pátek 2. února 2018

Spotřebováno za prosinec 2017

Krásný den vám přeji!

Však já jsem vám slibovala, že se tu brzy brzičko objeví další Spotřebovanci. Naposledy se vracím do minulého roku a pak už pojedeme s čistým štítem, hm? Ani v prosinci jsem toho nezlikvidovala zrovna málo. Hlavně jsem po roce probírala veškerou nasyslenou kosmetiku. Vyřazovala jsem, třídila, vyhazovala a rozdávala to, co nevyužiji (a že toho bylo hodně) a i díky tomu jsem došla k závěru, že mít toho tolik je naprosto zbytečné a chci to do budoucna jinak.


Jdeme ale zpátky ke spotřebovancům, chtěla jsem tím jen říci, že i díky tomu je tady toho opravdu hodně. Fotila jsem tedy z dekorativy jenom to, co jsem vyhazovala, kdybych měla fotit i to darované, tak jsme tu ještě zítra. To mi věřte. Takže připravit, pozor, jdeme na to :D


Sprchový gel Med a rakytník - Manufaktura - krásná vůně tomuto sprcháči vévodí. K tomu má hezkou a praktickou lahvičku, ze které díky řidší konzistenci dostanete sprcháč až do poslední trošky. Umyje jako každý druhý, to bez debat, ale prostě je to zážitek a já si ho musím pořídit znovu. Hodnocení: 4,5/5.

Cestovní balení sprchového gelu Magic Winter - Balea - jelikož mají produkty z adventního kalendáře Balea vánoční vůně, musela jsem alespoň něco využít právě v tomto čase. No řekněte, kdy jindy si užívat perníčkovou vůni? Tohle se povedlo. Sprcháč měl krémovější texturu a ta vůně byla tak famózní, že bych ji nejraději ochutnala :D Nevysušoval a umyl, takže proč ne. Škoda, že byl tak maličký a nedá se sehnat ve větší verzi :( Hodnocení: 4/5.

Jahodové tuhé mýdlo - Fax Happy Home - mýdla sem moc často nedávám, ale tady udělám výjimku. Kdysi jsem ho dostala od jedné z vás - mých čtenářek a i když čekalo dlouho na svoji chvíli, nedávno konečně nastala. Nádherná jahodová až žvýkačková vůně a k tomu ještě červená barva jsou super. Příjemným překvapením byla i dlouhá výdrž mýdla a příjemná jahůdková vůně i z rukou. A co hlavně oceňuji, když se tuhé mýdlo nerozblemcává. Hodnocení: 4/5.

Vonné perly do koupele -  tohle je tak trochu déja-vu, ty jsem používala už jako malá! K těmto perlám vám toho asi moc neřeknu, protože to jsou nějaké no name perly, které jsem vyfasovala od ségry. Mám jen pocit, že říkala, že je kupovala v Tescu, v balení jich původně bylo šest a jsou s vůní růží. Což je naprosto úžasná parfemace a překvapivě je fakt silná a provoní nejen koupelnu, ale i tělo. Rychle se rozpouští, v té malé kuličce se ukrývá olej, který famózně vyživí pokožku, že už není potřeba mazat. No byla jsem velmi mile překvapená, co vám budu povídat. Asi si skočím pro další balení! Hodnocení: 5/5.

Soli do koupele Zimní hýčkání a Zimní pohádka Tetesept - nádherné zimní vůně, které jsem si užívala o Vánocích. Parádně provoní nejen koupelnu, ale i tělo. Zbarví vodu a hezky zjemní pokožku. Zimní pohádka je vůně granátového jablka s hřebíčkem, což je překvapivě moc pěkná kombinace. Tato sůl navíc obsahuje třpytky, což vypadá ve vaně o to lépe. A ještě více překvapující je, že mi ty třpytky nijak nevadily, protože se na těle naštěstí nedržely. Zimní hýčkání je poté vůně ovocného punče, což je taky moc fajn kousek pro chladné večery. Pokud máte rádi svařák, tak tohle se vám bude zamlouvat ;) Jelikož já mezi jeho fanoušky nepatřím, nebyla jsem z vůně tak odvařená jako z Pohádky, ale i tak posloužila, co vám budu povídat. Na zimu jsou tyhle varianty vůní naprosto ideální a povedly se!

Opojná  pěna do koupele Irská káva Aroma Ritual - Dermacol - v minulém Spotřebovánu jsem ukazovala hroznovou variantu a teď je tu moje nejoblíbenější káva. Ani tady nebudu dělat nic jiného než chválit. Miluji tu vůni, to už víte, takže o té se tu rozplývat nebudu, i když musím ještě poznamenat, že provoní intenzivně koupelnu a maličko i tělo! ;) Ráda mám ale hlavně i tu bohatou pěnu, kterou nadělá a která dlouho ve vaně vydrží.  A velké balení, které vám nějakou tu chvíli vydrží je taky jistě plus. Hodnocení: 5/5.


Tělové mléko Luck - Avon - tohle tělové mléko patří ke stejnojmennému parfému a mám ho tady už snad věčnost, tak přišel čas. Je to ten typ mléka, které většinou doplňují parfémy silnou vůní, ale žádnou hloubkovou péčí. Silně voní a vůně drží dlouhé hodiny. Má spíš gelovou než krémovou texturu. Rychle se vstřebává a po chvíli už víte jen o vůni. Péči vám téměř žádnou neprokáže, hydratace je velmi slaboučká. Hodnocení: 2/5.

Třífázový tělový olej Skin So Soft - Avon - vskutku zvláštní věcička, která mne zajímala od první chvíle, co jsem ji dostala. Že existují dvoufázové odličovací přípravky víme všichni, ale tělové oleje? Pecka. Tenhle olej měl tři vrstvy - žlutou, mléčně bílou a růžovou. Po zatřepání se smíchají a vytvoří takovou zvláštní mléčnou tekutinu. Krásně voní. Trochu máslově. Možná bych si takhle představovala máslový ležák z Harryho Pottera! :-O :D Olej se krásně roztírá, je mastnější, s tím je třeba v prvních chvílích počítat, ale není to nic tragického a během pár minut se vstřebává, takže po čtvrt hoďce o něm ani nevíte. Ta vůně je velmi jemná a lehoučká, nic přehnaného. A péče o pokožku? Parádní. Opravdu skvěle pokožku vyživuje. Pokožka se leskla ještě dlouhé hodiny. Jen škoda tak maličkého balení, které i přes to, že je pro natření potřeba trocha, mizí rychlostí blesku. Hodnocení: 4/5.

Tělové mléko Magic Winter - Balea - cestovní balení mléka z adventního kalendáře. Lehká krémová textura a průměrná hydratace. Ovšem takhle na cesty by mi to stačilo. Kdyby to mělo aspoň trochu hezkou vůni. Parfemace měla být nějaká vánoční, kořeněná a nevím co. Ale za mě úplně příšerně smradlavá :D Hodnocení: 2/5.

Tělový balzám Cashmere - Alcina - ovšem tohle jo, to by šlo. Tady je vůně o poznání příjemnější a sympatičtější. K tomu krémová textura, která se rychle roztírala a ihned vstřebávala. Pokožka zůstala provoněná, hebká a skvěle hloubkově vyživená. I to balení mi vydrželo poměrně dlouho, protože mléka je třeba vážně jenom trocha. Moc povedená záležitost! Hodnocení: 5/5.


Balzám na ruce Cashmere - Alcina - stejná řada jako u tělového balzámu, ale tentokrát vlastnostmi trochu jiná. Krém je lehoučké textury, rychle se vstřebává a zanechává ruce hebké bez mastného filmu a na dlouho provoněné, ALE špatně hydratuje. Po chvíli ani nevím, že jsem si ruce mazala a potřebuji je něčím přetřít znovu. Teď v zimě potřebuji pro ruce rozhodně daleko víc. A navíc i rychle mizí. Hodnocení: 2,5/5.

Krém na nohy - Green Pharmacy - moooc povedená záležitost pro unavená a suchá chodidla! Gelovo-krémová textura krému, která se rychle vstřebává, nezanechává nohy umaštěné ani upatlané a přesto dostává chodidla do formy! Zázraky asi nezvládne, ale moje lehce sušší paty zpracovat zvládl. Navíc ho stačí málo a balení docela dlouho vydrží. A krásně voní po jehličí. Hodnocení: 5/5.

Intenzivní vlasová kúra pro normální vlasy - Swiss O'Par - už jsem jednu měla a stejně jako tenkrát, tak ani u tohoto sáčku jsem si nevšimla žádného výsledku. Vůni to má velmi jemnou a z vlasů ani cítit není. Vlasy nijak zvlášť jemnější, lesklejší nebo jakkoliv jinak hezčí prostě nebyly. Akorát se podstatně rychleji zmastily. Hodnocení: 2/5.

Krém na nohy Magic Winter - Balea - a zatímco tělové mléko mi nevonělo, tak krém na nohy byl jiná! Moc hezká sladko-kořeněná vánoční parfemace. Navíc má i skvělé vlastnosti, kterými mi silně připomíná krém na nohy s ureou stejné značky. Vlastně je úplně stejný až na tu příjemnější vůni. Krásně nohy promaže, zanechá je trošičku kluzké, ale jenom na chvíli. Poté nohy budou jen jemné a hlavně dobře vyživené. Pryč se suchou kůží na chodidlech! Hodnocení: 5/5.


Látková maska na obličej s levandulí SkinActive - Garnier - jsem si dovezla z Německa, kde je i tato verze běžně dostupná. Má ze všech čtyř tu nejpříjemnější vůni, opět je napuštěná gelem a na můj obličej je opět dost velká, takže mi to tak nějak plandá a mám to zkrabacené. Proto si těch patnáct minutek, kdy ji mám na obličeji, dávám pauzu a jen odpočívám. Neštípe, nepálí a jen ten studený gel příjemně chladí. Po sundání masky na pleti gel zůstává, ale stačí rozetřít a nechat vstřebat. Je trochu lepivý, což je mi trochu nepříjemné, ale dá se to a za výsledek to stojí. Pleť je znatelně hydratovaná, což je fajn výsledek. Hodnocení: 4/5.

Maska na obličej Magic Winter - Balea - maska je určena pro normální pleť, takže můj případ. Opět vánoční limitka z adventního kalendáře. Dva pytlíky v jednom balení. Zase sladká, trochu vánoční vůně, krémová textura. Maska mě na obličeji štípala. A hlavně ji doprovázel zvláštní pocit, kdy jsem si chvíli myslela, že maska chladí a po pár minutách pro změnu zahřívá moji pleť. Ovšem výsledek nula nula nic, žádné zvláštní péče jsem se nedočkala. Hodnocení: 2/5.

Maska na obličej Beauty&Fruity - Alverde - trochu na přírodnější vlně. Je krémová s jemnou přírodní citrusovou parfemací. I tady naleznete v jednom balení dva sáčky. A ani tato maska mne nepřesvědčila natolik, abych po ní znovu prahla. Maska na obličeji štípe, v tomto případě docela výrazně. Po sundání jsem měla pleť lehce začervenalou, což naštěstí po pár minutách zmizelo. Výsledkem je pak jemná a znatelně čistá pleť, ale žádná výrazná hydratace se nekonala. Hodnocení: 2/5.

Lotion se zeleným čajem - Innisfree - jsem dostala od jedné skvělé dámy, která si libuje v asijské kosmetice a rozhodla se trochu zasvětit i mě. Děkuji, Leo! :) Pytlík, ač se zdá sebemenší, mi vydržel čtvrt roku. Tuhle hydratační pleťovou péči jsem používala místo séra na obličej a skvěle to tak fungovalo. Ihned se do pleti vstřebal a zanechal ji hydratovanou a zároveň připravenou na pořádnou dávku krému. Líbilo se mi to! Hodnocení: 4,5/5.

Páska na nos - Skinfood - byla bohužel z těch nefunkčních. Zatímco Tony Moly fungovala na 100% a Holika Holika na 60%, tak tahle páska nefungovala vůbec a nevytáhla z nosu ani ťuk. Možná je příčinou jiný materiál, protože zatímco tamty byly tenké, hadrové a dobře lepící, tak tato byla silnější a taková nějaká gumová či co. Byla dost těžká a na nose špatně držela. A jako bonus nevytáhla ani prd. Hodnocení: 1/5.


Lesk na rty Colorama - Maybelline - tohle je tak stopadesát let starý lesk na rty. Úplně jako včera si pamatuji, že mi dorazil mezi prvními novinkami na vyzkoušení od Maybelline :) A za těch pět let, co ho doma přibližně mám, mi udělal hodně služby. Vlastně je téměř spotřebovaný, protože mi byl vždy po ruce v kabelce, kde jsem ho nosila. Na to že nejsem lesková, tak tenhle jemný perleťový odstín, jsem si moc oblíbila. Hodnocení: 5/5.

Glossy Stick 04 Poshi Pinky - Essence - tato růžovo-červená pastelka na rty je moc fajn a já jsem si ji zamilovala a hodně často ji používala. Ale naštvala mě! Proč? Protože mi prostě nejde ořezat. Mám tu tři ořezávátka a ani jedno z nich ji nedokázalo seříznout. Už jsem ji tím pěkně dala zabrat a líčit se s ní už nedá, takže jsem vzdala marné snahy a letěla do koše. Hodnocení: 3,5/5.

Tekutý make-up - Make-up Studio - lehký tekutý make-up, který nedělá na pleti žádnou nepříjemnou vrstvu, ale je naopak přirozený. Krytí má lehčí až střední, spíš jemně sjednotí než zakryje každou nedokonalost. Na pleti je nenápadný, nezatěžuje, nezalézá do vrásek ani nedělá mapy. Z počátku je i matný, ale po půl dni je třeba ho přepudrovat. Takhle na běžný den je to příjemná volba. Jen balení (špachtlička) za mě nebylo úplně dokonalé, raději mám pumpičku. Hodnocení: 4/5.

Make-up Colorstay 24 Hrs - Revlon - skvělý světlý odstín (110 Ivory), matná pleť, ale jinak hrůza. Zatímco většina světa tenhle make-up miluje, tak já jsem se s ním nesžila. Krytí měl střední až vyšší, ale nejhorší je ten výsledek, kterým je prostě naprosto nepřirozený efekt. Zalézá do pórů, zvýrazňuje je i vrásky. Není otěruodolný a prostě.. se mi vůbec na pleti nelíbil. Spotřebovala jsem ho přibližně půlku a pak upadl v zapomnění a teď jsem si na něho skoro po dvou letech vzpomněla a už byl tak trochu divný, proto je čas se rozloučit. Hodnocení: 2,5/5.

Tvářenka Dandelion - Benefit - ano, ač byste to do toho refillu málokdo řekl, tak je to opravdu tvářenka Dandelion, která byla součástí make-up kitu, který jsem si kupovala před několika lety. Mnozí tuto tvářenku milují, já jsem k ní nějak nepřilnula. Jeden čas jsem ji používala ráda, ale nikdy tolik, abych se k ní vracela. Za mě měla celkem slabou pigmentaci, na tváři byla dost nenápadná a vydržela průměrně dlouho. I spousta drogérkových tvářenek podle mě funguje dost podobně. Hodnocení: 2,5/5.


Eye Shadow Base - Dermacol - silikonová bomba, která však zvládala jedno - připravit oční víčka na nános očních stínů - sjednotit, vyhladit a přinutit stíny lépe přilnout a držet. V tom báze naprosto bezpochyby fungovala. Hodnocení: 4/5.

Báze pod oční stíny SuperShock - Avon - tuhle bázi už mám doma pět let! Pfff, asi nejvyšší čas poslat ji do věčných lovišť. Nebyla špatná, ale ani mne neohromila natolik, abych ji spotřebovala celou (i když minimálně do poloviny jsem se dostala). Líbila se mi taková našlehanější konzistence, která v menším množství oční víčka sjednotila, vyhladila a připravila na nános stínů. Ve větším množství však dělala hrudky a spíše neplechu. Výdrž stínů prodloužila, ale nijak zásadně, takže cestu jsem si k ní nikdy úplně nenašla. Hodnocení: 2,5/5.

Quattro oční stíny - E-Style - kvalita stínů E-style je všem dobře známá. Ani tato čtyřka není výjimkou a má naprosto famózní pigmentaci. I přes sušší složení na oči krásně chytají, jsou intenzivní, pracuje se s nimi jedna báseň a ani nijak závratně nepráší. A výdrž? Perfektní a celodenní. Jenže mi paletka spadla na zem a stíny se hned vysypaly, takže jsem se rozhodla je s těžkým srdcem také vytřídit. Hodnocení: 5/5.

Oční stíny - Essence - těmhle stínům je už přes šest let! :D Tak trochu historický kousek z dob mých začátků. A celou tu dobu jdou se mnou, protože jsem si je pořád z nějakého mě neznámého důvodu nechávala, i když už je roky nepoužívám. A ty jo vlastně ani nevím proč je nepoužívám, protože ony vůbec nejsou špatné. Jsou dobře pigmentované, v přirozených a zajímavých odstínech a na očích drží bez potíží. Ale je čas jít dál a mám asi milion paletek, které mi tyto dva stíny vynahradí. Hodnocení: 4,5/5.

Stíny v tužce 24H Perfect Stay - Astor - další tužka, tentokrát v ní jsou stíny a opět mám prostě problém s ořezáním. Vzdávám to. Jako taková nebyla tužka až tak špatná. Měla trochu tužší, voskovou konzistenci, takže se s ní pracuje malinko hůř, ale pigmentace i výdrž jsou super. Hodnocení: 3/5.

Jumbo tužka Scandaleyes - Rimmel - a do třetice tužek, co nejdou ořezat, je tu tahle od Rimmelu :D Také nebyla až tak špatná. Byla krémovější a pracovalo se s ní trochu lépe, pigmentace dobrá a výdrž velmi obstojná. Jen odstín pro mě nebyl až tak využitelný a to ořezání úplně nevyšlo.. Hodnocení: 3,5/5.


Mám tu také haldu řasenek. Nikdy jsem jich neměla rozdělaných tolik jako teď a doufám, že už nikdy mít ani nebudu, protože se to nedá reálně spotřebovat a dřív než bych je stihla vypoužívat, vyschnou. Vezmu to ve zkratce ke každé jednou-dvěma větama, ať tu nesedíme měsíce.

Super Extend Extreme - Avon - má v sobě umělá mikrovlákna a můj oblíbený umělý kartáček. Neudělá objemné a silné řasy, ale dodá jim maximálního prodloužení. Hodnocení: 4/5.

Volume Stylist 18H - Essence - zajímavý menší kulatý kartáček vypadal nadějně, ale na řasách jsem měla po nalíčení takový guláš, že to vůbec nevypadalo hezky. Řasy vůbec nebyly srovnané, pozvednuté ani oddělené. Naopak poslepované, s občasnými žmolky bez výrazného objemu či prodloužení. Navíc mi dělala po celém dni pod očima šmouhy a to nevypadalo hezky ani maličko. Hodnocení: 1,5/5.

False Lash Superstar X Fiber - L'oréal Paris - double řasenka, která má z obou stran černou barvu a celkem zajímavé kartáčky. Celkem fajn řasenka. První strana má menší a tenčí kartáček, který řasy rozčesá, lehce načerní a "připraví", druhá je potom pozvedne, dodá objem a prodlouží. Tak nějak tomu dodá šmrnc. Jedna z těch lepších řasenek minulého roku :) Hodnocení: 3,5/5.

Big & False Mascara - Avon - hodně robustní kartáček, který teda může na mých malých očích a krátkých řasách zabíjet :D Navíc má kartáček hodně husté chlupy, takže mé řasy fakt fest obaluje barvou a s tím i řasy poslepuje, což není zrovna vytoužený efekt. Zase ale řasy hezky pozvedne a natočí, což není špatné. Pořád je to ale dost málo. Hodnocení: 2,5/5.

Volume Milion Lashes Fatale - L'oréal Paris - má velký umělohmotný kartáček s krátkými štětinkami. Z počátku mi nepřišla nijak zajímavá, ale po pár týdnech, když mírně proschla, se o něco zlepšila. Nikdy jsem s ní ale nedosáhla takových řas, abych si řekla, že ji musím mít znovu. Spíš jen lehce prodloužila, začernila a prostě je trochu nalíčila. Hodnocení: 2,5/5.

Sexy Pulp - Yves Rocher - na to jak je malá, tak má obrovský kartáček, kterým jsem si z počátku neuměla ty řasy ani pročísnout. Z počátku navíc dost slepovala, ale stačilo ji dát pár týdnů a hned bylo líp. Řasenka začala příjemně prodlužovat a slepování ustalo. Neopadává a nešmouhuje. Ani tak to ale není moje favoritka. Hodnocení: 2,5/5.

Selfie Mascara - Dermacol - nejnovější přírůstek mezi řasenkami. A je obrovským překvapením. Je maličká, ale ukrývá v sobě velký štěteček. Je tedy díky té velikosti i brzy spotřebovaná, o tom žádná. Kartáček má klasický, ale s velkým množstvím štětinek, takže fakt hezky řasy pročeše a oddělí. Objemu sic nedodá, ale prodlouží a udělá i na těch mých pár chlupech moc pěkný efekt. Hodnocení: 4/5.


A pak je tu pár vyřazených laků. Některé už vyschly, jiné byly na dně a špatně se mi do nich už hrabalo, takže je čas se s nimi rozloučit. Je mezi nimi Neon od Dermacolu, třpytkový top coat od Essence, který mám doma už dobře pět let, růžový Miss Sporty a velmi oblíbený lak od EBD Up To X, který patřil rozhodně mezi nejlakovanější. A pak dva kousky od Rimmelu: černá klasika a tyrkysově modrý.  

Tím bych pro tento měsíc skončila, protože už tak je toho mrak a jde mi z toho hlava kolem.. :) Navíc to nebude dlouho trvat a objeví se tu lednová spotřeba, tak ať se máte zase na co těšit.

 Jak jste na tom s čistkou v kosmetice vy? Děláte ji pravidelně nebo nárazově?

26 komentářů:

  1. Ty jo, tak to je giga spotřeba, Klári :-D
    Mám doma tu jumbo tužku od Rimmel a mně jde ořezat normálně :-D Mám obyč ořezávatko od Essence...
    Jinak já moc čistky kosmetiky nedělám a taky to podle toho vypadá :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani ne tak spotřeba, jako čistka :D zbyla mi tak čtvrtina :D Já tu tužku zkoušela ořezat třemi ořezávátky a prostě ne :D

      Vymazat
  2. Klári to je spotřeba panečku! A ty řasenky! Já kosmetiku probírám každý týden :) něco pošlu dál, něco prodám na vinted (co mě omrzelo) a ze zbytkem se kochám :D MILUJU kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to klobouk dolů, každý týden by se mi do toho nechtělo :D :) Ale ne že bych to nepotřebovala častěji než jednou za rok :)

      Vymazat
  3. Tak tomuto sa teda hovorí poriadna spotreba! :)
    Ja som triedila tento týždeň, takže si myslím, že to u mňa tiež bude najbližšie požehnané :)
    Inak ten telový balzam od Alciny mám teraz na testovanie, akurát dneska som ho fotila a keď si ho tak pozitívne ohodnotila, teším sa na neho ešte viac :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti krém od Alciny také sedne, já si ho fakt užívala! :) Čistka je občas potřeba, když jsem to viděla, měla bych ji dělat častěji :D

      Vymazat
  4. tie produkty z Balea kalendára museli byť naozaj krásne voňavé :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak co, třeba u toho tělového mléka píši, že to byl spíš smrad ;) :D

      Vymazat
  5. Minule som videla tú levadulovú garnier masku u nejakej Youtuberky a bola som celkom jealous že u nás nič také nie je. Možno o dva roky ...:(
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tomu říkám pořádná čistka kosmetiky, já ji dělám jednou za rok, na konci zimy, kdy to vezmu z gruntu a vyklidím všechny šuplíky, přičemž vše dávám na tři hromady, jedna je na vyhození, kam dávám produkty, které už mají svůj příběh dopsaný, jsou vyschlé, špatně použitelné atd, další hromada jsou produkty, které nepoužívám nebo mi nesedí a které udělají radost jinde, no a tu třetí hromadu si ponechávám:-) Netřeba dodávat, že místo, které mi v šuplících vznikne opět brzy zaplním novými kousky:-D Ale doufám, že už nebudu tolik syslit a mít produkty, které skutečně využiji a ne ty, které mi v šuplících jen leží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to dělám úplně stejně, tohle byla také čistka po roce, akorát jsem ji chtěla udělat před Vánoci, abych měla do nového roku "čisto" :D Taky doufám, že už toho tolik syslit nebudu, když jsem viděla ty haldy věcí, které nepoužívám, tak mi to přišla až škoda :-/

      Vymazat
  7. Tu tužku na rty od Essence a stíny v tužce Astor mám také a to ořezat prostě nejde, myslím, že to na to ani není určené. Jakmile vypotřebuješ špíčku, končíš :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se s tím pere! :D

      Vymazat
  8. Tomuto sa hovoria spotrebované produkty, ja som rada ak ich mám 15 :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono víc jak půlka není úplně spotřebovaná, ale vytříděná a také je tam dost miniatur, takže to tak horké taky není :D :)

      Vymazat
  9. Ten tetesept si fakt musím brzy pořídit =)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich věci jsou fakt super, určitě doporučuji :) I když tyhle zimní vůně už brzy asi nebudou k sehnání..

      Vymazat
  10. Také přemýšlím znovu o koupi sprchového gelu od Manufaktury, už ho mám hodně málo na dně :-(. S make-upem od Revlonu jsem spokojená, důkaz, že opravdu každá pleť je jiná. A s řasenkou Mark od Avonu jsem spokojená, tak na půl.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já budu tak dlouho přemýšlet, až mi ho vyprodají a už ho neseženu, úplně to vidím! :D Ono těch verzí make-upu od Revlonu existuje několik, mám pocit, že je typ na každou pleť, takže když člověk narazí na tu správnou verzi, tak to může být ok, to nevylučuji :)

      Vymazat
  11. Řasenku od Avonu mám ráda a měla jsem už několik balení. Řasy ale spíše prodlouží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich řasenky nejsou ve většině případů vůbec špatné :) Málokdy se mi stane, že mi některá vůbec nesedne :D

      Vymazat
  12. Teda Klárko, to je pořádná spotřeba :D Videa už nebudou? :) Hodně mě zaujala ta lebandulová maska od Garnier, protože vůni levandule můžu naprosto ve všem, snad se k nám taky dostane. Řasenka Sexy Pulp od YR mi hodně sedla a dodnes je to pro mě jedna z nejlepších, jaké jsem kdy vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas se to prostě sejde :) Videa už nebudou. Maska Garnier po té levanduli moc nevoní, ale příjemná je, to jako jo :)

      Vymazat
  13. Ahoj Klárko, můžu se zeptat proč už nenatáčíš videa? Vždycky patřili k mým oblíbeným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani! Děkuji za přízeň, moc mě to těší, ale videa už mne nenaplňovala v mnoha ohledech, tak jsem se rozhodla, dát si pauzu, abych viděla, co dál.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)