pondělí 30. listopadu 2015

Dove DermaSpa - řada Uplifted+

Krásný začátek nového týdne!

Je čas na další článek a tak si dáme jednu obsáhlejší recenzi, kde vám konečně představím jedny z nejoblíbenějších výrobků posledních týdnů. A asi vás nepřekvapí, když prozradím, že mluvím o nové tělové řadě Dermaspa od značky Dove. Myslím si, že nejsem jediná, koho tato řada okouzlila a to nejen hezkými vzhlednými obaly, ale i kvalitním výběrem jednotlivých výrobků, vůní a samotnými vlastnostmi. Dnes vám představím první vlaštovky z celé této kolekce a to modrou řadu Uplifted+ (v nabídce jsou dále ještě Goodness a Summer Revived).


Oficiální popis: Řada Uplifted+ poskytuje hloubkovou péči a výživu, což jsou hlavní podmínky pro obnovení pružnosti a pevnosti pokožky. Řada zahrnuje inovativní gel na tělo v aplikátoru s masážní hlavicí, se kterým díky hydratační masáži dosáhnete zpevnění a zvýšení pružnosti pokožky. Vyznačuje se nádhernou vůní roztančených leknínů a okurky, kterým dodávají svěžest lístky zelené fialky v kombinaci se smyslným santalovým dřevem, indonéským pačuli a sladkým pižmem. K dostání je kromě masážního gelu tělový olej a tělové mléko.

Modrá řada mne oslovila na první pohled více, doslova se jí nedalo odolat, takže přišla na přetřes jako první. Začala jsem s tělovým mlékem zároveň s gelem, který používám doteď pro změnu s tělovým olejem, takže jsem to krásně prostřídala.



Tělové mléko pro pružnější pokožku jsem chtěla vyzkoušet nejvíce kvůli porovnání, protože s dřívějšími kousky této značky jsem neměla nejlepší zkušenosti. Klasická tělová mléka této značky mi přišla taková nijaká, nemastná neslaná se slabou vůní, která dlouho nevydržela a průměrnou hydratací.. Byla jsem tedy zvědavá, zda se něco změnilo. A byla jsem příjemně překvapená..



O obalu asi moc hovořit nemusím, kouknete a vidíte.. Jednoduché bílé, s modrým detailem a zlatým písmem. Klasicky na víčko, přičemž produkt stojí právě na víčku, takže vám celou dobu mléko postupně stéká k němu, čili ho nemusíte nijak složitě dolovat. Mléko je tekutější konzistence, ale ne zase tolik, aby to samo stékalo, spíše tak akorát, abyste měli čas ho hezky rozetřít. Ihned se vstřebává a zanechává pokožku v krásném stavu. Nádherně jemnou, doslova hebkou, bez umaštění, ale provoněnou a přesto fakt dobře opečovávanou a hydratovanou. Abych se vrátila k té vůni.. je božská. Tyhle parfemace se skutečně povedly. Jde o krásně jemnou, květinovou a zároveň osvěžující vůni, která snad nemůže vadit nikomu :) Doporučuji očichat! Řekla bych, že vůni vévodí tóny leknínů. Ta vůně navíc vydrží po hodně dlouhou dobu, ještě po ránu je zlehka ta vůně na těle cítit, což je naprosto perfektní! Líbí se mi to, i ten příjemný pocit, kdy víte o tom, že jste namazaní, ale zároveň nejste umaštění a necítíte se nijak nepříjemně. Za mě velká spokojenost, po dlouhé době tělové mléko, které mě fakt hodně bavilo! Musím ještě podotknout, že i to poměrně malé balení docela dlouho vydrží, protože mléka stačí vážně jen troška. Já jsem mazací maniak a tělové mléko o 200 ml mívám tak na tří týdny maximálně, tohle menší mi vydrželo měsíc (snad pomalu i déle než tělový olej).



Masážní roll-on je speciální kousek, který vám má pomoci s vašimi problémovými partiemi - zadečkem, stehny, případně i bříškem, kde vám zajistí pružnější pokožku. Používám ho od samého začátku (cca 2 měsíce) pravidelně každý večer na zadek a stehna a pořád mi z těch 200 ml ještě cca třetina zbývá.



Balení opět ve stejných barvách jako tělové mléko, tentokrát obohaceno o masážní hlavici, tzn. kovové kuličky, které chladí, hladí a masírují vaši pokožku. Mechanismus "spuštění" je otočný, musíte o 180° otočit spodní částí z Off na On. Je to zajímavé, i když dle mého asi i zbytečné, stačilo by funkční víčko, aby se to nikde nevylilo.. Jo, víčko mě jediný na celém vzhledu fakt štve, protože mi na tom nedrží. Ale co no, jen malý nedostatek. Gel je průhledné barvy a nečekaně gelové konzistence. Po rozetření se velmi rychle vsakuje, ale pokožka zůstává trochu ulepená. Nic hrozného, ale trochu to cítit je. A cítit je i ta příjemná vůně leknínů, totožná s dalšími produkty této řady, i když v tomto případě méně intenzivní. Masážní hlavice je fajn pomůcka, je to takové zpříjemnění té péče o vaší pokožku, hezky to rozmasíruje a prokrví postiženou oblast. Pokud bych měla nějak hodnotit účinky, tak nechci být nějak extrémně optimistická, počítejte s tím, že samotný gel vám s celulitidou nepomůže. Upřímně, já podobným vychytávkám moc nevěřím a vím, že to k tomu chce i pohyb a správnou stravu.. Pro mne celulitida není nijak velký problém, takže podobné věci ani nevyhledávám. I když mám pocit, že se poslední dobou ty dolíčky na mých stehnech prohlubují a zvětšují.. Každopádně, když už tu tenhle pomocník je, proč ho nezkusit..? No, asi takhle, zázrak se určitě nestane, ale mám pocit, že trošičku ke zlepšení došlo. Alespoň taková o něco pevnější ta pokožka na zadku je. Mám v poslední době svůj zadek a stehna raději než předtím! :D Takže zázrak nečekejte, ale zase bych to ani nezatracovala :)



Ale mým absolutním vítězem a největším favoritem je Saténově jemný tělový olej. Vede u mě balením, parfemací, schopnostmi.. Opět ladící lahvička s celou řadou, v tomto případě tedy průhledná, takže vidíte po celou dobu obsah a to, jak vám ubývá. Fňuk. A že ubývá bohužel poměrně rychle. To je asi jeho jediné mínus.. Olej má asi neintenzivnější vůni, ale přijde mi maličko jiná, trošičku sladší a taková "žvýkačkovější". Každopádně se mi líbí a mám ji ráda a pořád čuchám. Pokud se obáváte oleje z důvodu mastnoty po namazání, tak vás uklidním, tohle je jiná. Jedná se o "suchý" olej, což v překladu znamená, že po namazání se sice lesknete trošičku více než po krému, ALE nejste umaštění, protože se velmi rychle vstřebá. Vážně je to zážitek a strašně mě to baví. Olej, co vůbec není mastný, nelepí a vůbec nepocítíte žádné nepříjemnosti, které bývají s oleji spojovány :) Zažijete jenom tu fajn stránku - hýčkané tělo, které voní na dlouhou dobu a k tomu je krásně pěstěné, díky skvělé výživě. Za mě hodně povedená záležitost, kterou jsem si neskutečně zamilovala. Jen mě mrzí, že ubývá rychleji než krém a přitom jeho cena je podstatně vyšší.




Sečteno podtrženo, Dove mne velmi mile překvapil, protože tahle řada minimálně je něco, co se fakt povedlo. Jsem nadšená, přesně, jak jsem očekávala, když jsem produkty poprvé uviděla a vyzkoušela. Doporučuji všema deseti minimálně tělový olej, který je opravdu peckovní a jsem ráda, že podobný pomocník se dá sehnat běžně v drogériích. Ceny jsou trochu vyšší, než jste u Dove zvyklí, ale v tomto případě prostě vím, že za to dostanu kvalitní kousek. Tělové mléko seženete za 169,90 Kč / 200 ml. Tělový olej stojí 299,90 Kč za 150 ml a Masážní roll-on též 299,90 Kč za 100 ml. Samozřejmě je dobré počkat si na akce a slevy drogérií, protože se nebojím, že by se v nich tyto produkty časem neobjevily :)

Co vy a tato nová řada? Líbí se vám? Nebo vás nechává chladnými?

*PR produkty

28 komentářů:

  1. Me hodne zalibil ten telovy olej, ale i ten masazni roll on no urcite se po nich podivam. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko, mrkni v Tetě, má tam momentálně probíhat akce na Dove! ;) Určitě doporučuji omrknout aspoň ten olej!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já se přiznám, že nemiluji vše, ale myslím, že špatná vůbec není a hlavně se mi zdá, že jde poslední roky docela nahoru! :) Dříve taková nudná a nijaká, nyní jeden fajn produkt za druhým! :)

      Vymazat
  3. Tělový olej a roll-on bych určitě moc ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi moc, už jsem je v drogerce nejednou okukovala, ale na Dove jsou ty ceny trochu vyšší, tak čekám na nějakou výhodnější akci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já si také počkám na akce, ale možná nemusíme čekat dlouho, prý nyní probíhá akce v Tetě, 40% na veškerý sortiment Dove! ;) :)

      Vymazat
  5. Tato řada mě velmi zaujala a mám políčeno na pár produktů :) Ale především té zlaté řady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá tu na mě také čeká, ale to bude ještě chvíli trvat, možná ji nechám spíše na jaro-léto, kam by se asi hodila více :)

      Vymazat
  6. Dove je mi dost nesympatická značka, tyhle produkty mě ale zaujaly. Určitě vyzkouším, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako upřímně, já jsem neměla ráda hlavně jejich tělová mléka a ejhle.. oni vytvoří něco tak úžasného! <3 :D :)

      Vymazat
  7. V drogerii Teta je teď na celý sortiment Dove 40% sleva. S použitím tetakarty. Akce je do 19.12.2015.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, moc děkuji za informaci, podělím se o ni na blogovém FB :)

      Vymazat
  8. Tato řada vypadá moc dobře. U tělového oleje jsem se bála, že to bude podobné jako olej Nivea, který jsem si kdysi koupila a mám problém ho spotřebovat, protože se dost špatně vstřebává, ale jsem ráda, že tento je jiný. Moc ráda bych postupně vyzkoušela celou tuto řadu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je oproti Nivee jiná.. Já jsem měla i Niveu, jako vyhovoval mi, ale je fakt, že mastnější byl. Já to snesu, ale i tak je mi příjemnější olej, který se vstřebá.. což je tenhle :) Fakt super, miluji ho! :)

      Vymazat
  9. Ked som zacala citat tvoju recenziu, zhrozila som sa, ze budes vsetko chvalit ako jedna nemenovana blogerka (biancaprincipessa) len preto, ze si tieto produkty dostala. Ale som stastna, ze si mi opat poradila a napisala svoj nazor, po telovom olejceku by som sa poobzerala, keby tak rychlo nemizol :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, cením si toho! :) Já mám ve zvyku psát opravdu to, jak to je, resp. jak to cítím. Musí se brát, že kosmetika je hodně subjektivní záležitost, každý jsme jiný, máme jiná měřítka a potřeby.. ale na většině věcí se nějaká ta chybička najde.. :D Mně olejíček rychle mizí, protože jak se musí nalévat do dlaně a navíc se rychle vstřebává, tak mám pocit, že ho dávám pořád strašně málo! :(

      Vymazat
  10. Tělový olej bych chtěla vyzkoušet, teď používám tělové mléko z řady goodness a jsem s ním moc spokojená. Určitě od Dove ještě něco z jejich termální řady vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řada Goodness tu na mě ještě čeká, z té mám taky olej a mléko, tak se těším :) krém na ruce už používám a musím říci, že fakt dobré.. prostě řada Dermaspa je fakt pecka!

      Vymazat
  11. Já věci od Dove miluju, a tohle mě už láká od odby, co přišlo na trh :-) Hlavně jsem trošku úchyl na všechno olejového :-) Jediné, co mě doteď odrazovalo, je ta cena, na drogerku je trochu vyšší... Budu si muset počkat na slevy :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, cena vyšší, ale věřím, že akce budou! :) Já si na to taky počkám, protože ten olej fakt musím mít znovu! Něco tak úžasného jsem hooodně dlouho neměla a že těch krémů mi už prošlo rukama.. :D :)

      Vymazat
    2. To chápu a hlavně, jsem do olejů vážně blázen :-P Tohle musí být moje i přes tu cenu :-D

      Vymazat
    3. Hani, od pátka bude akce v Rossmannu, myslím, že by měl být za 249 Kč. Pořád hodně, ale lepší než nic :D :)

      Vymazat
  12. Ahoj, koupila jsem si ten olej a o mastne pokozce nemuze byt rec, to mas pravdu, ale taky mi prijde jako bych se vubec nenamazala :-(. Kdyz pridam, tak je zas ta spotreba dost hrozna, nevim nevim. Mazes to na suchou kuzi nebo mokrou? Diky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to já úplně cítím, jak ten olej na pokožce je, jak voní a je "uvnitř", i když pokožku mastnou nemám :) Mažu na suchou pokožku, ale hned po umytí, takže je ještě taková vláčná.. ;) :D

      Vymazat
  13. Ahoj Skodulka přečetla jsem si recenzi a protože máme naproti domu drogerii tak jsem koupila zrovna toto tělové mléko.Vyzkoušela jsem ho a byl úžasný.Ale když jsem se ráno probudila měla jsem na bříšku červenou zákeřnou vyrážky která hrozně svěděla jinak nic nového jsem nepoužila a sprcháč co mám mi problémi nedělá JSEM JEDINÁ KOMU TEN KRÉM ZPŮSOBYL VYRÁŽKU??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím to slyším poprvé, ale určitě to nepoužívej, pokud ti to udělalo vyrážku! :-/ Alergie na nějakou složku je možná.. To mě tedy moc mrzí, že zrovna pro mě fajn mléko takhle zklamalo :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)