neděle 10. září 2017

Nejlepší čistící pěna? Ta asijská! Shokubutsu Monogatari.

Krásný den vám přeji!

Dneska vám povyprávím o hodně zajímavém produktu. Přínosné to asi nebude pro každého, vzhledem k horší dostupnosti, ale říkala jsem si, že to na tenhle blog prostě patří a takovou úžasnou věc sem prostě zahrnout musím. Hned na úvod vám totiž řeknu, že lepší mycí pěnu na obličej jsem dosud neměla! Jedná se o thajskou Čistící pěnu značky Shokubutsu Monogatari. Asi nic co? :D Já jsem na to také koukala jak blázen, když jsem to objevila ve swapu od Meduňky, ale měla jsem nějaké tušení, že to nebude nic špatného. A to se skutečně potvrdilo. Nevím, jak to ti asiati dělají, ale ta jejich kosmetika je prostě vážně dobrá!





Neřeknu vám k tomu moc bližších informací, protože ty klikyháky opravdu neumím, ale vím, že je to s jablkem a zeleným čajem. Pěna je určena pro smíšenou až aknózní pleť a obsahuje 99% přírodních složek. A víc vám nepovím. Jenom své dojmy. Chcete? 



Čistící pěna má jednoduchou umělohmotnou tubu v zeleném provedení, jako to jabko, chápeme? Jde o měkký plast a má plošší tvar, díky čemuž se skvěle vymačkává až do poslední trošky. Pěna má perleťově bílou barvu, hustší krémovou konzistenci, která se v kontaktu s vodou během minutky mění na takovou tu velmi jemnou pěnu. Vůně je příjemná a nevtíravá, trochu je z ní cítit právě to vyobrazené jablko. Kouzlo té pěny je ale v tom, co umí. Vlastně tak přemýšlím, co ona tak skvělého dělá a zjišťuji, že nevím, jak to popsat. Ona je totiž celkově prostě skvělá. Tak za prvé, po opláchnutí je vaše pleť krásně hebká a jemná a naprosto k poňuchání. Bez podráždění, bez pocitu pnutí či vysoušení. Vážně nejpříjemnější pocit, jaký jsem po umytí kdy měla! K tomu je pleť dokonale, ale vážně dokonale čistá, fakt jako do hloubky. To poznáte hlavně po delším používání, kdy začnou ubývat černé tečky a pleť je dlouhodobě čistší a v lepším stavu. Zvládne i odlíčit make-up, takže pokud dáváte přednost odlíčení za mokra, i na to by se hodila. Já s ní tedy povětšinou jen dočišťovala, protože na oči jsou mi podobné produkty nepříjemné a mám lepší pocit, když vše prvně stáhnu a až poté ve sprše dočistím. A při kombinaci běžných odličovačů a této skvělé pěny si pleť vážně lebedí.



Vážně nechápu, jak to ti asiati dělají, ale jejich kosmetika má grády. Tohle je zaručeně ten nejlepší čistící produkt, jaký jsem kdy měla a kdybych měla možnost sehnat ho někde snáz než někde na zahraničních e-shopech, jdu do toho! A vy do toho jděte taky, budete-li mít možnost. Nebudete litovat! :) Cenu jsem našla okolo 12 liber. Mají dokonce další čtyři varianty. 

Asi zbytečná otázka, ale nedostala se někomu do rukou? Nevíte, kde by se to dalo sehnat? Co vy a asijská kosmetika? 

4 komentáře:

  1. značku vôbec nepoznám, ale dala by som si povedať :) vyzerá naozaj super a keď tebe tak dobre sadla, rada by som ju skúsila tiež ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně super, až mě štve, že ta dostupnost je nic moc :( :-/

      Vymazat
  2. Tak tato značka je pro mě neznámá a o pěně čtu poprvé. Škoda, že se nedá snadno sehnat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda, protože je to fakt naprostá pecka! Kéž bych něco takového našla i u nás! :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)