čtvrtek 15. ledna 2015

Azalea T.Q. keratin na vlasy

Krásný podvečer, moji nejdražší!

Před nějakou dobou (vlastně už je to docela dlouho) mi byla nabídnuta novinka e-shopu Inhair.cz a to keratinová pěna. Tahle novinka mne zaujala v době, kdy jsem měla vlasy zničené sluníčkem a chlórem z bazénu. Na to by měla být totiž ideální.




Oficiální popis: Azalea T.Q. je keratinové ošetření vlasů ve formě pěny založené na účincích tří typů keratinu. T.Q. chrání, opravuje a vyplňuje poškozené části vlasu. Tepelná ochrana proti vysokým teplotám.

Použití: Aplikujte na suché nebo umyté, ručníkem vysušené vlasy. V případě jemných a silně poškozených vlasů používejte každý den po dobu jednoho týdne pro maximální efekt a plnost účesu. Keratin ve vlasech zafixujte žehličkou na vlasy nebo fénem.



Pěna je v praktické lahvičce s pumpičkou, což je super. Bezbolestně aniž byste cokoliv kde vylili nebo umatlali pěnu aplikujete. Stačí jedno-dvě pumpnutí, abyste z ní dostali dostatek pěny. Pěna je velmi jemná, po chvíli začne jakoby "mizet" a měnit konzistenci na vodu. Má navíc krásnou parfemaci. Já z ní cítím nejvíce kokos, což je pro mě nanejvýš příjemné. Pěnu vždy nanáším před žehlením vlasů či před fénováním. Jemně ji vetřu především ke konečkům, které mají tendenci se při horkém vzduchu třepit, ale trochu (opravdu jen trochu, protože ve velkém množství vlasy zatěžuje a ty se rychle mastí a plihnou) aplikuji i do délek. Poté klasicky vyfénuji/vyžehlím. Vlasy nijak nezatíží (pokud to nepřeženete) a přesto jsou v perfektním stavu. Po použití jsou krásně jemné, uhlazené a hlavně lesklé. Nikde mi vlasy nelítají, drží svůj tvar a vypadají jednoduše božsky. Bonusem je provoněná hříva, která prostě přitahuje, sama mám tendenci si k vlasům přičichávat :D Takže můžu říci, že je to fajn pomocník pro hezké vlasy. Používala jsem ji ve chvílích, kdy jsem měla vlasy zničené (především vysušené bez tvaru a života) z bazénu, slunění a letních radovánek a musím říci, že po pár dnech používání bylo vidět zlepšení - opět lesklé, jemné, vyživené a zdravé vlasy. Nyní používám pěnu méně často, vlasy jsou na tom lépe a nefénuji nijak často, každopádně jsem ráda, že doma pěnu mám a vím, že po ní mohu kdykoliv sáhnout, je-li to potřeba.



Najdete ji tady, cena 399 Kč za 200 ml, což není tak strašné, vzhledem k tomu, že vám pěna vydrží na pěkně dlouhou dobu :)

Co vy používáte, jsou-li vaše vlasy unavené? Čím je dáváte dohromady?

9 komentářů:

  1. Mě vždycky vlasy vyléčí Biosil :) tato pěna ale taky vypadá zajímavě :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to vypadá hodně dobře...!

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsem na Vánoce. A určitě doporučuji. Je to pecka. Vlasy po týdnu viditelně krásnější a zdravější. A hlavně ta vanilko kokosová vůně je neodolatelná :-) I love it.

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem o ní neslyšela, ale vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá hodně zajímavě.Super je,že je bez silikonů a parabenů.Jdu ji objednat a vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá senzačně, musím to vyzkoušet :) Jinak já teď na vlasy používám dětský šampón a taky šampón Alpecin, kondicionér pro objem od Balea Professional a olejíček na vlasy od Pantene s keratinem a jako doplněk stravy užívám hlavně kvůli padání vlasů Revalid :)

    New in and Christmas Gifts: December 2014

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to zajímavě, Klárko :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)