neděle 22. září 2019

(Ne)Kosmetičtí oblíbenci | Září 2019

Krásný den vám přeji!

Už je to měsíc od prvního videa! A tak se opět vracíme na začátek cyklu s dalšími oblíbenci. Rozhodla jsem se zachovat původní verzi, která tu byla už před lety, kdy jsem kromě kosmetiky zahrnula vždy i několik dalších kategorií, ať to má trochu širší rozptyl a najde si ve videu něco i ten, kdo kosmetice úplně neholduje.. Takže po pár beauty oblíbencích tam naleznete další tipy.. ;)



Tentokrát je video trochu delší, tak snad to nebude vadit, ale vychrlit ze sebe všechny ty informace dá zabrat :D No a koho to nebaví, nechť opět sroluje o kousek níže :)


Začneme tou kosmetikou. Prvně tři pleťoví oblíbenci. Poslední dobou mám u pleťové kosmetiky šťastnou ruku a sahám po jednom oblíbenci za druhým. Takže vám tu musím představit další skvělé sérum, tentokrát Hydro Boost Minéral 89 od Vichy. O tom básní spousta lidí a není divu, fakt parádní kousek k hydrataci pleti. Má tekutější gelovou texturu, rychle se vstřebá do pleti, nelepí, nemastí, připraví pleť pro krém a zároveň fakt skvěle vnitřně hydratuje. To potřebujete! :) Krém od Garnier Bio je překvapivě taky dobrý kousek! Voní bylinkově po lemon-grass, má krémovo-gelovou texturu, která se taky rychle vstřebá. Pleť vyhladí a zmatní, nezanechává nepříjemný pocit a hydratace taky na jedničku. Společně se sérem tvoří mé oblíbené kombo. Jen pozor, má silnější parfemaci. Mne nijak neobtěžuje, ale M. ji nemusí. Třetími oblíbenci jsou možná trochu překvapivě masky od Isany. Ty se fakt povedly! Možná i proto, že jsou vyrobené přímo v Jižní Korei. Asi i díky tomu se podobají těm korejským - jsou bohatě napuštěné, sérum se po chvíli vstřebá a skvěle pleť hydratují a vyživují. Plátýnko sice parádně nesedne na můj malý a úzký obličej, ale díky průstřihům se to dá upravit a díky séru to na obličeji vydrží. Jsou prostě fajn a za 35 Kč není o čem!


A druhá trojka je tvořena: Výživným tělovým mlékem od Nivei, které mne moc příjemně překvapilo. Má tu typickou niveáckou vůni jako krémy v modré plechovce. Mléko má krémovější texturu, která se dobře roztírá, stačí malé množství. Co na něm mám ráda je ten efekt - zanechá takovou tu hezky lesklou pokožku alá "mastná vrstva", která však ve skutečnosti mastná ani ulepená není. Jen prostě hezky vypadá :D přijde mi to sexy, když se nohy trochu lesknou :D No a navíc mléko moc dobře vyživuje! Dalšími oblíbenci jsou dva kousky z minulých novinek - Kolínská voda Sensity ve vůni Midnight od Oriflame. Příjemně překvapila. Vůně je květinová, ale v trochu těžší verzi, která se hodí třeba na večer. Prostě svůdnější a elegantnější květinovka. Navíc díky širokému rozptylu střičky stačí dvakrát cáknout a jsme celí vyvonění a ta vůně je i dost intenzivní a dost dlouho vydrží, na to, že je ředěná. Pecka! Poslední tu mám Pur Eden deo roll-on, který mne velmi mile překvapil. Seženete ho v DMku za cca 150 Kč. Mám ho v růžové variantě pro citlivou pokožku. Voní jemně po bavlníku. Co je naprosto super a u kuliček často nevídané - velmi rychle v podpaží zasychá. Nezanechává v podpaží mokré fleky, ani se netvoří pocením. Nezapáchám a prostě funguje. Přijde mi, že se s ním i méně potím, takže bomba!


Z nekosmetických kategorií tu mám také několik tipů. Prvně jeden "mamatip" a to na knížku. Konečně jsem přelouskala celou knížku Nejšťastnější miminko v okolí od lékaře Harveyho Karpa. Doporučuji určitě přečíst nastávajícím nebo čerstvým maminkám. Rady v téhle knížce jsou totiž opravdu k nezaplacení a hlavně: fungují! Už nějakou dobu 5 zásad k uklidnění aplikujeme v praxi a fakt mi to moc pomáhá, abych se občas nezbláznila. Navíc je knížka čtivá a moc hezky napsaná, že mě to i celkem bavilo :) Mám tu i tip na seriál, protože kdy jindy koukat než teď, že jo! Pokud nevíte na co kouknout a zajímají vás sociální témata (drogy, alkohol, sex, transgender, atd.), tak mrkněte na seriál Euforie (Euphoria). Je z kruhů o generaci mladší než jsem já (čili cca 15tiletých dětí), ale všechno to, co jsem výše vypsala, se tam objevuje. Je to docela drsné, co si budeme. Má to jen 8 dílů, z toho fakt povedených mi jich přišlo asi pět, pak už to ke konci trochu sláblo, ale rozhodně koukatelné! A mám tu i písničku. Já se na té mateřské vážně činím :D Překvapivě je česká a že toho českého moc neposlouchám a už vůbec ne od tohoto interpreta. Ale hrála párkrát v rádiu a fakt hodně se mi líbila jak textem, tak melodií. Má ji na svědomí Adam Mišík a jmenuje se Démoni a já teď pomalu neposlouchám nic jiného. Fakt hodně povedená! Poslední tip je z kategorie svíček/vosků a asi vás nepřekvapí, že tu mám vosk Od Janky. A to ten nejlepší z nejlepších - Jahodový moučník. To je tak božská vůně, že jakmile na ni jen pomyslím, sbíhají se mi sliny! :D Rozhodně doporučuji vyzkoušet, je to nevídaný zážitek. Navíc vosk provoní intenzivně a na dlouho celou domácnost. PECKA!

Tak a to by bylo z mých oblíbenců za září asi vše, tak mi nezapomeňte dát dolů do komentářů vědět ty vaše! A třeba tipy na nějaké knížky, filmy, seriály.. ať vím, do čeho se teď pustit! :)

2 komentáře:

  1. Tak s maskami Isana, boosterem od Vichy a krémem Garnier Bio musím souhlasit, mají i mé velké sympatie:-) Kolínská voda Oriflame se mi zalíbila už v Tvém novinkovém videu, budu si ji muset obstarat:-)
    Teď čtu Dětské zoubky a jako jo, nemůžu se od ní odtrhnout. Ale není to knížka kterou bych chtěla číst jako maminka, některé pasáže jsou celkem děsivé, tak možná spíš tip, podle toho jak se cítíš, tak se jí spíš vyhnout:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se takhle hezky sejdeme :) Dětské zoubky mám na seznamu, každý mě na ně upozorňuje, ale já myslím, že to zvládnu :D Já přeci jen nejsem úzkostlivá matka :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)