neděle 15. dubna 2018

Spotřebováno za březen 2018

Krásný den vám přeji!

A vítám vás zároveň u dalšího Spotřebována. Letí to, letí a jsme tu již v pořadí u třetích spotřebovanců tohoto roku. Šílené, že? Já na tom nejlíp vidím tu rychlost s jakou ten čas letí.. 


Slibovala jsem trochu menší spotřebu a myslím, že se mi to i vcelku povedlo. Dohromady šestnáct kousků. To zní jako dost, že jo. Ale ono ač to tak nevypadá, není to tak hrozné, vzhledem k tomu, že spousta věcí je jednorázové spotřeby. Tak jdeme na to, hm?


Sprchový gel One Ginger Morning - Treaclemoon - skvělá záležitost a sprcháč, co mě neskutečně bavil! Zázvor nemám ráda, ale tohle nebyl ani tak zázvor jako nějaké voňavé žvýkačky nebo bonbony. Bavila mě ta vůně, ta barva i ten svěží pocit po umytí. Navíc to balení ohromně dlouho vydrželo (snad 2 měsíce) a to nejsem u sprcháčů zrovna šetřílek. Nevysušoval, umyl. Prostě spokojenost nadmíru. Hodnocení: 5/5.

Pěna do koupele Jednorožec - Tetesept - sice je určená pro děti, ale věřte, že i vy si s ní relax ve vaně užijete. Voní ovocně až žvýkačkově a provoní celou koupelnu. Vodu zbarví do fialova a nadělá opravdu hromadu pěny, která dlouho vydrží. Jo a navíc to roztomile vypadá. Jo tohle mě bavilo! Hodnocení: 5/5.

Balistika Čas svařeného vína - Bomb Cosmetics - vánoční koule do vany, která byla v krásné zeleno-červené variantě a s vůní svařáku. Trochu skořice, trochu vína, trochu hřebíčku.. Rychle se rozpouštěla, pěnu nenadělala, ale vodu zbarvila do zelena a vanu jste měli plnou třpytek, které obsahovala. No, to asi není pro každého, ale pokud se soustředíte jenom na ten prožitek vany, tak to bylo fajn. Hodnocení: 3,5/5.

Koupelový špalíček Citrónový expres - Bomb Cosmetics - roztomilý cupcake, který patří do vany. Krásně svěže voněl, ale o intenzitě nemůže být řeč. Velmi rychle se rozpouštěl, vodu nijak zvlášť neobarvil. Tentokrát však místo třpytek obsahoval flitry ve tvaru hvězdiček. Po nějaké době jsem usoudila, že jde o daleko větší zlo než obyčejné třpytky, protože ty jdou velmi jednoduše opláchnout.. Za to tyhle hvězdičky nacházím i čtrnáct dní po koupeli po celém bytě :D Jinak ale fajn, to jako jo. Hodnocení: 3/5.

Šumivá bomba do koupele Dubová kůra - Ruční mýdlárna - tohle byla zcela jiná bomba, vyšuměla tak rychle, že jsem ji ani nepostřehla, ale obsahovala usušené kousky kůry, takže jste o ní ve vaně věděli. Vůně byla jemná a nevtíravá. Nic moc spešl na ní nebylo. Hodnocení: 2,5/5.

Balistika Nechytíš mě - Bomb Cosmetics - poslední bomba této značky, která mi doma zbyla už od léta. Příjemná ovocná vůně, tentokrát byla bez třpytek či flitrů, což bylo pro změnu fajn :D Navíc obsahovala i nějaké ty oleje, takže příjemně pokožku zjemnila a lehce vyživila. Vodu zbarvila do oranžova. Hodnocení: 4/5.

Tělový peeling Jablko se skořicí - Dermacol - tyhle peelingy já můžu! V téhle skoro vánoční vůni to bylo také bezva, jak jinak. Ve vůni převládá skořice nad jablkem, ale užívala jsem si peeling naplno i tak. Peeling je tak akorát hrubý - důkladně očistí a zbaví odumřelých buněk, ale zároveň z vás nesedře kůži. Nijak zvlášť nevyživí, ale spíš jen tak lehce zvláční. Rychle se rozpouští. Hodnocení: 4,5/5.


Univerzální výživný krém Skinfood - Weleda - můj nejoblíbenější univerzální krém, který mne nikdy nezklamal. Je mastnější a hutnější, ale díky tomu dělá zázraky. Perfektně vyživí a promastí. Prostě můj zelený kámoš do nepohody. Hodnocení: 5/5.

Vůně Jealousy - to absolutně vůbec nebyl můj šálek kávy, na mě taková divnovůně. Tak divná, že vám ji ani neumím popsat :D Asi bych ji zařadila mezi květinové, ale jistá si tím vůbec nejsem. Nechala jsem si ji v práci, kde jsem se s ní voněla a i přes nechuť jsem ji spotřebovala do poslední kapky. Cákala jsem se s ní ve velkém, protože velmi rychle vyprchala, takže to nebyl až takový problém. Hodnocení: 2/5.

Olejové sérum Regenerate Nourishment - Dove - olejíček na konečky je nezbytnou součástí moji vlasové péče a tenhle od Dove jsem měla už dvakrát. To mluví za vše. Není to typický olej, spíš takové kluzké silikonové sérum, které však udržuje moje konečky ve formě. Příjemně i voní a stačí ho opravdu malé množství, takže tohle pidi balení strašně dlouho vydrží. Hodnocení: 5/5.

Tělové mléko s hroznovým olejem a panthenolem - Manufaktura - na tohle mléko jsem se hodně těšila, ale nakonec jsem z něho byla tak trochu rozčarovaná. Balení krásné, o tom žádná. Mléko je hodně tekuté, takže to chce nakládat s ním opatrně. Vůně je příjemná, i když taková zvláštní. Roztírá se a vstřebává bez potíží, ale pocit hydratace nic extra. Tak nějak bych řekla neurazí-nenadchne. Hodnocení: 2,5/5.


Expresní odličovač očí s chrpou - Yves Rocher - nejlepší, nejlepší, nejlepší! Odlíčí všechno naprosto bez potíží, nemusíte tlačit a oční make-up je hned dole. Nedělá mlhu a nemastí zbytečně oční okolí. Neštípe ani nepálí a jedno tohle velké balení vydrží opravdu dlouho. Hodnocení: 5/5.

Balzám s přírodním voskem - máta a citrón - BioAroma - přírodní balzám, transparentní s velmi jemnou vůní citrónu (a máty). Balzám je trochu jako vazelína, na rtech přilne, ale nedělá nepříjemnou neprodyšnou vrstvu. Zároveň ale dobře hydratuje. Hodnocení: 4/5.

Citrusový peeling na rty - Biofficina Toscana - malý kalíšek s peelingem střední hrubosti, díky kterému odstraníte ze rtů suchou kůži a prokrvíte rty, ale zároveň díky olejíčku rty i vyživí. Vůni má také příjemnou, zvláštní citrusovo-kávovou, což mě baví. A tohle pidi balení vydrží fakt dlouho. Hodnocení: 4,5/5.

Maska na obličej No Drama Lama - Balea - celkem příjemně voněla, na ksichtě i docela držela. Byla skutečně hodně napuštěná gelem, který jsem po použití na obličeji rozetřela. Ale ani to nepomohlo v tom, abych měla dlouhodobě hydratovaný pocit. Takže spíš taková radůstka na odpoledne, ale nic opravdu pečujícího. Hodnocení: 2,5/5.

Platýnková maska Pure Source Pomegranate - Missha - to tahle maska na tom byla o poznání líp. Nejen, že lépe na obličeji držela a tvarově mi vyhovovala více (no jo, asi mám malou hlavu jako asiatky :D), ale navíc byla napuštěná tak akorát. Poté jsem zbytek gelu rozetřela a výsledek byl viditelný ještě několik dní. Příjemně voněla, což byl bonus navíc. Hodnocení: 4,5/5.

A víte co? To je pro tentokrát úplně všechno! ;) Já jsem vám říkala, že to teď bude o něco lepší a spotřeba menší :D Tak zase za měsíc.

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco? 

14 komentářů:

  1. Ahoj Klárko, máš v plánu se ještě vracet na Youtube? Tvoje videa mi opravdu chybí :( Vždycky jsem se na ně moc těšila!

    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá L., děkuji za milá slova, jsem moc ráda, že Tě videa bavila, ale bohužel v plánu už další videa nejsou. Nechtěla jsem to utnout najednou, abych se neunáhlila, ale zatím mne to zpět neláká a ten čas, který jsem ušetřila, věnuji jinam :)

      Vymazat
  2. Konečně jsem se také dostala k peelingu od Dermacolu a jsem nadšená. Doma mám ten univerzální krém od Weledy a vlastně spousty dalších univerzálních věcí, ale jak se to dá použít na cokoliv, tak nikdy pořádně nevím, na co vlastně to tedy vzít :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pocit u univerzálních věcí znám :D Ale já je třeba používám na nohy, suché ruce, lokty nebo i na obličej, když se objeví nějaká vysušená místa.. :) dokonce tenhle krém posloužil v zimě i pejskovi na packy :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. No mně přijdou nic moc, třeba ty Garnier nebo různé ty asijské verze jsou lepší! ;)

      Vymazat
  4. Mě ten Weleda výživný teda moc extra nehydratuje, spíš jen tak sedí na pleti mi přijde, tak nevím, kde je chyba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hydratovat ani nemá, spíš vyživovat opravdu suchou pokožku, což u mne zvládá na jedničku :) Ale chce to zapracovat, je fakt, že částečně ty oleje můžou na pokožce "sedět" :D

      Vymazat
  5. Skin Food od weledy taky můžu, super univerzální kousek, tělový peeling Dermacol též super , jen mám vůni kávy 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten peeling s vůní kávy je stejně nejlepší! ;) a Skin Food prostě pecka!

      Vymazat
  6. Zkušenost mám jen s odličovačem YR, vlastně, kdykoliv jdu do obchůdku, tak tenhle produkt odchází se mnou:-D Zázvorový Treaclemoon jsem si taky koupila, ale nechám si ho spíš na léto a budu doufat, že se do budoucna sortiment téhle značky u nás rozšíří, minimálně ty sprcháče jsou fakt skvělé:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také kupuji odličovač pořád dokola :) Ale musím se přiznat, teď jsem se rozhodla ho jednou "podvést" a sáhnout po Garnieru :-O :D Taky bych brala těch sprcháčů Treaclemoon víc, jsou velmi povedené! :)

      Vymazat
  7. Ahoj Klári, ten skinfood od Weledy jsem si zamilovala! Je skvělý.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)