pátek 6. února 2015

Spotřebováno - leden 2015

Krásný páteční den!

Než nám nadobro začne víkend, je tu další Spotřebováno, tentokrát za leden. 


Zatímco prosincová spotřeba byla dosti umírněná, ta lednová stála celkem za to (stejně tak za to bude stát i ta únorová, vzhledem k tomu, že je začátek měsíce a já už se tu zase topím v odpadcích :D). Celkem 11 kousků + 1 pytlíkový vzoreček. Tentokrát několik kousků z pleťové kosmetiky, samozřejmě tělovka a pozooor! Dokonce i 2 kousky dekorativní! Úspěch.


Prvně mrkneme do sprchy. Tam jsem tentokrát zdolala hned tři kousky. 

Bio tělový peeling Čokoláda Saloos - jeden z nejoblíbenějších peelingů, jaký jsem kdy měla. Hezkým obalem to začalo, příjemnou, ne-li přímo dokonalou vůní to pokračovalo a krásně jemnou a naolejovanou pokožkou to skončilo :) Kdo má rád čokoládu, tak si tuhle vůni dozajista oblíbí. Kdo má rád hrubší peeling, tak si bude v tomto případě lebedit, protože se vydrhnete opravdu důkladně. A kdo se nerad maže, tak by mohl být také nadšený, protože peeling má olejový základ, který zůstane na vaši pokožce i po umytí. Budete tedy krásně vonět a navíc už se není třeba mazat. Prostě další balení mne určitě časem nemine. Hodnocení: 5/5.

Vyživující peeling na ruce a nohy s bambuckým máslem Planet Spa Avon - mi pomáhal s péčí o nohy. O svá chodidla musím pečovat, abych neměla tvrdé paty. Tenhle kousek jsem používala cca 2x týdně k odstranění tvrdé a suché kůže. Možná by mé nohy snesly i tvrdší peeling, ale tenhle byl dostatečný, poté stačilo nožky jen namazat. Co se mi líbí je jeho úžasná parfemace, voní jako karamel a káva dohromady, hmmm.. nádhera! Vydržel mi poměrně dlouho, cca 5 měsíců používání 2x týdně. Hodnocení 4,5/5.

Sprchový gel Peaceful Reflection Avon - sprchové gely z řady Senses jsou mé oblíbené. Jsou krémové, krásně voní a vůně vydrží i dlouho po umytí. Po umytí zanechávají pokožku krásně jemnou a spokojenou. Tenhle byl stejný případ, vůně byla moc příjemná a já se v budoucnu určitě nebudu bránit dalším těmto gelům. Hodnocení 5/5.


Teď se jdeme trochu namazat.. :)

L.A.Skinny - krém proti celulitidě už také padl za vlast. Celulitida úplně nezmizela, ale proč si zadek občas nenamazat. Krém je fajn, vůně je prazvláštní a velmi těžko identifikovatelná, konzistence krémová. Krém se ihned vstřebá, zadek vám k tomu zchladí. Pokožka zůstane jemná a hydratovaná a alespoň o chlup napnutější se mi zdá. Jenže víte jak, krém samotný v tom nepomůže, chce to dřít a makat.. Hodnocení: 4/5.

Rexona Maximum Protection - byla jeden čas mojí nejoblíbenější záležitostí proti pocení. Vlastně pořád ji mám ráda. Jenže pár zničených triček ji jen tak neodpustím. Nevím čím to je, ale na některé materiály působí Rexona (a s ní i můj pot) jako žíravina a na černých tričkách se mi nadělaly bílé fleky. Achjo. Jinak si prostě rozumíme.. pokud ji použiji večer, tak ráno se už nemusím ani mazat, jsem proti pocení chráněná dostatečně. Pokud se s ní namažu ráno, tak mě ve většině případů také ochrání.. a to je to, co od antiperspirantu chci. Tak já vám nevím, asi to risknu a zase se k ní časem vrátím.. Mám ji ráda i přes tu neplechu. Hezky voní, pomáhá a když se naučíte, jak se oblékat, tak se vyhnete i šmouhám na tričkách (to nemluvím o těch vyžraných flecích).. Prostě fajn no. Ale strhnu ji ten jeden bod minimálně! Hodnocení: 3,5/5.

Krém na nohy Peo - krém na nohy byl pro mne celkem zklamání. Na to, že byl určen na ztvrdlé paty, tak s nimi vůbec nic nezvládl. Paty beze změny i po dlouhodobém používání. Konzistence trochu vodovější a nemastné složení napovídají tomu, že to nebude žádný šlágr. Levandulová parfemace sice snesitelná, ale ta už to nezachrání. Tenhle kousek tedy zklamal. Hodnocení: 1/5.

Svěží tělové mléko Rebarbora & Jahody Aroma Ritual Dermacol - naprosto neodolatelná, svěží vůně jahod a rebarbory.. prostě krása! Já na ní doslova ujížděla! Mléko je tekutější konzistence, má krásnou růžovou barvu, to by člověk nejraději ochutnal.. :) Rychle se vstřebává, zanechává provoněnou, jemnou a snad i dostatečně hydratovanou pokožku.. přesně jak to od mléka požaduji. Tak se třeba v létě znovu setkáme! Hodnocení: 4/5. 

+ vzorek krém na ruce z řady Kozí mléko od Ziaji.


Micelární voda Garnier - je velmi povedená záležitost této značky. Jak jsem z počátku měla takový nejistý pocit z ní, tak jsem si ji při pravidelném používání jednoduše zamilovala. Je fajn, vážně. Je bez parfemace, má vysoce tolerantní složení. Vyhovuje mi i na odlíčení očí a voděodolného make-upu. I když mi trvalo, než jsem se to s ní na oči naučila, přišlo to.. O velkém, bezedném a roztomilém balení ani nemluvím. Trochu problém s tím růžovým víčkem, občas šlo otevřít ztuha, ale jinak prostě super. Pokud se vám nechce do micelárky investovat jmění, tak si jděte pro ni, protože za ty peníze je vážně super. Hodnocení: 4,5/5.

Čistící pěna Beauty System Clean&Neat Douglas - se mnou strávil posledních pět měsíců ve sprše. Čistící gel, který po kontaktu s vodou mírně napění a důkladně vás zbaví zbytků make-upu. Líbí se mi svěží parfemace, gelová konzistence i bílá perleťová barva. Ale hlavně ten výsledný efekt - vyčištěná, jemná a hebká pleť. Pleť po použití nepnula ani se nevysušovala (což momentálně říci nemůžu :-/). Fajn záležitost. Hodnocení: 4/5.

Imperial Make-up Dermacol - byl mým oblíbeným make-upem pro období podzimu/zimy. Má totiž ideální odstín pro toto období (odstín 1). Ideálnější světlý odstín není, sedí mi jak hrnec na prdel. Konzistence je tekutější, stačí ho malé množství, protože je hutnější a celkem obstojně kryje. Efekt je přirozený, neměla jsem s ním pocit masky, prostě paráda. Snad jen nevydrží věčnost, během dne se usazoval ve vráskách a nebyl zcela otěru-odolný. Zas ale musím podotknout, že večer ho většina na obličeji zbyla na čistící tamponek a micelární vodu :) Za mě tedy celkem fajn kousek a zvažuji, zda to už do jara vydržet nebo si běžet pro další balení :D Hodnocení: 4/5.

Sumptuous Extreme Estée Lauder - byla miniatura legendární řasenky. No, proč je tento kousek tak legendární dodnes nechápu, protože mne řasenka absolutně zklamala. Že mi s řasami nic extra neprovedla, to ještě beru, protože to nezvládnou 3/4 řasenek.. ale že mi to při kontaktu s vodou málem vypálilo oči, to ji opravdu neodpustím :D Hodnocení: 2/5.

Tak a jsme na samém konci, přátelé! Prázdné obaly tímto zveřejněním vyhazuji a vy se už můžete těšit na příští měsíc.. To toho zase bude hromada.. :) 

Pěkný zbytek dne!

16 komentářů:

  1. Na micelárku od Garnier jsem teď psala recenzi a byla jsem s ní velmi spokojená. Zaujal mě ten čokoládový peeling.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. S Imperialem souhlasím! já ho ale zase ráda nosím v létě. Měla jsem jej v odstínu Nude, což je poměrně tmavý cover a variantu s pumpičkou, takže maximální spokojenost. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Micelarni vodu od Garnier bych rada uz konecne zkusila, ale tedka mam od Nivei.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Micelarku od Garnier mam taky a je vazne super :-) A nejaky Saloos peeling musim uz konecne taky vyzkouset :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná spotřeba! Musím si pořídit ten peeling, ten musí být super a láká mě i ten krém proti celulitidě :)

    Rise and shine sleepy heads!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Imperial make-up mám moc ráda, sedí mi ten druhý odstín. Mám ho doma i v tom nejsvětlejším, ale i teď v zimě je na mě světlý až moc. A pamatuju ještě jeho pumpičkové balení. Pak ze sortimentu Dermacolu zmizel, tak jsem ho obrečela a jeho návrat mě moc potěšill. Rebarborovo jahodový mám sprcháč a je to fakt super věrohodná vůně, připadám si jak rebarborová buchta. :-D Fakt originální kombinace. No a ten čoko peeling od Saloosu si píšu, zaujal. I to čistidlo z Douglasu nezní marně.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Holka, holka, co mi to děláš? Na mém wishlistu přibyly další tři položky :D Saloos peeling, který vypadá vážně božsky, micelárka od Garnieru a čistící gel od Douglasu, protože jsem včera shledala, že moje modrá Niveácká pěna už dlouho nevydrží :D
    Peeling na ruce a nohy od Avonu mám asi měsíc a nemůžu si stěžovat, používám ho 2x týdně před manikúrou a je bezva :) A nemám sice tělové mléko, ale rebarborový sprcháč čeká v šupleti až se dostane na řadu :D

    OdpovědětVymazat
  10. Uvažuju o tom makeupu od Dermacol, jelikož jsem dost bledá, tak by mi mohl snad sedět :) Musím říct, ač jsem si nemyslela, že bych to někdy řekla, že ten od Rimmel (úchvatně světlý odstín nad kterým všichni básní) by byl na jaře až moc světlý :D možná fakt jenom na tu zimu jako ty jsi používala ten Dermacol...

    OdpovědětVymazat
  11. Souhlasím s tím popisem u čokoládového peelingu :) Od Dermacolu mám teď melounové tělové mléko, vůně je božská a pěkně se vstřebává i hydratuje
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. Ta rebarbora s jahodou je opravdu úžasná, měla jsem sprcháč a byl super!
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  13. S micelárkou od Garnier musím souhlasit, poměr cena/výkon nepřekonatelný :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten peeling od Avonu miluji, už mám druhé balení a nemůžu se nabažit vůně :) !
    Micelární voda Garnier je taky moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  15. řadu aroma rituals od dermacolu zbožňuju - ať už tělová mléka nebo sprcháče :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Na micelárku od Garnieru mám zálusk už pěkně dlouho, ale napřed musím dopotřebovat to, co mám doma, tzn. Mixu, L'oréal a Blanchette B, sakra :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)