pátek 20. října 2017

Kosmetické novinky | Září 2017

Krásný páteční den, zlatíčka moje! ♥

Jistě víte, co vás dnes čeká..? Ano, nové video. Před dvěma týdny jsem slibovala brzký návrat kosmetických novinek, takže je to opět tady. Tentokrát to bude kosmetika za září. A ani tentokrát jí není vůbec málo. 


Ráda bych někdy natočila novinky, kde toho bude míň než deset kusů, ale asi se to jen tak nestane :D Zase přišla hromada PR balíčků, pak jsem něco málo neváhala pokoupit a jsou tu i krásné dárečky. Tak se pojďme mrknout.


Překvapí vás ještě balíček od Dermacolu? Asi možná ne, co? Tentokrát byl opravdu pěkně velký a těžký. Obsahoval totiž nejnovější přírůstky do řady Aroma Ritual - pěny do koupele. A víte co je na nich nejskvělejší? Že jsou dostupné ve třech nejlepších vůních! Seženete ji ve variantě Irské kávy, Vodního melounu a Hroznů s limetkou. To budou skvělí společníci na chladné večery ve vaně! Kromě toho jsem v balíčku našla ještě refil tekutého mýdla. Nyní už nemusíte kupovat pokaždé balení s pumpičkou, ale můžete si zakoupit jenom 500 ml náplň, kterou si do lahvičky přelijete a vydrží vám na dvě naplnění. Dostupná je prozatím ve třech variantách - opět hrozen, meloun a belgická čokoláda. 


Co teď opravdu válí a sype jednu novinku za druhou, je značka Maybelline. V poslední době mi přišlo několik zásilek za sebou. V září to byly rovnou tři. Prvně to byly nové matné rtěnky z rodiny Color Sensational. O těch už jsem vám psala v posledním článku tady, takže to nebudu znovu propírat. Jen řeknu, že jsou v krásných přirozených odstínech, jsou spíše sametové než vyloženě matné, ale ten efekt se mi líbí. Na rtech jsou navíc příjemné a celkem i dlouho vydrží. Jednoduše jsou fajn!


Chvíli na to přišly dvě novinky na obočí - semipermanentní barva Tattoo Brow a mikrotužky Brow Precise. Barvy na obočí jsem se trochu bála, ale zároveň jsem byla zvědavá, takže jsem hned druhý den sebrala veškerou odvahu a vyzkoušela ji a byla to celkem sranda. Nanesete barvu, necháte až 2 hodiny působit, po zaschnutí ji jednoduše sloupnete (stejně jako slupovací masku) a tadáá. Máte obočí dobarvené až na tři dny. A více vám prozradím v chystané recenzi :) A v ní se objeví i mikrotužky, takže taky tu nebudu prozrazovat detaily. Prozradím jen, že už mám koupenou další do zásoby, jak moc dobrá je.. 


A dva týdny na to už jsem měla doma další zásilku. V ní se pro změnu ukrývaly novinky z řady Master. Našla jsem tam dvě báze pod make-up Master Prime. Bílá je na minimalizování pórů, modrá je potom hydratační. K dostání  bude tuším ještě žlutá - rozjasňující. Master Conceal jsou krycí tekuté korektory. Odstín 10 Fair jsem si nechala a nyní ho podrobuji zátěžovým testům. Vyloženě špatný není, ale na to, abych ho bezmezně milovala, mu něco chybí.. Co ale miluji od první chvíle je nová paletka The Burgundy Bar. Kdo mne pozorně sleduje delší dobu, tak ví, že vínové odstíny zbožňuji, takže tohle je přesně podle mého gusta. Za mě je to dosud nejlepší paletkový počin této značky, naštvalo mne jediné - že mi po cestě vypadl jeden odstín, který totálně zaprasil paletu. Naštěstí se mi to povedlo očistit a teď si ji naplno užívám. Ale všimla jsem si, že jsem nebyla zdaleka jediná, komu se to stalo, takže to zavání trošičku nějakou chybou v matrixu :-/ 


Poslední balíček ze spolupráce obsahoval Olej z pískavice, který u nás distribuuje značka Zahir Cosmetics. Tento olej je pro mě úplná novinka a kvůli němu jsem se rozhodla na chvíli opustit arganový olej, tak uvidíme, jestli za to bude stát. Měl by mít spoustu společných znaků jako právě argaňák, vypínání, hojení či regeneraci pleti. To zní báječně ne? Zatím ho používám cca tři týdny a musím říci, že rozhodně zajistí dokonalou výživu pleti, ale upozorňuji, že je značně hutnější, mastnější a má silnější parfemaci. A více si dáme za čas, až ho prubnu důkladně. 


Byla jsem asi moc hodná. Mám tu totiž i dárečky. Balíček níže jsem dostala od jedné z vás, mých čtenářek! Ještě jednou strašně moc, Leo, děkuji! Pokud si budeš tyto řádky číst :) Vážně mě to moc potěšilo a při rozbalování jsem byla jako Alenka v říši divů. Zásilka obsahovala spoustu vzorečků asijské kosmetiky, pásky na nos, gel na rozšířené póry od Holika Holika, odstřiky všech možných vůní, takže tu teď skoro pořád něčím smradím (slova přítele :D) a dokonce i nádhernou svíčku Annick Goutal, což je neskutečný skvost. Vážně jsem byla při rozbalování naměkko. Jo a mám už vyzkoušené pásky na nos a na rozdíl od těch, co seženete u nás, fungují! :)


A další dárečky jsem dostala od kamarádky, opožděně k svátku. Eliška ví, jak ráda se cachtám, takže mi darovala sůl do koupele Balea a jedno velké balení pěny do koupele Tesori d'Oriente. Mám ji s vůní vanilky a to já můžu! Už se na ni těším! Navíc má krásné balení ze kterého na vás orient vážně dýchne :) O Tesori ještě uslyšíme, to vám zaručuji! ;) Pak jsou tu ještě dobrůtky - banánové chipsy miluju a jedla bych je na kila a bonbóny od Lindt jakbysmet. Normálně se po nich zaprášilo, ani jsem se s nikým nerozdělila :D :D A svíčky? Pálím ve velkém, ty se u mne doma fakt neztratí :)


Na závěr nějaké ty nákupy. Neodolala jsem novince Balea - masce na obličej s vanilkou a chai tea. Za 12,90 Kč jsem ji musela mít už jen kvůli tomu rozkošnému obalu. No řekněte! :D Zkoušel jste ji už někdo? A jeden Batiste do zásoby. Nyní vybrané varianty za 99 Kč, hned jsem sáhla po jedné z těch novějších vůní - Party. Tak uvidíme, jestli se mi bude líbit tak jako Naughty a Nice.


Po dlouhé době jsem také v trafice zabrousila k časopisům. Abyste pochopili, tak tištěný časopis jsem v ruce neměla dobře rok. Byly časy, kdy jsem si některé kupovala pravidelně, ale již několik let žiji i bez toho. Každopádně v září byly žně a u časáků jste mohli najít celkem parádní dárky. V JOY bylo několik variant zázračných kelímků od Oriflame, které mi doma nesmí nikdy chybět. I proto jsem si jedno číslo vzala s fialovou variantou (tuším že nějaké ostružiny?). Pak na fotce chybí Cosmopolitan, který jsem si vzala kvůli Argan masce na ruce ze Sephory. Časopis stál 59,90 Kč a maska samotná stojí kolem 100 Kč, takže se taky vyplatilo :D A aby toho nebylo málo, neodolala jsem ještě Harper's Bazaaru, kde byly rovnou dva dárky značky L'occitane - miniaturka krému a plné balení mýdla. Kdy jindy to vyzkoušet než teď za 69,90 Kč.. :D


A jsme na konci! Pro tentokrát to bude všechno a už teď vás můžu nalákat na ty říjnové novinky, kde toho nebude méně.. ba naopak.

A vás se ptám: Co pěkného jste si v poslední době koupili vy? Máte s něčím z toho zkušenosti? Také jste neodolali časopisům?

10 komentářů:

  1. tá Maybelline paletka vyzerá prekrásne :) odtiene sú ako stvorené na jeseň :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Pěnu do koupele s vůní Irské kávy budu muset mít, moje nejoblíbenější parfemace:-) A ano, taky jsem neodolala dárkům v časopisech, to ani nejde, když hodnota dárku o dost převyšuje hodnotu časopisu:-) Fialový zázračný kelímek je, pokud se nepletu, černý rybíz, já si vybrala brusinkovou variantu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Irskou kávu se taky těším, zbožňuji ji! :) Ale nevím proč, k těm pěnám se mi nejvíc hodí ten hrozen, takže začnu asi možná i tím :D Kelímek u nás na výběr nebyl, byl tam jen tenhle fialový, takže vybírání jsem byla ušetřena, jinak bych si asi odnesla oba :D

      Vymazat
  3. Tyjo, kdybych měla vanu, tak bych si pěny koupila ve všech variantách! Miluju tuhle řadu od Dermacol. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná hromada kosmetiky, co s tím všechno děláš? Mě by trvalo milion let než bych toho tolik vypotřebovala ani bych nevěděla co s takovým množstvím mám dělat :-) Pěnu do koupele od Demacolu mám ze Super boxu a už se na ní těším. Paletka Burgundy vypadá skvěle a s tím vypadnutým stínem jsem zaregistrovala taky u někoho dalšího.. Kdoví??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No spotřebovávám, Terezko :) Pečující jde časem spotřebovat všechna, dekorativka jak která, ale většinu se snažím zpracovat taky, co se mi už nehodí nebo uznám, že toho mám moc, tak posílám na dobročinné účely (do dětských domovů, na ubytovny, do nemocnic atp.) ;)

      Vymazat
  5. Já jsem se v říjnu zamilovala do Nuxe olejicku 😍 po miniaturce už mám na cestě velké balení. A pořád nemůžu odolávat značce Yankee Candle, takže mám pořádnou zásobu vosku, svíček i novou aromalampicku 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nuxe olejíčky jsou boží! :) A Yankee se těžce odolává, to znám! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)