pondělí 27. dubna 2015

Oblíbenci - březen + duben

Krásný pondělní den přeji!

Máme pomalu, ale jistě, konec dubna a tak jsem se rozhodla sepsat oblíbence za poslední dva měsíce, jelikož dříve jsem ty březnové uvést nestihla :) Ono to stejně není nic moc zajímavého, vzhledem k tomu, že se tu opakují novinky z posledních měsíců a k tomu pár ověřených kousků, ke kterým se ráda vracím.. Ale jdeme to omrknout!


Z pečující kosmetiky jsou tu celkem čtyři kousky, které mi jsou nejbližší. Mezi nimi tři pleťové a jeden tělový. Pleťovku jsem v poslední době kompletně obměnila. Nejen krémy a séra, ale našla jsem i pár nových oblíbenců v čistící kosmetice. Staronovým oblíbencem je Posilující odličovač očí od Garnier. O tom už tu kdysi bylo psáno poměrně dost (recenze). Já ho mám ráda čím dál tím více. Víte totiž co on dokáže? Kromě poměrně jednoduchého a rychlého odlíčení, umí také zlepšit kvalitu mých řas! Opravdu tam nějaký posilující efekt bude, protože od té doby, co ho zase používám, mám řasy delší a lepší! Miluji to! Dalším favoritem je překvapivě Micelární voda Sensitive od Ziaji. Proč překvapivě? Protože jsem od ní mnoho nečekala. A to z jednoho prostého důvodu - kdysi jsem nějakou micku od Ziaji zkoušela a bylo to naprosto šílené. Ovšem tato je vážně skvělá! Bez obav krásně odlíčí (a zvládne i oči, i když ji na ně primárně nepoužívám), zanechává pleť čistou a svěží, nelepí a je bez parfemace. Jednoduše zvládne vše, co od ní potřebuji.. a mám pocit, že mé pleti vážně svědčí. Posledním pleťovým pomocníkem je Čistící pěna Pureté Thermale od Vichy. Celá tato řada mne zaujala, ale zaručeně vede tenhle kousek. Čištění pleti je s pěnou vážně příjemnou záležitostí, pěna je jemná a přesto hezky vyčistí poslední zbytky make-upu a nečistot (v mém případě je pěna posledním krokem mého čistícího rituálu). Pleť je poté taková trochu "vyhlazená" a lesklá, ale vím, že ji pěna dává důkladnou péči. Plusem je i příjemná vůně a praktické balení. No a posledním kouskem na fotce je krémový sprchový gel Dove Purely Pampering. Inovované složení udělalo sprcháče této značky ještě fajnovějšími. Tento je mým favoritem, krásně provoní pokožku po vanilce (ale na výběr je asi z 15 variant) a zanechává ji neskutečně jemnou a hebkou. Povedená záležitost!


Z dekorativní kosmetiky jich je tu o něco více. Nedávno jsem začala testovat paletku matných očních stínů Redemption Palette Iconic Elements od Makeup Revolution. Přiznám se, že na matné stíny jsem nikdy nebyla, ale tahle paletka má něco do sebe. Asi se začnu o matné stíny zajímat trochu více. Velký návrat mezi oblíbence vykonal Imperial Make-up od Dermacolu. Jedno balení už mám za sebou (recenze), tohle je již druhé. Sáhla jsem po něm v obchůdku poté, co jsem byla neuvěřitelně zklamaná z make-upu, který jsem si koupila nějaký čas předtím. Potřebovala jsem jistotu a tu u make-upů od Dermacolu mám. Velmi milým překvapením a skutečně významným favoritem u mne jsou stíny za pár kaček od značky Rival de Loop. Mám je na doporučení youtuberky Markéty a jsem neskutečně ráda, že jsem to riskla a koupila si je..! Odstín 04 Latte Macchiato je totiž vážně skvělý. Krásná pigmentace a odstín hodící se na rozjasnění do vnitřního koutku, na celé víčko či pod obočí.. Určitě se o něm dozvíte více, o to vás nemohu ochudit. O linkách značky Bodyography jste si mohli přečíst před pár dny tady. Stručně řečeno, pokud jste na linky trošku leví jako já, tak tohle je to pravé ořechové. Linky se kreslí velmi jednoduše jedním tahem, vykouzlíte jak ultra tenké tak silnější.. barva je černočerná a vydrží na oku po celý den i po celou noc! To si nejde neoblíbit. Posledním kousek je opravdu překvapením. I pro mě samotnou. Je jí řasenka Miss Manga Punky od L'oréal Paris. Kdo by to byl čekal, že řasenka, která má slepovat, se mi bude tak moc líbit? Jenže, moje řasy jsou prostě extra divné. Neříkám, že by tak úplně neslepovala, ALE rozhodně to není taková tragédie, jak bych čekala.. Navíc, ten kartáček je ideální pro moje spodní řasy. Umí s nimi vážně divy! Jaktěživ jsem neměla tak krásně namalované spodní řasy jako právě s touto řasenkou.. Určitě očekávejte obsáhlejší recenzi, tu si v tomto případě nesmím nechat ujít.


Tak a to je pro tentokrát vše. Take zase za měsíc-dva v podobném souhrnu! ;)

Co jste si oblíbili vy? Máme některé oblíbence společné?

33 komentářů:

  1. Parádní oblíbenci! Určitě se shodneme na odličováku od Garnier - měla jsem asi 6 balení po sobě a teď jsem chtěla ozkoušet něco nového, tak jsem sáhla po Nivee (ach ty slevové akce) a po legendárním YR s chrpou a jako trága! Už se těším, až se zase vrátím ke Garnieru! Matnou paletku od MR mám taky, ale tu druhou. Každopádně spokojenost veliká! Pokud by tě zajímalo víc, tak mrkni na oblíbence na mém blogu ;-) http://stastnamama.blogspot.cz/2015/04/oblibenci-brezen-2015.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR s chrpou bych už měla také vyzkoušet :D ale teď jsem ráda, že mám tenhle.. je prostě fajn! :) Nivee bych asi nevěřila, jejich pleťovku zrovna dvakrát nemusím a odličovačům se obzvlášť vyhýbám.. všechny co jsem od nich měla tak buď neodličovaly nebo štípaly v očích.. a díky, určo mrknu ;)

      Vymazat
    2. no, já bych se na něj radši moc netěšila - nakonec mě vytočil tak, že už visí na blogu :-D http://stastnamama.blogspot.cz/2015/04/dokonaly-odlicovac-od-yves-rocher.html#more

      Vymazat
  2. Vodu od Ziaji bych ráda také vyzkoušela, tak uvidíme :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překvapivě mi teď produkty Ziaja vážně vyhovují, micelárkou počínaje, mýdly konče.. :) se zlepšili nebo nevím! :D

      Vymazat
  3. Jsem zvědavá na recenzi řasenky, já jí pořád ještě nevěřím :D Jak může celá blogosféra milovat něco, čemu se baby na celým světě snažily roky a roky vyhnout?

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem také nevěřila a proto jsem ji chtěla vyzkoušet :D jako jo, přijde mi hrozně divná strategie a prostě ta reklama, kdy se snaží zaujmout tím, co všechny nesnášíme - slepování řas.. nechápu, kdo by si na základě toho dobrovolně šel koupit řasenku.. :D ale když jsem vyzkoušela a zjistila, že ve výsledku to s ní tak hrozné není a teď po pár týdnech (testuji cca 4 týdny?) mi dělá vážně fajn řasy, proč ne?! :)

      Vymazat
  4. Paletku od MRL akorát Iconic 2 jsem si taky teď hodně oblíbila :) I sprchové gely Dove, nejlépe se s nima holí nohy a pokožka je po nich táák hebká! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Já mám po umytí tímto sprcháčem pocit, že se ani nemusím mazat :D :)

      Vymazat
  5. Zrovna teď mám taky oblíbený sprchový gel od Dove, sprcháče od Dove jsou prostě skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně moc fajn! Podle mě jedny z nejlepších, které se u nás v drogériích dají sehnat :)

      Vymazat
  6. Nalákala jsi mě na tu micelárku od Ziaji, jinak peletky od Make-up Revolution jsou skvělé a stejně tak mi seděl oční odličovač od Garnier :)

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta micka je vážně příjemná a za fajn peníze :) Nevím čím to, ale Ziaja mi momentálně vážně skvěle sedí!

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. A to mě zase matná moc nelákala a jak jsem z ní teď nadšená :D

      Vymazat
  8. Těch nových sprcháčů od Dove mám víc a zjistila jsem, že právě ten co máš na fotce mi přijde konzistencí i hydratací ještě o něco lepší než ty ostatní vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Já mám také takový pocit, že tenhle je nejkrémovější a takový nejjemnější! :)

      Vymazat
  9. Paletka vypadá prostě úžasně. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné produkty a krásný článek.
    Nechám se inspirovat.
    MR paletku mám také a je naprosto super. Odličovač očí od Garnier je také prima.
    Zvu tě na můj blog. ... a nejen tebe.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. To je jak kdybych se dívala na fotku svých věcí :D Dove sprcháče z řady Purely pampering mám úplně nejradši, make-up Imperial je mou stálicí, Make-up Revolution paletky mám 3 a tahle je jedna z nich a odličovač Garnier patří do mé top 3 odličovacích přípravků na oči :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  12. Souhlasím o odličovačem Garnier, jedu už druhé balení a myslím, že ho jen tak nevyměním:-) Micelárku bych možná vyzkoušela, tím spíš, když se chystám dělat objednávku Ziaja, už jsi mně nalákala na tekutém mýdlo, tak teď mám nutkání do objednávky přihodit i micelárku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, Ziaja prostě poslední dobou jede! :) Garnier odličovač už také asi jen tak nevyměním.. i když je ještě pár kousků, které chci vyzkoušet :D

      Vymazat
  13. Zaujaly mě to stíny od Rival de Loop, asi nějaké zkusím. Díky za tip :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou poměrně chválené, takže vážně doporučuji minimálně omrknout ;)

      Vymazat
  14. Mně by se určitě moc líbila ta pěna od Vichy. Mezi mé oblíbence za březen a duben patří hydratační čistící pěna od Biodermy. Ale tu od Vichy jsem nikdy neměla, podle mě je Vichy ještě lepší než Bioderma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš podobný kousek :) já s Biodermou moc velké zkušenosti nemám, ale nevím proč, ani mě nijak neláká :-/

      Vymazat
  15. Tu řasenku od lorealu mám taky a nějak nevím, co si o ní myslet.. Je to takové divné, protože jsem zvyklá používat řasenky s velkým kartáčkem.. Takže ji ještě zkusím použít na spodní řasy a kdyby mi ani to nesedělo, tak ji věnuji do giveaway :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si na ní prvních pár dní nemohla zvyknout.. ale čím déle ji mám, tím nadšenější z ní jsem.. jak trochu proschla, tak ty spodní řasy....! :)

      Vymazat
  16. Ja mám veľmi oblúbenú Mangu ale tú ružovú, túto som zatiaľ neskúšala, ale určite niekedy keď dopotrebujem tých asi7 čo mám teraz :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžová Manga je hodně oblíbená, já jsem ji teda nezkoušela, ale hodně kamarádek ji má v oblibě :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)