
  2. Občas taky sáhnu po výraznějších stínech, ale stejně jako u laků na nehty nebo rtěnek preferuji přirozenější odstíny. Ale Tobě tohle líčení moc sluší, na podzim skvělá volba:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se musím občas vyřádit :D ale jinak běžně taky jedu spíš v hnědých stínech a jemných rtěnkách :D A děkuji! ♥

      Vymazat
  3. Jé, ty seš krásná Klári :) červenou jsem na očích ještě neměla, no nevím, jak by na mě tohle líčení vypadalo, Tobě sluší. Já jsem určitě v týmu, že vyzkoušet se má všechno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty jsi kecka, Veru! :) A myslím, že k Tobě by právě podobné líčení šlo! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)