čtvrtek 5. února 2015

Měsíční dotek od Dermacolu

Krásný den přeji!

Už nějaký ten pátek tu mám "novinku" Moon touch - pěnové oční stíny od Dermacolu. Přiznám se, že nejsem moc velkým fanouškem pěnových stínů.. tak nějak s nimi mívám problém s výdrží a občas i aplikací a jednoduše, pudrové jsou pro mne lepší :) ale pak jsem se opět hecla, třeba mne přeci jen dokáží mile překvapit.. a tak jsem se do nich pustila..



Oficiální popis: Zářivé barvy se třpytivým měsíčním efektem z kolekce očních stínů Moon Touch dodávají očím intenzitu a hloubku. Obsažené drobné třpytivé částečky vytvářejí na víčkách nádherné odlesky. Lehoučká, velmi jemná pěnová konzistence dokonale přilne k povrchu víčka a neslévá se v očním záhybu. Stíny jsou voděodolné a mají dlouhotrvající efekt, líčení vydrží po celý den. Snadno a rychle se roztírají, lze je jednoduše aplikovat prsty.


Stíny jsem obdržela v odstínu č. 16, což je hodně jemná růžová, řekla bych až stříbrno-růžová. Má hodně studený, stříbrný nádech, skutečně až měsíční :) Vypadá to každopádně moc povedeně a na očích se mi ten efekt líbí! Dá se díky své světlé barvě a nádechu použít v malém množství i jako rozjasňovač. Stíny jsou v umělohmotném, průhledném kalíšku, který vydrží pád (nechtěně několikrát vyzkoušeno!). Fajn je, že díky průhlednosti alespoň vidíte, kolik vám toho zbývá a nebo případně po jakém odstínu saháte, máte-li jich ve své sbírce víc. Konzistence je vskutku zajímavá. Přijdou mi dost podobné slavným Color Tattoo, i když o chlup více našlehanější. Na víčko je nanáším většinou opravdu pouze prsty, případně štětcem na korektor, který se mi používá na krémové stíny nejlépe. Prsty však vyhrávají, hezky se s nimi stíny na víčko přichytnou a zapracují. Stíny jsou dobře pigmentované, vždy akorát aplikuji alespoň dvě vrstvy pro opravdu sytý odstín. Voděodolnost je v tomto případě opravdu splněna, pokud si nemnete oči, tak se vám stíny nesmyjí ani v bazénu. To je velké plus a proto je moc ráda nosím. Na druhou stranu zase nebudu tvrdit, že se přes den ani trochu nehnou.. Drží sice obstojně, ale v záhybech se mi na víčkách slijí a jakoby "stékají" dolů. Zatímco přímo u řas mám stíny po celý den v pořádku a v silné vrstvě, čím více k záhybu, tím méně stínu na víčku.. Na to bohužel vyzrát nedokáží, holt prostě mastná víčka. Zase ale musím říci, že tím, že jde o světlý odstín, není slévání tak okaté.. avšak ve chvíli, kdy bych měla s podobnými vlastnostmi třeba nějaké černé/hnědé/modré stíny, tak to vidět bude a dost.. Nemůžu tedy říci, že bych byla stíny úplně nadšená.. Své místo najdou a určitě vím, kdy se budou hodit.. ale považuji je za průměr a rozhodně nenahradí moje oblíbené kousky.

Najdete je tady, dostupné by měly být ve 12 barevných variantách. Cena je 149 Kč za 4,9 g.


Po čtyřech hodinách na očích:


Znáte tyto stíny? Používáte?

14 komentářů:

  1. Tyto stíny neznám, vlastně mám doma jen samé pudrové, pěnové jsem ještě neměla
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle stiny me moc nelakaji, radsi zustavam u pudrovych :-) Ale barvicka je opravdu moc hezka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taktéž mám mastná víčka, takže se mi slévaly, tak jsem je bohužel musela dát někomu jinému. Každopádně je to škoda, odstíny mají moc pěkné :)

    Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna včera jsem si je jen tak na zkoušku koupila v drogerii Teta ve výprodeji za 29,90 Kč,tak jsem si vzala rovnou dva odstíny a za tu cenu jsem s nimi nad míru spokojená!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, mám doma troje... A ty první, co mám rok jsou docela vyschly... Ale s bází mi drží nádherně...
    Jediný, co se mi nelíbí je ta cena...

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem přiznivkyně Color Tattoo, ale tyto jsem ještě nezkoušela, docela mě lákají. Asi je někdy prubnu v nějaké akci :). Mám ještě ráda krémovky ze Sephory.

    OdpovědětVymazat
  7. raději mám pudrové stíny, ale odstín je to krásný :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Na tyto stíny jsem několikrát koukala v drogérii, ale vzhledem k tomu, že se mi víčka taky dost mastí a dost se mi stíny slévají, tak jsem je vždy v drogérce nechala a asi i nechám... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne sú, škoda toho "cestovania"... mne by určite robili to isté, pretože mám tiež mastné viečka :( Ale máš pravdu, že to zasa nie je až tak veľmi vidieť :)

    OdpovědětVymazat
  10. Stíny znám, ale žádný doma nemám - tohle je ale krásný odstín! :) Ale nevím, jak by mi držely na víčkách...

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám krémové stíny hodně ráda a tyhle vypadají hezky, ale ta výdrž teda nic moc. No podívám se na ně v drogerii a uvidím, jak se rozhodnu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tyto atíny měmoc nezaujaly. Mám podobnè od Oriflame, ale nepoužívám je moc často, protože mám radši pudrové :)

    OdpovědětVymazat
  13. Měla jsem jiný odstín, ale stejnou kolekci, ale nijak mě nezaujaly a ani mi na víčkách nedržely :D:/ Ale jinak je Dermacol super, hlavně jejich řasenky! :D♥

    OdpovědětVymazat
  14. Měla jsem je přibalené v nějakém časopise. Byly ve zlatém odstínu a to je něco pro mě. Ovšem poté, co mi nedržely na víčku ani s bází a slévaly se do očního ohybu, jsem je vyhodila...

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)