sobota 8. března 2014

Vyčištěná pleť na jedničku!

Pěkný podvečer!

Ryor a já se dosud pořádně neznáme.. Pomalu, ale jistě, si však cestu k sobě hledáme. V poslední době používám hned dvě věci této značky a s oběma jsem velmi spokojená. Dnes vás blíže seznámím s Bylinným tonikem pro normální a smíšenou pleť. Na moji nyní dost rozjančenou pleť je to vážně ideál.


Oficiální popis: Tonikum je nezbytné použít pro ranní čištění a večerní dočištění pleti, její hydrataci a osvěžení během dne.



Tonikum je v bílé, neprůhledné, jednoduché, ale přesto elegantní lahvičce. Trochu problém mívám občas s otevíráním, jde to ztuha a nejednou se mi stalo, že mne to stálo nehet. Parfemaci má skutečně bylinkovou, mně se zdá, že tam cítím heřmánek. Údajně je tam ale šalvěj, třezalka, měsíček a řepík :D Tonikum je vodové konzistence a nažloutlé barvy a po použití nezanechává ulepený pocit. Používám jej k čištění 2x denně - ráno po probuzení a večer při dočišťování pleti. Malé množství tonika nanesu na odličovací tamponek, párkrát přejedu a... nestačím se divit, kolik špíny tonikum ještě vytáhne a pochytá! Opravdu doposud snad nejúčinnější výrobek na čištění pleti, který jsem měla šanci vyzkoušet. A věřte, že pořádné dočištění pleti je znát! Po pár týdnech používání tohoto tonika se to někde odrazilo - na ucpaných a rozšířených pórech a černých tečkách. Jak jsem po používání báze Perfect Blur měla obličej samou černou tečku viditelnou z deseti metrů, tak teď jich mám po nasazení tohoto tonika o poznání méně.. Za mě tedy opravdu super, jsem s ním nadmíru spokojená :) Žádný problém (štípání, pálení, vysušování, ..) jsem s ním neměla, takže si myslím, že se nevidíme naposledy.



Tonikum jsem kupovala v Rossmannovi, kde stojí nějak mezi 80 - 90 Kč nebo jej seženete tady na oficiálním e-shopu Ryor.

Co vy a Ryor? Používáte něco od této značky? Máte někdo zkušenosti s tímto tonikem?

22 komentářů:

  1. dřív jsem ho hodně používala a též jsem byla moc spokojená,
    asi si ho pořídím znovu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dříve jsem ho používala a byla jsem moc spokojená:) Jinak jsem od této značky nic kromě krému Aknestop neměla, ale i tak mám značku moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. já se přiznám, že tonika moc nepoužívám, spíše mléko, vodu a nějakej cleansing krém/pěnu
    ale jestli říkáš, že opravdu funguje, tak se asi na něj mrknu (bylinky já ráda), pač mi zrovna za chvilku cleanser dojde :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem nic od Ryoru nezkousela, ale hodně me láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá zajímavě, od Ryoru jsem zatím nic nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  6. prečo prečo prečó si zmenila layout stránky, nie je to dobré, fakt! :( skór ma to odradilo ísť ďalej, príde mi to chaotické a veľmi neprehľadné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc mrzí, že Tě to odradilo od čtení blogu.. :( Myslela jsem, že to bude pro všechny změna k lepšímu.. Já jsem spokojená, přijde mi to jako krok kupředu a nevím, přehledné se mi to zdá.. chce si to jenom zvyknout na změnu :)

      Vymazat
  7. Od nich jsem ještě nic nevyzkoušela :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. DLouho jsem o něm uvažovala, pak ho nějak nechala být a teď si ho musím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  9. mám už asi druhé balení a jsem taky moc spokojená..

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem teď začala používat tonikum a krém z řady Aknestop a jsem teda moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  11. kdysi dávno jsem ho také měla, teď mám zelený od L´orealu, a ten mám fakt ráda :) navíc krásně voní!

    OdpovědětVymazat
  12. Docela jsi mě na něj nalákala! :) Jinak fajn změna designu :)

    Giveaway o štětec Real Techniques

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Klárko, používám celou řadu Aknestop a musím Ryor jen a jen chválit. Nejprve jsem k této značce byla skeptická a měla jsem i předsudky, které trvaly přibližně rok. Nový přebal výrobků mě ale zlákal a některé výrobky jsem si zakoupila. Mám v plánu si nakoupit i některé další produkty, abych potěšila nejen tělo, ale i duši. Jinak jsem moc ráda, že ses po dlouhé době za námi vrátila. Ráda koukám na Tvá videa. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně tonika bohužel nedělají dobře na pleť, ale mám zálusk na nějaký jejich pleťový krém :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovědětVymazat
  15. Možná vyzkouším, ale kamarádka říkala, že je super!

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné dopoledne :),
    tenhle článek rozhodně stojí za komentář, protože se značkou Ryor jsem kamarádka už několik měsíců. Řada Aknestop je úžasná. Chci se jen zeptat, má cenu používat tohle tonikum i když mám hodně problematickou pleť? Nebo nápis "Pro normální a smíšenou pleť" opravdu říká, to co říká? :D

    S pozdravem Andrea :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za opožděnou odpověď, já si myslím, že by to mohlo být fajn i pro problematickou pleť.. :) za zkoušku nic nedáš.. i když primárně určená na problematickou je právě Aknestop :)

      Vymazat
  17. Ahoj Škodulko, tak tohle tonikum mě díky Tvojí recenzi moc zaujalo a dnes jsem se pro něj vydala do jedné no name drogerky, která prodává Ryor. A představ si, že všech možných tonik a pleťových vod od Ryoru byl plný regál a zrovna tohle tam bylo už jedno poslední. Asi u nás všichni čtou Tvůj blog. ;-) Určitě dám časem vědět, jak jsem spokojená, moc se na něj už těším. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Jo a od Ryoru používám oční krém s koenzymem Q10 a je výborný, moc mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  19. Tak hlásím nadšení po měsíci a půl používání! Mám staženější póry a čistší a celkově zdravěji vypadající pleť, opravdu. Díky moc za tip, určitě to není moje poslední balení :-) Líbí se mi i jeho bylinková vůně.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)