středa 22. června 2016

New in: Kosmetika za květen 2016

Krásný středeční večer!

Po více jak týdnu tu pro vás mám nové video! Ještě tu nebyly květnové novinky, takže to musíme napravit.. Trochu pozdě, ale víte, jak to s tím časem je.. :)



Ani v květnu toho nebylo málo. Já skutečně nevím, jak je to možný, ale čím méně plánuji nakupovat, tím víc toho potom je.. To prostě není normální! :D Momentálně už doma skladuji takové zásoby, že už nemám tu kosmetiku ani kam ukládat.. Můj stolek taky není nafukovací.. Takže jsem si řekla, že si teď dám zase trochu pohov a doufám, že mi v tom pomohou i spolupracující firmy.. :D Ale to uvidíme v červnu, teď pojďme zhodnotit květen.


Hned začátkem května jsem zamířila do Yves Rocheru, kde jsem ulovila Sprchový tělový peeling s vůní malin a máty. Moc hezká kombinace a na léto to bude naprostý ideál. No a aby těch peelingů z YR nebylo málo, pár dní na to jsem si tam skočila ještě pro jeden Pleťový peeling a to z řady Hydra Végétal. S touto řadou mám jen dobré zkušenosti, takže to byla trošičku sázka na jistotu. Dáreček byl vzorek krému (na fotce dole vlevo), což určitě potěšilo, na cesty se bude hodit. Zbytek už je klasicky z DMka - jejich Balea Tělové želé s vůní melounu jsem poprvé viděla u Rendy a bylo mi jasné, že bude moje! Ještě jsem nezkoušela, ale baví mě ta nevšednost toho výrobku :) Blistex a Batiste šampon jsou u mne klasika, obojí budu kupovat do zblbnutí. A když jsem viděla laky na nehty Miss Sporty ve slevě za 29,90 Kč, odnesla jsem si alespoň tuhle divokou letní oranžádu č. 546. Oranžové nehty se mi nelíbí, ale tohle je něco mezi pastelkou a neonkou, tak to musím zkusit!


Dárečky od Elišky mne moc potěšily! Ta přesně ví, co mám ráda! :) Na fotce je nejen sprchový gel Balea s vůní vanilky a kokosu, která je mimochodem boží, ale taky krásný pastelový oranžový lak od PS... z Primarku v odstínu Melba, svíčka též z Primarku a také vosk Yankee Candle, juhů :)


Tady toho vidíte hodně, o většinu z toho si můžete zasoutěžit tady. Všechno jsou věci, které jsem přivezla z posledního výletu do Prahy. Z fotky jsem si nechala dva kousky a to Výživný krém na nohy Ziaja a hlavně, můj první kousek z Havlíkovy přírodní apotéky! Strašně jsem se do obchůdku chtěla podívat a konečně se mi to poštěstilo! :) Nakonec jsem si odnesla noční krém, který nese název Andělská tvář. A prozatím můžu potvrdit, že na tom názvu něco bude.

No ale nákupy to nekončí, objevila se spousta balíčků (a mnohdy i nečekaných) od firem!


Začalo to pomocníky pro čisté zuby od Zendium. To jsem ve videu ani neukazovala, jelikož všechno už se poctivě používá. Kartáčky jsme si doma rozdělili a každý máme jeden. A zatím snad spokojenost.


Díky zastoupení Rexony (Unilever) mám zásobu antiperspirantů Maximum Protection. Na léto se to bude opravdu hodit, kdy jindy používat nejúčinnější zbraň než teď? Nejnovějším přírůstkem v nabídce je Active Shield. Stress Control už jste tu viděli dřív.


Nečekaný balíček č. 1. byl od Avonu a obsahoval plno jarních novinek. Něco tam bylo i pro vás, takže se brzy můžete těšit na další soutěž. Na otestování jsem v zásilce našla dvě věci Nutraeffects - Čistící gel na obličej pro všechny typy pleti a BB cream v odstínu Light. Paletka očních stínů je v hezkých jarních barvičkách, ale chce to kombinovat s něčím tlumenějším, protože samostatně jsou pro mě stíny nepoužitelné. No a láčky vidíte sami, to jsou letní barvičky, co? Musím říct, že nejen barvy, ale i vlastnosti laků jsou super a doplněné o super top coat nehty i chvíli vydrží! :)


Nečekaný balíček (ne to byl přímo balík!) č. 2. byl pro změnu od Frais Monde, resp. e-shopu Parfémy Elnino.cz. Tam byla jedna věc lepší než druhá. Naprosto rozkošný je Body gift / dárkový set s vůní jasmínu, který obsahuje tělový krém, tělovou pěnu (myslím, že jde asi o pěnu do koupele?) a tělový sprej. Ta vůně jasmínu je rozkošná! Ještě lepší je ale vůně bílého mošusu v podobě parfémovaného olejíčku! Že tyhle olejíčky můžu už víte, ale teprve tohle je moje srdcovka! :) Poslední kousek je luxusní sada séra a termální vody. Vypadá to krásně a myslím, že to potěší každou ženu.


Balíček od e-shopu Parfémy Elnino.cz jsem obdržela ještě jeden. Tentokrát jsem si měla možnost vybrat sama na míru a tak jsem na jejich e-shopu zabrousila k dekorativní kosmetice, kde jsem si vybrala pár ikonických produktů. Dva jsou od značky Revlon a to make-up Colorstay 24H a krémovou rtěnku v růžovém odstínu 053 Sorbet. Od NYXu jsem si vybrala mozaikovou tvářenku v odstínu 09 Paradise a posledním, fakt ikonickým kouskem, je báze pod oční stíny Artdeco.


Úplně nové kousky budu testovat od značky PharmaTheiss a to řadu PharmaHyaluron, která obsahuje tři pleťová séra a denní a noční krém. Séra jsou ve třech variantách - s hydratačním, zklidňujícím a vyhlazujícím účinkem a musím říci, že vypadají hodně zajímavě. Pomalu začínám testovat, takže už se těším, jak to bude fungovat!


A něco tu je i od Vichy. Nové balení Termální vody mne doslova uchvátilo! Nádhera a o to příjemněji mi s ní v létě bude :) Peckově vypadají i nové platýnkové masky na obličej. Na ty jsem obzvlášť zvědavá, seženete je ve dvou variantách - peelingová a jílová. Až vyzkouším, ozvu se!


A na závěr je tu balíček od Lirene. V něm byl Micelární čistící gel, na který už jsem recenzi měla tady a novinkou je maxi balení (400 ml) jejich Micelární vody. Aspoň nemusíte dokupovat tak často :)

No a to by mohlo být za květen úplně všechno.. Není toho úplně málo, co? :D Tak zase příště.

A co jste si v poslední době pořídili vy?

4 komentáře:

  1. Do prčic, YR má peeling malina-máta?! Pápá, nákupní stopko... limitka, nebo stálá? :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O limitce tam nic není, tak nevím :) Ale mohli by ho v prodeji ještě mít, minimálně na e-shopu je ;)

      Vymazat
  2. Jsme na tom úplně stejně, z toho důvodu se snažím nedávat si nákupní stopky nebo nějaká výrazná omezení, to by mně štvalo o to víc:-D
    Tělové želé Balea jsem si taky musela koupit, ta vůně je parádní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je to pak ještě horší? :D Čím víc se člověk chce omezovat, tím víc si to pak vynahradí.. :D já to mám třeba i s jídlem.. když chci držet dietu.. :D Držím, držím a pak se úplně spustím.. :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)