sobota 22. února 2014

Parádní podvečer s Gabriellou Salvete!

Pěkný den, moji milí!

Ráda bych vám poodhalila tajemství toho, co se na nás chystá u značky dekorativní kosmetiky Gabriella Salvete :) Ve středu v podvečerních hodinách jsem totiž měla tu čest účastnit se setkání právě s Gabriellou, kde vybraným blogerkám a fanynkám, byly představeny novinky této značky. Měla jsem tedy možnost nejen zjistit, co si na nás GS připravila, ale také seznámit se osobně s dalšími blogerkami, které jsem dosud neměla šanci poznat, opět se po nějaké době vidět a popovídat si s holkama, se kterými se známe a nebo se osobně setkat s týmem a vedením Gabrielly Salvete.. setkání to tedy bylo skutečně úžasné, obohacující a zajímavé!



Sešli jsme se v prostorách PASSAGE u Masarykova nádraží, kde to bylo skutečně krásné. Nádherný výhled, luxusní a pohodlné prostory.. opravdu nádhera! Hned ve dveřích na nás čekal welcome drink a poté pohodlná sedačka ;) o tom nádherném občerstvení raději ani nemluvím, jenom na to pomyslím, hned se mi sbíhají sliny! :) Abychom se cítili jako hvězdy, čekal na nás i fotograf a kameraman! Řeknu vám, že ač sama natáčím, tak z obří kamery a všudypřítomného blesku jsem byla značně nervózní.. navíc tam byla spousta neznámých lidí, což moji nervozitu ještě umocňovalo. Ale stálo to za to!

Neobyčejný zážitek, když vám muži popisují řasenku! :)

Zleva: Pan Alberto, který pro nás připravuje obsah tubiček a lahviček a přijel za námi až z Milána! ;), pan Alessio Monteleone, kreativní ředitel a Petra Šestáková, vizážistka. 

V prvé řadě, jsme měli možnost setkat se, jako jedni z prvních, s novinkami, které se pro náš trh teprve chystají - CC krémem (italsky krásně řečeno "čiči krím") a novou řasenkou Infinite Definition. Oba produkty vypadají vzhledově velmi elegantně a já už jej začínám testovat, abych vám o nich mohla brzy povyprávět :) Řasenka má hodně neobvyklý kartáček - vypadá vhodně na mé krátké a řídké řasy. Kromě těchto dvou připravovaných novinek jsme se dozvěděli info i o dalších novinkách - o Make-upu 3 v 1 a Tekutém korektoru, které již můžete pár týdnů v našich drogériích potkat. Všechno vypadá zajímavě a já mám možnost jej otestovat, takže se můžete do budoucna těšit na recenze. A jelikož se mi sešlo i něco navíc, tak nebude jenom recenze ;)



Byla to prostě paráda, po představení novinek následoval klasický raut, ze kterého jsem bohužel musela po pár minutách odejít, abych se dostala domů :( Ale ta cesta stála za to, bylo to parádní a rozhodně jsem si z toho odnesla spoustu zážitků! Jsem ráda, že jsem mohla poznat nové lidi a účastnit se tak skvělé akce, která byla skutečně na úrovni! Snad se jen bojím těch fotek a videa.. :) :D



Zastoupení Gabrielly Salvete tímto moc děkuji za nevšední zážitky a budu tajně doufat, že jsme se neviděli naposledy :)

A tady na závěr důkaz, že jsem tam skutečně byla, jedna s Péťou (společná fotka už je skoro tradicí :D)


Za většinu fotek moc děkuji týmu LovelyHair, konkrétně Mírovi :)

Tak co říkáte na novinky Gabriella Salvete? Zaujala vás některá? Co byste rády vyzkoušely, milé dámy? :)

27 komentářů:

  1. To musela být taková paráda, taky jsem tam měla být, bohužel jsem se neměla jak dostat, což mě moc mrzí :(
    Hrozně jsem se těšila, až poznám taková bloggerská "esa" jako si třeba ty a Péťa, tak snad někdy příště :)
    Hrozně mě zaujala ta řasenka, protože takový uzoučký kartáček jsem ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, že jsi nemohla dorazit :( Já to měla s dopravou také dost blbé, musela jsem hned po prezentaci odejít.. ale nemohla jsem si to prostě nechat ujít, raději jsem strávila dvě hodiny ve vlaku a domů se vrátila pozdě v noci :D

      Vymazat
  2. moc se mi líbí balení řasenky a cc krému a celkově mě novinky docela zaujaly:) tak jsem zvědavá na tvoji recenzi:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Novinky se mi líbí, zkusila bych korektor pod oči na kruhy, ale když jsem viděla ty odstíny... Tak možná spíše jen řasenku zkusím, uvidíme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už začínám testovat, ale přiznám se, že na korektor oranžové barvy jsem doteď neměla tak nějak.. odvahu.. :D :) uvidíme.. třeba se barva "ztratí" nebo "vykompenzuje" s nedostatky.. .D

      Vymazat
  4. Nejvíc mě zaujala řasenka, mám ráda řasenky od GS.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla super zkušenost s Diamante, tak čekám také takovou pecku :)

      Vymazat
  5. Zaujal mě ten nový mejkap, ale bojím se těch odstínu:O Potřebuji dost světlý a jak jsem viděla u Péti tak asi budu mít smůlu:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ty odstíny... :( bohužel mohu potvrdit, že ani pro mě ty odstíny nejsou..

      Vymazat
  6. Mňa zaujal ten CC krém, myslím, že jar/leto by to mohla byť bomba :)

    LeroseP

    OdpovědětVymazat
  7. Muselo to být super:) Mě z těhle novinek hrozně láká CC krém, takže až se začne objevovat v obchodech určitě se po něm kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych chtěla vyzkoušet CC cream :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Akce byla určitě moc fajn! já bych ráda vyzkoušela snad úplně vše :) takže už se na to moc těším!!

    OdpovědětVymazat
  10. No, já jsem docela zvědavá na to CC :) Zatím jsem na všechny slyšela dost chvály, dokonce i na essence :-o Akorát na to důvěru nemám a GS by mohl být příjemný cenový kompromis, kdyby byl dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sdílím tvé obavy z videa :D Fotky mě zatím nevyděsily, ale kdo ví, co přijde že :D

    OdpovědětVymazat
  12. Na produkty se těším :)
    http://diamond-katty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. tým Lovelyhair, to mě pobavilo :D
    já doufám vyzkouším 3v1 makeup a korektor, protože jsem ho nejspíš vyhrála na facebooku GS :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jsou vážně skvělý tým, skvělá dvojka! :) Gratuluji k výhře! ;)

      Vymazat
  14. mňa najviac zaujal ten makeup 3 v 1:) krásny článok aj fotky :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem ráda že kosmetické firmy šly konečně do sebe a začaly takové setkání dělat. Kde jinde by se člověk o té které značce dozvěděl tolik věcí. Takže je fajn, že tyhle poznatky pak můžete s holkama předávat dál. Hlavně se těším na recenze, protože po téhle značce v poslední době dost pokukuju a zatím kupuju jen laky na nehty. Takže budu ráda, že nekupuju zajíce v pytli :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si myslím, že jsou podobné akce moc fajn a prospěšné.. a to teď nemyslím kvůli sobě.. též si ráda počtu u jiných blogerek o dalších akcích a různých novinkách.. je to takové příjemné zpestření :) můžeme doufat, že se bude počet podobných akcí zvyšovat :)

      Vymazat
  16. O tomto setkání jsem četla už i na blogu Péti a když jsem viděla tu fotku s tebou, říkala jsem si, že bude zajímavé přečíst si to i z pohledu další blogerky. Osobně mě nejvíc zaujala snad ta řasenka, má vážně zajímavý kartáček, takový jsem ještě snad neviděla ;) No a samotný korektor je také pěkný, ovšem na mou pleť přichází v úvahu tak někdy koncem června, protože momentálně jako bledule nenacházím vhodný odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ty odstíny.. :( Já se po vyzkoušení obávám, že některé věci budu muset také nechat nejdříve na červen.. :D Kartáček má řasenka fakt zajímavý, hrozně jsem se na něj těšila - na mé krátké řasy ideál! :)

      Vymazat
  17. já bych chtěla čičinu, ale jak jsme se bavily na FB, ten odstín, ten odstín... :(
    ale možná si koupím tu řasenku, takový typ kartáčku se mi hodí na spodní řasy (používám dvě řasenky, na horní a na spodní)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny jsou zlo! :D Přesně jak říkáš, Natálko, ten kartáček je na spodní řasy super ;) mně se ten kartáček na ty mé krátké štětiny na očích opravdu hodí :)

      Vymazat
  18. Jéé, to muselo být fajn. Muže popisujícího řasenku bych chtěla vidět na vlastní oči : D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaručeně nezapomenutelný zážitek, když ji tam pánové vytáhli, začali vysvětlovat a div si ty řasy nezačali sami malovat :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)