středa 3. srpna 2016

Dove Dermaspa - Goodness + Summer Revived

Krásný den vám přeji!

Myslím, že by bylo na místě, vám skoro po roce, kdy můžete tyto produkty sehnat v drogériích, představit další kousky řady DermaSpa od Dove. Možná si vzpomenete na článek o modré řadě Uplifted (tady), kterou jsem si opravdu hodně oblíbila. Produkty zlaté řady Goodness, na mě čekaly až donedávna, protože jsem se chystala vytáhnout je před létem. A nedávno se tak stalo, takže na ně dnes mrkneme.

Celkem v této řadě najdete čtyři produkty - tělový krém, tělové mléko, tělový olej a krém na ruce. Krém na ruce jsem vám již ukazovala (zde), takže ten vynechám a dnes se zaměřím na tělové mléko a tělový olej. Aby toho nebylo málo, přidám k tomu ještě tónovací tělové mléko Summer Revived.


Oficiální popis: Řada Goodness v sobě spojuje omega olej získaný z rakytníku řešetlákového a technologii Cell-Moisturisers, které působí uvnitř buněk a zanechávají tak pokožku kompletně hydratovanou. Omega olej, který je známý tím, že obnovuje ochrannou bariéru pokožky, je součástí aktivního složení Dove, aby zajistil zjemnění pokožky a zanechal ji zářivou, hedvábně jemnou a hladkou. Vyznačuje se rafinovanou vůní, v níž se snoubí krémová vanilka, šťavnatý kokos a pižmo se svěžestí citrusů, energizujícím aroma zázvoru a ovocnými tóny jablka v kombinaci s jemnou vůní frézie a frangipani.

Tělové mléko pro sametově jemnou a sjednocenou pokožku



Přišlo na holení jako první, protože jsem tak nějak tušila, že bude stejně tak úžasné jako jeho kolega Uplifted. Tohle mléko zaujme všechny, kteří mají rádi voňavá a přitom lehká tělová mléka. Ideální kousek pro teplé letní dny. Mléko má jednoduchý bílý obal, ze kterého se jednoduše dávkuje a zvládnete ho spotřebovat do dna. Je tekutější konzistence, takže k víčku steče a poté se dá tuba hezky zmáčknout tak, že dostanete ven veškeré mléko. Mléko se lehce rozetře a ještě rychleji vstřebá a pokud máte rádi voňavá mléka, tak tohle je trefa do černého, protože voní opravdu krásně. Lehce, květinově, svěže a přesto intenzivně. Mně se ta vůně moc líbí, i když bez mučení přiznávám, že o něco více se mi líbí vůně modré řady :) Super ale je, že vydrží na těle na delší chvíli, tj. minimálně tak dvě-tři hoďky. Kromě vůně zanechává na pokožce velmi příjemný pocit. Žádný nepříjemný mastný film ani ulepená pokožka, naopak jen krásně jemná, hebká a přitom viditelně hydratovaná. Zůstává v pěkném stavu na dlouhou dobu a hydratace je dostačující do dalšího namazání. Takže za mě tohle mléko určitě ano a stejně jako modrý bráška, je to za mě jedno z nejlepších mlék, jaké jsem kdy měla. Vlastnostmi si jsou velmi podobné, jen mi je vůní sympatičtější Uplifted, které není tak sladké, ale spíš trošičku orientálnější, takže raději sáhnu po něm.

200 ml seženete za cca 170 Kč, dostupné v drogériích.




Hedvábný tělový olej pro jemnou a zářící pokožku



Jsem začala používat jako poslední, protože díky té jeho barvě jsem se trochu bála. Řekla jsem si tedy, že si ho nechám na léto a budu ho používat až začnu tahat sukně a kraťasy. No a jelikož je léto v plném proudu, musela jsem ho vytáhnout. Lahvička je moc fajn, je prakticky průhledná, takže pořád vidíte, jak na tom jste a k tomu má poměrně malý dávkovací otvor, takže si ho zbytečně neplýtváte. A světe div se, ač obsah vypadá děsivě, protože to vypadá hodně leskle a třpytivě, ve výsledku to tak hrozné vůbec není, protože v malém množství, v jakém ho na tělo nanášíte, je to dost nenápadná záležitost. Nebojte se žádného nepřirozeného lesku, třpytu či efektu. Nic takového se nedostaví, kromě klasického mastného filmu. Tenhle olej není totiž stejný jako modrá verze Uplifted, oproti němu je mastnější a do pokožky se hůře vstřebává. Na povrchu zanechává mastnou kluzkou vrstvu a výsledek prostě není tak přirozeně sametový a luxusní. Musíte ho dát opravdu málo a ani potom se nijak dobře nevstřebá a prostě ač pokožku vyživí, není mi na těle příjemný. Cítím se s ním dlouhou chvíli umaštěná a to mě neba. Olej voní stejně jako tělové mléko, ovšem o poznání intenzivněji. Na mě je tahle hodně sladká a v oleji až nepříjemně vlezlá, takže mám občas trochu potíž ji snést. Olej totiž provoní vaši pokožku na celkem dlouhou chvíli.

Za mě tedy tenhle olej ne, nějak jsem se zrovna s tímhle nedokázala sžít a když si budu chtít nějakou luxus péči dopřát, sáhnu raději po modré verzi, která se mi zdá o 100% lepší. Seženete v drogériích, balení má 150 ml, cena je necelých 300 Kč.




Tónovací tělové mléko pro přirozeně vypadající opálení Summer Revived



Bylo pro mě po dlouhou dobu naprosto nepřípustné. Celou dobu jsem si totiž myslela, že jde o samoopalovací krém, čemuž já tak úplně neholduju. Takže po doručení jsem ho odsunula někam do pozadí a říkala si, že se na něho třeba někdy dostane. No ale letos, začátkem léta, jsem byla nějaká odvážnější a řekla si, že ho vytáhnu a omrknu.. A pak jsem zjistila, že nejde ani tak o samoopalovák, ale spíš o tónovací krém, který sice dodává pokožce lehkou barvu, ale opravdu jenom po namazání. Není to na dlouho, barva vydrží víceméně jen do umytí a nového namazání, takže pokud barvu nechcete, jednoduše se znovu nenamažete. Navíc jde opravdu jen o lehké chycení barvy, žádná výrazná oranžáda nebo nepřirozený odstín, ale jenom lehoučké zabarvení alá "strávila jsem pár hodinek na sluníčku". Roztírá se jednoduše, vstřebává se rychle a je hodně podobné mlékům DermaSpa. Možná o maličko víc lepí, ale jenom chvílí, než se plně vsákne. Já jsem ho nanášela pouze na nohy, které mám normálně úplně bílé a neopálím si je ani za sto let. A fakt to nevypadalo to nijak nepřirozeně. Za celou dobu používání jsem neměla problém s nějakým nepravidelným nánosem nebo flekatěním, odstín vypadal jednolitě a já si tak mléko nemůžu vynachválit. Akorát jednou jsem si zapomněla po namazání umýt ruce a trochu mléka mi zůstalo mezi prsty a druhý den jsem zjistila, že mám mezi prsty pokožku trochu hnědší než obvykle.. Tak trochu blány.. :D Tam to poznat bylo, což je ale logické, jelikož kůži mezi prsty mám obvykle úplně bílou, že ano. Takže moje doporučení je akorát nezapomenout si umýt po namazání ruce. Hydratace je přesně taková, jakou od mléka vyžaduji, pro normální pokožku ideální, pro sušší to asi úplně nebude. Ale stačí nanést vrstvu tohoto a případně domazat něčím výživnějším ;)

Za mě tohle opravdu hodně povedená záležitost a ještě o ní uslyšíte v jednom videu, protože jsem si to mléko neskutečně oblíbila. Řeknu vám, že jsem konečně měla pocit, že moje nohy můžou být vystavovány :) Seženete v drogériích, cena je cca 300 Kč za 200 ml.




Sečteno podtrženo, mléka jsou super a obě vám s klidným srdcem doporučím. Velmi mile mne překvapilo tónovací. Fakticky jsem do toho šla s obavami, ale byly naprosto zbytečné, takže se toho taky nebojte :) Olej je pro mne naopak celkem zklamáním, ale prostě jsem zhýčkaná tím Saténově jemným z modré řady. Když už olej, tak spíš ten.. ;)

Co vy a tahle řada od Dove? Máte s ní někdo zkušenosti?

*PR produkty zaslané zastoupením Dove

12 komentářů:

  1. Já takovéto věci bohužel používat moc nemohu :/ Chodím jak "sucháč", ale strašně by mi vadila mastná pokožka při sportu jaký dělám :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nějaké právě takové tělové mléko, které se rychle vstřebá..? :) Je spousta takových, kterými se po umytí namažeš a za chviličku o nich nevíš :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. No tenhle nic moc, jak jsem psala, spíš zkus ten Uplifted (modrý) :)

      Vymazat
  3. To telove mlieko ma teda dost zaujalo, mohla si hodit foto noziek pred a po natreti :)) ja prave cakam na samoopalovak od St. Moritz, ked ho uz vsetky tak chvalia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to měla v plánu, ale bohužel jsem to nějak nestihla.. :( :D dřív jsem ho spotřebovala :D

      Vymazat
  4. To tónovací mléko by se mi hodilo na zimu, až mi zmizí bronz, to klasické bych brala hned. Každopádně jsi mně nalákala:-) Teď ještě nějaká výhodná akce a kupuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky čekám na nějakou zajímavou akci :) ale nedávno jsem viděla v akci třeba i v Tescu.. ;)

      Vymazat
  5. Já úplně tělové oleje nemusím, protože se dlouho vsakují, a pak mám pocit že si umažu peřiny:D takže mě více lákají tělová mléka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten modrý tělový olej to právě moc nedělá, s tím jsem žádný podobný pocit, jako popisuješ neměla :) tenhle zlatý už jo no, taky mi to není moc po chuti :-/ :D

      Vymazat
  6. Tonovací mléko vypadá hodně dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně fakt dobré je! :) Teď se mi po něm strašně stýská! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)