pondělí 10. března 2014

Oblíbenci - únor 2014

Pěkný pondělní podvečer!

Jsem v plné polní zpět z dovolené, odpočatá a plná energie, takže se můžete opět těšit na každodenní příspěvky :) Dnes jsem tu s videem, které jsem točila ještě před dovolenou a to rekapitulace oblíbenců za minulý měsíc (únor). Sešlo se mi jich dost, ke všem jsem měla co říci a tak jsem se o nich rozpovídala na kameru :)



Dekorativní kosmetika:



Color Sensational Maybelline - 240 Galactic Mauve

Rtěnka není ani tak unikátní svými vlastnostmi, jako svým zajímavým a nevšedním odstínem. Podobný jsem ještě nikdy nikde nepotkala :) Jedná se o velmi zajímavou fialovo-hnědou barvu se zlatým, výrazným shimmerem.. to jen tak někde neuvidíte, v tom je opravdu unikát.. :) Vlastnostmi to je dle mého průměr, mě rtěnky Color Sensational lákají zejména svými zajímavými (a mnohdy zářivými) odstíny, hezkým obalem a krásnou pigmentací. Jsou krásně krémové, takže nevysušují, výdrží je to pro mne chabý průměr. Ale ty odstíny.. ty tedy jsou! Brzy se o nich dočtete více.

Diego dalla Palma - 200 Rossetto Rosso 

Celé paletce Snow White & Huntsman jsem dala zabrat, ale nejoblíbenějším kouskem je zaručeně tahle červená rtěnka. Nádherná sytá červená přímo pro Sněhurku. Skvěle pigmentovaná rtěnka, která nezalézá do vrásek, krásně se nanáší, krémová je tak akorát, aby rty nevysušila. Faktem je, že jiné červené mi vydrží déle, ale za to nemají takový krásný odstín. U této tedy zapomeňte na jídlo a pití a budete mít na cca tři hodinky klid, poté si ji raději zkontrolujte, mizí ze rtů nerovnoměrně od středu. Tak jako není to výkvět, ale víte, jak to mám s rudými rtěnkami... :) O celé paletce se dočtete v nejbližších dnech.

Báze pod oční stíny Dermacol

Konečně báze u které mám opravdu pocit, že dělá přesně to, co má.. Rozetře se do ztracena, zintenzivní oční stíny a především je zafixuje tak, aby déle držely. Geniální kousek, brzy se dočtete více.

Big Eyes Maybelline

Staronový objev. Dvojí kartáček v jedné řasence, kartáček na horní řasy nebyl z počátku mým oblíbencem a moc mi to s ním nešlo, zato kartáček na spodní řasy se mi skutečně osvědčil. Řasy krásně oddělil, natočil, prodloužil.. na to mé chmýří ideál.. po nějaké době jsem se k řasence vrátila.. a světe div se. Jak řasenka trochu více proschla, tak to s ní najednou šlo o mnoho lépe (i s tím větším štětečkem) - oddělovala, prodloužila.. paráda. Recenzi najdete tady.

Top Coat OPAL Avon

Nejkrásnější top coat jaký ve své sbírce mám. Díky zbrklým nákupům jsem si tenhle kousek objednala a jsem za to neskutečně ráda :) V posledním katalogu už jsem na něho nenarazila, takže kdoví, jak to s ním je. Krásný šupinkatý top coat, který hází různě barevné odlesky - od modré, přes fialovou, zelenou, oranžovou až po žlutou.. NÁDHERA!


Pečující kosmetika:



Tekuté krémové mýdlo Diamantový sen Balea

Asi se divíte, že vám tu ukazuji mýdlo, ale tohle je prostě drahoušek. Kupovala jsem ho náhodou, když jsem narychlo potřebovala koupit mýdlo s pumpičkou a tohle se mi zalíbilo.. svojí barvou a názvem a tak hezky to prostě vypadalo.. Jenže mne navíc mile překvapilo tím, že je to mýdlo samozřejmě funkční (jakože umyje ruce, že..) a navíc krásně voňavé, kdy vůni cítíte i hodnou chvíli po umytí! Snad první mýdlo, kde jsem ještě po dvaceti minutách cítila z rukou příjemnou vůni :) Takže sem prostě patří a za mě má ANO!

Čistící tělový krém s minerály z Mrtvého moře Planet Spa Avon

Další velmi příjemná a povedená záležitost od Avonu. Řada Planet Spa je dle mého jedna z nejpovedenějších této značky a já se k ní vždy ráda vracím. Tento krém u mne není nováčkem, mám ho již asi podruhé.. a za ty roky se vůbec nezměnil - pořád krásně voní, rychle se vstřebává, zanechá pokožku provoněnou, hydratovanou a vyživenou.. navíc vám po spotřebování zůstane krásná piksla, která je skvěle využitelná ;) za tohle Avonu skutečně tleskám. Brzy vám dám opět vědět více.

Antistresový tělový olej Aroma Ritual Dermacol

Avon krém střídám s tímhle zázrakem. Naprosto nejúžasnější záležitost a další poklad od Dermacolu z řady Aroma Ritual. Olejům jsem dlouho odolávala a až v poslední době jsem si hrála s myšlenkou je vyzkoušet. A jako první padla karta na tenhle antistresový s hroznem a limetkou. Plusem číslo jedna je praktické balení s pumpičkou, není na olej nic lepšího :) plusem číslo dva příjemná, sladká, hroznová parfemace, která zbystří vaše smysly. Plusem číslo tři úžasný pocit po namazání. Není olej jako olej, po tomhle se budete trochu lesknout, ale žádné ulepení nehrozí, on se totiž nádherně vstřebává a zanechává pouze krásně hladkou, voňavou a namazanou pokožku. Vážně jsem se do něho zamilovala, za sebe už teď mohu říci, že bude patřit do BEST OF 2014. Recenze v nejbližších týdnech.

Sprchový gel Romantic Moments FA

Ke sprchovému gelu není moc co psát :) Umyje, jak se od něho očekává, je krásně krémový a má příjemnou sladkou, ženskou, romantickou vůni růží.. Příjemná záležitost se kterou si sprchování užívám. O něm jsem psala tady.


A co vaši oblíbenci?

24 komentářů:

  1. Klárko musím pochválit nový design blogu. Vypadá to o dost lépe a na vyšší úrovni. Jen bych o 1 kousek zmenšila písmo textu, je to opravdu dost velké a působí to "humpolácky" a pak už to bude dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí :) Písmo zmenšovat nemůžu, design jsem netvořila já a nechci se v tom raději hrabat, abych něco nepo.. :D ono to velké také není na škodu, alespoň se to lépe čte :)

      Vymazat
  2. Klárko, nalákala jsi mě na ten olej od Dermacolu. Pokud jde o avoňáckou řadu Planet Spa, tak ji přímo zbožňuju. Báze pod oční stíny Dermacol je taky úžasná a řasenka Maybelline určitě stojí za vyzkoušení. Paletku Snow White mám taktéž, zatím jsem z ní ještě nic nezkoušela a jen se kochala, ale určitě i na ni brzy dojde :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup šup na paletku, zajímají mne Tvé dojmy ;) Já už na ni chystám recenzi.

      Vymazat
  3. Mám momentálně stejný sprchový gel a už se popravdě nemůžu dočkat až nebude :D Na mě je ta vůně moc uklidňující, to spíš pěnu do koupele, ale do sprchy potřebuju něco, co mne "nabudí", takže něco, co je plné energie ;) O koupi rtěnky od Maybelline silně uvažuju a zatím to vypadá že hned jako budu moci, pro nějakou se v drogerii stavím :) A jak už bylo řečeno v předchozím kometáři, nový design je naprosto fantastický :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se design líbí! :) Ten sprchový gel je možná občas sladký až moc, to je fakt :D je to otázka vkusu, samozřejmě.. někdo rád sladké, někdo ovocné a svěží a nebo já občas můžu třeba i pánskou vůni.. ;) :D

      Vymazat
  4. Video je super :)) Značka FA mi velice vyhovuje :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. si nadherne nalíčená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;) v následujících dnech se tu objeví i fotky :)

      Vymazat
  6. Ten olej od Dermacolu budu muset asi vyzkoušet. Řada Aroma Ritual je moje oblíbená. Zaujal mě ten top coat, ale bohužel už není k sehnání. Vypadá opravdu krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si to myslela, to je hrozná škoda! Zrovna taková povedená věc a oni to stáhnou z prodeje :(

      Vymazat
  7. Mě tedy ta rtěnka Diego Dalla Palma vyhovuje moc. Vydrží mi i jídlo s pitím! a samotná vydrží bez problémů půl dne. Pokud piji nebo jím tak vydrží tak cca 5 hodin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máš! To já tři hodinky a jsem ráda :) Jiné rtěnky mi vydrží déle. Ale nic to nemění na její krásné barvě, tu miluju! :)

      Vymazat
  8. Jsi krásně nalíčená, moc ti to sluší! :)
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Klárko si moc krásne nalíčená ... kieš by sa aj mne tak chcelo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Lubinko! :) To mně se chce jenom občas, běžně se takhle nelíčím :D

      Vymazat
  10. Klárko, tak tohle je vážně video na jedničku s hvězdičkou :) Moc povedené. Krásně povídáš, nalákala jsi mě na Dermacolí olejíček, ten si teda vyčíhnu a pořídím. :) Jinak obecně Baleu mám ráda a oblíbila jsem si jejich peeling na tělo - jablko a skořice. Miluju tyhle vůně a ten peeling je takový jemnější, a to mi vyhovuje. :) Jelikož jsem rtěnkový maniak, tak i tipy na rtěnky se mi líbí. Musím ale taky pochválit tvoje oči, protože jsou naprosto božské, moc se ti to líčení povedlo. A když už jsem u chválení, tak i nový desing blogu je vážně fajn. Větší písmo mi vůbec nevadí, protože já jako brejloun oceňuju tuhle velikost písma :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tolik chvály.. moc děkuji! :) Peeling jablko se skořicí je fajn, také ho mám :) jeho vůně je božská!

      Vymazat
  11. Na rúž Galactic Mauve si ma pred nejakým časom nalákala postom o líčení a som z neho nadšená, naozaj ojedinelá farba! Ďakujem.:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úžasný odstín, že? :) Jsem ráda, že se doporučení hodilo ;) Nemáš zač!

      Vymazat
  12. tu rtěnku mám taky, má přesně odstín, co mi sedne, navíc je zajímavý, bonus :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nalákala jsi mě ten olej od Dermacolu, já zbožňuju jejich sprchové gely, takže jen co narazím i na tento olej, tak ho musím taky zkusit. Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje ... :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)