pondělí 12. ledna 2015

New in - prosinec 2014

Krásný pondělní večer!

Opět po pár dnech prodlevy, takže jsem zase porušila svoje slovo, já vím.. ale byl to tak božský víkend, že tomu ani nemůžu uvěřit :) to mě snad aspoň trochu omlouvá :D A dnes, namísto psaní diplomky si dáme všechny prosincové úlovky.


Řeknu vám, že prosinec byl neskutečně bohatým měsícem. To snad ani není možný. Štědrý byl ke mně Ježíšek, ale také sponzoři, kteří posílali spoustu novinek a dárečků. O něco jsem se rozhodla samozřejmě rozdělit, první výhra už je na cestě ke své nové majitelce, další vás určitě čekají. Radost jsem doufám udělala i několika svým bližním. Nebudu se tentokrát ani pokoušet spočítat všechny ty přírůstky. Jsem si více než jistá, že bych na něco zapomněla.. Takže řeknu jen, že přibyla spousta produktů na vlasy, které se snažím pomalu, ale jistě testovat, spousta tělové kosmetiky, kterou se mi podaří spotřebovat a otestovat asi tak za dvacet let, vzhledem k mým zásobám :D a také něco z dekorativky.


Hned na začátku měsíce ke mně dorazila tahle sada na nehty Striplac od Alessandra. Už jsem vám o ní psala, sada je v pěkném černém kufříku a obsahuje vše, co na začátek potřebujete. Mé zkušenosti a bližší popis najdete v tomto článku. 


Od mamky jsem dostala velký kosmetický balíček, kde byly mimo jiné tyhle kousky. Sprchové gely (Palmolive a Oriflame Wonderful) se hodí vždycky, těch mám příšernou spotřebu, takže je ve sbírce vítám. Dále jsem tam objevila nějaké krémy (Oriflame Wonderful, Planet Spa tělové máslo Avon, které není na fotce), toaletní vodu Eclat Weekend od Oriflame a deodorant Rexona.


Jeden z balíčků, který před Vánoci dorazil byl od značky Henkel, ve kterém se schovávala sada šampon a balzámu na vlasy od Schaumy, také tam byl skvělý Schauma suchý šampon, který zbožňuji. Pánský FA Men se neztratí, i kdybych ho měla používat sama a got2b sprej na rovné vlasy prý zase otestuje ségra. Jednoduše super balíček.


Další balíček byl od Garnier a schovával celou vlasovou řadu Fructis Densify. V té se schovává šampon, balzám na vlasy, maska a sérum. Balíček už prochází testovací fází, takže o článek určitě nepřijdete :)


K Vánocům dorazilo i příjemné překvápko z dílny L'oréal a to lak na nehty a rtěnka z Nude kolekce. Dorazila Freida, která mi od první chvíle padla do noty. Další lak je karátový top coat, který vypadá vážně úžasně! Posledním úlovkem na fotce je Chubby stick od Clinique. Ano, konečně i já jsem měla možnost ho vyzkoušet! Na testování mi byl zaslán z e-shopu Parfémy Elnino.cz.


Luxusní dárky přišly od zastoupení Vichy a La Roche-Posay. V nejnádhernější pixle od Vichy přišly jejich nejlepší produkty - Idéalia krém a Termální voda. K tomu tam byly přibalené nějaké vzorečky, jednoduše nádherná krabička! Od La Roche-Posay prišla papírová krabička s dalšími dvěma produkty a přáním k Vánocům, v té jsem objevila Cicaplast (viz níže) a Hydraphase oční gel, který se objevil v Novoroční soutěži. Tohle se opravdu povedlo a týmu Vichy a LRP patří velké díky! :)


Sice pozdě, ale přeci (až po Vánocích) se ke mně dostala i vánoční krabička plná překvapení od Avonu. Též mne velmi potěšila, protože v sobě schovávala úžasné kousky! Sadu Hollywood, která je nyní v prodeji - lak na nehty, tužka na oči a rozjasňovač. Musím říci, že jedna věc lepší než druhá, obzvlášť lak na nehty je luxusní! Můžete se určitě těšit na recenze. Dále tam byl nejvoňavější peeling Planet Spa. Tuto řadu miluji, takže tohle je záruka spokojenosti. V krabičce se poté schovávala ještě rtěnka a zdobící kamínky na nehty. Balíček povedený a neskutečně potěšil! :)


Před Vánoci jsem neodolala akci na sprchové gely Dermacol a koupila jsem si další balení toho nejúžasnějšího - Irské kávy. Ten se rozhodně neztratí! Mixa krém na ruce byl součástí vánočního balíčku od L'oréal. Přišel jako na zavolanou, protože krém na ruce mi zrovna dochází, takže tenhle brzy vyzkouším :) Od zastoupení Lirene mi byla zaslána také jejich Micelární voda 3v1, která dostala nový obal. Dále Cicaplast zmíněný už výše (mimochodem velmi nám pomohl!) a poslední novinkou je lak na nehty s feather effectem od Essence, o kterém jste si už také mohli přečíst tady. Velký oblíbenec. 

Uff a snad je to vše! Docela záhul, protože toho byla opravdu spousta.. Tak zase za měsíc :)

A co přibylo do vaší sbírky? :)

16 komentářů:

  1. Super novinky, ten tělový krém Oriflame Wonderful mi přibyl taky, ale zatím jsem ho nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké úlovky, těším se na recenze :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, toho je! :) :D Ty laky vypadají výborně!

    OdpovědětVymazat
  4. fúha ale máš toho veľa :) ja by som možno skúsila rúž z Nude kolekcie :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  5. Super kosmetika Ti přibyla :) Já jsem teď vyhrála hodně kosmetiky v GA a Vánoce byly na kosmetiku taky štědrý
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné úlovky. :) Ta micelárka od Lirene je fajnová. Když mi dojde má oblíbená Bioderma a než dorazí další, tak si koupím buď Lirene, nebo pak micelárku od L'orealu.

    OdpovědětVymazat
  7. Wow pěkně :) Řadu Dentify mám taky teď doma, stejně tak mini micelárku od Vichy :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  8. Tu řadu Oriflame Wonderful mám taky, ještě snad od minulých Vánoc, docela fajn voní, ale zatím jsem ji nezačala používat :D Taky toho mám tuny a to rozhodně méně než ty, slušně se ti toho nashromáždilo!

    OdpovědětVymazat
  9. páni !! :) koľko vecí, máš čo robiť :) najradšej by som vyskúšala všetky tie veci na vlasy a taktiež milujem tú radu z avonu planet spa, používam všetko peeling na tvár a na telo, krém na tvár, na nohy na ruky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta Vichy krabička je úžasná! Pěkné úlovky :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je pořádná kupa novinek:-) Kávového Dermacolu už mám dvě balení vypotřebovaná a další balení v zásobě, tuhle vůni já prostě můžu:-) Šampon a balzám od Schaumy jsem si nedávno pořídila, ale zatím na ně nepřišla řada. A suchý šampon od téhle značky mi taky vyhovuje:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Parádní nálož novinek :)
    Eclat Weekend miluju :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  13. Téda opět úžasné věci :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Chubby stick si taky hodlám pořídit :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. krásné dárečky :) ta řada Densify tak nááádherně voní! <3 ta kolekce Hollywood vypadá skvěle, už jsem na ni slyšela hodně chvály :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)