pátek 13. října 2017

Můj Super Box - rozbalování nového beautyboxu!

Krásný páteční podvečer, moji nejdražší!

Takhle při pátku si zase jednou dáme videjko, co říkáte? A tohle je vážně celkem hot téma o novince na trhu. V půlce tohoto týdne se totiž objevil nový beautybox! Ano, slyšíte správně! Pamatujete si na éru Senzaboxu, Ladyboxu a dalších..? Občas se mi po těch boxech zasteskne. Já vím, že se dá objednat ještě Lookfantastic v zahraničí nebo třeba Marie Claire box, ale prostě už to není ono. Ovšem teď se objevil další pokus o krabičku plnou překvapení! Je tu Můj Super Box




Nového konceptu krabiček Super Boxů plných překvapení jsem si všimla již před nějakým časem a byla jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Nakonec se k 10. říjnu vydalo do světa první vydání kosmetické verze boxu a k 1.11. vyleze na denní světlo verze FOOD. To znamená, že pokud máte rádi překvapení a spíše než kosmetika vás potěší jídlo, určitě mrkněte tady, kde se dozvíte víc a můžete objednat. Já o té dobrotové verzi (za 299 Kč) stále přemýšlím, protože jsem dosud žádný takový neobjednávala a už dlouho mě to láká.. Chtěla jsem i Brandnooz, jenže díky pro mne nevyhovujícím možnostem platby, jsem si to vždy rozmyslela. Proto vítám tuhle možnost, kde lze jednoduše platit převodem na účet. Tak uvidíme. Zpátky ale k téhle mega obrovské krabici s kosmetikou!


Pošťák dovezl barevnou krabici, která byla jediná věc, o které jsem věděla dopředu. Jinak jsem až do rozbalování na video vůbec netušila, co za značky či produkty uvnitř naleznu. Ten fakt, že až do poslední chvíle netušíte, co otevíráte, se mi na krabičkách líbí nejvíc. Krabice je z pevnějšího kartonu, je obrovská (díky univerzálnosti pro oba typy boxů - kosmetický i food) a krásně barevná. Potisk se vážně povedl. Ale důležitější je obsah, že jo. A co že jsem tedy v krabičce našla?


Tohle všechno. Co se množství týče, tak toho bylo v boxu vážně celkem dost. Převážně se jedná o drogérkové produkty. To někomu vyhovuje, jiného by to mohlo zklamat. Já jsem čekala, že tam drogérka bude, ale radši bych brala pár věcí třeba "hůře" dostupných, nebudu vám lhát. Přeci jenom mám kolem sebe té drogérky až až :) Každopádně jsou tu i věci, které mi udělaly vážně radost. 


Pokud se rádi koupete, tak by vás toto vydání boxu potěšilo. Obsahovalo totiž rovnou dvě věci - sůl do koupele s vůní medu od Tetesept a novou pěnu do koupele Aroma Ritual s vůní hroznů a limetky od Dermacolu. Pěnu tu ještě potkáte, mám ji doma už z minulého měsíce přímo od zastoupení Dermacolu :D Sůl do koupele jsem měla už v loňském roce a je super. Já se koupu ráda, takže mě tyto dva kousky v boxu nijak neuráží, ale zase chápu, že to asi není pro každého. Ne každý má doma taky vanu, že jo :D Pak je tu ale pro takové situace ještě sprchový gel a to od Klorane. A ten mě tedy hodně potěšil! Tuto značku jsem dosud nezkoušela kromě nějakého toho vzorečku a i proto se těším, že to brzy napravím! :) Sprcháč navíc nádherně voní! ♥ 


Dost se tu objevilo i pleťové péče. Co je moc fajn a z vlastních zkušeností to můžu doporučit, je pleťový olej Beauty Elixir od Astrid (brzy se můžete těšit na recenzi :)). Další balení mě tedy potěšilo a určitě se neztratí. Pak je tu plné balení krému Mixa - Hyalurogel Rich. Což není špatné, ale díky tomu, že na pleť používám nyní výhradně oleje a chci péči o pleť směřovat jiným směrem, poputuje pravděpodobně o dům dál. Ovšem ráda vyzkouším slupovací masku na obličej s černým uhlím od 7th Heaven. Masky mám obecně ráda, natož když je slupovací. Na tom doslova ujíždím. Nejmilejším překvapením pro mne však byla určitě řasenka No Compromise, kterou nedávno uvedl Oriflame. Jejich řasenky jsou celkově docela příjemnou záležitostí a tahle je inovativní v tom, že by se měla dát z očí stáhnout pouze teplou vodou. Tak uvidíme. 


O další fajn překvápko se postaral krém na ruce z řady Kozí mléko. Určitě v tom poznáváte Ziaju. Tato řada podle mě patří mezi nejlepší, které Ziaja má a krém na ruce z této řady je v naší domácnosti stálicí. Ségra ho miluje, tak se bojím, aby mi ho nechtěla odcizit :D Pak je tu dvakrát Linteo. Jednou v podobě odličovacích maxi tampónků, které obsahují ionty stříbra. Mělo by to napomáhat problematické pleti v boji s viry a bakteriemi. A tak odličovací tamponky se nikdy neztratí, že jo. A podruhé přispělo Linteo svými vlhčenými intimními ubrousky Herbal. Na to já moc nejsem, ale hodím je do kabelky a třeba se to bude někdy hodit. Posledním bonusem byly žvýkačky Mentos. Na Mentoskách jsem ujížděla jako malá, takže trochu nostalgická záležitost. Taky poputují do kabelky, zrovna jsem žvejky potřebovala :D


Na dně se pak ukrývalo ještě několik vzorečků od Mixy a jeden od Astridu. Zmínit jsem zapomněla taky letáček s popisky všech produktů včetně cen. Balení celkově bylo krásně vychytané, obsah zhodnoťte každý sám. Mně toho přišlo v boxu hodně, určitě hodnota několikanásobně převyšuje cenu boxu (449 Kč). Zároveň ale jak jsem psala výše, je většina produktů z drogérie, což nemusí být po chuti každému. Naprosto to chápu, protože část věcí už také znám a mám. Nijak mě to ani neuráží, většina z toho jsou novinky, které třeba někteří dosud nemuseli v obchodech ani zaregistrovat. Co bych ale uvítala je určitě víc dekorativky. To bez debat. Řasenka je sice super a na tu se fakt těším, ale brala bych toho víc! :D 

A teď mi řekněte vy, jak se vám box líbí? Zaujal vás či nikoliv? Využili byste ho?

*Box mi byl zaslán k vyzkoušení tvůrkyní Super Boxu

8 komentářů:

  1. Já si ho taky objednala. Mám z boxu smíšené pocity a hodnotím ho spíše kladně, hodnota věcí jistě převyšovala 500 Kč. Jelikož se o kosmetiku zajímám, tak pro mě jsou všechny věci dost známé. Já jsem rozhodně ráda za koupelové produkty, taky se ráda koupu a pěna od Dermacolu voní nádherně, doufám že po ní budu vonět taky tak. Líbí se mi sprchový gel Klorane, to je zajímavý produkt a ta vůně nemá chybu. Krému od Mixy mi je líto ale prostě ho nevyužiji, takže k někomu poputuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že to máme hodně podobný :) Já box taky nezatracuji, věci jsou využitelné a blázna jako já potěší i věci z drogérie :D :) Jen škoda, že další vydání má být až někdy příští rok :(

      Vymazat
  2. Na počet produktů dobrý, ale spíš bych byla radši, kdyby tam byly i nedrogerkové produkty, protože já jsem v drogerkách pečená vařená a většinu z těch produktů jsem měla nebo znám. A taky víc dekorativky, řasenka jako jediný zástupce dekorativky mi přijde dost málo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych uvítala další dekorativku.. :) Tak třeba příště!

      Vymazat
  3. Já jsem neobjednávala, chtěla jsem počkat, jak bude vypadat první vydání. A za mě tedy nic moc. Všechny produkty jsou u nás snadno dostupné, není tam žádná "lepší" značka, která by tomu dodala punc luxusu a řekla bych, že hodnota výrobků nebude až tak moc převyšovat cenu boxu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to bych zase řekla, že hodnota je o dost vyšší.. Souhlasím však, že dekorativky by to chtělo víc a třeba i nějakou tu značku kterou je třeba poznávat :)

      Vymazat
  4. Já mám box taky doma. Před chviličkou jsem dopsala článek o něm, který bude online ve čtvrtek. Food box mám objednaný a moc se na něj těším. Komentáře nade mnou moc nechápu, Kdyby byly v boxu 2, 3, 4 produkty, každý za 300-500.- tak by se líbil víc? No, nevím....Každopádně, mně se líbí moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se na článek těším! :) Já si myslím, že by stačilo vyměnit třeba jeden dva produkty za něco méně obvyklého a všichni budou spokojeni :) Za mě to tedy špatné rozhodně nebylo, ale trochu mi tam pořád něco chybí.. tak třeba příště! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)