čtvrtek 15. prosince 2016

Scarabeo a Highlight - Trend It Up

Krásný podvečer vám přeji!

O značce Trend It Up se v poslední době básní hodně, já vím. Ovšem u mne na blogu to zatím nebylo tak horké, takže je čas to změnit. Přispěji prozatím alespoň touto malou troškou do mlýna. Na úvod jsem si totiž brala na zkoušku jen dva kousky a to hodně chválené stíny Scarabeo a Natural Radiant Highlighter. No co myslíte, budu taky chválit..?


Zjistila jsem, že v poslední době mám novou úchylku. Jeden čas jsem kupovala výhradně laky na nehty.. pak rtěnky.. pak přišly na řadu tvářenky.. no a nyní jsou to rozjasňovače. Takže se mi to doma začíná nebezpečně kupit :D Jenomže tomuhle kousku se fakt nedalo odolat. Za prvé jsem o něm už slyšela jen to dobré a za druhé se mi prostě ty minimalistické černé obaly téhle značky líbí. A taky jsem potřebovala rozjasňovač do zlatova. Nutně. Znáte to. Takže Natural Radiant Highlighter v odstínu 010 mi přistál v košíku..



Balení je minimalisticky jednoduché, černý plastový obal. Ovšem povedeně pevný a i přes obyčejnost oku lahodící. Prostě palec nahoru. Působí to hezky a čistě. Otevírací mechanismus je též fajn, při zmáčknutí povolí a celkem bez potíží se víčko odklopí, i když z počátku se musí trochu vychodit. Po pár otevřeních už funguje jak má, takže pohoda jahoda. Líbí se mi, že je v produktu obrazec, i když se skládá jen z názvu. Mám tuhle malou vychytávku ráda a vždycky je za to malé bezvýznamné plus :) Rozjasňovač je jemně namletý a ještě jemněji stlačený, takže se nemusíte bát, že by nešel nabrat. Jde to velmi lehce a stačí štětcem jednou, max. dvakrát lehce přejet pro dostatečný nános pudru. Odstínově je to světloučký champagne odstín se zlatým shimmerem, co vypadá na tváři velmi přirozeně. Je to opravdu lehoučké rozjasnění, velmi nenásilné a spíše nenápadné, naprostý ideál pro denní nošení. Takové to když nechcete vypadat jako diskokoule, ale nějaké to menší rozjasnění na tváři prostě chcete. Samozřejmě ho můžete libovolně vrstvit a dosáhnout lesku jako blesku, ale lépe vypadá v té přirozenější formě. Počítejte s mírným prášením, při šmrdlání štětcem v rozjasňovači sem tam něco ulétne, jelikož produkt není pevně zapečený. Ovšem není to nic, co by mělo někomu trhat žíly. A výdrž? Spolehlivá. Bez potíží zvládne běžný den. Při větší zátěži se postupně vytrácí a zůstane jen nepatrný zbytek, ale běžný pracovní den přežije. Takže za mě je tenhle kousek povedený, sáhnu po něm velmi ráda a pokud hledáte něco nenápadného a jemného, využitelného na den i na noc, tak tohle se vám bude líbit. Seženete v drogériích DM, cena je 119 Kč (nebo 129?).





Druhý kousek už jsem avizovala v Baví x nebaví, takže ten pro některé z vás asi úplnou novinkou není, ale nedá mi ho neukázat vám ho blíže. On si to totiž zaslouží. Na stíny Scarabeo jsem slyšela u Lou chválu ještě předtím než se vůbec dostaly k nám a už chápu proč o nich mluvila, protože tohle se DMku fakt povedlo! Zapečené stíny seženete v šesti neobvyklých, výrazných odstínech. Jeden hezčí než druhý. A já mám takový pocit, že nebude mít dušička pokoj do té doby, než budu vlastnit všechny.



Jako první jsem zvolila odstín 050, což bych popsala jako petrolejovou, jestli je to ten správný popis. Protože v těch novodobých názvech se fakt neorientuji. Pro mě je to tmavší zelená šmrncnutá modrou s dokonalým metalickým efektem. Prostě nevšední barva, co mě baví. Obal je opět v jednoduchých černých tónech, které se mi líbí. V tomhle případě mám jenom obavy, že je stín trochu špatně přilepený a nebude trvat dlouho a z obalu vypadne. Zatím drží, tak uvidíme. Tentokrát je víčko šroubovací. Někdo to nemusí, jinému to nevadí. Já nejsem úplně fanoušek šroubování, ale v tomhle případě mě to snad ani nijak netrápí. Věříte? Všechno co se vám na tom balení nelíbí totiž smaže první použití. A to je ta naprosto, ale naprosto d-o-k-o-n-a-l-á pigmentace. Jako hrom. Ukazovala jsem již ve videu, jak to vypadá po jednom přetření a to samé vidíte níže na fotce. Jedno jediné přetření! A máte dokonalou barvu. Stín je zapečený lehce, takže není problém s jeho nabíráním a aplikací. Nijak výrazně nepráší a to ani když do něho hrabete štětcem ani když ho nanášíte přímo na oko. Neopadává, lehce chytne a drží. Pro ještě intenzivnější odstín barvy doporučuji nanášet prsty, to už je potom úplně luxusní barvička. Se stínem se hezky a jednoduše pracuje, hezky se blendí, spolupracuje i s jinými stíny (viz. líčení), atd. A jestli se ptáte na výdrž, tak bez obav. Tenhle stín zvládá obstojně celý den a pořád se stejnou intenzitou. Nikam nemizí, do vrásek nezalézá, ale můžete si to klidně pojistit bází. Za mě je tohle určitě jeden z nejlepších stínů, jaké můžete v našich drogériích sehnat. Jestli hledáte neobvyklé barvy, které vyrazí dech nejen vám, ale i okolí a nemusíte si s nimi dát velkou práci, tak určitě omrkněte tyto. Jak jsem psala už výše, já vím jistě, že nezůstanu pouze u jednoho. Seženete je v drogériích DM, cena je 99 Kč za ks.





Jednu nevýhodu vlastně ten stín má a to že se vůbec, ale vůbec nechce fotit. Na fotkách zblízka vypadá ten stín úplně jinak než jaký v reálu je. Foťák hodně vytáhne stříbrnou a přebije tu skutečnou krásu té petrolejové :( Ve skutečnosti je o poznání tmavší, hezčí a výraznější..

Samotný stín:



V kombinaci se šedo-stříbrným stínem:



Sečteno podtrženo, tohle je za mě v obou případech pecka. Rozjasňovač mi vyhovuje, ale možná jsem ještě o chlup více zaujatá těmi stíny. Ty jsou prostě tak peckové, že když je vidím, ztrácím slov :D Doporučuji rozhodně alespoň omrknout ;)

Co vy a značka Trend It Up? Zaujala vás? Máte s ní již nějaké zkušenosti?

12 komentářů:

  1. Na ty Scarabeo stíny si dělám zálusk, z každé strany slyším, jak jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fakt super :) Včera jsem po očku při úklidu očumovala další :D Je tam ještě fialová, klasická modrá, khaki.. prostě nádhera :)

      Vymazat
  2. Kéž by z nich udělali paletku. Ty momentální nejsou špatné, ale na jednotlivé Skarabey nemají, moc práší a nedrží tak dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to máš pravdu, taky se mi zdají tyhle Scarabeo lepší :) Paletku sice nevlastním, ale okukovala jsem je.. špatné na drogérku nejsou, ale prostě Scarabeo jsou top :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Taky ho mám ráda, je fakt super na denní použití :)

      Vymazat
  4. Já mám rozjasňovač a je jedním slovem super. Oční stíny Scarabeo už jsem omrkla a musím říct, že příště jeden z nich odejde se mnou, ty odstíny jsou parádní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fakt pěkné, pro hrátky s malovátky ideál! :)

      Vymazat
  5. Mě se právě také líbí ty stíny, budu muset jeden odstín vyzkoušet, ta pigmentace je nádherná :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si chtěla pořídit gel na obočí od TrendItUp, ale bohužel mi neseděl odstín, byl hodně do šedá a já potřebuju spíše do studene hněde! Jinak stíny jsou opravdu peckový!😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se právě zdálo, když jsem je okukovala, že mají takové šedavé studené nádechy.. :-/ Tak třeba časem přijdou s nějakými dalšími :) Stíny jsou fakt super, asi si k Vánocům nějaké další naježím :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)