čtvrtek 15. února 2018

Zimní novinky Dermacol - pěny do koupele, tekuté rtěnky, řasenka

Krásný den vám přeji!

Původně jsem plánovala tyhle novinky zařadit zase do nějakého souhrnného článku o všem možném, ale pak jsem si říkala, že Dermacol představil na podzim a v zimě tolik novinek, že to v pohodě vydá na samostatný článek. Proto se dnes zaměříme pouze na tuto značku. Mrkneme se tu na pěny do koupele, novou vůni z řady tělové péče Aroma Ritual - jablko se skořicí či nejnovější dekorativní přírůstky - řasenku Selfie či všemi opěvované tekuté rtěnky Matte Mania, které už jistě znáte..


Pěny do koupele Aroma Ritual

Tento přírůstek do řady AR mne potěšil asi nejvíc. Pěny do koupele byly přesně to, co v péči o pokožku u Dermacolu chybělo. O to víc mne potěšilo, že pěny jsou dostupné zrovna v mých nejoblíbenějších parfemacích - Irská káva, Vodní meloun a Hrozny s limetkou. Že miluji vůni kávy víte, ale víte co mne překvapilo? Že v této podobě mi přijde daleko příjemnější vůně hroznů a limetky. Je parádně relaxační, uvolní tělo i duši a je to to pravé ořechové po dlouhém dni! Fakt jsem si užívala každou trošku. To ostatně všech jo, protože jsou ty pěny parádní, ať už sáhnete po kterékoliv vůni. Stačí nalít trochu do vany a vykouzlí vám bohatou pěnu, která navíc dlouho vydrží. Za celou dobu se mi nestalo, že by pěna zmizela dřív než jsem opustila vanu, takže bomba! Navíc provoní celou koupelnu, lehce i tělo. Sice nijak nevyživí, ale na druhou stranu ani nevysuší. Za mě tedy velká spokojenost. Velké balení je také plusem, vydrží vám tak pěknou chvíli. Seženete v drogériích, cena 99 Kč za 500 ml.




Jablko se skořicí - sprchový gel a peeling - Aroma Ritual

Ovšem tím přírůstky v řadě AR nekončí! Nedlouho poté se objevila nová varianta vůně - jablko se skořicí. Ta učaruje všem, kteří mají rádi kořeněnější a zimnější, zejména pak tu skořici. Ta totiž v tomto případě hraje prim. K dostání je v této parfemaci sprchový gel, tělový peeling a krém na ruce. 


Sprchové gely této značky jsou pro mě jistotou a klasikou, která nikdy nezklame. Při prvním přičichnutí se v tubě mísila krásná vůně jablek a skořice, ale pozor, může to mást, při použití totiž už převládá skořice. To asi není pro každého, ale já si ji obzvlášť v tomto období vážně užívám. Skořice voní hodně intenzivně, provoní koupelnu i tělo. Nikdy jsem s těmito sprcháči neměla problém a ani tentokrát tomu není jinak. Nevysušují a vážně je můžu.



Jestli mám pak ještě něco raději než sprcháče (a nově pěny), pak jsou to jejich tělové peelingy. Ooo bože, ty jsou teprve boží! Po melounu, kávě či jahodě si tak můžu užít i tuhle vůni. Je nádherná. Peeling je tak akorát hrubý, aby skvěle očistil a odrbal, ale zároveň jste se necítili jako staženi z kůže. Provoní, rychle se rozpouští a já ho prostě žeru. I tohle se povedlo, co víc k tomu říct.



Řasenka Selfie

Tato řasenka zaujme jednoznačně svojí velikostí, protože vypadá spíš jako miniatura než plná velikost :) Je roztomilá, líbí se mi i hravý obal, který tak nějak koresponduje i s make-upem nesoucím stejný název, čímž dává najevo, že tyhle dva kousky patří k sobě. Řasenka je balením i obsahem maličká (6 ml), ale co ji chybí na velikosti obalu, dohání kartáčkem. Ten totiž nijak drobný rozhodně není. Je poměrně velký, dlouhý s velkým množstvím štětinek. Díky tomu hezky řasy pročeše a nabarví. Na objemu jim sice moc nedodá a mírně poslepuje, ale příjemně prodlouží a jak jsou řasy k tomu učesané, konečný efekt je v mém případě přijatelný (i když podle fotek by to málokdo řekl). Jen počítejte s tím, že nevydrží věčně, ty tři měsíce zvládne řasenka horko těžko. K dostání zde, cena 149 Kč.





Tekuté matné rtěnky Matte Mania

Asi není třeba dlouze představovat tyto matné rtěnky, protože obletěly blogosvět. Já jsem o nich možná už mluvila někde ve videu, ale dosud jsem se jejich recenzi tak nějak neúmyslně vyhýbala, bylo jich všude moc. Vezmu to tedy velmi stručně. Co se u rtěnek rozhodně povedlo je barevné portfolio. V drogériích se jich původně objevilo cca 15, nyní se nabídka stáhla na cca deset, ale na e-shopu jsem koukala, že je jich rovných 24! Z toho dobrá půlka je v jemných a velmi přirozených odstínech, což rozhodně vítám a myslím, že nejsem sama. Na druhou stranu tam najdete sytě rudou, vínovou, růžovou nebo třeba i modrou. Podle mě si vybere naprosto každý. Balení je jednoduché, rtěnka má pěnový aplikátor, kterým se snadno a rovnoměrně nanáší. Barva má i velmi sympatickou texturu, která není extra tekutá ani hutná, nanáší se jedna báseň a plně kryje v jedné vrstvě. Postupně zasychá, z počátku má až sametově hebkou texturu, což je nanejvýš příjemné, ale po pár minutách se plně vstřebá a zaschne. Do vrásek nezalézá, ale po zaschnutí strašně vrásky zvýrazňuje, to prostě matné rtěnky občas dělají. První hodinka na rtech není špatná. Ovšem změna přichází po delší době, stačí hodinka-dvě a rty se mi začínají příšerným způsobem stahovat a vysušovat. Já si nemůžu pomoct, ale já s touto rtěnkou celý den prostě nevydržím, ne že by tedy ona vydržela se mnou, většinou zvládne tak tři hoďky a pak je třeba ji přetřít, ale mám-li nosit tuhle rtěnku celý den, tak mě to stojí hodně sebezapření a rty dávám dohromady docela dlouho. 




Nechala jsem si k vyzkoušení čtyři odstíny (zeshora: 15, 20, 55 a 56). Všechny se vesměs chovaly na rtech stejně, jen překvapením bylo, že tmavší barvy (vínový + červený) lépe držely a zvládly minimálně hoďku navrch oproti těm světlejším. Takže ač odstíny jsou fajn a první chvíle na rtech vypadají velmi nadějně, do rtěnek jsem se nezamilovala jako všichni ostatní. Vadí mi ten vysušující pocit, který mi po nějaké době nedá jinou možnost, než na to pořád myslet a pak se olizovat a vysušit si tak rty ještě víc. A nakonec stejně skončím u balzámu. Cena je 199 Kč / ks (v DM nyní 149 Kč), k dostání buď v drogériích nebo zde.




Tak a dole do komentářů mi určitě dejte vědět, co jste z těchto produktů vyzkoušeli a co vás zaujalo! :) 

Mějte se krásně! ♥

*PR produkty zaslané zastoupením Dermacol

19 komentářů:

  1. Vyzkoušela jsem jen sprchový gel a krém na ruce s jablkem a skořicí, ta skořice poněkud přetlouká vůni jablka, ale teď přes zimu je to požitek:-) Jsem asi jedna z mála, komu parfemace limetky a hroznů nevoní, ale pěnu do koupele s Irskou kávou vyzkoušet musím, tuhle vůni pro změnu zbožňuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta skořice je dost silná, v čemž se obvykle nevyžívám, ale tady mi to ani tak nevadilo, což je určitě dáno i tím, že jsem si to užívala pěkně přes Vánoce :)

      Vymazat
  2. Jablko voní úžasně, mám doma sprcháč, ale už ho schovávám na příští Vánoce :D Plánuji teď koupi peelingu, konečně a to ve vůni rebarbory, kterou mám nejraději a doplní mi tělové mléko :D A až trochu snížím zásoby, musím koupit kávu, ta mě láká dlouho. Škoda těch rtěnek, že vysušují.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, je to taková typicky vánoční vůně :) Peelingy určitě zkus, ty jsou naprosto úžasné!

      Vymazat
  3. Mám ráda sprcháče od Dermacol a ty pěny bych už konečně ráda vyzkoušela. :) Lákají mě ty matné rtěnky, ale někdo je chválí a někdo ne, tak stále váhám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěny určitě zkus, jsou vážně skvělé! :) U těch matných rtěnek jsem si také všimla různých názorů. Mají opravdu ohromnou kampaň, spousta blogerek si je nemůže vynachválit, ale já si prostě nemůžu pomoct, mě neuchvátily..

      Vymazat
  4. Ty rtěnky vypadají úžasně, ale jestli vysušují, tak je to na nic:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje rty vysušují úplně nehorázně, upřímně fakt doma asi nemám nic, co by je vysušovalo víc :D

      Vymazat
  5. Mají úžasné kombinace vůní sprchových gelů :)
    Ty rtěnky vypadají dost dobře, mám radši matné než lesklé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jejich vůně sprcháčů jsou naprosto nej! :)

      Vymazat
  6. Pěny do koupele jsem měla také a super :) s tou skořicovou sadou mám špatnou zkušenost, hrozně mě pálila kůže a zčervenala, takže mi asi nesedla ta skořice =)


    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, až taková reakce? :-/ A ostatní řady Ti nevadily? Já si myslím, že je tam jen skořicové aroma, takže by to neměl být důvod k alergické reakci, ale je možné, že se mýlím :)

      Vymazat
    2. Ostatní řady vůbec ne, myslím si, že to udělala ta skořice..jinak netuším. Nikdy jsem to u žádného sprcháče nezažila :)

      Vymazat
  7. Pěny od Dermacolu mám moc ráda, už se zase těším až si vlezu do vany :-D Sprcháčů Aroma Rituals mám teď z Vánoc pěknou zásobu a jablko se skořicí je jeden z těch nejvoňavějších, spolu s hruškou.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi tu válí zásoby sprcháčů z Vánoc :D ale ty se neztratí :)

      Vymazat
  8. Obecně mám značku Dermacol ráda. Nejčastěji používám produkty z pečující kosmetiky, ale ve sbírce mám i pár kousků z dekorativky.
    Věřím, že pěny do koupele bych si užila tak rok nazpět, dnes už bohužel nemáme vanu, zato sprchový kout, takže zrovna tento produkt je pro mě bezvýznamný. Jinak miluji vůni irské kávy co se sprchového gelu týče a vůni hrozny/limetka jsem si oblíbila ve formě teutého mýdla na ruce.
    Řada Aroma ritual je podle mě fakt skvělá. Nabízí velký výběr produktů a vůní, že si dle mého každý vybere. S mamkou nedáme dopustit na jejich sprchové gely a poté, co jsme objevily právě vůni jablko/skořice, tak se snad sprchujeme ještě radši.
    Tělový peeling značky Dermacol jsem bohužel ještě neměla možnost vyzkoušet, ale určitě se na to chystám. Moc se mi totiž líbí balení a slyšela jsem na něj zatím jen dobré ohlasy.

    https://dvakratjedensvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám řadu Aroma Ritual moc ráda :) Jediné, co mi až tak neuchvátilo jsou krémy na ruce, které moc nehydratují, ale jinak můžu vše. Sprcháče jsou u mne doma zajetá klasika a střídají se jeden za druhým :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)