neděle 26. července 2015

Herbalife SKIN aneb kompletní péče o vaši tvářičku.

Krásný den vám přeji!

Vrháme se na klasický režim blogu a já tu pro vás mám spousty recenzí. Dnes začneme jednou, kterou už plánuji dát dohromady pár dní, protože se blížím do cíle více než tříměsíčního testování. Na otestování mi přišla v březnu kompletní řada SKIN od značky Herbalife, o kterou, jak si pamatujete, jsem se s vámi rozdělila.

Celá řada je navržena tak, aby vám v péči o pleť vůbec nic nechybělo. Obsahuje výrobky k dennímu čištění pleti, ale i k čištění občasnému (maska, peeling), k dočištění a osvěžení pleti (toner), k hloubkovému ošetření (sérum) či lokální péči (oční krémy) a na závěr poslední krok péče o obličej (pleťové krémy). Jednoduše nepotřebujete jiné produkty, celá řada kompletně postačuje. Péče se chlubí funkčností tak vysokou, že po sedmi dnech používání dosáhnete větší hebkosti, hladkosti, zářivosti, zdravé barvy a světlosti pleti. Po sedmi dnech má také snižovat výskyt vrásek.

Pro sebe na otestování jsem si nechala pět kousků a to Peeling se semínky z bobulí, Povzbuzující bylinkový toner, Hydratační oční krém, Výživný noční krém a Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30. Tak nějak jsem si vybrala od každého kroku něco, abych měla péči víceméně kompletní a zároveň to s ní zase nepřeháněla, protože nejsem člověk, co by potřeboval padesát pečujících produktů :)


Celá kosmetická řada má stejné obaly, každý produkt má popisky a zároveň i číslo, o který krok péče jde. To je moc fajn, protože hned víte, po čem saháte a nestane se vám, že by jste si to spletli :) Obaly jsou bílé, jednoduché až trochu sterilní. Ale nevypadá to špatně, v jednoduchosti je krása. Každá lahvička má potom ještě jeden obal, takovou tubu, do které se dá lahvička uschovat. Na doma ji nepoužívám, ale takhle někde na cesty je to fajn. Celkově to je tedy moc povedené, líbí se mi komplexnost celé řady i jednoduché obaly.


První krok péče (Čistící odličovadlo s aloe vera) jsem se rozhodla dát do jarní soutěže, která tu byla a vrhla jsem se rovnou na krok 2 a tím je Povzbuzující bylinkový toner.

Oficiální popis: Pleťové tonikum je bez alkoholu, s obsahem extraktů aloe vera a vůní mandarinky. Poskytuje vaší pleti hydrataci a osvěžuje unaveně vypadající pleť. Denní/noční použití pomáhá připravit vaši pleť na použití séra/krému. Obsahuje vitamíny a B3, C a E k osvěžení pleti. Jemně pěstí vaši pleť. Vhodný pro všechny typy pleti, bez obsahu parabenů.




Toner je v 50 ml lahvičce a aplikuje se rozprašovačem. Ten má celkem malý rozstřik, takže se dá aplikovat buď přímo lokálně na pleť a nebo i na odličovací tampónek (tak ho používám já). Nevystříkáte si ho tedy zbytečně okolo. Toner má osvěžující ovocnou vůni, opravdu jsou cítit mandarinky, možná je vůně trochu střižená a voní maličko i květinově. Každopádně je to příjemná parfemace, která opravdu osvěží a neurazí. Tento krok se mi zdá víceméně jako takový doplňující. Pro mě to není nic, co bych musela bezpodmínečně mít. Pleť je sice taková osvěženější, ale žádné zázračné a viditelné účinky toner nemá, takže jsem usoudila, že se bez něho v budoucnu asi obejdu :) Dokud ho mám, tak ho používat budu (i když se přiznám, že na něho často zapomínám), až dojde, tak to přežiju i bez něho.. k celkovému osvěžení a vyčištění pleti používám micelárku a ta mi bohatě stačí a tento krok úspěšně nahradí. Takže tohle je pro mne tak nějak nezajímavá věc. Ale samozřejmě nemůžu říci, že by byl špatný, nelepí a po očištění ho na obličeji necítíte, takže se ho nemusíte bát a pokud podobné věci používáte, může se vám líbit a hodit.


Peeling se semínky z Bobulí pro mne není každodenním pomocníkem, používám ho spíše jako doplňující péči pro důkladné vyčištění pleti a to přibližně jednou týdně.

Oficiální popis: Peeling je bohatý na antioxidanty se semínky z bobulí pro exfoliaci, která pomáhá získat hebkou a hladkou pleť. Odhaluje zdravěji vypadající pleť, svěží a ovocná vůně povzbuzuje smysly. Vhodné pro všechny typy pleti. Bez parabenů a sulfátů.




Peeling je opět v bílém obalu, tentokrát je to tuba o množství 120 ml. Peeling je gelové konzistence, obsahuje malá bílá a větší hnědá zrníčka. Vůně je příjemná, ovocná, sladká a zároveň nevtíravá, takže by neměla snad nikomu vadit. Peeling není nijak zvlášť hrubý, ba naopak je poměrně jemný, takže sedne i citlivější pleti, která si na hrubé peelingy moc nepotrpí. Dal by se tedy používat i denně místo čistícího gelu. Já tedy raději používám čistící pěnu, takže tenhle kousek prozatím používám jednou až dvakrát týdně, ale až pěna dojde, tak se nebudu bát ho používat denně. Pleť není nijak podrážděná ani začervenalá. Je skutečně jemný, ale zároveň je pleť krásně vyčištěná. Asi ne tak jako po nějakém drsnějším peelingu, ale postačuje to. Hlavně je pleť krásně jemná a hebká, zbytečností zbavená a to je důležité. Takže ano, vcelku příjemný kousek.


Po vyčištění pleti přichází na řadu krok čtvrtý (třetí krok - použití séra na vrásky jsem vynechala, protože ač nějaké mám, zatím se k sérum moc nehlásím a když už mám chuť nějaké použít, mám tu jedno v záloze), lokální péče - péče o oční okolí. K tomu mi slouží Hydratační oční krém.

Oficiální popis: Oční krém pomáhá snížit výskyt jemných vrásek v oblasti očí, která je kvůli menšímu počtu potních a tukových žláz náchylnější k dehydrataci. Vhodné pro všechny typy pleti, bez přidaných parabenů, oftalmologicky testováno. Obsahuje vitamíny B3, antioxidační vitamíny C a E, aloe vera, oleje z makadamiových ořechů, výtažkem okurky a peptidy.



Oční krém jsem používala každý večer před spaním. Opět stejné, jednoduché, bílé balení. Lahvička je s pumpičkou, takže je aplikace opravdu snadná a vymáčknuté množství jednoho pumpnutí dostačující na celé oční okolí. Konzistence je krémová, je bílé barvy. Vůni má jemnou a nevtíravou. Opět bych řekla, že je tam cítit mandarinka, šmrncnutá květinovou vůní. Líbí se mi, vůně je taková jemná, ženská a prostě.. krémová. Krém je tak akorát mastný, ne moc, ale ani málo. Mám pocit, že je pro oční okolí ideální. Jednoduše se roztírá, ihned se vstřebává. Tím však pro mě jeho výhody končí. Mám s ním totiž jeden problém a tím je nepříjemný pocit v očním okolí. Nemůžu říci, že by mi oči vyloženě dráždil a nedal by se použít, ale mám takový nepříjemný pocit tlaku a mírného štípání. Dá se to zvládnout, aniž bych nějak zvlášť trpěla, krém oční okolí hezky hydratuje a zjemní. Není v tomto ohledu špatný. Ale ani dlouhodobé používání ten tlak nezmírnilo a oči si nezvykly, takže jsem se asi po dvou měsících rozhodla, že je přestanu dráždit. Celou řadu používám dál, kromě tohoto kousku a nyní jsem naprosto spokojená. Tenhle kousek ode mě má ne.


No a pak tu mám dva krémy na obličej. Nechala jsem si jeden denní a jeden noční, abych měla péči co nejvíce komplexní. Začneme denním Hydratačním krémem s ochranným faktorem SPF 30.

Oficiální popis: Hydratační přípravek s dlouhodobým účinkem, který zanechává pleť hladkou a hebkou. Poskytuje široké spektrum ochrany proti UVA a UVB záření. Napomáhá snížit počet jemných vrásek za pouhých 7 dní. Zaručuje dvojnásobnou vlhkost pleti po dobu osmi hodin. Pleť vypadá zdravěji a na dotyk je jemnější a hladší za pouhých sedm dní. Obsahuje vitamíny B3, C a E, aloe vera, olej z makadamiových ořechů, výtažky z okurky, peptidy.



Krémy mají oba stejné balení, takže ho popíšu jen jednou. Jsou ve 30 ml lahvičkách s pumpičkou, která při dvou pumpnutích nanese krému akorát na celý obličej. Je to praktické, jsem ráda, že do krému nemusím sahat prsty a nikde ho nepatlám :) Parfemace krému je opět podobná tomu očnímu i toniku. Opět lehká, sladká a ovocno-květinová, zase je cítit trochu i ty mandarinky. Hydratační krém má příjemnou lehkou konzistenci. Řekla bych, že má trochu vodovější základ, takže je texturou mírně gelový. Díky tomu se hezky roztírá, rychle vstřebává a nezanechává žádný nepříjemný pocit masky. Po celý den jako když o něm nevíte. Je fakt, že při největších tropických vedrech jsem ho vynechávala, ale to jen z toho důvodu, že se s čímkoliv na obličeji cítím nepříjemně, ulepeně a daleko více se potom potím. V běžný den s normálními teplotami je ale moc fajn a obstará celou denní péči. S make-upem se krásně snese, aniž by nějak rychleji make-up mizel nebo něco podobného. Pleť normálně dýchá, vypadá dobře a neustále svěže, je hydratovaná a je prostě pěkná. Za mě určitě palec nahoru, ač jsem dlouho přes den krémy nepoužívala, tak tento nyní používám ráda, protože pleť nijak nezatěžuje a spíše ji dává takovou jemnou péči po celý den. Jeden z nejoblíbenějších produktů celé řady.


Na závěr uzavřeme pečující rutinu Výživným nočním krémem. Každý večer jím mažu obličej po osvěžení tonikem a po aplikaci očního krému. Taková tečka na závěr celého dne.

Oficiální popis: Bohatý, luxusní krém v noci poskytne pleti tolik potřebnou vlhkost. Díky dlouhodobé hydrataci se ráno probudíte s hebčí a hladší pletí. Napomáhá snížit počet jemných vrásek za pouhých 7 dní. Pleť je hladší a hebčí na dotyk. Značně celkově zlepšuje pleť a její světlost. Vlhkost pleti se na osm hodin zdvojnásobuje. Vhodný pro všechny typy pleti. Bez parabenů. Vyvinuto s vitamíny B3, C a E, aloe vera, slunečnicovým olejem, olejem z makadamiových ořechů, olivovým olejem, olejem ze sezamových semínek a výtažkem z plamatky zelené.


Tohle je můj největší oblíbenec celé řady. Jednoduchá aplikace, příjemná krémová konzistence s trochu mastnějším složením, o čemž svědčí i obsah několika olejů. Krém se krásně rozetře a ihned vstřebá, ale zároveň cítíte, že je trochu mastnější a výživnější, rozhodně více než třeba hydratační kolega na den. U něho vítám, že se stoprocentně vsákne a nevím o něm, tady vítám, že je na obličeji trochu cítit. Na noc mám raději výživnější péči, která klidně i může být trochu mastnější, hlavně aby přes noc pleť dostatečně vyživila a hydratovala. Ráno už pak stačí obličej přetřít micelární nebo pleťovou vodou pro dočištění a vše je v pořádku. Parfemace opět stejná, velmi příjemná. Krém mám vážně ráda, protože pleť je krásně nacucaná a spokojená. Výsledný efekt se mi moc líbí, mám pocit, že mé pleti dává vše, co potřebuje. Momentálně ji mám v tom nejlepším stavu jako to u mne v létě bývá, lepší už to asi nebude :) Léto mé pleti svědčí a tento krém též, takže palec nahoru, jsem z něho vážně nadšená a tenhle kousek je pro mě výhercem celé této pečující řady! :)


Takže, něco je fajn, něco je zklamání a najde se i nějaký ten super kousek. Já jsem si zvykla celou řadu používat (až na oční krém, který jsem vyřadila) a jsem s ní celkově spokojená. Ale je tam to celkem.. Až na výživný krém tam není nic, co by mne vyloženě ohromilo, bohužel. Zdá se mi, že je péče průměrná a určitě není zcela nenahraditelná. Měla jsem už i lepší péči, u které jsem cítila příjemnější výsledky, ale samozřejmě jsem měla už i horší. Ve výsledku špatná není, o můj obličej určitě pečuje, ale víte, jak to myslím? Nemá to žádný extra šmrnc, není na tom nic, co by mne vyloženě nadchlo a táhlo k celé péči zpět. To je samozřejmě jenom můj názor, samozřejmě někomu může svědčit daleko víc :) Možná být starší a shánět něco na vrásky a chtít komplexní sadu výrobků, ocenila bych to více,. Prozatím mám pocit, že půlku produktů z balíčku nutně nepotřebuji a z druhé půlky jsem opravdu nadšená z jednoho.. to je pro mne slabý impuls k opětovnému nákupu. Takže asi tak.

Pokud vás péče zaujala, odkážu vás na oficiální stránky Herbalife SKIN, kde se můžete dočíst více o celé filozofii této řady, o samotných produktech či celkově o firmě. Dále si to můžete na těchto stránkách objednat. Jedná se o distributorský prodej a ceny jsem nějakou chvíli hledala, nakonec jsem se dopátrala těchto: celá sada 9.210 Kč, Povzbuzující bylinkový toner 470 Kč za 50 ml, Peeling 480 Kč za 120 ml, Hydratační oční krém 970 Kč za 15 ml, Výživný noční krém a Hydratační denní krém, kus za 1050 Kč za 30 ml.

Co vy a Herbalife? Máte s těmito produkty zkušenosti? Už jste o této značce slyšeli?

*PR produkt

12 komentářů:

  1. Me tahle znacka celkove zaujala, ale prijde dost draha. Ale aspon jeden pripravek bych rada vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není to zrovna nejlevnější, co si budeme povídat.. některé ceny mne docela překvapily.. ale zase existují i dražší, ne že ne.. :D

      Vymazat
  2. Mňa popravde Herbalife neláka kvôli ich politike predaja. Proste ľudia čo to predávajú sú už s tým často veľmi otravní, najmä s výživovými doplnkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že jsem s nimi nikdy zkušenost neměla, vlastně jsem se o této značce dozvěděla až díky spolupráci, ale poté mi několik lidí říkalo, že jde o distributorský prodej a že se s nimi už setkali a nebyli z toho nadšení.. no nevím, asi záleží na koho člověk narazí :)

      Vymazat
  3. Recenze super, ale produkty mě vůbec nelákají, nemám dobré zkušenosti s jejich prodejci.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/maliny-pro-me-rty.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také už ses s nimi setkala? :) Ty jo, já vůbec, fakt jsem sto let za opicema :D :)

      Vymazat
  4. V první řadě bych ti ještě jednou chtěla poděkovat za to, že ses podělila a dopřála mi vyzkoušet tak drahou kosmetiku, kterou bych si sama určitě nekoupila. Z těch výrobků, co jsi mi poslala je nejlepší asi denní krém a i maska s jílem je moc fajn. Jediné, co mi nějak nesedí je zpevňující oční gel. Ne, že by mě pálily oči, ale spíše na pocit mi je nepříjemný, tak ten ani nepoužívám. Jinak mi Herbalife přijde jako fajn kosmetika. Dříve jsem byla v domnění, že prodávají jen výživové doplňky. A zlepšení pleti můžu potvrdit. Mám ji hezčí, jemnou a i jakoby barevně sjednocenou, prostě jinou. :-D Co jsem taky dost uvítala byly čísla a aspoň jsem věděla, co použít jako první. Ne, že bych třeba začínala krémem, ale přijde mi to fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty čísla jsou vážně super, také se jimi řídím a je to příjemné :) Jsem ráda, že ti kosmetika sedla :) s tím očním krémem to mám stejné, také mě vyloženě oči nepálí, ale cítím takový nepříjemný tlak.. prostě pocit, že to mým očím nesedí :( ale jinak též celkem fajn!

      Vymazat
  5. Popravdě jsem od této značky zatím nic nezkoušela i když mě láká celkem dlouho. Nejvíc mě rozhodně zaujal ten noční krém, ten zní opravdu hodně slibně a ráda po něm v budoucnu sáhnu. Každopádně se mi taky hrozně líbí to číslování produktů, přijde mi to jako perfektní nápad :)

    VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To číslování je fakt dobré, člověk o tom nemusí přemýšlet a vezme si to hezky popořadě.. :) Jinak noční krém je vážně super, ten bych si snad i znovu pořídila :) tedy kdyby nestál třetinu mého platu :( :D

      Vymazat
  6. Tuto kosmetiku používám cca 1 rok a jsem moc spokojená. Využívám celou jedenáctidílnou sadu a cena dobrá.cca 5500,- (Herbal produkt) Pleť je hladká, zářivá , jemná. Jsem už starší, tak možná výsledky jsou viditelnější než u 30 letých a 40 letých žen. Doporučuji. Oční gel na kruhy pod očima výborný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych celou jedenáctidílnou sadu prostě nevyužila :( Ale i zpětně jsem vážně nadšená z Výživného nočního krému..Vážně jsem měla úplně dokonalou pleť po celou dobu jeho používání a až teď zpětně, když jsem začala používat jiný, to vidím :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)