pátek 17. dubna 2015

Mega jarní giveaway! - UKONČENO

Krásný, páteční prosluněný den!

Protože své čtenáře mám strašně ráda a protože mi den co den děláte ohromnou radost, rozhodla jsem se velkou radost udělat i já vám. Už několik týdnů sbírám kosmetiku a dávám ji pro vás stranou. A jelikož je jaro a já mám prostě dobrou náladu a chci ji kolem sebe šířit, tak vám právě dnes přináším mega soutěž. Původně jsem ji zamýšlela až v červnu, kdy oslaví blog již své čtvrté narozeniny (sakra, vážně?!), ale jelikož mi tu už nezbývá mnoho prostoru a tajná skrýš praská ve švech, tak ji pro vás nachystám už teď. Proč neslavit jenom tak? Vždyť je přeci na světě tak krááásně! :) 


Soutěžit budeme rovnou o pět kosmetických balíčků. Každý je unikátní, a obsahuje několik zajímavých kousků. Snažila jsem se je poskládat tak nějak přiměřeně v podobné hodnotě a v určitém duchu, takže doufám, že každý si najde to své :)

Co pro výhru musíte udělat?

1. Být fanouškem, pravidelným čtenářem či odběratelem tohoto blogu. Zda budete sledovat přímo tady přes GFC, na Facebooku či na Bloglovinu nechám na vás.

2. Napsat mi, co máte na jaru nejraději a co u vás spustí ten pocit, že už je jaro tady?

3. Napsat číslo balíčku, který by vám udělal největší radost. 

4. A samozřejmě připsat e-mail, na kterém vás budu moci v případě výhry kontaktovat.

5. Držet si palce a přát si hodně štěstí :)



Balíček č. 1: pleťová kosmetika Herbalife SKIN (obsahuje Odličovač, Čistící jílovou masku, Sérum proti vráskám, Zpevňující oční gel a Hydratační denní krém)


Balíček č. 2: Kosmetická sada Detox & Defence od Dermacolu (obsahuje micelární vodu, krém na obličej a pleťovou masku) + ručník na vlasy Dermacol + řasenka


Balíček č. 3: Sada Avon Naturals (obsahuje sprchový gel, tělové mléko a tělový sprej) s vůní Sugar plum & Vanilla + rtěnka z kolekce Hollywood + L'oréal Smokissime + Jarní vlasová kúra Swiss O'par + kamínky na nehty Avon


Balíček č. 4: rtěnka Electric Lip Slide Bodyography + Konturka Essence + Tekuté oční linky Essence + Mono oční stíny L'oréal Nude, odstín 205 + Ubrousky na kosmetiku BeautySoClean


Balíček č. 5: Micelární voda Pure od Garnier + BB Cream od Garnier (nový nejsvětlejší odstín) + Konjac Sponge + mono stíny Metal Glam od Essence + EBD lak na nehty Up to X


Výherce vyberu přesně za 14 dní, čili 1.5. 2015. Ještě uvidím, jak budu vybírat, zda podle odpovědi nebo klasicky přes random. Možná kombinací obojího :D Zapojit se mohou všichni z ČR a SR.

Za některé ceny do soutěže moc děkuji: Herbalife SKINDermacolAvon, zastoupení L'oréal Paris + Garnier, Pinkpanda.czMakeup Group CZEssence CZ.

Nechť vás doprovází štěstěna! :)

Výherci:


146 komentářů:

  1. Super soutěž! :) Na jaru mám nejraději, jak všechno kvete, svítí sluníčko a je teploučko! Když se ráno vzbudím a vidím z okna krásné počasí, tak mě to hned nabije energií na celý den a mám pak skvělou náladu :) Na jaře mám také narozeniny, takže mám další důvod, proč mít jaro ráda. :)
    Nejvíce se mi líbí balíček č. 5 :)
    kosmetika-recenze-blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc by mě potěšil poslední balíček č.5 :)
    Sleduji přes GFC
    Na jaru mám nejradši, že už můžu odložit zimní bundu a užívat si první sluneční paprsky, které mě neuvěřitelně dobíjí energií a mám pak hned lepší náladu :) První náznaky jara ve mně vyvolává to, když se všechno zelení, kvete a ve vzduchu je to už cítit, že konečně skončila ta hnusná zima :D
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejradši mám ten okamžik, kdy se během pá dnů všechno zazelená takovou tou křiklavě zelenou, k tomu na každém roku zlatý déšť a jiné kytičky. To miluju. A když ještě svítí sluníčko a začíná být teplo tak to je to pravé jaro :)
    Moc by se mi líbil balíček 5. nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já mám na jaře nejraději to, že se všechno začíná probouzet k životu, vše začíná kvést a to se mi líbí (po dlouhé zimě se začínám probouzet k životu a k větším výkonům i já :D). Zbožňuji, když na sebe můžu hodit jenom šaty, džísku, balerínky a vyrazit.
    Sleduji Tě přes GFC a nejvíce by se mi líbil balíček č. 1.
    Měj se krásně a užívej sluníčka! :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji :) Na jaru mám ráda ten pocit znovuzrození a naděje, které slibuje. Toho, jak sluníčko laská svými paprsky a dodává sílu do dalších dní.
    Každý balíček má něco do sebe, takže by mi udělal radost kterýkoliv.
    katerina.kalabova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduju přes gfc i fb.Mě se balíček 4, líbí se mi ty stíny.
    mysunnypineapple@gmail.com
    U mě je jaro, když vidím kytičky a hlavně ono tak zvláštně voní ve vzduchu, nemyslíš?

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduju na FB i bloglovin.
    Na jaru mam rada to teplo a ze muzu schovat teple kabaty. Muzemu zacit jezdit na kole a bruslich. Uz me to pres tu zimu chybelo. Vsechny balicky jsou uzasne, ale asi bych si vybrala 1. :-)
    zdena008@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, tomu říkám giveaway! Já taky syslím produkty, za týden a den můj blog taky oslaví 4. narozeniny, je to neuvěřitelné, že?
    Ve mně jaro evokuje hlavně rozkvetlá příroda, když začnou vykvétat petrklíče, narcisky a tulipány, vykouzlí mi to takový přihlouplý úsměv na tváři, který mi klidně vydrží celý den, když do toho ještě svítí sluníčko. Jo, jaro je moje nejoblíbenější období a ještě mám na začátku května narozeniny, takže by mi výhra udělala velkou radost! A líbí se mi balíček číslo 3.
    slovakova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji přes GFC jako Genevra. Miluji jaro, všechno nádherně kvete a můžu zimní bundu odložit do šatníku. :-) Líbí se mi balíček č. 1 a můj email je genevra43@gmail.com
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji na gfc i fb:)
    Miluju když začne být teplo, sluníčko a zpívají ptáčci;) A taky když můžu chodit jen v tričku nebo svetříku;)
    Balíčky se mi líbí všechny, nejvíce asi 4!:)
    kackasukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá, Bloglovin: cterezka
    Hned mám lepší náladu:)), mám ráda to teplo, atmosféru, že můžeme být venku, ty procházky..a taky, že se můžu mít oblíkat :D:).
    Balíček 5 :), ale byla to těžká volba ;)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. cez GFC sledujem ako Peťuška
    na FB sledujem ako Peťuška Reichlová
    ja mám najradšej na jari, keď začne všetko kvitnúť a voňať... toto obdobie mám najradšej, takú teplú jar, keď si na seba prehodíš len ľahký svetrík a ideš... :)
    najviac sa mi páči balíček č. 1 :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Téda, to jsou ceny. :)
    Sleduji jako Lenka Ungrová
    Na jaru miluji hlavně sluníčko a vůni květin a květiny celkově. Líbí se mi, jak se příroda postupně probouzí. :)
    Líbil by se mi balíček č.5
    ungrovalenka@gmail.com
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Na jaře mám asi nejradši sluníčko, to že už nevstávám do školy za tmy, grilování na zahradě a pojídání zmrzliny a ovoce, hlavně na melouny a jahody se vždycky těším nejvíc :) A radost by mi samozřejmě udělal všechny balíčky, ale nejvíc asi 5 nebo 2 :)
    annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne ceny :)
    Jar milujem hlavne kvôli tomu, že nie je príliš teplo ani príliš zima :) A krásne svieti slnko, ktoré ma dokáže riadne dobiť energiou :) Prvý krát pocítim jar asi vtedy, keď poriadne svieti slnko a ja nemám zimnú bundu :)
    Páči sa mi balíček č.5 :)
    GFC: Andrea Miškocová
    andrea.miskocowa44@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Nej je pro me 4. Miluju barvy stinu jako je ten loreali a jsem tuuuze linkova. Cervena na rty a glam look je na svete

    OdpovědětVymazat
  17. Sleduji přes GFC a FB. :)
    Na jaru mám nejradši svoje narozeniny (:D) a to první vysvitnutí sluníčka, nabije mě to po zimě energií. :) A ty teplejší večery. :)
    Nejvíce se mi líbí balíček č.1.

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. sledujem cez gfc pod týmto menom :)
    na jar mám rada tú zeleň, slniečko a hlavne dlho svetlo a teplooo :) veselšie farby a tú energiu ráno keď vstávam :)
    páči sa mi balíček č.3 :)
    17monika6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Velice by se mi líbil balíček č. 4 :)
    Sleduji tě přes FB: Evča Kadlecová
    Na jaru se mi nejvíce líbí,že zmizí zimní šeď a jarní barvy začnou vyvolávat radost,volnost a touhu po lásce.
    E-mail: Skippy71@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak z jarních věcí mám ráda sluníčko, limitované kosmetické edice :D, zmrzlinu a šaty. A kdy se spustí ve mně ten pocit? (asi když se mi poprvé v botách zapaří nohy :D)
    Líbí se mi balíček č. 3 (a u dvojky ručník, těch není nikdy dost :)) (jako peelingů :)).
    GFC: Mem
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Kláro, tomu říkám úžasná Giveaway :)
    Sleduji tě od tvých začátků, před GFC i FB jako Lucie Martináková
    Na jaru mám nejraději spoustu sluníčka, prodlužující se dny, probouzející se přírodu a postupné odhazování svršků :)
    lucie.martinakova@email.cz

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  22. Super soutěž :-)
    Sleduju tě přes bloglovin...
    Na jaru mám ráda sluníčko, kvetoucí přírodu... A kdy se v mě spustí ten pocit? Asi když odložím zimní věci a nosím kecky a jarní bundu :-)
    Nejvíc se mi líbí balíček č. 2
    sarka.strzinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Na jaru je nejlepší několik věcí - 1. vše se začíná zelenat; 2. začínají kvést květiny a rozkvétat stromy (miluju tu vůni!!); 3. můžu zahazovat vrstvy oblečení a vytahuju šaty a sukně a za 4. Blíží se konec školy (bohužel, potřebovala bych víc času na učení k maturitě a za 5. BLÍŽÍ SE LÉTO!!
    Moc by se mi líbil balíček č.5
    email: medvidek131@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, na jaru mám nejradši ten den, kdy vyměním zimní bundu za křivák, zimní boty za tenisky, vyrazím na procházku se psem a až se vrátím, sleduju jaro u nás na balkóně - každoročně nám v prázdném truhlíku od pelargonií hnízdí kosi a starají se o mláďata :) Hlídají si území jako oko v hlavě, dokonce se bojím jít vešet prádlo, dokonce pořádají nálety na našeho psa :D
    Sleduju přes bloglovin jako Sherylis (https://www.bloglovin.com/people/sherylis-3814881), přes GFC ještě pořád taky pod stejnou přezdívkou, ale už blogger nepoužívám:)
    Nejvíc bych si přála balíček č.3 :) sherylis@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Krásná soutěž. Mě by se nejvíce líbil balíček poslední čili pětka.
    Sleduji všude jako Erika Uchyitlová, eriuchytilova@gmail.com
    Jaro přijde,když ptáčci začnou pravidelně a krásně zpívat :-))
    Zvu tě na můj blog a soutěž.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/04/soutezpoprve.html

    OdpovědětVymazat
  26. Super.
    Na jaru miluji, jak všechno kvete. Z rána, jak jdou slyšet zpívat ptáci a když jdu ven, tak cítím ten čerstvý ("jarní") vzduch. A taky určitě stojí za zmínku zvuk motorek a hasičského stroje a s tím spojený hasičský sport :)). A je super, když je ve 20.00 hod stále světlo :).
    Líbí se mi balíček číslo 5.
    Niki248@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji přes FB jako Jarmila Michlová.
    Na jaře mám ráda to jak ožívá příroda. Kvetou sněženky, bledule, začíná se svěže zelenit tráva, ptáci se mohou samou radostí uzpívat ...
    Líbí se mi balíček č. 1
    MMichlik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj :) sleduju i přes gfc i na FB. Mě nejvíce zaujal balíček 2 :) Jaro mám moc ráda, je to takový přechod, že ještě není úplně vedro ale už není ani zima. Miluju pocit, když můžu odložit zimní bundu, svítí sluníčko a vidím první kvetoucí kytky :) holcova.vendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Na jaru nejvíce miluju to, že venku už není takové ticho a šedo.. ptáci mě ráno budí cvrlikáním, vše se zelená, vzduch voní čerstvou trávou a květinami<3 Člověk má zkrátka po ošklivé studené zimě opět úsměv na tváři jen díky krásám jara:)A když vysvitne sluníčko,tak je na světě tak krááásně:):D Nejvíc by mě vyhovoval balíček č. 3 :) Lenule.blezlova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. GFC Caroline
    FB Kajuš Zámečníková
    Jaro mám hodně ráda,všude všechno kvete, začíná být krásně teplo a my máme konečně tolik možností co se týká oblékání,ale i líčení. Na jaru mám ráda to, že si můžeme dovolit to co jsme si nemohli dovolit v zimě :)
    Všechny balíčky jsou opravdu úžasné, je těžké si vybrat jen jeden,ale nejvíc mě zaujal balíček č. 3 :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Jé, to je super, je toho pořádná hromada, ani se nedivím, že úložiště praská ve švech. ;)
    Mám na jaru ráda ten změněný svěží vzduch. Nejlepší je, když se ten zimní neutrál přenese do té jarní svěžesti. Les pak více voní, lidé se více usmívají a vše je najednou daleko barevnější. Vždy si říkám, že to poznám, ovšem letos padal sníh i poté, co jsem si již na 100 % myslela, že jaro je tu. ;)
    Moc se mi líbí balíček č. 1.
    p.datkova@seznam.cz
    Jinak sleduji Tě přes FB i Bloglovin (petatzu) :)

    OdpovědětVymazat
  32. To je jak na Vánoce, tolik dárků! Wow! :) Balíčky jsou krásné všechny, takže bych se v případě výhry nechala překvapit.
    Jak poznám, že je jaro tady? To prostě cítíš ve vzduchu. Neumím to popsat, je to taková směs sluníčka, teplého větříku, vzpamatovávající se trávy ze zimy, taková ta jarní vůně, kdy se vše probouzí.... Hmm, miluju tyhle chvíle :)
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Krásné balíčky, vybrala bych si asi ten první.
    Taková předzvěst je, že už venku brzo ráno štěbetají ptáci, to mám ráda, jen když tedy nemusím vstávat do práce:-) Miluju, že je dlouho venku vidět, že můžu mít dlouho otevřené dveře na terasu..
    Jinak musím říct, že mám Tvůj blog moc ráda, jsem ráda, že jsi s blogováním nakonec "nesekla" a poradila jsi mi dva úžasné výrobky, o které bych jinak ani nezavadila, a to banánový balzám od Anatomicals a slupovací french gel lak od Essence, díky!
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. ahoj klari. ja jaro poprve spatrim v podobe snezenek na babiccine zahrade, a take podle toho, ze mam chut na lehci dorty.
    velmi by me potedil balicek cislo jedna
    terezapatero@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. ahojky..
    blog sledujem cez FB.. phoculka@gmail.com
    oslovil ma balíček číslo 5., ale aj 1., no ak by som si mala vybrať, tak skôr č. 5.
    som vyštudovaný botanik, takže na jari mám najradšej prebúdzanie prírody, teplejšie dni a čerstvý dážď.. všetko pučí, kvitne.. a keď začne voňať v povetrí orgován (šeřík), tak vtedy pre mňa začína tá naozajstná JAR :)

    OdpovědětVymazat
  36. A změnu ročních období nejlépe rozpoznávám podle toho, jak je cítít lesní vzduch (a rozdíl mezi zimou a jarem je sice težko popsatelný, ale ve zkratce je ten zimní les takový pachově chudší, protože studený vzduch hůře předává pachy). Líbí se mi balíček číslo 1., zaujal mne už na postu na FB svým designem a tím, že to má být přírodnější kosmetika. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Klárko.
    sleduji na FB (jméno pošlu v případě výhry), balíčky jsou všechny parádní ale kdybych měla vybrat tak č. 5.
    Jaro je moje neoblíbenější roční období, těším se na jarní větřík, který dá najevo že jaro je tu. Miluju všechny jarní květiny, od sněženek přes jaterníky, prvosenky. Mám radá ten poct kdy se po zimě příroda zase zazelená.

    OdpovědětVymazat
  38. Sleduji na FB :-) baličky jsou krásné, nejvíce se mi líbí č. 4 :-)
    Jaro mám ráda hlavně proto, že se mi s lepším počasím hned zlepší nálada všechno je pak takové pozitivnější :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Na jaru se mi líbí vše, teplo, příroda vše nádherně kvete, sluníčko.
    Balíček c.1
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  40. Na jaru mám nejraději tu vůni když vše začíná kvést a zelenat se :) Hned mám lepší náladu a plno energie a hlavně sluníčko a teplo.
    Líbí se mi Balíček č. 5
    Sleduji jako Kleer B
    Kler.B@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Krásná soutěž :-) Sleduji na FB i GFC. Jaro mám moc ráda, je to moje nejoblíbenější roční období. Přicházející jaro mi nejvíc evokuje to, že je večer déle vidět. Není to tak dávno, když jsem v půl 7 jela domů za tmy, ale teď už je mnohdy i sluníčko, což je paráda. Přicházející jaro mi ještě signalizuje to, že všechno začíná kvést a zelenat se a konečně není hnusně, ale svítí sluníčko. USedmikrasky zavináč seznam.cz. Nejvíc se mi líbí balíček č. 1.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, hezká soutěž :)
    Sleduju tě na fb pod jménem Jitka Bernardová.
    Jaro je moje nejoblíbenější roční období. Mám ráda jak všechno začíná růst. Tráva se zelená, kvetou kytky a stromy a slunce začíná hřát na tváři. :) A po šedivé zimě jsou všechny ty barvy ohromující a mě osobně dost nabíjí optimismem a energií.
    Mě se líbí asi nejvíc balíček č. 4
    Email: bernardova56@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduju tě na FB (Hana Mlčáková) :)
    Na jaru mám nejradši sluníčko a teplo :). Nemůžu se vždy dočkat, až začne být venku hezky, člověk odloží tu spoustu vrstev oblečení a opálí si vybledlý obličej :))
    Líbí se mi balíček č.2, micelárku od Dermacolu jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  44. Sleduji na fb jako Jana Jana,na jaru mám nejradeji teplo,krasne sviti slunicko,vse krasne kvete a ptacci zpivaji. Dny jsou delsi a nemusim chodit tolik navlecena. Libi se mi balicek c.5
    vojtova.
    vojtova.jana76@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. GFC, FB: Lucia Balintová
    Na jari mám najradšej to, že je vonku konečne teplejšie, už nie je tak pochmúrne. Na jar sa príroda začína prebúdzať a všetko navôkol je veľmi krásne farebné a to ma teší. Tiež sa mi páči, že na jar keď už svieti pekne slniečko sú ľudia šťastnejší a pozitívne naladení. Pocit, že je jar tu u mňa spustí hlavne to teplejšie počasie a aj to, nevstávam za tmy, ale vonku je už o tej 7mej oveľa jasnejšie. :)
    Najviac sa mi páči balíček č. 2 taký uteráčik na vlasy by sa mi veľmi zišiel :)
    lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Sleduji na bloglovinu. Jaro poznám podle jiného vzduchu, je prostě cítit. Nadechnu se a najednou cítím prázdniny, příslib glilovaček, koupání, lestních přeháněk, táboráků a kempování. Jaro je pro mě chvíle těšení se na prima zážitky.

    Balíčky jsou pěkné všechny, takže bych se nezlobila ani za jeden balíček :) tipy-pro-krasu@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Sleduji tě přes FB: Krissie Ratatuiová (mail: eleanorsg1@seznam.cz). Jaro pro mě začíná, když slunce začně mít sílu a hřát, na zahradě začnou růst první květiny a sousedovic kocouři se nám snaží mermomocí dostat do barák, za mrouskající kočkou :D
    Největší radost by mi udělal balíček č. 3.
    Měj se pěkně! :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, sleduji tě už dlouho tady i na FB. Na jaru mám nejradši to, že všechno raší, zelená, začíná kvést a taky to, když si s kamarádkami konečně můžeme vypít kávu pěkně venku v kampusu (máme krásnou univerzitu). A jak poznám, že jaro začíná? Tak, že to najednou začne ve vzduchu "vonět" po jaru, či jak to napsat :)) Radost by mi nejvíce udělal balíček číslo 5. Můj mail je Marta.Tlamsova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Sleduji tě přes fb. A jaro mám hrozně ráda! Nezáleží na datu v kalendáři, jaro pro mě začne tehdy, když si můžu na sebe vzít jen nějaké sáčko nebo bundičku a je mi hej a nemrznu :-) A ve vzduchu je taková ta zvláštní vůně tepla a rostoucí zeleně.
    Balíčky jsou všechny moc hezké, nejvíc se mi pozdává asi číslo 1 nebo 5 :-)
    a mail: porakovai@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. mě by se nejvíce líbil balíček č. 1, ale všechny jsou parádní.
    Pro mě jaro přichází, když ráno začínají zpívat ptáci, kvést rostlinky. A celkově mám jaro velmi ráda.
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, sledujem Ťa na FB ako Katarína Kačuriková. Na jari mám najradšej krásne slniečko, ktoré má dobíja neskutočnou energiou. Okrem toho zbožňujem ako krásne začne všetko rozkvitať a rozvoniavať okolo mňa a vtedy mám fakt ten pocit, že JAR je konečne tu.
    Z balíkov má oslovil balíček č.5, ale ani ostatné nie sú na zahodenie ;)
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Páni,to je zase nadílka! :-o
    Já jsem osobně jaro dřív neměla moc ráda,protože nemám moc ráda Velikonoce a taky žiju na horách,kde je i pozdní jaro ještě hodně studené a blátivé,ve vzduchu člověk cítí sníh a není to ono.Ale letošní jaro je jiné!Od října jsem na koleji v Praze a co si budeme povídat,tam má to jaro úplně jiný rozměr.Nejenže je krásné teplo skoro jako v létě,ale není nic hezčího,než se procházet centrem,kde jsou jarní trhy a všechno začíná hezky kvést.Navíc jsem objevila to silné kouzlo posezení na Náplavce s kamarády a pivem jen tak :-) To prostě nejde nemilovat.Na jaru mám teda nejraději to krásné teplo a pohodu.Teď už chápu to nadšení lidí z jara mnohem víc než dřív!:-)

    Mezi balíčky jsem dlouho vybírala a nemohla se rozhodnout,protože všechny jsou skvělé,ale nakonec si myslím,že bych nejvíce chtěla zkusit balíček č.1 .Jestli to vyjde,budu mít o důvod víc,proč milovat jaro :-D :-)

    zkusotevritoci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Na jaru mám nejraději teplé počasí a to, jak se příroda zazelená :)
    Všechny balíčky jsou super, pokud mám vybrat jeden tak asi 5ka.

    betunka100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj,
    to je teda mega lákavá jarní soutěž :-). Sleduji Tady i na FB.
    Jaro mám nejraději ze všech ročních období...to když začnou kvést první květiny, ptáci začnou řvát, louky se zelenají, první sluníčko krásně hřeje - je to super pocit, radost - skvělá nálada.
    Můj favorit je balíček č. 1
    Měj se krásně - jarně.
    Hany
    piercing.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Jé, ty nám tedy děláš radost!

    Na jaře mám nejradši teplejší počasí a prodlužující se slunné dny, kdy mám pocit, že nic není nemožné a vždy mi to do žil vlije novou energii, elán a naději :-) Čím jsem starší, tím mám jaro radši a je to pro mě i takové období, které je vhodné na změnu, právě proto, že mi to slunce po dlouhé a nepříjemné zimě dodává i sebevědomí :-) jednoznačně poznám, že jaro je tady, když nám rozkvete celá ulice lemovaná třešněmi a já jí můžu brázdit na in-line bruslích :-)
    Z balíčků si ani neumím vybrat, jak jsi je pěkně poskládala, nejvíce se mi ale líbí asi 1 nebo 2 :-)

    Sleduji přes GFC jako Dagmar Horáková, e-mail je d-horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ospravedlňujem sa musela som predošlý komentár vymazať zabudla som na email...naozaj sa ospravedlňujem...svoj komentár sem dávam už s emailom :) Ďakujem.

    Sledujem na GFC a čo sa týka toho jara, tak vždy keď mi stačí vyjsť von len so svetríkom viem že jar je tu :3. Vtedy mám chuť sa o seba starať, viac sa líčiť a voňať a všetko možné haha :D :D. Dúfam teda, že sa mi pošťastí a najviac by ma asi potešil 5. balíček, ale všetky vyzerajú naozaj skvelo :) :).

    zerilixd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Sleduji na FB i GFC.
    Na jaru mám ráda, že se to venku začíná zelenat a kvést. Ráno nás se sluncem vítá zároveň i ptačí zpěv. A po nekonečně dlouhé době se zbavím čepice a zimní bundy.
    Líbil by se mi balíček č.5 nebo č.2 :)
    zk.nhkladruby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. vyberám si balíček č. 1 :)
    je to naozaj krásna GA! sledujem cez FB aj GFC pod menom Nikola Orechovská :)
    čo sa týka otázky, tak u mňa hlavne to, že sa prestavuje čas, vtedy je to už také pre mňa že už určite to bude čoskoro :) potom samozrejme ked si vymením kotníkové čižmy za tenisky, hrubý kabát za tenší a hlavne keď si môžem konečne ísť von zabehať vonku bez toho aby som na sebe mala hrubé legíny :) to je ten čas kedy mám oveľa väčšiu chuť sa učiť, spraviť niečo pre seba, usmievať sa a potešiť každého naokolo :)

    OdpovědětVymazat
  59. Kdyz vyjedeme na kole a skoncime v nasi oblibene hospudce na nanuku. Take kdyz je takove teplo, ze mohu jit naboso.

    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Jaro...to je když cítím ve vzduchu, jak začíná všecko kvést, ptáčci zpívají, já na zahradě začínám sázet bylinky, kytičky....ve váze doma voní narcisky...sluníčko příjemně hřeje...a já poprvé vycházím na procházku s pejskama jen tak v mikině a tričku bez bundy a šály...a říkám si jak je na světe krásně :-) A moc by se mi líbil balíček číslo 2. A sleduji tě na Fb. martina.sollar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. GFC Anna Vágnerová
    moc se mi líbí balíček č.1
    jaro pro mě znamená odložení bundy, kozaček ...sluíčko...a hlavně, jak se všechno zelená...miluj byt vyzdobený čerstvými květinami - šeřík, tulipány, zlatý déšť...prostě na jaře začínám rozkvétat i já :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj :-)
    Jaro pro mě začíná když můžu ráno vyjít bez rukavic, čepice a kozaček, když přes den můžu sundat i bundu a když si s kafe můžu jít sednout ven :-) A to je právě to co mám na jaru nejradši...
    kaisa.b()centrum.cz
    jo a nejvíc se mi líbí balíček poslední (tedy 5), který tady koukám mezi všemi vede :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Že už je tu jaro pro mě znamená,že před každým květinářstvím maji vystavené petrklíče,krokusky,tulipánky,narcisky,frézie ��Zbavím se šály,kozaček a zimní bundy.Jaro je pro mě nejkrásnější období roku,období bezkonkurenčních kytek,především sněženek,bledulí a výše uvedených.Vyhrát bych si přála řadu Herbalife SKIN.Sleduji tuhle zlatou holku tady na blogu a na fb jako Lenka Měrková.Email lenosek@centrum.cz.

    OdpovědětVymazat
  64. Úžasná soutěž :). Na jaru zbožňuju dlouhé procházky, o poznání krásnější vstávání za zpěvu ptáčků a konečně také nošení balerínek :). Nejvíc bych si přála balíček č. 5 :). Mail: Kolodziejova.L(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Tyjo tak to je opravdu obří giveaway! Jaro je prostě nejlepší roční období, nikdy se to pro mě nezmění. Kvetoucí kytky a stromy, holé nohy, lehké kabátky, trenčkoty, bundičky, sukně, tenisky, čerstvý vzduch, svítící slunce, krásná obloha, vyjíždky na kole, běhání, první pikniky, zmrzlina...to všechno pro mě znamená jaro. Pak mám samozřejmě já, přítel i mamka narozky takže o oslavy taky není nouze, S tím souvisí i grilování a sezení s přáteli venku až do večera, protože už je světlo a hezké počasí. Navíc já jsem velmi světlý typ, který se hned spálí a zrzka k tomu, takže na jaru oceňuji i to, že se ještě před sluníčkem nemusím schovávat a mazat se padesátkou :)
    Nejvíc mě zaujal balíček číslo 1 :)
    Děkuji moc.

    hanca.holasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, je to tedy nádherná soutěž! :) A na jaře, asi jako většina, mám nejradši tu probouzející se přírodu, konečně rozkvetlé stromy a keře a sluníčko, které svítí o stošest :)) A taky to je pro mě ten "pokyn", že jaro je už tady :)) Když se ráno probudím a slunce mi svítí do pokoje jako v poledne, ačkoliv je velmi brzké ráno, pak když vyjdu z baráku, tak ten jarní svěží vzduch a jak ptáčci už cvrlikají... Když poslouchám hudbu, koukám z okna autobusu a usmívám se jako idiot, protože svět je přece tak krásný :D A obzvlášť po zimě, která pro mě už je ke konci taak unavná a ubíjející...Takže tak celkově, jsem konečně ráda, že můžu zahodit tuny oblečení a že všechno je hned krásnější, když svítí sluníčko a je teplo! :))
    Jinak nejvíce se mi líbí balíček č. 4 a můj mail je kubikovamarky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. krásná soutěž:-) nejvíc se mi líbí balíček 1 a 5:-)
    jaro ve mě evokují první rozkvetlé květiny na zahradě, zelenající se tráva a hlavně sluníčko:-) mám ráda procházky s přítelem a pejskem:)
    dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj,
    super soutěž, mně by se líbil balíček číslo 1. Sleduju tě na FB jako Hanča Číča Blažková a tady jako hanicka.cica.
    Poprvé jaro cítím ve vzduchu v době, kdy to venku vypadá jako spíš zima. S jarem si vždy spojuji probouzející přírodu:-)
    A ted mnohem méně romanticky - rozhodn mi jaro evokuje rodičák v dubnu, protože po něm si moji žáci začínají uvědomovat, že jim poněkud teče do bot:-D
    Můj email je hanicka.cica@seznam.cz
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  69. ahoj super soutez
    sleduji pres bloglovin - mimochodem skvela aplikace na bloggy
    jinak u me vyhral balicek cislo 1
    tomanova.katerina@centrum.cz
    jinak uz 4 roky pomalu? tyjooo to utika 👏👍

    OdpovědětVymazat
  70. Na jaru mám nejradši tu vůni vzduchu - to, když ráno vyjdu z domova a hned venku to tak krásně zavoní prostě jarem :) Řekla bych, že se mi taky líbí, tak už konečně všechno kvete, ale jelikož mám dost silnou alergii, tak je to spíš za trest :D
    Sleduju přes GFC a FB.
    mail: gizy(zavináč)seznam.cz
    A balíček je jasný, hned jak jsem se na něj podívala - 1. :)

    OdpovědětVymazat
  71. Na jaru mám ráda to, jak všechno rozkvate, udělá se hezky, takže můžu konečně chodit bez kabátu a s tím pustím víc barev i do svého šatníku :) Navíc už je mnohem příjemnější chodit na procházky a je čas na první zmrzliny :)
    Sleduji přes GFC a FB, nejvíc se mi líbí balíček č. 3 a mail je thadarkcrow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. baliček čislo 5,1,4 :D neviem sa rozhodnut ,kazde by sa hodilo
    n.princess(zavinac)azet.sk
    na jari milujem to že je teplejšie a mozem KONECNE nosit balerinky alebo rozne sandalky a poltopanky :D čižmy preč !! a taktiež svetriky mikinky a nie tie hnusny bundy ... a zmrzlina!
    a sledujem cez gfc a fb

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, sleduji tě dlouho přes GCF jako firefoxka. Mooooc se mi líbí balíček č. 1, to bych ráda vyzkoušela a kvůli tomu jsem se rozhodla do soutěže zapojit.
    Na jaru mám ráda tu rychlost, jak všechno roste, zelená se, kvete, voní, doslova před očima. Hlavně vůně nasávám plnými doušky a taky první sluneční paprsky, doslova si to užívám. A miluju to, že je konečně den delší. Jinak mi příchod jara vždy hlásí vylétávající hmyz a pavouci, to prostě vím, že už je to tady.

    OdpovědětVymazat
  74. Na jari mám najradšej prvé slnečné dni a rozkvitajúcu prírodu..keď zasvieti slnko hneď má človek lepšiu náladu a myslí pozitívnejšie:Dďalej mám rada jar,pretože viem že po nej príde leto:D :) ,a mám na nej rada to,že kvitnú moje obľúbené kvety-tulipány a orgován(šeřík?) :D Počas jari sa teším,že dni sú dlhšie a teplejšie:)Každé ročné obdobie má niečo do seba:)
    Krásna giveaway,potešil by ma každý balíček ale najviac asi 1. alebo 2. :)
    na FB sledujem už dlho ako Lucia Pentíková a GFC:Lucia Pentíková
    email:luckap123@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, na jaru mám samozřejmě nejradši sluníčko :) Jaro většinou poznám když to venku začne jarem vonět :) Zrovna včera jsem se nemohla nabažit toho, tak u nás před domem voněla posečená tráva. Naopak ale nemám ráda ty výkyvy teplot, kdy ráno je ještě poměrně zima a odpoledne 20 stupňů.
    Z balíčků se mi asi nejvíc líbí 3. :)
    vojackova.kristyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Na jaru mám samozřejmě ráda sluníčko, jak jinak, ale hlavně fakt, že můžu schovat tuleňský zimní oblečení a vyjít ven jen v saku, tričku apod. :) Jaro je vlastně moje nejoblíbenější období, protože narozdíl od léta nejsou ještě nesnesitelný pařáky. No a zimu a déšť nemám ráda, takže... jako jasnej vítěz :) S odchodem zimy jsem vždycky natěšená na první zmrzku, na první posezení na zahrádce, na první jízdu v autě se staženým okýnkem, na první obutí lodiček.. :)

    OdpovědětVymazat
  77. Na jaru mám nejraději tu svěží vůni ve vzduchu a to, že s jarem přichází vždy něco nového, jako teď, příští sobotu se vdávám, takže tohle bude to nejlepší jaro ze všech! :-)
    Nejvíce se mi líbí balíček č. 5.
    nikkyna03@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Na jaře konečně můžu začít vytahovat jarní kabátky a lehčí svetříky, zandat zimní kozačky. Hlavně je více sluníčka a člověk není tak unavený, konečně vstávám za světla. Miluji sluníčko a teplo, takže v zimě vyloženě trpím, proto jaro na mě působí pozitivně.
    Sleduji jako Charmedka
    Nejvíce se mi líbí asi 1. balíček
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. 1. Sleduji gfc: Simoneta K
    2. Jaro je nejkrásnější, když začínají prozpěvovat ptáci, kvetou květiny, sluníčko začne více pálit. To u mě spustí pocit, že je jaro.
    3. Nejvíce se mi líbí balíček č. 5
    4. kontakt: roxana66@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Podařený výběr produktů:-) Nejvíce by mě potěšil bylicek č. 5:-) Ja ro pro mě začíná tehdy, když můžu mít přes noc otevřené okno a není mi zima:-D Jinak je super, když člově vyjde ven a cítí ten prosluněvý a svěží vzduch:-)

    OdpovědětVymazat
  81. Sleduji na FB jako Lucie Chrastilová
    Pocit jara u mě bohužel vždy vzbudí kýchání a rýma v podobě alergie :D
    Balíček 1
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Sleduji tě přes GFC a Bloglovin.
    Na jaru mám nejraději rozkvetlé květiny, sluníčko, teplo a jarní pohodu :) Tento rok je těžké poznat, kdy jaro opravdu začíná, když jsme tu měli sluníčko, do toho sníh a kroupy :D Ale právě ty květiny a rozkvetlé stromy to zachraňují :) Také pocit jara zaručeně poznám podle mé alergie na pyl :D
    Největší radost by mi udělal balíček č. 2 :) Od značky Dermacol nic nemám a ráda bych ji vyzkoušela.
    Můj email: Denymusilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. balíček 5
    sledujem bloglovin Barbora Perháčová
    fb Barborka Perháčová
    Barborqaaa1@azet.sk
    čvirikanie vtáčikov a teplé slnečné dni su pre mňa jar :)

    OdpovědětVymazat
  84. Ahojky, sleduju Tě na Facebooku jako Klára Vyhňáková. Na jaře mám nejraději to, že už můžu sedět na balkoně a číst si :) nemalou zásluhu má na "oblíbenosti" jara i to, že mám v květnu narozeniny :)
    Nejvíc by mě potěšil balíček č. 5.
    klaryfukw@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Sleduji tě přes Facebook (Romana Hüblová). A také na youtube, ikdyž už videa netočíš.
    Na jaru mám nejraději postupné odhazování teplých svršků a také pozorování přírody, jak se opět probouzí k životu. Jaro poznám podle sluníčka a vůně ve vzduchu. Nevím jak pro ostatní, ale pro mě má prostě jaro svou specifickou vůni, kterou vždy ihned poznám a hned se mi zlepší nálada. Super je ten pocit, když jdu odpoledne unavená práce a sotva výjdu ze dveří ucítím tu vůni a oči mi zaslepí sluneční paprsky. To je ten nejkrásnější pocit jaký znám.
    Líbí se mi všechny balíčky, ale nejvíc mě oslovila 2 a 5. :-)
    Můj email je: r.hublova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Najradšej na jari mám snežienky, prvosienky, tulipány.
    A kedy viem, že prichádza ? Keď začnem kýchať a kašľať, lebo, viem, že prichádza alergia :((((((. Našťastie trvá tak 2-3 týždne a potom sa môžem zase tešiť z jari.
    Nasadzujem nový parfém, zimné odkladám bokom a nevynechám príležitosť kúpiť nové na jar - leto. Tento rok sa mi (resp. mojej kamarátke) podarilo zohnať od Guerlain minuloročnú limitku Terracotta, tak sa z nej vytešujem. Spolu so Salvatore Ferragamo - Tuscan Soul a Aqua Allegoria Limon Verde moja obľúbená jarno - letná trojka.
    A samozrejme, ak by sa nejakou zhodou náhod podarilo vyhrať mne, tak určite výhra č. 1 - ako stvorená pre moju zrelú 40-ročnú pleť (najmä to sérum proti vráskam).
    lenka.brestenska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj,

    na jaru se mi líbí, že se nemusím tolik oblékat :-) a je krásně teplo.

    Líbí se mi bal. č. 2

    Sleduji přes FB

    email: lenka.dubska92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Tvůj blog sleduji přes GFC jako Januska K
    Co mám na jaru nejraději? Úplně všechno, to, že po dlouhé zimě ožívá příroda, prodlužuje se den, zpívají ptáčci, začínají kvést první květiny, holé stromy obrůstají listím, sluníčko hřeje a teploty stoupají nahoru s čímž souvisí ten úžasný pocit, že mohu odhodit a schovat zimní oblečení a boty. Ten pocit, když vyměním zimní bundu za džísku je úžasný, rázem si připadám o hodně lehčí:-)
    To, že je jaro tady poznám podle toho, že slyším zpívat kosa a že vidím kvést sněženky.
    Všechny balíčky jsou lákavé, ale nejvíc by se mi asi líbil balíček č.2:-)
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. 1. Sleduji na FB jako Maky Popilková. :)
    2. Nejraději mám, když začíná vše kvést. To je prostě nádhera. :) A jsem ráda, že je teplo, protože moc zimu nemusím, takže to jaro mám ráda. :)

    3. Nemůžu se rozhodnout, protože každý balíček je krásný. Udělala jsi to fakt hezky. :)
    Nejvíce se mi líbí balíček č. 5 :)
    4. liverpoolskafanynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Sleduji pres FB Karolína Švandová, pro mě začíná jaro tím, když vidím kvést sakury. Největší radost by mi udělal balíček 5

    OdpovědětVymazat
  91. GFC - Ivana Vancova

    Pocit jari mám, keď vyjdem von a vo vzduchu je úplne cítiť jar. Vôňa kvetov vo vzduchu. Jar mám rada preto, lebo všetko kvitne konečne sa otepľuje, ale ešte nie je úplne horúco :)

    Absolútne sa neviem rozhodnúť, ktorý balíček by ma potešil viac všetky sú úžasné. Ale keď už tak asi balíček číslo 1 alebo 2 medzi týmito sa fakt neviem rozhodnúť :)

    OdpovědětVymazat
  92. sleduju přes GFC
    chtěla bych balíček č. 3
    nejradši mám sluníčko a že můžu chodit na brusle

    OdpovědětVymazat
  93. Nejvíce se mi na jaru líbí, že už konečně svítí sluníčko a je tepleji. Zimu nemám moc v oblibě. A největší radost mi udělá, když venku slyším ptáčky :))
    Líbil by se mi balíček č.4 :)
    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Skvělé giveaway!
    Na jaru mám nejraději sluníčko a teplo, díky čemuž má většina lidí lepší náladu:)
    Největší radost by mi udělal balíček č. 1.
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Moc pěkná soutěž :).
    sleduji přes gfc
    potěšil by mě asi nejvíc balíček č. 5
    Na jaře mám ráda, že už je konečně déle světlo, sluníčko svítí a taky jak všechno hezky kvete :). Ráda jezdím na kole, tak se můžu konečně někam projet nebo chodím na procházky :)

    OdpovědětVymazat
  96. Sleduji přes GFC jako Lůc Mác :)
    To, že už je jaro tady u mě spustí to, že je déle světlo, sluníčko se objeví a celkově se cítím na jaře tak nějak lépe. Mám ráda jaro jako takové asi nejvíc ze všech období, to jak můžu jít ven lehce oblečená, není až takové parno jako v létě, všude jsou zase veselé barvičky a né ty ponuré zimní. Mohu chodit běhat a jezdit na kole, dělat pikniky, začínají všemožné akce venku. Je to paráda :)
    Líbí se mi balíček číslo 3 :)
    A držím si pěsti :D

    OdpovědětVymazat
  97. Sleduji Tě na facebooku (Nikča Křivánková)
    Na jaru mám ráda (když nesněží nebo neprší), že je krásně, teplo. Ráda chodím na procházky, k vodě a jelikož miluju focení, tak fotím vše okolo. Je to takové to počasí na tričko s krátkým rukávem a džíny, ale není zas až takové teplo. Samozřejmě jak je vše rozkvetlé mám také ráda, ale to asi každý. Zamlouvá se mi balíček 3 a 4.
    e-mail: krivankovanikola@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Miluju ten voňavý vzduch na jaře, svěží vítr a zároveň první hřejivé paprsky... Jaro je, když můžu konečně odložit těžkou zimní bundu :-)
    Všechny balíčky jsou úžasné, ale nejraději bych dvojku.
    Sleduji zde pod svým jménem Linda Rottová a na Fb pod značkou rolinda.
    ro-linda@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Najradšej na jari mám vôňu. Keď cítim to teplo, slniečka je konečne viac. Začínajú rozkvitať kvety a dni sú dlhšie. Ráno ma prebúdzajú lúče, ktoré presvitajú cez žalúzie. Jar je jedno z najkrajších období roku. Veľmi sa už teším, keď von pôjdem len v mikine :).
    denie257@gmail.com
    číslo 5

    OdpovědětVymazat
  100. Já musím to jaro "cítit" :) Prostě jednou vyjdu z domu ven, klidně může být ještě chladno, ale jak je "to" ve vzduchu, tak od té doby mám dobrou náladu, fakt:)))
    Šárka Beranová, sabera@hotmail.cz
    č.5
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  101. Že se blíží jaro poznám spolehlivě podle silné alergie, která u mě propukne :D od února mi teče z nosu, oči oteklé, celá rudá a vydrží mi to zhruba do srpna... na jaru mám ale nejradši, že můžeme vyrazit na výlet, upéct buřta, dát si pivko na zahrádce a přijdeme domů ještě za světla, paráda!
    nejvíc by mě potěšil první balíček, protože v péči o pleť nejradši používám ucelenou řadu od jedné značky. mám pocit, že se produkty dobře doplňují a pleť z nich má maximum.
    magyana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Milujem jar! urobím vždy nálet do komory, kde mám uskladnené lodičky a poltopánky a všetky ich vytiahnem a po zime s radosťou odpremiérujem :) Jar je, keď môžem nosiť trenchcoat a koženú bundu, a jar je, keď si môžem sadnúť na kávičku na terasu. A úplne naj jar je, keď si idem zabehať(chodila som aj v zime), ale už nemusím mať na sebe milión vecí, ale len tričko s krátkym rukávom ! a pod oknom nám krásne kvitne zlatý dážď. V noci pokojne spávam, lebo nehučí radiátor :) a s jarou sa mi spájajú farby! na oblečení, v líčení, neonky, pastelky, farebné linky, farebné maskary, proste jar je paráda :) A jar je ešte super v tom, že menej jem! Kilo je už dole, jupí :)
    sledujem, a páčia sa mi všetky balíčky, ale keď si musím vybrať, tak ma zaujalo č.1 ;)
    lenocka.jancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj :)
    Na fb sledujem ako Katarína Gerhátová a aj blog pravidelne čítam.
    E-mail : katka1216@centrum.sk
    Najviac by ma potešil balíček č.5.
    Jar cítim vo vzduchu keď je ráno príjemne teplo a zo stromov lieta všetko možné a ja kýcham ako blázon :D Poobede ma ohrieva jarné slniečko,vyťahujem tenisky a šatôčky a cez víkend si dávam raňajky v záhrade :)

    OdpovědětVymazat
  104. Pocit jara na mě přichází v ten okamžik, kdy začnou kvést stromy, kdy už můžu chodit bosky v trávě aniž bych měla omrzliny, a kdy sluníčko začíná projevovat svou sílu.
    cervena-veronika@seznam.cz
    GFC: Veronika

    OdpovědětVymazat
  105. Páni, tak štědrou a bohatou GA jsem zřejmě ještě neviděla, palec nahoru. Problém je, že nevím, jaký balíček vybrat, všechny jsou úžasné. Sice je šance, že vyhraju malá, ale co kdyby... :D No, nejvíc mě asi zaujal balíček od Avonu. :)
    Zrovna před chvílí jsem odpovídala na stejnou otázku. :D Zima mě strašně deptá, šero, krátké dny, zima... takže s příchodem jara získávám najednou hromadu energie. Miluju hlavně to teplo a ráda se vyhřívám na sluníčku. A asi to bude znít divně, ale příchod jara poznám tak, že mi začne chutnat kafe. :D No vážně, v zimě mi kafe nechutná a jakmile je hezky, mám na něj pořád chuť.
    GFC Netty Vanity
    netty.vanity@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj ahoj, odebírám tě tady a na fb. Souhlasím s ostatníma, že sluníčko a teplo je to nejlepší na jaru a přidávám, proč je tohle jaro extra nejvíc nejlepší: dneska dostanu štěně :) Jinak to, že je tu jaro ve mně spustí vždycky touhu po cestování a užívání si života. Všechny balíčky jsou moc povedené, ale 2. je asi nejvíc zajímavá, protože bych ten detox pleti fakt potřebovala a taky jsem děsně zvědavá na ten ručník. mail: taluranit@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Na jaru mám přece nejradši to, že už není zima :D A co se týče toho spouštěče.. U mě je to naprosto jasné. Máme doma velkou zahradu a když vylezu ven v zimě, je tam prostě hrobové ticho. A když vylezu na jaře, žije to tam jako v centru velkoměsta :)) Nejde ani tak o ptáky, ale spíš včely :) Máme hodně ovocných stromů a v momentě, kdy začnou nakvétat, celá zahrada bzučí a já ten zvuk naprosto miluju :3 :)) Přijde mi to i docela uklidňující, dokud nějaká z nich nezačne poletovat nebezpečně blízko mě nebo mojí snídaně, kterou si ráda dávám u stolu venku v momentě, kdy je dostatečné teplo na to, abych se celou dobu neklepala zimou nebo tam nemusela sedět v bundě :)
    Největší radost by mi udělal asi balíček číslo 5 :) Nebo 4? Já se nějak nemůžu rozhodnout :D Krásné jsou všechny :)
    pavla.lehnertova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Sleduju přes GFC a Facebook.
    Na jaře miluji tu změnu oproti zimě. Vstávat se sluníčkem, začínající teplo, odložení velkých bund a těžkých zimních bot.
    Na jaro mě ale vždy upozorní taková nepěkná věc. Hrozná rýma, svědění očí, svědění v puse- to vše mi s jarem začíná. Mám nejspíš alergii na nějaké jarní stromy či co.
    Kdybych byla vylosovaná, přála bych si balíček číslo 1.
    theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Sleduji tě přes GFC - Lucie Kohoutová
    Mám hrozně moc ráda jaro, protože zbožňuji především rozkvetlé květiny, ptáčci zpívají, sluníčko krásně hřeje a hlavně můžu odložit zimní oblečení. Jaro pro mě začíná v tu dobu, když si na sebe můžu vzít trenčkot a nebude mi zima. :D No a samozřejmě, když začíná vše kolem kvést... :)
    Bylo pro mě opravdu hodně těžké, abych si vybrala některý z balíčků. Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla, že kdyby se mi podařilo vyhrát, tak by se mi líbil buď balíček č. 1 nebo balíček č. 3.
    lucie.kohoutova16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Sleduji přes GFC :)
    Na jaru mám nejraději vůni čerstvě posekané trávy, protože po té dlouhé zimě mě tohle úplně nabije energií! :)
    Líbí se mi balíček č.2
    highheelsandthecity@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Super soutěž! :) Tolik krásných věcí!
    Sleduji přes GFC jako Kriss.
    Miluju jak na jaře začne všechno kvést a všude je plno barevných kytiček, ještě že nejsem alergik, to bych si toho moc neužila :D A nejhezčí je, když se začne všechno po zimě zelenat, to je to znamení že už přichází jaro a hezky se na to kouká.
    Nejvíc by mě potěšil balíček č.2 jelikož si na tyhle produkty už delší dobu dělám zálusk.
    kiss.iii@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj, sleduji tady a před Bloglovin.

    Jaro mě hrozně nabíjí energií, to sluníčko, voňavý vzduch, teplo... Vždycky mám pocit, že je všechno čisté, nové, krásné... A chtěla bych na to být stejně! Tak jsem si nakoupila jsem čistící bylinkové čaje a detoxikační doplňky stravy (mladý ječmen, tabletky z červené řepy...), začala jsem běhat! (Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží :-D) Ale takhle zezačátku jara mám vždycky pocit, že už to musí vydržet navždycky, když ne počasí, tak aspoň ten pocit :-)
    Nejvíc se mi líbí balíček č. 5, ale všechny jsou super :-)
    zuzana@ciperova.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj Klárko, já miluju jaro, je to moje nejoblíbenější období, nejen že mám na jaře narozeniny, ale vždy se na jaře cítím jako znovuzrozená, miluju zpěv ptáků po ránu, ale také mám každé jaro pocit, že jsem jakoby čerstvě zamilovaná, i když tento rok už například po desáté do stejného člověka, ale stejně...navíc jsme se přesně před deseti lety na jaře potkali a před čtyřmi lety se nám narodil syn, ano, také na jaře...
    Moc se líbí balíček č. 1
    Sleduji tě, všude, kde je to jen možné.
    email:verenis.m90@gmail.com
    Krásné jaro i Tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  114. GFC: Zdeňka
    zdenka.skodova@gmail.com
    balíček č. 5
    Jaro mám strašně ráda (až na ty ranní mrazíky), protože všude začíná být všechno barevné a né bílé jako v zimě. Když je teď venku teplo a svítí sluníčko, tak mám i hned lepší náladu :)

    OdpovědětVymazat
  115. ooo parada :) mne sa najviac lubi prvy balicek (aj posledny :D) vlastne vsetky su super :-O
    saska99@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Jé tak to je parádní giveaway :-)
    Sleduji jako Markéta Králová, email macu@seznam.cz
    Mě by nachly samozřejmě všechny balíčky, ale kdybych si mohla vybrat byl by to č. 1 anebo č. 2.
    Já mám nejradši ten úplný začátek jara, kdy vyleze první teplé sluníčko a začíná se to zelenat :-)

    OdpovědětVymazat
  117. Sleduji ;-)
    Líbí se mi balíček č. 1.
    Na jaru mám nejradši, že už mi není neustálá kosa :-D A celkově má člověk hned lepší náladu, když začne svítit sluníčko.
    sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Poznám to hlavně podle toho, že na druhé přestávce v práci je světlo a ne tma, což je skvělý.. Ale samozřejmě podle toho jak člověk vystrčí ven nos a to jaro je tak nějak citít.. Jednou kamarádka ještě na střední tahle vylezla a říká: Cítím jaro, konečně bude krásně.. No a přes noc nasněžilo 20cm :D
    Balíčky jsou skvělé všechny ale nejvíce se mi líbí balíček č 5.
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Sleduji přes GFC :)

    Miluju ten pocit, když začíná roztávat sníh a začne svítit sluníčko a začne mi být teplo v zimní bundě :D pak bundu pomalu odkládám a máme tu jaro :) Tráva je krásně zelená a stromy začínají kvést, je to skvělé :)

    Nejvíc se mi líbí balíček č.3

    MonicaSvideo(zavináč)gmail.com



    OdpovědětVymazat
  120. Sleduji na GFC, FB :))
    Na jaře mám ráda jak více svítí sluníčko a tím pádem je všechno hned veselejší a i lidi jsou příjemnější :D
    Nejvíce mě zaujal baliček č. 2 :))
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz
    5
    Slunce a stoupajici teplota :)

    OdpovědětVymazat
  122. fb Kuárka Kostelanská
    Nejvíce mě zaujal balíček č. 2
    Na jaru mám nejradši, že všechno kvete, ptáci zpívají, já můžu odhodit zimní bundy a kozačky a vyběhnout jen tak nalehko...a co je na jaru nejhezčí? No přece LÁSKA!!
    k.kostelanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  123. Ahojky,

    co mám ráda na jaru? úúplně všechno :) pro mě je to tak úžasná změna po zimě, kterou já teda osobně moc v lásce nemám....všechno začíná kvést, z ničeho nic mě ráno vzbudí cvrlikání ptáčků a první paprsky sluníčka :) mám větší chuť jít něco dělat a s tímto optimismem to jde možná i lépe:)Zrovna včera jsem jela okolo ohrady kde byly ovce a byly tam takové krásné malé ovečky :) jo přesně tohle mám na jaru ráda :) no a ještě když je možnost se v jarním počasíčku projít s přítelem ruku v ruce, co víc si přát?

    Co se týká balíčku, no z každého bych si vybrala něco :D takže bych výběr nechala na tobě :)

    Děkuji a sluníčkový den!

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj sledujem cez GFC i FB- Dasa frantova
    mail- dasafrantova@gmail.com
    jar je pre mňa vtedy ke´d začne vśetko kvitnuť a rozvoniavať :)
    a vyberám si asi balíček č.2

    OdpovědětVymazat
  125. No teda, to je vážně parádní soutěž, jeden balíček lepší než druhý :-) Nejvíce mě láká asi balíček č. 1 protože s touhle značkou ještě nemám zkušenosti a vypadá moc dobře :-) Takovým prvním znakem jara jsou pro mě určitě první květiny, teplé sluníčko a taková ta typická vůně jara ve vzduchu :-) Takové věci mi vždy dodají energii, která se během zima kamsi ztratila a kromě toho můžu konečně vytáhnout sukně a šaty :-)

    GFC : Whatever
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. teda parádní soutěž , na jaře mám nejradši , když to venku začne krásně vonět stromy začnou kvést a konečně se země zazelená , všechno hned vypadá mnohem krásnější a čistější a člověka to nabije energií po tak dlouhé šedé zimě, holt sluníčko je mocná čarodějka a na člověka to má až neuvěřitelný psychický účinek, všichni se hned začnou usmívat, vylezou z paneláků do přírody a mají radost ze života a přesně to mám na jaru ráda, nejvíc by mě potěšil balíček 1. a 2. terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. Nejraději mám když nám rozkvetou stromy na zahradě..ta vůně je božská! Potěšil by mě balíček č. 1. m.kondelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Já zkusím štěstí o balíček číslo 2:) Jinak co mi dá vědět, že přichází jaro? Jednoznačně alergie na sluníčko - první jarní paprsky = osypaná já... a první jarní migréna je taky skvělá :D A radost mi udělá, když si ráno můžu oblíct koženou bundičku, nebo kraťasy, nebo sukni, nebo cokoliv pěknýho, co mi sluší, v čem se budu cítit dobře a možná mi ani nebude vadit, že se budu odpoledne potit jak to prasátko, když ráno vstávám z postele a nedrkotám zubama, a když jsme oblečená do jedné vrstvy za minutu a půl, ne do deseti za hodinu :D

    Letošní jaro jsem si třeba udělala radost tím, že jsem se šla vyplácnout na sluníčko, vyzbrojená prášky proti alergii, a s mojí chlupatou nejlepší kámoškou (kočkou, aby bylo jasno :) jsme se opalovaly^^

    noireamy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. ahoj, mně se moc líbí balíček č. 5 ;)

    jinak jaro je tak nějak cítit ve vzduchu prostě a když je pár dní po sobě teplo, svítí sluníčko a mě vinou alergie lehce šimrá nos, tak vím, že je jaro tady :) a nejradši mám na jaru to, že zase můžu začít nosit barevné sukýnky, topy, lodičky...

    saneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Jaro, jaro... úplně nemusím to teplo, ale vůně ve vzduchu? Boží! Barvy..žádné unavené sychravo....
    Odebírám na fb, sem chodím číst, odpočívat, inspirovat se......Radost bych měla z čehokoliv..nejvíce asi z balíčku číslo 5 janule-mewe-vasule@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj,
    Odebiram na fb a sleduji blog pod mailem Wikina@email.cz. Na jare mam nejradeji to, ze stromy kolem kvetou a den je o neco delsi a noc kratsi, hned se lepe vstava a mam lepsi naladu :-) A opravdove jaro pro me zacne prvni jarni grilovackou :-) :-D
    Nejvice by me potesil balicek cislo 2. A kontaktni email - karolinapavlickova96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj, krásná soutěž, nějak ani nevím, který zvolit balíček :) Ale asi č.1.
    A jaro? Jelikož mám děti, tak jsem vždycky šťastná, že můžeme konečně vypadnout z baráku na sluníčko, písek, hřiště... Mám moc ráda ten jarní vzduch, to, když se zničeho nic všechno zazelená, objeví se motýli... a taky miluju, když si sednu na zahradě s kávou... nebo večer se skleničkou vína... nádhera!!!
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz
    FB: El Jaskova

    OdpovědětVymazat
  133. Sleduju tady a na FCB, a líbil by se mi balíček č.1 nebo 4 :)
    email: len.horakova@gmail.com

    Jaro je moje nejoblíbenější část roku a přesto si nikdy nevšimnu, kdy opravdu přišlo. Když začne svítit sluníčko a je teplo, ale stromy nemají listy, není to vončo. Pak se jednou ráno probudíme, koukneme z okna a stromy hýří zelení, mezi nimi se míjí sluneční paprsky, které okamžitě s bzukotem včel naplní atmosféru "jarem". Tehdy začínám být opravdu šťastná a vím, že opět něco nového začíná. :)

    OdpovědětVymazat
  134. Ahoj :-)
    sleduji tě, jak tady, tak na Facebooku. A líbí se mi balíček č. 1 :)

    Abych řekla pravdu, tak jaro mám asi nejraději. I když bydlím ve městě, tak rázem to tady vypadá kouzelně, když vykvetou první stromečky a kytičky a vše hraje barvami. To, že jaro už je tady poznám podle toho, že okamžitě přijde senná rýma :-D

    Email na mě je barca.tisonova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj:-)
    Na jaru mám nejradši ten zpěv ptáčků hned po ránu a to, že všude začne všechno kvést a já konečně můžu začít chodit zas běhat.
    Nejvíc by mě potěšil balíček číslo 1.
    Marie
    Email: Kosteleckamarie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Ahoj :) tvoj blog sledujem cez tri roky :) Na facebooku sledujem pod menom Pepe Bubelínyová :) na jari mám najradšej apríl, pretože v tento krásny mesiac mám narodeniny, a tiež milujem tú vôňu keď sa všetko zobúdza :)
    Najviac by ma potešil balíček číslo 5, prípadnú výhru by som brala ako oneskorený darček k narodeninám :)
    pepetruska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj, na FB jako Karolína Sedlářová :)
    Balíček číslo 5, asi. :) To, že přišlo definitivní jaro, poznám vždy tak, že letím do lékárny pro analergin, zyrtec atd.. :( Bohužel, stačí projít jenom kolem keře. Ale i přes to, že jsem alergická, zbožňuju na Jaru to, že všechno kvete, stromy se zazelenají atd. :)

    email: kajja09@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj, díky za krásnou soutež!
    Na jaru mám nejraději, jak vše kvete, roste, voní, jak je víc slyšet ptačí šveholení. Ty všechny barvy okolo nás mi dodávají lepší náladu. Jaro je pro mě takovým "novým" začátkem, tím, jak se vše probouzí po zimě. Jako maminka malého kloučka oceňuji, že se nemusíme tolik oblíkat, protože je to občas fuška. :D A venku se toho dá také mnohem víc podnikat. Předstupněm jara jsou pro mě sněženky a bledule, ale to pravé jaro přichází až tehdy, když se na komíně u nás ve městě objeví čápi ;)
    můj e-mail lenka.cervenova@seznam.cz, na FB jako Léňa Červeňová
    Líbí se mi balíček č. 1, ale potěšil by mě jakýkoliv :)
    Krásné jarní dny
    Lenka
    Přeji Ti

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj :)
    Sleduji tě na FB jako Káťa Trojáková
    Jaro je moje nejoblíbenější období :) není zima ani moc horko, hlavně po té zimě jak příroda rozkvete a když ráno brzo vstávám a slyším ptáčky jak zpívají hned mám o něco lepší náladu :)
    Jinak libil by se mi balíček číslo 4 :)
    Tady je můj mail Trojakova8@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Sleduji tady i na FB. :) Jaro poznám "po čuchu" - když začně vonět vzduch, tak mám hned jarní náladu. :) Balíček se mi líbí nejvíc pátý. Díky za krásnou soutěž. :)

    Hezký den
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. Ahoj :), mě se na jaru nejvíc líbí, že konečně můžu odhodit zimní kabát, i když teď jeden den odhodím teplou bundu a druhý den si vezmu tílko a pořád dokola :) že přišlo jaro si vždycky uvědomí, když se otevřou zmrzlinové stánky :) nejvíc by mě potěšil balíček číslo 2 :) jana.janirkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj! Jak poznám, že přichází jaro? Probouzejí mě příjemně hřejivé sluneční paprsky, můžu oprášit balerínky a odhodit teplou bundu. Vytáhnout ze sklepa křesílka na balkón a následně si na nich vychutnávat kávu a přitom si číst nějakou super knížku. A takové posezení na letní terásce s kamarády a koktejlem? Ideál!
    Nejvíce se mi líbí balíček č. 5
    rama.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. GFC: ZdeňkaM
    Na jaru mám nejraději teplejší počasí a kvetoucí stromy a květiny. :) Ten pocit u mě spustí to, že můu vyjít ven v tenkém svetříku. :)
    Nejvíce by mi udělal radost balíček číslo 5. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. 1. BLOGLOVIN: adriannecs

    2. Jaro je mé oblíbené období, jsem ráda, že ještě není extrémní horko, ale taky není potřeba si obléknout bundu. A co mě ujistí, že už je jaro tady? Přece ta krásná rozkvetlá příroda okolo. Bydlím u lesa, takže si to užívám maximálně. :)

    3. Balíček č. 1 by byl perfektní. Já sice naštěstí ještě vrásky nemám, ale podarovala bych maminku, ta ráda zkouší nové věci na pokožku.

    4. kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Tak já už kolik dní čekám, až mě popadne nějaká inspirace, co vtipného sem o jaru sepsat a inpirace nikde a čas letí.. Tak hold mám smůlu a musím psát, co mi přijde pod prsty.

    kristyna.gabrielova@gmail.com
    - a balíček bych určitě zvolila č. 1, protože už cca půl roku chodím cvičit ke slečně, která tuto kosmetickou řadu používá - a plet se jí za tu dobu zlepšila neuvěřitelným způsobem. a když vidím na vlastní oči, že něco takhle funguje, prahnu po tom! :D

    - a jaro? v první řadě, jak matka malé dcerky - díky bohu za to, že už jí nemusím každý den strojit do třiceti vrstev, protože jen oblékáním a svlékáním pak člověk stráví snad půl dne. teď můžeme konečně nasadit jen tepláčky a triko, zabalit si mikinu a pití a vydat se na výlet nebo procházku. už to, že můžeme být konečně zase celé dny venku je samo o sobě vysvobození. děti se venku více a lépe zabaví, taky se rychleji unaví a líp potom spí. no mám snad něco dodávat?

    no a vrchol jarního blaha? když si díky tomuhle všemu můžeme dát snad po půl roce s kamarádkou "kafe v klidu". z pískoviště se ozývá dětský smích, my se vyhříváme na sluníčku, před námi dobré kafe, kousek od nás na terase plno květin a místo doma znějící televize nám do toho cvrlikají ptáčci. v tu chvíli fakt nemám co víc si přát :) zkrátka každé ráno, když mě budí oknem svítící slunko, vím, že mě čeká krásný den.

    a dobře vím o čem mluvím - momentálně jsme doma už týden v karanténě "neštovice", ven nesmíme, takže na slunce jen koukáme z okna, dítko je protivný a já pak taky - a to nás týden ještě čeká. pak si to JARO ale zase vychutnáme plnými doušky :)

    OdpovědětVymazat
  146. 1. GFC & FB: Lenka Ďurčeková
    2. Na jari mám najradšej to, že konečne sa oteplieva a všetko začína ožívať. Aj keď ten hmyz, musím povedať, veľmi nemám rada. Príchod jari určite ohlasujú mrazivé rána a vysmiate slniečko počas dňa. :)
    3. Všetky balíčky sú úžasné, ale asi najviac by ma potešil balíček č. 5 :)
    4. lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)