pátek 8. září 2017

Velký nekosmetický haul - sekáčové úlovky, NordBlanc, Pepco, F&F, Yankee Candle

Krásný páteční den přeji!

Já vás těmi videi v poslední době zaplavuji, že? Já vím! :D Ale nejde to jinak, mám jich v plánu tolik, že nevím, které dřív. Jelikož s tímhle videem otálím už několik týdnů, tak si dáme konečně velký nekosmetický haul plný oblečení, bot, bižuterie, doplňků do domácnosti a dokonce se tam najde i pár vosků. Jsou to přírůstky za posledních několik měsíců, takže je toho poměrně dost, co vám budu povídat.


Popisovat tu zdlouhavě tyhle nákupy asi nemá cenu, proto se zaměřte spíše na video, pokud vás to zajímá. 


Trochu jsem utrácela všemi možnými směry. Prvně jsem potřebovala pár věcí do kuchyně, které jsem úspěšně sehnala v Pepcu. Potřebujete-li nějaké dózy, krabičky nebo třeba jenom hezké a levné dekorace, tak tam určitě mrkněte. O levných ponožkách a silonkách ani nemluvím. To tam beru pokaždé, co tam vlezu! :D Kromě toho ale ve videu najdete i spoustu oblečení. Přes léto jsem toho totiž hodně potřebovala.. znáte to. Jedny povedené nákupy proběhly v Gatu. Šla jsem tam na jistotu pro nějaké levné jednosezónní sandálky. Ale k tomu jsem potřebovala i kraťasy a pak tam byla spousta tílek a triček a bižuterie.. však víme. 


Mám tu i pár sekáčových úlovků. Jak jinak. Moc často tam teď sice nechodím, ale když už tam jdu, tak nikdy neodejdu s prázdnou. Naposledy jsem si odnesla tuniku, tričko nebo třeba ty nejpohodlnější jeggíny. Tohle všechno můžete ve videu vidět. A dále tam zahlédnete sportovní oblečení a boty. U mne celkem nevídané, co? Ale rozhodla jsem se, že se vybavím a začnu konečně běhat. No, běhat jsem zatím nezačala, ale pořídila jsem si na to téměř kompletní výbavu :D Třeba boty, které jsem prozatím zkusila F&F Active a musím říct, že na to, kolik stály, nejsou vůbec špatné. Legíny a sportovní podprsenku mám pro změnu z NordBlancu. Obojí ve stejném designu a kus ve slevách za dvě stě, což je podle mě na sportovní oblečení moc příjemná cena :) A abych toho neměla málo, tak mi ségra přinesla z NordBlancu další tričko a k svátku ještě tílko. 


Taky byla tak hodná, že mi kromě toho dala i kupu dalších dárečků. Mimo jiné i tři vosky Yankee Candle z nejnovější podzimní kolekce. Vibrant Saffron má příjemnou květinovou-kořeněnou vůni, která bude k podzimu ideální, ne však víc než Warm Cashmere! To je teprve naprosto dokonalá vůně. Voní prostě jako "svetr". Už se těším, až si v chladnějších dnech zapálím svíčku, pozhasínám světla a v přítmí zabalená v dece si budu užívat klidu.. Tahle vůně se k tomu náramně hodí! Mulberry & Fig Delight je potom sladší, ovocná vůně. Připomíná mi zmrzlé ovoce a mám trochu pocit, že něco podobného už jsem někdy u YC očichávala :)


A víc neprozradím, pro další informace je tu video. Tak doufám, že se vám aspoň trochu bude líbit :) A pokud ano, tak vám už teď slibuji, že další haul na sebe nenechá dlouho čekat, protože jsem v poslední době trochu popustila uzdu své peněžence :D ;)

Máte již vyzkoušené nové vůně Yankee Candle? Kde nakupujete sportovní oblečení vy?

10 komentářů:

  1. Krásné nákupy, už se těším na další:-) Do Pepca chodím utrácet strašně ráda a o sekáčích ani nemluvím, jen ta skříň by byla potřeba nafouknout, mám pocit, jako by se s mými vpády do sekáčů nějak smrskávala:-D A novinky YC jsou už na cestě ke mně, díky pálení je pro mně jinak neoblíbený podzim snesitelnější:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou velmi brzy, přeci jen z toho Berlína jsem taky neodjela s prázdnou ;) :D To znám, ze sekáče si toho člověk vždy přitáhne, že to skříň nemůže ani pobrat, ale kdo by to tam za ty peníze nechal, že? :D Já pálila i v létě, ale teď začínám zase ve velkém, taky se mi se svíčkou na stole snáší chladno líp :D :)

      Vymazat
  2. Já jsem Pepco objevila poměrně nedávno a od té doby tam chodám ráda :D Jak píšeš dozy, kraviny domů jsou tam super, já od tama mám dávkovač na mýdlo, ale i věci do kuchyně, trička, prádlo. Ale ty ponožky a silonky teda, tak na ty kuknu, díky za tip :) A Gate klasika, jejich bižuterii mám ráda, levný náušnice, kolikrát ještě ve slevě. Dneska jsem tam tky utrácela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem docela ráda, že mám Gate trochu z ruky a nechodím tam moc často, to bych tam jinak nechala výplatu :D A v Pepcu se musím hodně držet, samé pěkné věci! :) Ale nemám moc ty dekorace kam dávat, tak zatím bojuji statečně :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. No jejej, nějak jsem se poslední dobou v nákupech rozjela.. :D A to tu nejsou ještě ty kosmetické úlovky :D

      Vymazat
  4. Tato videa mám u tebe nejraději. Tu náušnici na celé ucho mám taky, ale po krátké době mě z toho bolí ucho. Jinak ty dózy z Pepka jsou super, taky tam ráda chodím. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší! :) Já jsem to ve videu říkala taky, že tu náušnici nevydržím mít v uchu dlouho.. mám vždy po chvíli boltec jak rak :D

      Vymazat
  5. MIluji preclíky v čokoládě. :O :-) ujedla bych se jich.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je můžu, ale tyhle škudlím a pořád na mě čekají nerozdělané :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)