neděle 3. srpna 2014

Oblíbenci - červenec 2014

Pěkné nedělní dopoledne!

Po krátké odmlce jsem se opět dostala k blogu a tak jsem se rozhodla spíchnout dnes rychlý článek s mými oblíbenci. Nevím, jak je to možné, ale ten čas opravdu letí závratnou rychlostí.. Už máme půlku prázdnin za sebou, můj poslední týden volna utekl jako voda a já tu dnes sedím jako zaměstnaná osoba, která neví kam dřív skočit.. Ale to je fuk, dnes si tedy dáme Oblíbence za červenec.


Favoritů je pár a většina jich nějakým způsobem souvisí s létem. Moje kosmetické potřeby a návyky jsou přes léto totiž úplně jiné. Hlavní pro mne je v létě minimum kosmetiky, abych nechala pleť dýchat, a maximum osvěžení :)


V pečující kosmetice jsem teď hodně pozadu, takže tu moc oblíbenců není. Víceméně jsem veškerou péči o pleť nechala ležet a používám jenom minimum. V oblíbenost přišla akorát termální voda od Vichy. Dostala jsem ji tuším vloni od Lenči v našem swapu a dostalo se na ní až toto léto. Ovšem nyní je to pro mě nepostradatelná věc.. při tom neustálém pendlování mezi prací a domovem ve vyhřátém vlaku není nic příjemnějšího než se osvěžit termálkou :) Druhý oblíbenec je vám jistě dobře známý, protože tu není poprvé (a asi ani naposledy). Nejoblíbenější šampon z drogérie je pro mne Gliss Kur Hair Repair, řada pro regeneraci a objem. Dosud jsem lepší neobjevila. Vlasy po jeho použití mám lehké, nadýchané, jemné, lesklé a dlouho vydrží fresh. Jednoduše za těch 80 Kč je to pro mne favorit :) Psala jsem o něm pár řádků tady.


V dekorativní kosmetice se nadále vyžívám. Přesto jsem svojí kosmetickou rutinu trochu pozměnila. Místo tvářenek nyní sahám hlavně po bronzerech. Ještě před rokem bych si ťukala na čelo, protože jsem absolutně vůbec bronzery nepoužívala. A dnes jsem z nich nadšená. Přes zimu to není nic pro mne, protože na mé bledé pleti se mi hnědé "fleky" jednoduše nelíbí, ale přes léto to má šmrnc a hodí se to na tváře mnohem více než růžové tvářenky :) Mezi oblíbence patří dva - Luxe od Avonu a Zkrášlující fluid Sun Bronze od Dermacolu. O fluidu jsem vám již psala, najdete na něho recenzi tady Je to zase něco jiného, jeho aplikace je trošičku obtížnější než s klasickým pudrem, ale ten konečný efekt se mi líbí. O bronzeru Luxe jsem vám dosud článek nenapsala, ale můžete se na něho v blízké budoucnosti těšit.. Jak se mi zdál z počátku naprosto mimo a nepoužitelný, tak jsem se do něho nakonec bezhlavě zamilovala. Je jemně namletý, nepráší a efekt je moc pěkný, o tom zlatém balení ani nemluvím :) Posledním oblíbencem je kompaktní pudr Fit Me od Maybelline (recenze zde). Asi víte, jak to v létě je - neustále se lesknoucí čelo, make-up místo na obličeji máte skoro na triku.. :D Proto používám ke zmatnění a zafixování tohoto pomocníka. Několikrát za den jím obličej přepudruji, aby vše zůstalo na svém místě :)

A to je vše, přátelé.. Tak zase někdy příště! Mějte se krásně a skládejte básně! A užívejte si léta a hezkého počasí i za mě :)

Jací jsou vaši oblíbenci přes léto? Máte také jinou rutinu přes léto a přes zimu?

5 komentářů:

  1. Dermacol musím taky vyzkoušet :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pudr a zase pudr je i moje rutina :D Jj ten Fit Me! jsem si hodně oblíbila, díky za něj :-* A pak samozřejmě deodoranty, v hicech mi nejvíc sedí Dove Maximum Protection. S tím jediným se mi stane, že mám spocený záda, ale podpaždí ne :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol musím vyzkoušet ale jsem hroznej leňour abych si to zašla koupit. Popravdě moc ráda do drogérky nechodím...:D
    fashionblogbymarie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka je svým balením krásná! :)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám termální vodu od Avene už skoro rok a taky jsem ji začala používat až toto léto a nemůžu si ji vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)