neděle 19. listopadu 2017

Kosmetické novinky | Říjen 2017 + adventní kalendáře

Krásný nedělní podvečer přeji!

Tak zase jednou video. Chvíli mi to trvalo, ale říjnové Kosmetické novinky jsou zde! Ač jsem z nich vyloučila dvě zásilky a to Swap s Libuškou a Můj Super Box, o kterých byla samostatná videa, sešla se toho i tak hromada a je tady toho pořádná nálož. Kromě říjnových přírůstků, jsem přidala i pár listopadových, což doufám nebude nikomu vadit. Ovšem je třeba vás o nich informovat nyní, jelikož se jedná o omezenou nabídku, kterou byste při příštím vydání už jen těžko sehnali.. Asi hádáte správně, že se jedná zejména o adventní kalendáře :)




Upřímně, chvíli jsem i myslela, že se na video vykašlu. Natáčela jsem ho nadvakrát, pokaždé s více než dvěma hodinama záznamu. Ale obojí stálo za starou bačkoru, zejména kvůli světelným podmínkám, které prostě při přirozeném denním světle natáčení opravdu nepřejí. No, nakonec jsem se rozhodla, že když už jsem tím natáčením strávila dvě odpoledne a stříháním s renderováním další den, tak už to vydám. Je z toho nakonec 35 minut, video se nahrávalo celou noc a půlku dnešního dopoledne a ještě jsem pak zjistila, že kromě toho, že je hnusně tmavé, tak se špatně vyrenderovalo a dva přechody jsou tam nějaké "pošahané". Sakra. Každopádně možná po tom, co jsem se vám tu teď svěřila s náročností tohoto videa, chápete, že už jsem neměla sílu s tím cokoliv dělat a prostě to vypadá tak, jak vypadá. Předem se tedy omlouvám za (ne)kvalitu tohoto počinu. 


No a kdo by si chtěl raději počíst o novinkách, je tu opět i rychlý slovní souhrn.


První balíček října je z e-shopu Ladybio.cz, kde seženete velkou spoustu přírodní kosmetiky. Určitě doporučuji alespoň nahlédnout, protože je tu neskutečně široký výběr značek, které jinde nenajdete a mnohdy ani netušíte, že takové značky vůbec existují. Můj případ! :D Vybrala jsem si na vyzkoušení dva kosmetické a dva nekosmetické kousky. Peeling na obličej se sladkým pomerančem Akamuti je specialitkou. Možná si řeknete peeling, co na něm..? Ale pozor, on není ledajaký. Zrníčka peelingu se postupně rozpouští při masáži obličeje, načež vytvoří na pleti krémový, spíše až vazelínový povlak. Ten jde opláchnout, ale pleť zůstane namazaná s filtrem, který pleť chrání před vysoušením. V podstatě to samé dělá i Hloubkově čistící balzám Balm Balm. Funguje též na podobném principu, kdy obličej masírujete a tím vytvoříte na obličej film typu vazelíny. Dva nekosmetické produkty jsou svíčkového charakteru a to od slovenské značky Jemno. Vybrala jsem si vosk z přírodních silic a sójového vosku s vůní Láska a od zastoupení e-shopu jsem jako dárek dostala i svíčku ve stejné variantě. Vosk mne bohužel zklamal svojí slabší vůní, ale budu doufat, že svíčka na tom bude lépe.


Nečekaný balíček přišel od Femfresh, což je značka zabývající se intimní hygienou. Zásilka obsahovala kromě velkého balení intimního gelu, také intimní deodorant a ubrousky. Pokud tedy podobné produkty využíváte, neměly by uniknout vaší pozornosti.


Novinkami mne zásobovali z Mark Distri. Prvně přišly soli do koupele od T:by tetesept. Tyhle soli už možná znáte z loňského podzimu, kdy k nám tato značka vtrhla. V nabídce jsme však dosud měli pouze dvě varianty a to Porci Štěstí a Porci Lásky. Od toho letošního podzimu tu máme další dva přírůstky - Porci Smíchu a Porci Díků. Jsou krásně barevné a voňavé a už se těším na rochnění se ve vaně.


Chvíli na to dorazily novinky z podzimního updatu Essence. Tenhle balíček mě potěšil spoustou novinek v metalických odstínech, což jak víte, já můžu! Půlku věcí jsem se rozhodla vyzkoušet a druhou jsem nechala pro vás do velké vánoční soutěže. Nechala jsem si dva trendové kousky na nehty - pudr na nehty s top coatem v metalické stříbrné a naprosto dokonalý holografický lak v odstínu 01 Hello Holo. Ten už jste mohli potkat na sociálních sítích a tam se hodně líbil, což není divu, je vzhledově naprosto famózní. Jen škoda, že na nehtech dlouho nevydrží. Z produktů na rty tu mám Metal Shock Lip Paint v odstínu 04 Mercury, což je metalická barva na rty v nude až lehce béžové barvě. Něco takového mi v kosmetickém šuplíku chybělo. Pak tu mám konturku na rty a rtěnku, které vypadaly totožně, proto jsem myslela, jak skvěle se doplní. Tak úplně stejné sice nejsou, ale užiji oba kousky, to se nebojím. Ta rtěnka je v naprosto luxusní fialovo-šedé barvě! Linek na oči není nikdy dost, tyhle slibují výdrž až 18H. Mají hodně dlouhý aplikátor, který mne z počátku vyděsil, ale pracovalo se mi s ním překvapivě dobře. Navíc rychle schnou a neobtiskávají se. Na závěr je tu Prismatic Hololighter, což je zvláštní duhový rozjasňovač, který by vypadal naprosto božsky, kdyby při aplikaci držel a necestoval. Takhle je to dost na nic. Škoda, dávala jsem mu velké naděje.


Nedávno přišla Regenerační maska v rukavicích od Lirene. Skvěle tak doplnila masky na nohy, které už jste tu mohli od této značky potkat dříve. Jsem zvědavá, jak bude tenhle kousek fungovat. Je dvojfázová, prvně použijete peeling, který je součástí balení a následně masku v rukavicích. Fajn kousek pro relaxační chvilku, kterou si zaslouží každá z nás.


O Bliss Flipu, vajíčku od značky Blistex už jste slyšeli? Ne? Podobnost s EOSem čistě náhodná. Tenhle balzám však na rozdíl od těch ostatních nemá šroubovací víčko, ale otáčecí. Je to celkem srandička. Navíc příjemně ovocně voní a sladce chutná a to nejdůležitější - skvěle vyživuje rty. To balzámy Blistex prostě umí! Seženete exkluzivně v Tetě a cena je 139 Kč.


S novinkami nezahálela v říjnu ani značka Maybelline. Tento podzim Maybelline jeli jako draci a sázeli jednu novinku za druhou. Z této nálože, co vidíte na fotce, jsem si ponechala dva pudry - inovovaný Fit Me v odstínu 115 Ivory a SuperStay v odstínu 10 Ivory. Za mě vede Fit Me, který je v této inovované verzi mnohem lepší než ten původní. Hlavně je třeba vás upozornit na odlišné podtóny těchto dvou pudrů. Ač mají stejný název, tak SS má podtón do oranžové, zatímco FM je do béžovo-žluté. O matných rtěnkách SuperStay Matte Ink už jsem tu psala, takže vás odkážu na recenzi. Poslední, co jsem si nechala na otestování je fix na oči Sensational. Vypadá podivně, ale překvapivě se s ním pracuje moc dobře! 


Jedeme dál a přejdeme k Dermacolu. U této značky se nyní nemluví o ničem jiném než o Matte Mania tekutých rtěnkách. Přišlo mi rovnou pět odstínů, takže testuji jako divá. Nechci vše prozrazovat a podrobné hodnocení si nechám na recenzi, ale upřímně pořád nevím, co si o nich myslet. Hezky se s nimi pracuje, zasychají do jemného sametového finiše. Dobře chytají a vypadají.. Ale nehorázně mi rty vysušují a jejich výdrž jsem si představovala také trochu delší.. No, ještě pořád jsem v módu zkoušení a testování. K těmto rtěnkám mi dorazila ještě transparentní konturka na rty s hyaluronem, která mě zatím baví. Použila jsem ji dosud pouze 2x, ale vždycky rozpíjení rtěnky zabránila, což je fajn a až ji prubnu důkladněji, též se o tom dozvíte.


V nabídce naleznete i tenhle šíleně modrý odstín. Stále jsem na něho ještě nenašla odvahu, ale věřím, že to jednou přijde! :D Tak kdyby to někoho zaujalo, určitě ho neváhejte v drogérii omrknout :)


Pak tu mám dárečky. Od kamarádky jsem dostala tenhle balíček plný zajímavostí od Avonu. Například Čistící sprchový gel zní zajímavě, no ne? Je z řady Naturals s vůní granátového jablka a bobulí, krásně voní a ségra, která už ho měla, si ho moc chválila. Tak uvidíme, jaký bude. Z řady Naturals tu mám ještě tělový sprej s vůní kokosu a starfruit. Ten už jste u mne mohli vidět, takže víte, že mi to voníííí. Avon do třetice a tentokrát jsem opravdu hodně zvědavá, jaký bude, je to totiž Třífázový tělový olej. Vidíte ty tři složky? Jako u odličovačů, co? Poslední je lak na nehty Glow & Care od Essence v odstínu 06, což je takový typicky podzimní odstín, takže ho vytáhnu hodně brzy.


A těmi dárkovými balíčky nekončíme. Mám tu ještě jeden a to až z Ameriky. Magda na podzim přiletěla navštívit své blízké a při té příležitosti si opět vzpomněla i na mě. Je vážně zlatá! Kromě dokonale voňavé svíčky Yankee Candle, jsem dostala ještě tři produkty oblíbené americké značky Wet&Wild. A to dvě paletky na konturování - jedna čistě konturovací s bronzerem a světlým pudrem, druhá potom rozjasňovací. Obě jsou moc fajn a nemít bronzer trochu víc teplejší podtón, který mi teď stoprocentně nesedí, tak nepoužívám nic jiného. Takhle si na něho počkám do jara. Rozjasňovací paletka je ale boží a využiji ji celoročně. Je u ní super ten větší sloupeček, kdy si můžete buď nabrat každý odstín zvlášť a nebo je smíchat dohromady podle libosti. Třetí kousek je voděodolná řasenka, kterou mám stále zadělanou a nechávám si ji na horší časy. Čtěte jako: až spotřebuji těch deset rozdělaných :D


Jdeme na nákupy. Prvně tu jsou nákupy z Rossmanna, kde jsem ani já neodolala 50% slevě při nákupu dvou a více kusů dekorativní kosmetiky. Tam jsem vzala pár věcí, které jsem chtěla už delší dobu. Například rozjasňovač Makeup Revolution. Vzala jsem si ten s růžovým podtónem, který mi doma chyběl. MUR ještě jednou a to plochý štětec na oční stíny. Těch mám pořád nedostatek a tenhle je krásně maličký, naprosto ideální na ty moje malá oční víčka :D Moc mne překvapil jemným chlupem, pevně střiženým. Zatím ani chloupek nevypadl, tak doufám, že mi bude sloužit dlouho a dobře. Zvažuji, že vezmu ještě jeden, protože za těch pár kaček (stojí kolem 60 - 70 Kč) je fajn. Zalíbily se mi také houbičky z limitky Essence, která tam zrovna byla a jelikož vyšly na necelých 50 Kč a měly ten nejroztomilejší obal, odešly se mnou. Konečně jsem je i otevřela a pomačkala a víte co? Jsou krásně měkké, takže se už teď těším na práci s nimi. Primárně jsem však na slevy běžela kvůli mikrotužce na obočí Brow Precise od Maybelline. Tu jste tu mohli vidět už minule, pak o ní byl i článek. No a jelikož mi fakt učarovala, využila jsem výhodné akce a za půlku si ji koupila do zásoby.



A blížíme se do finiše. Teď tři listopadové novinky, které vám ale musím ukázat už teď. Prvně tu mám nejroztomilejší sadu krémů na ruce Essence, které nyní limitovaně seženete v drogériích (minimálně v DM by být měly). Už když jsem je viděla na Instagramu u jiných blogerek, věděla jsem, že musím jedny také ukořistit! O to větší radost jsem měla, když jsem je uviděla v práci a brzy na to šly se mnou domů, protože jsou opravdu rozkošné! Každý z nich má jinou vůni a design a prostě je to sběratelská edice, která s vámi musí odejít domů :D Cena je 99 Kč a doporučuji omrknout co nejdříve, jelikož se jedná vážně o limitku, kterou byste brzy už nemuseli sehnat.


To nejlepší nakonec! Mám tu i dva adventní kalendáře! Prvním je Balea, kterou byste od 22. 11. měli opět potkat v DM drogériích. Dosud se v obchodech objevilo opravdu jen pár kusů, ale dle vyjádření zastoupení drogérie na jejich FB stránkách, by se měly k tomuto datu opět dostat na pulty filiálek :) Já jsem si jeden musela urvat pro sebe, protože tenhle krasavec mi doma chybět nesměl :D Kalendář je v nádherném vánočním designu, obsahuje 24 okének s produkty přímo připravených pro tento kalendář, takže máte v ruce naprosto unikátní kousky a všechno je to ťuťu ňuňu. Jeho cena je 399 Kč, což jsem za tuhle krásu ochotně vysolila :D a už se těším až začne advent a já budu loupat jedno políčko za druhým! :)


A jak jsem dosud žádný kalendář neměla, letos budu otevírat rovnou dva. Druhý mi byl zaslán zastoupením značky Nivea a není o nic méně rozkošný! Velikostně je ještě o něco větší než ten baleácký a obsahuje stejně tak 24 okének. Tenhle má navíc praktické ucho, abyste si ho mohli domů jednodušeji odnést :) V kalendáři najdete ikonické produkty v cestovních baleních, dámské i nějaké pánské. Od sprchových gelů, tělových krémů a mlék, přes lak na vlasy, antiperspirant, ubrousky až po masky na obličej.. Prostě na co si vzpomenete. Kromě toho ale i dárkové předměty. Osobně mne zaujalo například zrcátko, čistící kartáček, omalovánky do kapsy či magnetická záložka. Posledních několik dní v kalendáři Nivea vyhradila pro vánoční ozdoby, což mne zase až tak nezaujalo, to přiznávám.. Nějak mě asi nebude bavit nacházet v kalendáři poslední předvánoční dny samé ozdoby :( Na těch bych ubrala a raději přidala miniatur :) Nivea kalendář seženete exkluzivně v drogériích Teta a jeho cena je 799 Kč.

O kalendářích se plánuji rozpovídat a ukázat vám je podrobněji v samostatném článku, takže pokud vás zaujaly, určitě v nejbližších dnech sledujte blog :) No a tím jsme se dostali na samý konec. Takže se vás ptám:

Zaujaly vás novinky? Co říkáte na adventní kalendáře? Máte nějaký?

6 komentářů:

  1. Ty jo, to je novinek. Nejvíc se mi líbí Maybelline balíček, to bych brala vše :D Jsem zvědavá na recenzi Dermacol rtěnek.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, Péťo, každý měsíc mě děsí, co všechno se mi v novinkách objeví :D Když vezmu v potaz, že tu dva balíčky ještě chybí a už tu mám x dalších za listopad.. :-O Tohle je vážně šílená vášeň :D

      Vymazat
  2. Nejvíce mě zaujaly soli od značky Tetesept. Ještě jsem žádnou nezkoušela, takže až budu v drogerii, určitě na ně mrknu co jsou zač :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko, určitě mrkni ;) Nyní jsou v DMku i v akci, takže je to hned příjemnější :) A kromě těchto barevných t:by tetesept, jsou teď v prodeji i vánoční vůně klasické značky tetesept a to taky bude parádička! :)

      Vymazat
  3. Adventní kalendář jsem chtěla ten od Essence, ale nějak mi utekl, Nivea už u nás v Tetě není, tak zbývá ještě Balea, jinak skončím zase u čokoládového:-D A když už budu v dm, tak se musím podívat i po krémech na ruce od Essence:-) Ale tím mé utrácení snad bude končit, protože říjnová sleva na dekorativku v Rossmannu byl pro moji peněženku větší šok:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás prý ten Essence ještě byl, ale já jsem se dosud do Rossmanna nedostala :( :-/ Ale myslím, že mi tyhle dva stačí. Každopádně se divím, že ty Niveácké už nejsou :( A pro Baleu doporučuji skočit buď dnes nebo zítra! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)