pondělí 7. května 2018

Tělové pěny - Nivea

Krásný den vám přeji!

Pěna kam se podíváš! Momentálně prostě frčí. Můžete je používat už skoro na všechno - místo sprchového gelu, mýdla, krému na ruce a nyní i místo tělového krému. Své pěny na tělo uvedla nedávno na trh značka Nivea. Dostupné jsou rovnou tři varianty - Osvěžující, hýčkající a výživná tělová pěna a jedna je lepší než druhá. A jelikož vás o své postřehy nechci ochudit, dneska se na ně mrkneme trochu zblízka. Zkoušela jsem dvě verze a to Osvěžující tělová pěna s okurkou a vůní čaje matcha a Hýčkající tělová pěna s divokou malinou a vůní bílého čaje.


Oficiální popis: Lehká krémová pěna roztaje na pokožce, okamžitě se vstřebá a zanechá pokožku svěží a hloubkově hydratovanou po celých 48 hodin.

Obě dvě jsou hezké svým designem a mají praktická balení. Jsou o obsahu 200 ml. Mají takovou tu "pumpičku", která vám promění obsah na pěnu. Z počátku fungovala trochu ztuha, ale postupně se vychodila a časem pumpovala bez potíží. Pěna, kterou vytlačíte, je bílá, velmi jemná a hustá. Postupně vám v ruce ještě nabobtná a vytvoří takovou krásnou bílou pokrývku :) Intenzivně voní (v obou případech) a to i dlouhou chvíli po rozetření na těle. Roztírá se naprosto bez potíží, velmi rychle se vstřebává, ale zároveň zanechává pokožku na dotek jemnou a trošičku i "mastnější". Není to žádná nepříjemná mastnota, že byste byli ulepení nebo uklouzaní, to vůbec. Jenom na pohled poznáte, že se pokožka leskne a prostě víte, že je nacucaná. A hádáte správně, že i hydratace s výživou jsou bezproblémové. Pokožka je hydratovaná i na druhý den, je pružná, svěží, bez suchých míst. Navíc pěny stačí malé množství. I když na mě i tak došla překvapivě brzy :( Což je obzvlášť škoda, protože mě tyhle pěny jednoduše baví!



Co se týče vůní, tak za mě je trochu příjemnější růžová varianta - divoká malina a vůně bílého čaje. Je to překvapující i pro mě, protože ovocné a sladké vůně nevyhledávám. To spíše ty svěží. Ale v tomto případě mi u té svěží varianty něco trochu vadí. Mám pocit, že je to matcha, protože ze začátku je tam cítit ta okurka, což je příjemné, ale jakmile se vůně rozvine, tak už to není ono.. Zatímco u růžové verze stále převládá ta malina a je jen jemně doplněna o bílý čaj :) 


Za mě tedy moc povedená záležitost! Já pěny můžu, sprchové pěny používám už dlouho a pořád mě baví a tohle není o nic horší :) Seženete v drogériích, cena je kolem 120 Kč a jak jsem říkala, dostupné jsou ve třech variantách.

A co vy a tělové pěny? Máte s nimi zkušenosti? Zkoušeli jste?

*PR produkty zaslané zastoupením Nivea

13 komentářů:

  1. Nebýt doma tolik tělových mazadel, tak už jsem je pořídila. Pěny vypadají super, hlavně velmi lákavé vůně :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až trochu zredukuješ zásoby, omrkni je, jsou vážně super :) Já se bála, že nebudou hydratační, protože třeba ty pěny do sprchy jsou sice zábava, ale hydratace nic moc.. ale tohle, to zvládá vše! :)

      Vymazat
  2. po celom Instagrame ich vidím a mám sto chutí si ich tiež kúpiť :D vôňa musí byť geniálna!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně jsou fakt pěkné a ideální na jaro a léto! :)

      Vymazat
  3. Pěny vidím už po několikáté a čtu na ně samé dobré ohlasy. Hned jak se dostanu do drogérie, tak se po nich mrknu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně parádní! Ideál teď na léto, díky svěžím vůním a lehkému (a přesto hydratačnímu) složení :)

      Vymazat
  4. Já jsem si koupila tu modrou, vyživující, ale nechávám si ji spíš na léto. Překvapuje mně, samozřejmě velmi mile ta hydratace a výživa, očekávala jsem, že po téhle stránce to žádná sláva nebude. Tak už se těším, až ji vyzkouším a možná přikoupím tu malinovou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od nich žádnou extra péči také nečekala a ono jo, je to vážně moc fajn :)

      Vymazat
  5. Pěny vypadají opravdu zajímavě. Co jsem četla, tak na ně jsou samé pozitivní ohlasy :) Musím se po nich taky mrknout a možná si i nějakou pořídím :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsou myslím v DMku i se sníženou cenou, tak po nich mrkni :) Jsou vážně moc příjemné!

      Vymazat
  6. Pěny mám ráda a tyhle od Nivea jsou super. :) Tuhle budu muset taky vyzkoušet.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, je to bomba! :) Nivea má ty pěny prostě vymazlené (ať už sprchové nebo tyhle tělové ;))

      Vymazat
  7. Děkuji moc za doporučení těchto pěn :) Vůbec jsem nevěděla nikdy předtím, že se třeba takové čaje mohou používat i ve světě ekonomiky. To je pro mne, jako pro velkého milovníka čajů, velice přívětivá zpráva a určitě vyzkouším hned to, co jsi zde odprezentovala. Díky!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)