středa 18. července 2018

Novinky Balea - masky na obličej/rty/oči + cestovní tělové emulze

Krásný den vám přeji!

Tak co takhle jednou testnout něco z aktuálních novinek z drogérky? V DMku se nedávno objevila vlna letních novinek značky Balea, kde byla pořádná hromada zajímavostí. Mě osobně nejvíc zaujala kolekce "krajkových" masek, které jsem musela vzít na vyzkoušení všechny a cestovní miniaturky tělových emulzí. Ihned jsem se pustila do testování, takže si dneska dáme nějaké to zhodnocení..


Hydrogelové pleťové masky

Oficiální popis: Svůdná zpevňující hydrogelová pleťová maska v krajkovém designu s extraktem z řasy (bílá je s extrakty ze zeleného čaje) a hyaluronem. Poskytuje intenzivní hydrataci pro pevnější a zářivou pleť.

Pleťové masky zfouknu obě najednou. Asi bych neměla o každé zvlášť o čem povídat. Tady se zase Balee povedl design obalů, že se to prodává samo. Masky připravili v černé a bílé barvě v krajkovém designu. Černá je s extrakty z řas, bílá potom s extrakty ze zeleného čaje (co mi to jenom připomíná?!). Obě masky jsou hydrogelové, upřímně nevím, co si pod tím názvem představit. Mně to přijde trochu jako silikon a trochu jako sulc :D Takové prazvláštní to je, ale docela sranda. Zajímavé je, že není vcelku, ale na dvě části. První půlka je po nos, druhá k tomu pasující kolem rtů. Jsem myslela, že by to díky tomu mohlo líp držet, ovšem naopak to drželo ještě hůř než klasické hadrové/plátýnkové masky. Pořád to sklouzávalo, musela jsem si fakt lehnout a ani se nehnout. V balení je zabalená ještě z obou stran v igelitech a je dostatečně mokrá. Přišlo mi, že světlá mnohem víc, z ní sérum přímo odkapávalo. Na pleti příjemně chladí, možná mít ji v ledničce, tak to bude pro pleť ještě větší osvěžující bomba :) Ale i bez lednice osvěží, hydratuje a probudí pleť. Po sundání lehce vetřete i zbytek séra. To chviličku může na pleti lepit, ale po chvíli už vás to netrápí a jen cítíte, jak je pleť pěkně nacucaná. Rozdíly mezi nimi nějak nepociťuji, možná po černé byla pleť trochu víc ulepená, ale výsledný efekt v obou případech hydratovaná a na pár dní oživená pleť. Za mě povedené masky a nejspíš si budu muset do zásoby koupit další, protože mizí rychlostí blesku. Cena je 49,90 Kč / ks.



Složení černé:


Složení bílé:



Hydrogelová oční maska

Oficiální popis: Svůdná zpevňující hydrogelová oční maska v černém krajkovém designu s kofeinem a hyaluronem. Tato chladivá péče osvěží a oživí vaše oční partie. 

A aby nestrádalo oční okolí, tak připravili masku i pro tuto partii. To je něco pro mě, protože obvykle mívám oční okolí sušší a to i přes výraznou péči o něho. Polštářky jsou opět ze stejného materiálu jako pleťová maska, takže nějaký ten gel/silikon nebo co to teda je. Opět namočené v séru, ale v tomto případě mi to přišlo nějak málo. Tady bych zrovna uvítala hodně séra a přitom nic. No každopádně opět dvacet minut lehára s maskou pod očima. Příjemná byla, o tom žádná. Ochladila a osvěžila. Ale upřímně, žádný výrazný a delší efekt se tady nekonal. Tu trochu séra jsem rychle rozmasírovala a už na druhý den bych neřekla, že jsem nějakou masku vůbec použila. Tu už tedy znovu asi úplně nepotřebuji. Škoda. Cena je 44,90 Kč / ks.





Hydrogelová maska na rty

Oficiální popis: Svůdná pečující hydrogelová maska na rty v bílém krajkovém designu s extraktem z růží a hyaluronem. Jemná péče pro sametově hebké rty, které budou k zulíbání.

Poslední maskování proběhlo s touto na rty. Normálně, jsem dosud žádnou masku na rty neměla! Takže bylo potřeba to zkusit. Maska je opět ze stejného materiálu. Séra ani v tomto případě nebylo nazbyt, přišla mi snad ze všech nejsušší. Překvapivě ale držela na místě a neposouvala se ani nepadala. Samozřejmě nesmíte mluvit, což pro mě bylo celkem peklo držet dvacet minut kušnu :D Ale vydržela jsem to. Masku jsem si dávala zrovna v době, kdy mě už jemně pálily suchostí rty a potřebovala jsem je rozhodně hydratovat a světe div se, i přes málo napuštěnou masku to pomohlo. Rty byly po sundání hydratované, jemné a pnutí a pálení přestalo. Tohle mi pomohlo a za mě dobrá sranda. Cena je 39,90 Kč / ks.






Tělové emulze - Melon-Kiss a Coconut-Kiss

Oficiální popis: Balea tělová emulze s jemnou vůní dodá vaší pokožce cennou hydrataci a ochrání ji před vysušením. Pokožka bude hedvábně jemná. Šetrné složení s bambuckým, kakaovým a olivovým máslem a obsahem přírodního melounového extraktu. Rychle se vstřebává.

Vidíte tyhle dvě malé nádhery? Učarovaly mi na první pohled a když jsem zjistila, že stojí pár kaček, bylo jasný, že půjdou se mnou domů. Co na tom, že nikam nejedu a cestovní balení nepotřebuji :D Navíc kokosu a melounu se prostě nedalo odolat :) Nečekala jsem od nich skoro nic. Ke spokojenosti mi stačil ten hezkej obal. Jenže, zas tak špatný nejsou. Pomineme-li fakt, že ty vůně jsou trochu zklamání a nejsou nic moc. Melounová je z počátku velmi příjemná, i celkem věrohodná, až vás to jako příjemně překvapí a nastartuje, jenže po chvíli, co se rozleží, chytá takovou zvláštní pachuť a začne být umělá. To je škoda. Zase ale žádná tragédie, rozhodně snesitelná parfemace a navíc dlouho držící. Zklamáním byl v tomhle ohledu kokos, protože ten prostě není cítit skoro vůbec. A když už něco vyčucháte, tak zase umělou vůni. No nic. Skvělé je aspoň to, že ta emulze vážně skvěle vyživuje. Stačí jí malé množství, je třeba pořádně vetřít, ale potom vás dožene fakt příjemný pocit vyživené pokožky. Není ulepená ani umaštěná, ale vážně cítíte, že jste se namázli. A to je i na cestách potřeba. Obzvlášť po nějaké koupačce. Za mě teda jako jo, za 24,90 Kč / ks to není špatné a přemýšlím, že si přeci jen do zásoby koupím další balení. Třeba by se mohlo jednou hodit.





Složení meloun:


Složení kokos:


Takže, sečteno podtrženo: Masky na obličej ano, pleti zajistily příjemný pocit hydratace a pleť rozhodně povzbudily. Maska pod oči byla slabá, tam se bohužel žádný efekt nedostavil. Maska na rty mi pomohla ve chvíli, kdy jsem rty měla suché, takže za mě jo. A krémíky? Jako jo, nečekejte stopro krásné a přirozené vůně, ale zase ta péče je dobrá a navíc to ťuťu ňuňu balení.. Jo, nechala jsem se tím zlákat a nelituji :)

A co vy a novinky Balea? Zaujaly vás některé? Zkoušeli jste něco? 

14 komentářů:

  1. Ty emulze jsem si taky musela vzít, meloun, kokos a stály pár korun, no, kdo by odolal:-) Ještě jsem je nezkoušela, škoda že vůně nejsou úplně vychytané, ale když už je mám, tak je zužitkuji:) Masky jsem jen okoukla a usoudila, že nepotřebuji, ale jak to čtu, asi bych se pro ty na obličej měla zastavit, dokud ještě jsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No moc bych s maskama neváhala, u nás už se stihly vyprodat :-/ :D Krémíky naštěstí chodí pořád, takže budu muset koupit do zásoby :)

      Vymazat
  2. Klárko, skvělý článek :) Já teda věděla, že Balea má krajkové masky, ale nevěděla jsem, že mají i masky na rty a pod oči. A ta na rty mě moc zaujala, akorát teď nemám přístup do DM, což je na jednu stranu fajn, protože moje peněženka nebude brečet :D Ty emulze vypadají opravdu roztomile a hodně bych se přemáhala, abych si je v DM nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já si myslím, že ty masky na rty a oči už jsou většinou všude fuč, ale třeba ještě někdo bude mít štěstí :D Emulze jsou ťuťu a za těch pár kaček se fakt nedá odolat :)

      Vymazat
  3. Masky nevypadaji spatne. A Balea je fajn znacka to bych zkusit mohla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to tak půl napůl, něco od nich je fajn a funguje, jiné věci jsou na prd.. ale dvě výhody mají: 1. jejich věci jsou levné a 2. hezky vypadají :D

      Vymazat
  4. Já už zkoušela nějakou masku na rty od balea a byla na prd takže já určitě nekupuju :D mě zaujaly ty polštářky pod oči :)
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jich mají víc, v téhle krajkové řadě dvě a jednu pak ještě růžovou a ta je v běžném sortimentu, o té jsem taky neslyšela nic moc dobrého :D tohle příjemně chladilo a jelikož moje rty fakt volaly SOS, tak mi to pomohlo :)

      Vymazat
  5. Já Baleu zbožňuju (taky tomu přidávaji ty obaly :D) No a ty masky krajkove mi přijdou fajn, podle mě perfektni pro moji pleť a taky si myslim, že neni vůbec špatné, že si musiš na 20 minut lehnout. Aspoň se trošku zrelaxujeme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako špatný to není, já při tom většinou i usnu, takže parádička :D

      Vymazat
  6. Masky mě vůbec nezaujaly. Ale ty tělové emulze celkem ano. Všimla jsem si jich při mé poslední návštěvě v DM, ale jinak jsem je nějak více nezkoumala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emulze jsou super, mě hrozně baví a prostě ty jejich obaly jsou něco :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)