středa 4. března 2015

Oblíbenci - únor 2015

Krásný středeční den!

Právě asi sedím v kině (jooo, konečně jsem se dostala i já do kina na 50 odstínů šedi, haha), ale nezapomněla jsem na vás a proto jsem ráno připravila oblíbence posledních dní. Řeknu vám, že jich mám v poslední době hodně a to jsem si pak vzpomněla, že jsem asi ještě jednoho-dva nehodila na fotku.. tak ti se tu objeví v dalším měsíci. Se zase jednou daří a mám štěstí na dobré kousky..


Několik oblíbenců se našlo jak v pečující, tak v dekorativní kosmetice. Prostě od všeho něco :)

Z pečující kosmetiky tu jsou samé voňavé záležitosti. Ani nevím, která mi voní víc :D Ale jo, nejvíce si lahodím asi u Tělového mléka Oil Beauty od Garnier. O tomto mléku už bylo hodně debat, někdo byl nadšený, někdo méně.. Já tedy nadšená jsem! Už peeling této řady mi strašně voněl a byla jsem z něho unešená, takže u mléka to není jinak. Ta vůně je prostě božská! I kdyby to byla jediná jeho dobrá vlastnost, tak za to stojí. Z žádné vůně jsem nebyla nikdy tak vyplesklá :D Fajn je, že na těle vydrží ještě dlouho po namazání a ten příjemný pocit.. Opravdu skvěle hydratuje a já se prostě cítím skvěle! :) Nejinak je tomu u Peelingu Planet Spa od Avonu. Jestli mám u Avonu něco v oblibě, tak je to řada produktů Planet Spa, kde jsou opravdu povedené kousky. Tenhle peeling je z řady s bambuckým máslem a hnědým cukrem a to je prostě lahodaaa! Nejraději bych vždycky ochutnala! Krásná sladká vůně cukru - karamelu, mňám! To prostě musíte mít! :) Peeling je dostatečně hrubý, aby 2x do týdne zbavil pokožku odumřelých buněk a zanechal ji krásně jemnou a čistou. A pak je tu největší překvapení měsíce a tím je tohle dokonalé Krémové mýdlo s vůní Čaj se skořicí od značky Ziaja. Řeknu vám, tohle nás (mě i ségru) vážně dostalo! Mýdlo krásně voní, to je věc první, kterou si vás získá. Ta vůně navíc opravdu vydrží hodnou chvíli po umytí, boží! Jenže navíc má dokonalou texturu, je krémové a ruce krásně zjemní a hydratuje! Vážně super, takovou parádní péči jsem od tekutého mýdla dlouho nezažila.. a rozhodně to není moje poslední balení! :) No a pak je tu Osvěžující sprchový gel, který jsem vám představila nedávno v samostatném článku. Značka Sebamed mne mile překvapila tímto provoněným kouskem. Další hezká vůně, tentokrát ale trochu "drsnější", pánská.. pro změnu, abych nebyla moc přeslazená :) Fajn je, že je intenzivní a vydrží na pokožce i po umytí. Sprcháč probudí vaše smysly a příjemně zrelaxuje, je jemný a nevysušuje, skvělá záležitost.


Dekorativní oblíbenci jsou snad ještě více překvapující. Nečekaně jsem si totiž oblíbila hned několik kousků od Essence, až mne to samotnou překvapilo, protože v posledních měsících jsem se této značce celkem vyhýbala. Jako první překvápko byl gel-lak Gel Nails at home ve variantě French. O té jsem vám psala hned po vyzkoušení, abyste si jej dokázali kdyžtak sehnat, protože se stahuje z prodeje. Já už jsem ho bohužel sehnat nedokázala, což mě dost mrzí, protože tímhle tempem budu za chvíli bez laku :D Mám ho opět na nehtech, prostě mu nedokážu odolat :) ta jednoduchá manikúra, kdy se o nehty nemusím týden starat, mě prostě baví! Škoda, škoda, že tenhle kousek balí, protože by si určitě odběr našel.. :( Další kousek od této značky, který jsem v poslední době používala o sto šest jsou stíny 3D. Mám je v odstínu 07 Irresistible fullmoon flash, což je champagne (na oku spíše stříbrná) a tmavší kovová hnědá. Nebudu tvrdit, že neexistují lepší, to určitě ano, ale hrozně jsem si oblíbila ten světlý odstín, který je úžasný na projasnění do vnitřního koutku. Obal je laciný a stíny práší, co se týče vlastností není to žádné eso.. Ale když se mi stíny povede správně nanést a ony si po chvíli "sednou", tak je mám výrazné po celý den a parády nadělají dost. No a poslední kousek z dílny Essence tu mám Dlouhotrvající rtěnku v odstínu 14 Adorable matt!, což je typická rudá s matným finišem. Líbí se mi a překvapila mě. Není sice nejhydratačnější, ale vydrží poměrně dlouho a na rtech vypadá vážně hezky. Na rtěnku, která stojí 70 Kč je to vážně úspěch. Pak na fotce najdete ještě 24H Perfect Stay oční stíny v tužce od Astoru, o kterých jsem psala zrovna včera (klik), takže se tu nebudu opakovat. Řeknu jen, že mne velmi mile potěšily a to jak odstínem, konzistencí, pigmentací, jednoduchou aplikací, tak hlavně skvělou výdrží. Na jednoduché a rychlé líčení jsou nejlepší! Tohle se povedlo a obávám se, že nezůstanu pouze u tohoto odstínu.. :) Na závěr je tu ikona mezi tvářenkami a to veleslavná Zapečená tvářenka od Bourjois. Ta tu nesmí chybět. V poslední době sice používám raději bronzer místo tvářenky, ale díky této se k tvářenkám zase vracím. Mám ji v odstínu 34 Rose D'or, což je krásná růžová. Pro zimní období ideální, takže proto ji nyní tak ráda využívám :) Nebudu tvrdit, že jsem nepotkala nikdy nic lepšího, ale vůbec není špatná. Pigmentace a výdrž jsou super, na můj vkus akorát až trochu moc práší.. Ale to ji prominu..


Tak a to je pro dnešek vše.. Určitě čekejte do budoucna o oblíbencích samostatné recenze, na některých už se důkladně pracuje, jiné mám prozatím v hlavě :) 

A co jste si v posledních týdnech oblíbili vy? Máme některé oblíbence společné?

P.S. Proč já ani to rychlé prolétnutí oblíbenců nedokážu napsat nějak ve zkratce..? :D

9 komentářů:

  1. Ten rúž vyzerá super a rovnako aj peeling od avonu, planet spa má veľmi voňavé veci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Řadu Planet Spa od Avonu mám moc ráda a peeling jsem ještě nezkoušela - kouknu! :) Od Essence se těším na gel laky na nehty, tak snad budou alespoň trochu dobré jako gel nails at home :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mýdlo Ziaja musí vonět vážně skvěle, nemají s takovou vůní třeba sprcháč? :-D Kosmetiku Sebamed teď budu poprvé mít možnost vyzkoušet, tak jsem zvědavá, mezi tou hromadou vzorečků, co jsem k produktům dostala je nějaký sprchový gel taky, tak ho určitě vyzkouším :-) A rtěnku Essence v tomhle odstínu mám taky, je super, i když poslední dobou jsem si více oblíbila odstín 09 wear berries! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Řadu Planet Spa od Avonu mám taky moc ráda a to mýdlo od Ziaji budu muset vyzkoušet. A musím říct, že nechápu, jak mi mohl uniknout tento nádherný odstín rtěnky od Essence, ten musím mít :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký oblíbenci :) Nemám zkušenost ani s jedním produktem :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Oblíbenci pěkní, já přicházím na chuť Essence rtěnkám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. 3D stiny jsem take zkousela a prijdou mi fajn.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. na ten odstín rtěnky se budu muset mrknout v drogérii, ta barva mi úplně učarovala :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)