neděle 20. března 2016

Lakování se Sparitual

Krásný nedělní den vám přeji!

Možná už je na čase ukázat vám tady tyhle dva krasavce, protože si je zasloužíte poznat. Dvou nejnovějších laků a mých prvních úlovků od Sparitual. si opravdu vážím, protože jsou nejen naprosto skvostné svými odstíny, ale navíc jsou i velmi dobré svými vlastnostmi.



Začnu modrým lakem, který nese název Intricate. Modrou barvu na nehtech mám ráda a temná modrá je přímo moje srdcovka. Mám jeden velmi podobný odstín od Essence a je to lak, ke kterému mám největší citové pouto :D No a tohle bude jeho nástupce. Jde o krásně temně modrou s lehkou stříbrnou perletí. Tahle barva vypadá na nehtech prostě úchvatně. Jenže krásnou barvou to nekončí. Lahvičky laků Sparitual jsou roztomilé kulaté baňky s pogumovanou rukojetí, uprostřed zúženou, aby byla co nejpraktičtější do ruky a vám se tak nehty lakovaly ještě snadněji. Štěteček je tenký a plochý, asi menší, než byste u takového velkého laku čekali. Lakuje se s ním díky velikosti přesně, bez výrazných přetahů. Krytí laku je perfektní ve dvou slabších vrstvách, které schnou velmi rychle. Do pár minut tak máte nehty suché a můžete se věnovat jakékoliv činnosti. Zalakovávám ho ještě top coatem, aby vydržel o to déle a já si tak mohla hezké barvy užívat i několik dní. A světe div se, fakt si ho užívám poměrně dlouho. Při běžné činnosti ho mám na nehtech v perfektním stavu bez loupání a odrbaných špiček nejméně čtyři-pět dní, což je tedy pekelně dlouho, vážení. Bez top coatu jsem ho měla pouze jednou a to zvládl necelé tři dny, což se asi zdá být málo, ale bez top coatu? Na mých nehtech? Věřte, že to je fakt výkon. Většina laků mi vydrží i s top coatem ty dva, tři dny maximálně, pak už se odrbávají špičky nebo v horších případech odpadávají celé kusy.. Takže tenhle lak je fakt něco a nosím ho na nehtech velmi ráda. Od té doby, co ho mám doma, mi dělal společnost už nejméně třikrát a určitě v jeho lakování budu nadále pokračovat.. :)



Druhým kouskem je záležitost ještě zajímavější a to kousek nesoucí název Can you dig it?, který jsem si pořídila v jeho zmenšené 5 ml verzi. Vůbec nevím, jak vám tuhle barvu lépe přiblížit.. Ale řekla bych, že je to měděná s vínovým nádechem a se zlatým shimmerem. Je to vážně nevšední záležitost. A ač podobné odstíny nepreferuji, tak jsem tomuto prostě neodolala. Balení má i tenhle kousek stejně vymazlené - kulatá baňka s vytvarovaným víčkem. Je to zmenšenina té klasické velikosti. Štěteček má teda maličko odlišný, u velké verze mi přijde štěteček plošší, tenhle je více kulatější. Ale nepracuje se s ním o nic hůř. Vlastnosti už jsou potom stejně dobré - perfektní krytí v jedné silnější či dvou slabších vrstvách, rychlé schnutí a dlouhá výdrž jsou samozřejmostí.




Musím tedy říci, že jsem z laků nadšená a už teď vím, že nejsou jediné, které jsem ve své sbírce uhnízdila, protože ta nabídka všech možných barev je naprosto neuvěřitelná a hlavně neodolatelná! :) Třeba jarní kolekci plnou pastelových barev bych brala úplně celou (kuk)! Větší lak má 15 ml za 273 Kč, menší má 5 ml a stojí 137 Kč. Can you dig it? najdete zde a Intricate zde. Pokud chcete laky omrknout naživo, tak máte možnost navštívit salóny v Brně či Praze, více informací naleznete na stránkách.

Co vy a laky Sparitual? Znáte? Máte? Chcete?

*Modrý lak byl dárek od českého zastoupení značky Sparitual

22 komentářů:

  1. Ten modrý se mi líbí moc, hodně jsem si teď tuhle barvu na nehtech oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji miluju :D je taková elegantní a zároveň "divoká" :)

      Vymazat
  2. Ten druhy ma zajimavy odstin a libi se mi, protoze jeste jsem takovy odstin nemela. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je hodně neobvyklý, také jsem viděla něco takového poprvé :)

      Vymazat
  3. Hodně se mi líbí ten první modrý odstín. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ten modrý vypadá moc dobře. Už nějakou dobu uvažuji, že si nějaký modrý taky pořídím, ale bojím se, aby mi neobarvil nehty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, vůbec se nemusíš bát, tenhle nehty ani trošičku neobarvil ;) Mají ho určitě i v té mini verzi, kdybys ho chtěla zkusit :)

      Vymazat
  5. Oba dva odstíny vypadají fantasticky! :) od Sparitual žádný lak nevlastním, ale určitě bych si ho chtěla pořídit :)
    BeautynaCZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně super, teď mají nádhernou jarní kolekci Nutriture nebo tak nějak a to jsou krásné pastelové barvičky! :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Souhlas :) a když jsou ještě tak super, tak je to vůbec láska :)

      Vymazat
  7. Tmavěmodrou miluji na očích, a na nehtech se mi moc nelíbí, ale tahle nevypadá vůbec špatně.!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já ji miluju jak na očích, tak na nehtech :D :)

      Vymazat
  8. Tak ta druhá barva vypadá opravdu zajímavě.. Od této značky jsem zatím nic nevyzkoušela, ani jsem jí doposud neznala.

    Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už znáš, Mončo :) Mají fakt strašně krásný barvy!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)