čtvrtek 3. ledna 2019

Krásný nový rok 2019! ♥

Krásný den, moji milí!

Dlouho jsem se neozvala a možná si někteří z vás říkali, co se děje.. No, znáte to. Pro někoho jsou Vánoce svátky klidu a pohody a dlouhého volna, pro jiné přichází nekonečný stres, honička, práce a když se k tomu přidají ještě zdravotní problémy, tak nekonečně náročné chvíle. Najít tak volnou chvíli, sílu a chuť věnovat se koníčkům tak byl nadlidský úkol. Nyní už to ale máme úspěšně za sebou, zvládli jsme to a tak je čas začít se soustředit na zábavu. Proto se budu opět snažit alespoň nějakým způsobem přispívat, i když pravidelnost a velké množství článků raději neslibuji. Plánů mám ale několik, kupu článků vám ještě dlužím, takže už to jen sepsat a pustit do světa.. :)


Určitě se můžete těšit na recenze, soutěže, ale také zvažuji přidání i několika soukromějších článků. Nevím, kolik věrných čtenářů mi tu zbylo, ale byl by třeba zájem o článek ohledně svatby? Třeba pár tipů pro nízkorozpočtovou svatbu nebo tak něco.

Ovšem hlavní, co jsem chtěla tímto článkem říct nebyly ani tak výmluvy a omluvy, ani to, co nás čeká, ale chtěla jsem Vám popřát krásný a úspěšný nový rok! 


Po mnoho let jsem brala začátek roku jako restart s čistým štítem, který se mi hodil k tomu, abych nechala předešlý rok za sebou a začala znovu. Poslední roky už nemám co nechávat za sebou, naopak se vždy těším na pokračování dobrodružství. Každopádně pokud zrovna vy tu nepopsanou stránku potřebujete, tak přeji, ať na ni píšete krasopisně a co nejlepší příběh bez kaněk! :) A pokud jedete dál v zajetých kolejích a pokračujete v rozdělaných dobrodružstvích, tak hlavně ať se i nadále daří! Všem vám přeji ať se splní vše, co si přejete a hlavně ať vám slouží zdraví, protože to si nikde nekoupíte. 

A budu doufat a těšit se, že se na těchto stránkách budeme nadále setkávat a komunikovat spolu, ať už tady v komentářích nebo na sociálních sítích.. Těším se a děkuji za přízeň a za to, že tu jste! ♥

12 komentářů:

  1. Článek o svatbě by mě určitě moc potěšil a bavil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    určitě zůstalo spoustu věrných čtenářů:-) Na články se budu těšit, včetně toho svatebního:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se hlásím k věrným čtenářům a hlasuji i pro svatební články:-) Klárko, i já Tobě a Tvým blízkým přeji do nového roku jen to nejlepší, hlavně zdraví, protože jak říkáš, to si za peníze nejde koupit a hlavně je to to největší bohatství:-) A k tomu štěstí, úspěch a lásku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, jsem ráda, že se sem vrací tak úžasní lidé! ♥ :)

      Vymazat
  4. Článek o svatbě určitě napiš. Ráda si ho přečtu. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusím se ho dát dohromady.. a co nejdřív :) :D

      Vymazat
  5. Úspěšný nový rok i tobě a článek o svatbě si taky ráda přečtu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a pokusím se to dát dohromady co nejdřív :)

      Vymazat
  6. Taky přeju hezký nový rok a článek o svatbě určitě uvítám. My jsme taky původně chtěli low cost svatbu, ale nakonec to dopadlo tak, že na půlce věcí jsme ušetřili, spoustu "svatebních nezbytností" vynechali, ale i tak se nám náklady zase nasčítaly jinde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Jani! :) Ono se to nezdá, ale fakt se to sčítá strašně rychle.. :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)