čtvrtek 16. dubna 2015

Scrub by Planet Spa

Krásný čtvrteční den!

Počasí nám vážně přeje, tentokrát i mně, takže si můžu ve dnech volna užívat sluníčka a tepla. Než tedy vyrazím ven, připravím pro vás článek o jednom vážně povedeném kousku řady Planet Spa od Avonu. Jistě už jste tuto kosmetickou řadu zaznamenali, u mě patří mezi jednu z nejoblíbenějších, jakou Avon nabízí. Mám tyto výrobky moc ráda, navozují mi atmosféru pohody, klidu, relaxu, důkladné péče o pokožku (příp. pleti) a jednoduše to trochu navozuje ten pocit lázní :)



Oficiální popis: Zjemňující peeling obsahuje bambucké máslo a hnědý cukr. Bambucké máslo, které se získává ze semen stromu máslovníku afrického, je známé pro své hydratační a zklidňující účinky. Je zdrojem esenciálních mastných kyselin, vitaminu A a E, které uchovávají pokožku vyživenou a dodávají ji zdravý vzhled. Je to skvělý zvláčňující prostředek, který pomáhá pokožku zjemnit a zklidnit. Hnědý cukr jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky a zanechává pokožku hydratovanou, vyživenou a přirozeně zářivou. Klinicky a dermatologicky testováno. Vmasírujte jemně do pokožky celého těla krouživým pohybem, zaměřte se na oblasti tvrdé kůže. Používejte 1 - 2x týdně.

První, čím mne uchvátil je ten luxusně vypadající obal. Líbí se mi, navozuje ve mně pocity klidu, trochu na mne z něho dýchá orient a k tomu exkluzivita a luxus.. prostě povedené. Peeling je v tubě, kdy stojí víčkem dolů, takže vám postupně stéká, nemusíte ho tedy nijak složitě dolovat.. až ke konci to chce pořádně zmáčknout, popřípadě rozříznout. Ale to je taková klasika, že ano. Víčko jde otevřít bez problémů, zatím jsem si na něm žádný nehet nezlomila. Co vás ohromí je ta velmi příjemná vůně. Já z peelingu cítím karamel, což není divu, když peeling obsahuje hnědý cukr.. k tomu jakoby trochu vanilky.. jednoduše je to sladká, ale přesto moc příjemná vůně. Já si na podobné vůně potrpím, takže jsem spokojená. Jen mne trochu mrzí, že ta příjemná vůně nevydrží i po umytí.. tak nějak je cítit jenom hodně z dálky a po chvíli je úplně fuč. Peeling je mléčné barvy, hustší konzistence a obsahuje nepřeberné množství peelingových zrníček (cukru), která vaše tělo důkladně vydrhnou. Hrubostí to je zlatý střed, ani extra hrubé, ale ani extra jemné, takže vcelku příjemně odstraníte odumřelé buňky a jemně se poškrábete :) Po umytí máte pokožku krásně jemnou, vyhlazenou, čistou a skutečně i celkem obstojně hydratovanou. Není extra vysušená, jako se mi to po vydrhnutí některými peelingy stává.. naopak. Pokožka je svěží a v nejlepší formě! Není ani zarudlá a namáhaná.. prostě krásně jemná a vydrhnutá bez vedlejšího efektu :) Možná menším mínusem je běžná cena, která je 269 Kč za 200 ml. To se mi nezdá zrovna málo, ovšem vychází to z toho, že řada Planet Spa je jedna z těch "luxusnějších" řad této značky. Avšak jak jistě víte, u Avonu se dají velmi často vychytat výhodné akce a slevy.. Já už několikrát podobné kousky měla za poloviční cenu nebo úplně zdarma k nákupu.. takže to chce sledovat katalogy :)



Za mě tedy ano, je to můj velmi oblíbenec a ráda se k němu párkrát do týdne vracím. Seženete ho tady, případně u své Avon Lady.

Co vy a Planet Spa? Máte někdo zkušenosti s jejich peelingy?

11 komentářů:

  1. Já Avon ráda nemám. I kdyby kdokoliv vychválil cokoliv, prostě mě to nepřesvědčí... nějaká osobní předpojatost či co :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to je dost dobře možný, to nejsi jediná.. :) já od nich také nemusím vše.. ;)

      Vymazat
  2. Peeling z řady Planet Spa jsem ještě nezkoušela, ale mám v koupelně z této řady asi čtyři masky. Musím říct, že rozhodně tuhle jejich řadu zbožňuji a mám ji ze všech jejich řad nejraději :)

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle peeling vypadá moc dobře. Mám ráda takové rozmazlování a žádnej sugar scrub ještě doma nemám. Z této řady mám doma pleťový peeling z výtažky moře.. Mám pocit, že to tak je :D

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám moc ráda peeling na ruce a nohy se shea butter, na nohy je nanic ale na ruce je tak akorát zrníčkovatý a moc příjemný

    OdpovědětVymazat
  5. Od Planet Spa jsem vyhrála jednou z časopisu krém na ruce a nohy s vůní acai a ten byla fakt skvělej. A teď jsem si objednala masku z této řady s černým kaviárem a tu jsem tedy zatím nezkoušela, musím vypotřebovat kokosový olej :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá moc hezky až na tu cenu. :-) Ještě jsem ho nezkoušela a celkově ani nevím proč, ale z Avonu moc neobjednávám.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. řadu planet spa, mám moc ráda, miluji všechny jejich produkty.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. tento peeling jsem také měla a byla jsem s ním moc spokojená, obecně vzala řada planet spa je dobrá.:-))
    zvu tě na můj blog :-)
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/04/moje-oblibeni-hudebni-interpreti.html

    OdpovědětVymazat
  9. O kosmetice Avon teď čtu poměrně často a většinou kladné zkušenosti. Určitě od Avonu v nejbližší době něco vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)