úterý 21. listopadu 2017

Adventní kalendáře trochu zblízka - Balea, Nivea

Krásný den vám přeji!

Jak jsem slibovala v minulém článku, přiblížím vám dnes adventní kalendáře, které mi budou během prosince dělat společnost.. :) Vloni jsem žádný neměla, letos mám rovnou dva. A kdoví, jestli nebudu mít potřebu, pořídit si ještě další :D Nějak mě to chytlo. A lákavých kalendářů je letos opravdu hromada! Sehnat můžete například kalendáře Essence, Alverde, Trend It Up, Maybelline, Yves Rocher, Technic, Make-up Revolution, Douglas, Marrionaud či i daleko luxusnější verze - Kiehl's, Loccitane a další (pro jejich přehled doporučuji mrknout ke Stáně). Každopádně vrátíme se nohama pevně na zem a omrkneme blíže ty dva kalendáře, které tu mám. A těmi jsou Balea a Nivea, které nyní seženete v drogériích. Článek obsahuje i fotky obsahu, takže pokud někdo nechcete vidět, co v nich je, článek neotevírejte! :)



Adventní kalendář Balea

O tom už se nějakou chvíli mluví a to zejména díky těm eskapádám s jeho dostupností. Začátkem listopadu přišly do obchodů ve velmi malém množství (přesněji dva kusy :D), ale nyní by to snad už mělo být lepší a tyto krasavce od dnešního dne, nejdéle od zítřka (22.11.) seženete ještě s několika dalšími kalendáři! Tedy snad, pokud budete mít trochu štěstí a budete dost rychlí, protože ani teď jich nejsou na obchodech kvanta. Už když jsem viděla tenhle kalendář na fotkách z Německa, věděla jsem, že pokud k nám dorazí, bude můj. A tak se mnou odešel. Za 399 Kč, kdy v něm naleznete 24 okének s miniaturkami připravenými čistě pro tuto příležitost, jsem ho tam prostě nechat nemohla. Že ano? 



Ten design.. Je třeba k němu něco dodávat? Je naprosto rozkošný! Počítejte s tím, že je kalendář celkem obrovský. Odnést ho domů bylo umění :D Má cca 40 cm x 50 cm a lehké to taky úplně není. Ze zadní strany pak naleznete plakát všech obsažených produktů, který se dá vyndat, nálepku s českým popisem a složení všeho uvnitř.

V tomto kalendáři naleznete JEN a jen kosmetiku. To nám, kosmetickým nadšencům, jistě bude nadmíru vyhovovat. Samozřejmě je vše značky Balea a naleznete tu v podstatě vše, co tato značka nabízí - produkty z péče o tělo, péče o pleť či péče o vlasy. Přikládám i fotky, kde se můžete podívat a přečíst si, co vše tu najdete.

Všechny produkty (až na jeden noční krém), jsou ve speciálním vánočním designovém provedení, připraveném přímo pro tento adventní kalendář. To znamená, že si kupujete něco unikátního, co jen tak neseženete :) Na druhou stranu, bude smůla, pokud si některé výrobky z toho oblíbíte, protože pak nebude žádná šance je sehnat :( :D Musím ale říci, že se designy vážně povedly a co jsem i slyšela, tak i vůně jsou vánočně laděné, takže už se nemůžu dočkat, až budu rozbalovat!





Adventní kalendář Nivea

A protože jsem letos byla asi moc hodná, zastoupení značky Nivea mi zaslalo jejich kalendář! A to tento rozkošný fialovo-růžový. Tenhle kousek má ještě o něco málo větší krabici a možná i těžší. Velmi chválím za přidělané poutko na vršku, za které se dá kalendář jednoduše odnést. Stejně jako ten výše obsahuje 24 okének plných dárků. To bude veselý advent, jupí! :)



Nivea myslela i na to, že je tu možnost, že někdo bude chtít připravit kalendář jako překvapení. Zadní strana s výčtem produktů se dá vyndat (je to také pouze plakát) a obdarovaný si tak může každý den užívat překvápko nad objevením nějakého dárečku. Vymakané, že?


A mrkneme se na samotný obsah. Pokud čekáte ikonické produkty této značky, tak hádáte správně. Jsou tu. Naleznete zde všechnu možnou kosmetiku této značky, převážně v cestovních baleních. Ovšem pozor, tady NENÍ pouze kosmetika, ale i dárkové předměty. První týdny budete vytahovat jednu miniaturku za druhou. Je tu kosmetika z péče o tělo, pleť, vlasy.. Dokonce i pánská. Troufnu si tvrdit, že dárečky z tohoto kalendáře využije celá rodina. Posledních osm dní je však vyhrazeno pro nekosmetické dárky. První čtyři mne ještě zaujaly - zrcátko, čistící kartáček, magnetická záložka do knížky či omalovánky do kapsy. Čtyři bych naopak oželila a místo nich bych v kalendáři objevila raději něco dalšího z kosmetiky. Tedy ne že bych jí doma měla málo, že. Poslední čtyři dny jsou však věnovány vánočním ozdobám a na to si, asi uznáte, ne každý potrpí. Například já určitě ne. Zdobení bytu je pro mě tabu a kromě stromku by v našem bytě nikdo nepoznal, že nějaké Vánoce budou a jsou :D Takže čtyři vánoční ozdoby bohužel neocením. Neříkám ale, že jiné to nepotěší.

Kalendář seženete exkluzivně v drogériích Teta, cena je 799 Kč. A pokud vás zaujal, tak určitě neváhejte, protože množství bude s jistotou limitované.





No co vám budu povídat, letos se konečně na ten advent aspoň trochu těším a každý den si budu chvilku rozbalování užívat a to nejen s čokoládkou jako dosud každý rok.. :D

A jak jste na tom vy? Už máte svůj kalendář? A nebo plánujete teprve nějaký pořídit?

* Nivea kalendář mi byl zaslán zastoupením značky

14 komentářů:

  1. Klárko, tak letos budeš mít advent zpříjemněný rovnou dvěma otevřenýma okýnka za den:-) Oba kalendáře vypadají lákavě, ale obsahově mi přijde trošku bližší ten od Balei, takže zítra hned ráno naběhnu do dm:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad budeš mít štěstí, držím palečky! :) Díky tomuhle se na to jinak krušné období začínám těšit! :D :)

      Vymazat
  2. Jako nezlobila bych se, kdybych nějaký kosmetický kalendář dostala, ale zatím mě žádný nenalákal natolik, abych si ho koupila :-D Přijde mi, že dost značek tam dává spíš takové lacinější a obyčejnější produkty (jako sprcháče), i třeba L´Occitane. Ale zas je jasné, že tam nebudou dávat velká balení nejluxusnějších produktů, to by to stálo majlant :-D Nevím, nějak mě ty kosmetické kalendáře extra nezaujaly. Sháněla jsem letos v dm čajový kalendář, ale bohužel jsem nebyla úspěšná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čajový jsem taky neviděla :( Tátovi kupuji vždycky salám :D A nám mamka zas čokoládky :D Ale letos jsem si chtěla už dopřát nějakou tu kosmetiku, když po celý rok, tak i na advent :D :D Obsahem byl za mě naprosto top kalendář od Kiehl's, kde právě jak píšeš, jsou i ty jejich "luxusnější" produkty, ale tam je díky tomu cena trochu někde jinde (2000 Kč) :( :) Jinak kromě Balei je teď v DM ještě kalendář Alverde, Trend It Up a pár kusů i Maybelline :)

      Vymazat
    2. Díky, Klári, za tipy :-D Na ten Alverde bych se skočila podívat, ale pochybuju, že u nás bude (aspoň ušetřím :-D).

      Vymazat
    3. Leni, pokud si tam skočíš co nejdřív, tak třeba budeš mít štěstí :) Je jich ještě méně než těch Balea, ale je zase o 200 Kč dražší, tak po něm není až taková sháňka :) Kdyžtak mrkni na instastories, mám tam jeho foto :)

      Vymazat
  3. takéto adventné kalendáre ma vôbec nikdy nelákali, no keď tak pozerám hlavne na tú Baleu, vyzerá to bombovo a celkom by som sa jej potešila :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rok od roku má Balea ty kalendáře propracovanější :) Hlavně se mi líbí i jeho cena, myslím si, že 399 Kč ještě není žádný extrém..

      Vymazat
  4. Ten Balea kalendář vypadá pěkně a teď jsem se dívala na leták Teta drogerie a už od zítřka bude možné Nivea kalendář koupit s 40% nebo 50% slevou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, tak to už by se ten kalendář i vyplatil! :) Díky za info!

      Vymazat
  5. Přemýšlím, že si nějaký letos pořídím. Ale zatím nevím od jaké značky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Neli, tak to moc dlouho neváhej, ony ty kalendáře docela mizí! ;) :)

      Vymazat
  6. Asi si radši pořídím kosmetiku kterou chci a potřebuji za ty ceny.. :D obsah mě nějak nezaujal

    Moje nové video

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně se ty Baleácké věci tak líbí, že bych je chtěla i bez kalendáře :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)