pondělí 23. října 2017

Tělová mléka s oleji - Nivea

Krásný den vám přeji!

Poslední dobou jsem vás zaplavovala zejména dekorativní kosmetikou a na to další jsem úplně dlabala! :D Takže je čas to zase uvést na pravou míru a představit vám i něco jiného než jen nové laky na nehty, řasenky či stíny :) Třeba tuhle čtverku tělových mlék s oleji, kterou nedávno na pulty našich obchodů poslala Nivea.


Oficiální popis: Hýčkající složení s pečujícími oleji pokožku intenzivně hydratuje po celých 24 hodin a zanechá ji sametově hebkou a zářivou. Rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastné pokožky. Užijte si podmanivé vůně.

Čtyři různé voňavé varianty a s nimi čtyři druhy olejů. Navíc je seženete v samých zajímavých vůních - růže, vanilka, kakao a třešňový květ. Taky máte problém si vybrat? :) Já jo a proto jsem se rozhodla vyzkoušet všechny.. :D



Mléka mají praktické lahvičky s pumpičkou, která je k jejich konzistenci naprosto perfektní. Díky lehké, krémové až mírně gelové textuře stéká ke dnu a nedrží se po stranách, takže můžete pumpovat až do konce a nemusíte složitě mléko vyklepávat, vylévat či jakýmkoliv jiným způsobem dolovat. I díky té příjemné konzistenci se krásně roztírá a velmi rychle vstřebává do pokožky. Nezanechává žádný nepříjemný ulepený či umaštěný pocit. Ba naopak je pokožka nádherně jemná, hebká a jako bonus krásně provoněná. A provoněná na pěknou chvilku, i po nějaké hodince o ní vím a vzhledem k tomu, že jde o velmi sympatické vůně, je to moc fajn. Tím to ale nekončí, protože i přes to, že vás mléko nijak pocitově neobtěžuje, je lehoučké a ideální třeba na teplejší dny v létě, je tu i fakt, že úspěšně vaši pokožku hydratuje. Netvrdím, že si poradí i s velmi suchou pokožkou, ale tu normální, místy lehce sušší jako mám já, zvládá hydratovat s přehledem i na těch avizovaných 24 hodin. Ty oleje v nich prostě mají svůj důvod. Namazaná těmito mléky se cítím nanejvýš komfortně a neskutečně mě baví. Mám jen jednu výtku a tím je strašně rychlý úbytek. Ale fakt extrémní. Používám ho úplně normálně, ale prostě mi nevydrží déle než tři týdny. A přitom tyhle kousky bych si ráda užívala o mnoho déle!



Začala jsem Vanilkou v kombinaci s mandlovým olejem, která u mne mezi vůněmi bývá často vyhledávaná. V tomhle případě je vůně velmi jemná, nevtíravá a zas bych úplně neřekla, že se jedná o čistou vanilku. Přinejmenším je zjemněná a trochu upravená. Ale v každém případě příjemná. To zase jo.



Pak přišlo na řadu Kakao s makadamiovým olejem. Taky mám ráda. Opět příjemná, lehká a jemná vůně. Tady mi však vůně přijde více modifikovaná. Kakao mi to moc nepřipomíná. A trochu mi až přijde, že je vůně zaměnitelná s variantou výše. Jako když je čicháte současně, tak rozdíl poznáte. Ale když bych si měla zpětně vybavit, kterou jsem právě čichala, tak vám to prostě s jistotou neřeknu. 



Mým jasným favoritem ve vůních je Třešňový květ, který v sobě má jojobový olej. Bych to nikdy nečekala, že zrovna já se zamiluji do sladké, květinové vůně, ale je to tak. Tahle mi přijde nejvíce autentická a i přesto, že květinové vůně nemusím, tak jsem si ji užívala. Je jemná a nevtíravá a přesto je cítit. A je to prostě pecka.



Růži a arganový olej jsem si nechala nakonec a užívám si ji právě teď. Voní velmi jemně, sladce, květinově. Ale tady bych v tom růži asi skoro vůbec nehledala. Spíš mi přijde mléko svojí vůní hodně podobné krémům této značky (mám pocit, že nejvíc se blíží nejnovějším přírůstkům mezi krémy Nivea Care). 

Za mě jsou tělová mléka velmi povedená a mohu je doporučit. Svými vlastnostmi mě baví, jsou fajn na léto, protože nijak nezatěžují pokožku, ale i na podzim či zimu díky moc příjemné hydrataci. Vůně jsou sympatické všechny, některé mi přijdou autentické, jiné trochu poupravené a původní parfemaci bych v nich nehledala, ale nemám problém ani s jednou. Pokud si jej budete chtít očichat v obchodech, tak jen pozor, ve chvíli kdy zmáčknete pumpičku, tak vylítne a nejde již znovu vrátit do původního stavu, produkt tím tak otevřete! Když už chcete vůni očichat, tak si pumpičku odšroubujte ;) Já jsem si takhle otevřela mléka hned dvě :D Seženete v drogériích, cena za 200 ml je kolem 100 - 120 Kč.

A co vy a tyto mléka? Zkoušeli jste? Zaujaly vás?

*PR produkty zaslané zastoupením značky Nivea

12 komentářů:

  1. Jo nivea telove mléka mi naprosto vyhovují. Tyto jsem nezkousela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fajn, mně taky nikdy nevadily :) Ale tyhle jsou opravdu pecka! :D

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí, že mají pumpičku a určitě bych si vybrala vanilku :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, pumpička je praktická, obzvlášť když k tomu je i vyhovující textura, což tady rozhodně je :)

      Vymazat
  3. Já si na zimu vždy kupuji to Niveácké tmavě modré, skvělá věc na suchou pokožku:-) A tyto chci taky vyzkoušet, jen nevím, které potřebuji nejdřív, lákají mně všechny:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tmavě modré jsou fakt super výživné :) Tyhle jsou takové odlehčené, spíše než vyživující jsou hydratační :) A ty vůně!

      Vymazat
  4. Klári, díky za recenzi, ty to vždycky vezmeš tak z gruntu ;-) O koupi mlék uvažuji už delší dobu, ale zatím mě vždycky po pravdě odradila cena :-D Počkám si ještě na nějakou slevičku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to by nebyla pořádná recenze, kdybych to ošidila :D :) Určitě zkus počkat na nějakou slevu, občas se někde objeví ;) Nedávno byly nějaké levnější v Tescu :D

      Vymazat
    2. To je pravda :-D Tvoje recenze jsou jedny z nejlepších. Tesco tu nemáme, ale chodím je pravidelně okukovat do dm a tam furt nic moc :-D

      Vymazat
    3. Děkuji, Leni :) Nivea bývá celkem pravidelně ve slevových knížkách, ale zrovna tyhle mléka tam teď nejsou :-/ A nebo se často objevuje 2+1, tak to už by se taky dalo :)

      Vymazat
  5. to kakao musí byť bomba :) hneď by som doma na poličke brala všetky :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková jemnější vůně, ale pěkná, pěkná! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)